Ah,rakastan olla sielunvihollinen!

Että tuntuu hyvältä

En ole mistään niin iloinen kuin siitä,että totuus vihdoin ja viimein saa sijaa ihmiskunnan ajatuksissa.Saataisiinko tätä myötä myös vihdoin todellinen rauha maanpäälle,äärimmäisten uskonsotien sijaan.Ja loppuisi tuo äärimmäinen tekopyhyys,mikä vaivaa uskontoja kautta linjan,ja joka on tehnyt uskovista lähes muumioita,heidän puolustaessaan kiivaasti maailman suurinta valhetta.Jos kelle tulevaisuuden Nobelin rauhanpalkinto kuuluisi ateisteille.
Hyi uskovat,teidän aikanne on käymässä vähiin,tulee vielä aika,harmakedon,jolloin uskonnot loppuu,ja jolloin uskovat leimataankin pahiksiksi ja ateistit hyviksiksi.

18

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihgowiehgpoiwhjpj

      Se aika tuleekin kun Kristityt otetaan pois maailmasta. Sen jälkeen ateistit saavat kokeilla elämää ilman Jumalaa. Raamatun Ilmestyskirjassa lukee millainen "rauha" silloin vallitsee. Tulee oikea ateistien "paratiisi".

      Malttakaa vain odottaa, se tulee minkä tilasitte.


      • ihowehjpeojpjewjo
        kekek-kekek kirjoitti:

        Luotettavimmilta tuntuvien profeettojen mukaan se aika koittaa jo 4 pv päästä eli 25.9.2012...

        http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html

        Tervemenoa vaan :-D

        "Luotettavimmilta tuntuvien profeettojen..."

        Evoluutio-profeetat ei ole luotettavia olleet koskaan.


      • 23erf
        ihowehjpeojpjewjo kirjoitti:

        "Luotettavimmilta tuntuvien profeettojen..."

        Evoluutio-profeetat ei ole luotettavia olleet koskaan.

        Mitäs nuo evoluutio-profeetat ovat? Ikinä moisista kuullutkaan. Onko siis Jarmo evoluutio-profeetta?


    • Itsetutkiskelija

      Tämä käy välttämättä, mutta ei ateismia miksikään leimata. Ateismi pysyy ateismina, mutta uskonto leimataan valheeksi, kun jokainen ymmärtää, että ei ole minkäänlaista todistetta jumalasta.

      • oieghoeihjpehjp

        Ateismi on uskonnot ja uskomukset palstalla.


      • Itsetutkiskelija
        oieghoeihjpehjp kirjoitti:

        Ateismi on uskonnot ja uskomukset palstalla.

        Sinusta ateismi on uskonto, koska se sijaitsee suomi24 keskustelussa palstalla, jonka nimi on ''uskonnot ja uskomukset''? Ei kyllä kovin hääviltä sinun kriittinen ajattelusi vaikuta...

        Muutenkin, jos sinusta on käytännöllisempää tehdä erikseen palsta ''uskonnottomuus ja uskonkritiikki'', niin tee ehdotus ylläpidolle. Älä minulle siitä ruikuta.


      • 435rtg
        oieghoeihjpehjp kirjoitti:

        Ateismi on uskonnot ja uskomukset palstalla.

        Onhan täällä myös kirkosta eroaminen-palsta. Sinun logiikkasi mukaan se on siis kristinuskovien palsta :)


    • Laura P. Imettäjä

      Jos ateismi olisi totuus, kyllä sen perässä juoksisi 90% ihmiskunnasta.
      Nyt puhutaan kuitenkin vain 2.5 % osuudesta väestöstä, joka kertoo
      tietävänsä totuuden. Onkohan kaikki muumiot laaksossa ?

      • Kalapagos (ei kirj.)

        Väsymiseen asti saa olla korjaamassa tehtyjä argumentaatiovirheitä. Enemmistön mielipiteeseen vetoaminen on argumentaatiovirhe. Totuus ei selviä äänestämällä uskova hyvä.

        Oletaan, että meillä on edessämme suljettu laatikko. Tämän jälkeen meiltä kysytään, että mitä laatikossa on. Luuletko, että se, että 90% ihmisistä sanoisi, että laatikossa on sateenkaarenvärinen, näkymätön, kiviä syövä, kolmisilmäinen marsu tekee väitteestä totta? Huvittavinta uskovien jutuissa on nimenomaan se, että kaikilla on tuhoton määrä äärimmäisen yksityiskohtaista tietoa Jumalasta, vaikka Jumalasta on käytännössä yhtä paljon tietoa kuin laatikossa olevasta kolmisilmäisestä marsusta.

        Toiksekseen luterilaisia lienee noin 2,4% prosenttia maailman väestöstä eli vähemmän kuin ateisteja? Kolmannekseen vaikka yhdellä uskontokunnista olisikin oikea näkemys niin kaikilla muilla uskontokunnilla näkemys on väärä ja tämäkin on vain teoreettinen tilanne. Käytännössä kaikki uskontokunnat ovat luonnollisesti väärässä. Jos Jumala olisi olemassa ei kyseinen olento olisi se olento, mitä uskonnot palvovat.

        Mutta valitse listalta uskonto ja kaikki väittävät olevansa 100% oikeassa. Minä väitän, että kaikki ovat 100% väärässä. Minä en väitä, etteikö teoreettista Jumalaa voisi olla, mutta voin olla 100% varma, että yksikään uskonnoista ei ole oikeassa.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_uskonnoista


    • ateistiko olisin

      Jumala Rakastaa kaikkia luotujaan ihmisiä,eikä ketään ,etes ateistia halua tuomita Lusiverin joukkoihin kadotukseen,vielä kaikilla on pelastuksen päivä,elä hukkaa sitä
      nyt,nyt olemme hetkessä joka tulee pistään maailman sekasin,se on ylösotto jeesuksen luo.
      Nyt katsomme,vaikka en halua kerskua ,kuka on Viisas,mutta hetki on lyhyt aika milloin viisaus punnitaan,minä tiedän olevani voittajien puolella ja voittaja tulee oleen Jeesus ja on jo,vaikei ole näyttänyt mahtiaan vielä! Ari

      • Kalapagos (ei kirj.)

        Äläs Ari Jeesustele. Sinun palvomasi olento on mitä kavalin ja ilkein olento, joka on mm. hukuttanut kaikki maailman ihmiset, vaatinut ihmisiä tuhoamaan kaupunkeja, muuttanut ihmisiä suolapatsaiksi jne. Jumala loi myös Luciferin eli maailman pahimman olennon vain pestäkseen kätensä kaikesta aiheuttamastaan pahasta.

        Jeesuksia on tosiaan tullut ja mennyt kuin sieniä sateella. Tässä yksi tuoreemmista: http://www.youtube.com/watch?v=qZfvXNy9KfA


    • Kysyvä ei tieltä eks

      Jumala voisi tuhota sielunvihollisen jos haluaisi. Miksei jumala sitä tee? Eikö jumala olekaan kaikkivoipa? Miksi jumala leikittelee ihmisillä. Kuoliko jumala jo 2000 vuotta sitten kun mitään ei ole kuulunut sen jälkeen?

    • Esko

      Älä viitsi olla noin höperö ja lapsellinen! Sotiminen ja omien etujen valvominen on osa ihmisluonnetta, eikä sitä saada millään pois. Kristinusko on sotimista vastaan; "Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu."
      Islamin usko ajaa omia tarkoitusperiään myös sotimalla. Se ei ole kristinuskon tapa.

      Ateismi ei rauhaa takaa. Ateistit sanovat, että ateismiin ei kuulu mitään ideologiaa. Silloin ei tavoitteena ole myöskään rauha. Rauha on kristinuskon laajalti julistama tavoite. On hullua väittää, että kristityt sotivat. Sodan syttyessä krititytkin joutuvat lähtemään sotaan, mutta sodat ovat poliitikkojen aikaansaamia.

      Minä en tiedä muita ateistisiksi julistautuneita valtioita kuin Nliitto. Se ei ollut mikään rauhanvaltio vaan orjuutti pieniä naapurivaltioita. Se sortui omaan propagandaansa, kun kaikkialla valehdeltiin.

      • Itsetutkiskelija

        ''Sotiminen ja omien etujen valvominen on osa ihmisluonnetta, eikä sitä saada millään pois. ''

        Voit mennä sotimaan jos sinä siitä niin nautit. Älä kuitenkaan yleistä raakalaisuuttasi muihin kuin vain itseesi.

        ''Ateistit sanovat, että ateismiin ei kuulu mitään ideologiaa. Silloin ei tavoitteena ole myöskään rauha.''

        Miten se, että en usko jumalaan, johtaa siihen, että en halua rauhaa? Mistä tiedät, että en ehkä juuri sen takia uskontoon lankeakaan?

        ''Rauha on kristinuskon laajalti julistama tavoite''

        Ja hyvä tavoite se onkin! Nyt vain pitäisi keksi keino päästä siihen, ja ateistina olen sitä mieltä, että kristinuskon yritys tuoda rauhaa on pelkkä farssi kaikkien rauhaa ajavien ideologioiden tavoin.

        ''Minä en tiedä muita ateistisiksi julistautuneita valtioita kuin Nliitto. Se ei ollut mikään rauhanvaltio vaan orjuutti pieniä naapurivaltioita. ''

        Eli jumala siis on olemassa? Tsemppiä nyt hyvä mies...tämä on suomi muutenkin...


      • O'ou

        "Kristinusko on sotimista vastaan;"

        Mikähän ihmeen uskonto tämä on, joka tänne Suomeen on levitetty sotimalla, jos ei juuri kristinusko?

        "Islamin usko ajaa omia tarkoitusperiään myös sotimalla. Se ei ole kristinuskon tapa."

        Oletko nyt ihan varma? Eivätkö kristityt missään aja, tai ole ajaneet omia tarkoitusperiään sotimalla?

        "Ateismi ei rauhaa takaa."

        Tässä olet oikeassa. Ateismi ei takaa rauhaa, koska ateismi on kannanotto vain jumaliin uskomiseen. Huom. Uskomiseen. Kuinka johonkin asiaan uskominen tai uskomatta jättäminen voisi taata rauhan? Ei mitenkään.

        "Ateistit sanovat, että ateismiin ei kuulu mitään ideologiaa. Silloin ei tavoitteena ole myöskään rauha."

        Se, että ateismiin ei kuulu mitään ideologiaa, ei voi tarkoittaa sitä, ettei ateistilla voisi olla tavoitteita, esim. rauha.

        "Minä en tiedä muita ateistisiksi julistautuneita valtioita kuin Nliitto."

        Itse asiassa Neuvostoliiton perustuslakiin oli kirjattu uskonnonvapaus. Ainoa ateistiseksi julistautut valtio on Albania. Se taas, että jokin valtio julistautuu ateistiseksi, on vain ja ainoastaan tämän valtion asia ja sillä ei ole ateismin (jumaliin uskomattomuuden) kanssa mitään tekemistä.


    • tot uus

      Hmm. Et ole sielunvihollinen. Loppupeleissä sinä et ole mitään. Sielunvihollinen on kristinusko. Kristinusko maalaa sielun mustaksi ja tekee elämästä helvetin jos et noudata raamatun sanaa kirjaimellisesti. Ja vaikka noudattaisit sitä kirjaimellisesti se ei silti pelastaisi sinua, koska raamattu on valhetta ja taivasta ei ole olemassa. Ainut asia mikä raamatussa on oikeassa on saatana. Tosin raamatussa esitetty saatana ei ole lähelläkään sitä mitä siinä on selitty. Todellisuudessa saatana, toiselta nimeltä Enki, on oikeasti rakastava jumala joka haluaa harmoniaa ja täydellisyyttä maanpäälle. Enki on kyllästynyt valheellisiin uskontoihin maailmassa ja on sitä mieltä että maailmassa pitää tapahtua muutoksia. Enki haluaa että ateistit lopettavat hölynpölyn ja tieteiden kanssa hömpötyksen. Tiede ei edes ole matemaattista ja loogista nykypäivänä. Suurin osa tieteellisistä tutkimuksista kumoaa suurimman osan tieteellisistä tutkimuksista. Tämäkö on tiedettä sinun mielestä? Enki tietää että on olemassa oikeaa tekniikkaa, tiedettä ja sovellusalueita, eikä mitään naurettavaa media hömpötystä tieteestä. Enki on todellinen Jumala, joka arvostaa todellista matematiikkaa ja logiikkaa. Enkin mielestä ateistit ovat aivan samaa poppoota kuin uskovaiset. Kumpikaan aate ei osaa ajatella omilla aivoilla.

      • 234rtg

        Tuohon ei tainnut ihan pelkällä kaljantissuttelulla päästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe