vito on täysi paska!

vitosäälittävä

tein elämäni suurimman virheen kun vaihdoin hiacen vitoon, vito on täyttä sontaa. hiacella tuli rullattua puoli miljoonaa km ilman isompia murheita, kun taas vitoon on tullut puolen vuoden aikana enemmän vikoja kuin hiaceen 20 vuoden aikana. Ei se espanjan paskamersuvito vaan kestä. Kyllä hiace on jotain---> luotettava japsipaku.

49

10101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päätoimittaja

      Erittäin hyvin perusteltu ja artikuloitu. Loistavaa tekstiä ja sanallista kerrontaa. faktat tuotu selkeästi esille ja perusteltu. Oletko kenties ammatiltasi toimittaja ?

      • Niuholle päätoimitta

        Hei. Täällä keskustellaan vitosta. Jos haluat loistaa "artukloillasi" löydät jostain varmasti ihan kivan keskestelupalstan , jossa sinun "maisteriuttasi" arvostetaan enemmän. Täällä on enenpi "automieihiä", jotka jakaa tietoaan kyseessä olevasta automerkistä. Hyvä tietää minkälainen on vito laadultaan.


    • jammmppu

      ketjunaloittaja puhuu asiaa vitoilla on huono maine suuttimet hajoaa, kansivikaisia, vaihteistot onnettomia, vetarit ei kestä, ruostuvat ym. ym. että sillälailla

      • dddccc

        Oliko sulla aamulla pyörästä kumi tyhjä kun läksit lähikaupasta vaihtaan tyhjät hylsyt uusiin?? Että sillälailla


      • lisää tulee
        dddccc kirjoitti:

        Oliko sulla aamulla pyörästä kumi tyhjä kun läksit lähikaupasta vaihtaan tyhjät hylsyt uusiin?? Että sillälailla

        ja jarrutkin vidduilee ja sähökkii viduilee,kaiki o pashaa vitoosa.


    • karppa

      On pyhäinhäväistys verrata vitoa ja hiacea keskenään. Hiace on taivaasta ja vito helvetistä. Viton tuonti Suomeen pitäisi tehdä kieltää lailla.

      • VW 4MOTION

        Ai niin kuin Hiacelle tehtiin?


    • karppa

      Hiace kestää AINA vertailun mihin tahansa merkkiin. Kyllä sen nyt jokainen järkevä ihminen tietää. Tyhmät ovat asia erikseen.

    • jussi344

      Vähän asiallista kirjoitusta välillä; eli Viton automaattiversio on erittäin miellyttävä ja hiljainen kulkuneuvo. Ostaa kuitenkin kannattaa vähän ajettu auto. Hiacen kokemus on yksi kpl, hyvä auto, mutta todella meluisa.

      • Vitoko on huono?

        Itsekkin ihmettelen kun kaikki haukkuu vitoa,itselläni on 2001 cdi 112 eli 122hp automaatti.bussi sisustalla ilman penkkejä ja on kyllä osoittautunut hyväksi.

        Ajettu 350000km,ei mitään murheita,sama oli aikoinaan kolmen mitsupakun kanssa ajoin yli puolen millin.

        sitten oli citikka c5 2.2 hdi paljon haukuttu tosin farkku,ajoin 540000km ei mitään ongelmaa kyseisessä merkissä

        Vitoa pidän kuitenkin todella hyvänä ajoominaisuudeltaan ja kulutukseltaan ja kun pakkasta on täällä ollut 31 astetta niin ei ole ongelmia .

        tojotan ongelma on milestäni hinta se on vaan hintava auto.


    • mbmbmbm

      Eihän se vito varmasti paras paku ole mutta ei se niin huono ole kuin täälläkin palstalla väitetään. Mukava ajella, suht hiljainen. Kori vaatii hoitoa muuten ruostuu.
      Vetoakselit vaatii tarkkailua ettei kumit sisänivelissä ole rikki. Itselläni on nyt tuossa 410000 mittarissa ja satasen olen itse ajanut.Ei mitään dramaattista ole eteen tullut. Hiace on varmaan ihan kestävä tekniikaltaan mutta kuitenkin pidän sitä hiukan yliarvostettuna.

    • ffffffffffffffffffff

      Yllättävän paljon noita vanhempiakin Vitoja vaan liikenteessä pörrää

      • rellupösösitukka

        niin , pörrää niitä citroen merkkisiäkin autoja , ei hyvä ihminen...ja vielä toiset antaa plussia


    • 87k

      Tottakai vitoon voi tulla vikoja, koska siinä on kohteita jotka voi vikaantua

      Otetaan esimerkki, ota tiiliskivi ja kännykkä, pidä molempia mukana muutama vuotta, kumpaan tulee suuremmalla todennäköisyydellä vikaa? no kännykkään, koska siinä on sitä tekniikkaa.


      Ei se sijaan, mersukin tekee vielä PELKISTETYMPÄÄ pakua kuin hiace nykyjään, se on nimeltään MB Vario, kannataa tutustu, vielä lutettavampi kuin hiace, mutta isompi

      • VW 4MOTION

        Tarkoitatko että Hiace on kuin tiiliskivi ja Vito kuin kännykkä? Elikkä Hiace ei hajoo niin helposti.


    • Nacc

      Kuka idiootti nyt Viton laittaisi? Varsinkaan vaihtaisi Hiacesta tähän, mitä helvettiä?

      Tarjolla on reilusti parempi Sprinter samaan hintaan, ruosteongelma on molemmissa sama. Kestävyys kuitenkin aivan eri luokkaa.

      • JT vai DM

        JT1 on huomattavasti kestävämpi kuin DM1. Se on aivan varmaa...

        Vain idiootit vaihtavat kestävän japsin sakemannis.....n autonromuihin.


    • henkkamo

      jos verrataan ensimmäisen sukupolven vitoa ja ekaa nokallista hiacea niin ne on käytännössä samaa sukupolvea, samaa varustusta niissä on että siinä se paskapuhe tiiliskivestä ja kännykästä ja ero siinä että hiacen tekniikka kestää ja viton EI KESTÄ!

    • sit eläkkeelle

      Nou hätä!
      Kohta pääset vaihtamaan uuteen Hiaceen, jolla 20 vuotta sujuu taas ongelmitta.

    • seonvaintoyota

      Hiacekin on vain pakettiauto ei sen enempää. Jospa suhteuduttaisiin asiaan hiukan pienemmällä kiihkolla.

      Minulla Vito on kyllä toiminut ihan tyydyttävästi ja vaikka siinä ei sattuisi olemaan ikinä ainuttakaan vikaa niin en siitä silti tekisi elämää suurempaa asiaa.

    • pienen pieni auto

      Miksi pitää ostaa henkilöauton kokoinen paku? Pieni autotalli?

      Ajelin tsadin kantakaupungis 14m yhhdistelmällä pari vuotta ja aina löytyi parkkipaikka ja hyvin pääsi menemään. Olihan se laiton kun 2m liikaa pituutta.

      • Mese rules

        no vaikka siksi että verottajan kanssa on ihan vi...un vaikeaa perustella pelkkä työkäyttö eikä huvita ajella millän munapussin kokoisilla minipakuilla. Eikä tarvetta korostaa itseään ylikokoisilla jakeluautoilla.


      • retet ghgf
        Mese rules kirjoitti:

        no vaikka siksi että verottajan kanssa on ihan vi...un vaikeaa perustella pelkkä työkäyttö eikä huvita ajella millän munapussin kokoisilla minipakuilla. Eikä tarvetta korostaa itseään ylikokoisilla jakeluautoilla.

        Ainahan voi ostaa esim Ford Focuksen tai Volvo v40:n tms ja rekisteröitä sen pakuksi, joko takapenkeillä (täys vero) tai ilman takapenkkejä (pieni vero)


    • Iloa harmauteen

      "Elämän suurin virhe on tehty kun sinut on pantu alulle!!"

      Repesin :)) tää oli taas päivän paras nauru! kiitos siitä :))

      • Mb Vito 112 cdi

        Eipä kestä, talo tarjoaa.... : )


    • Vitoa miettimässä

      Tässä lisää juttua Vitosta. Näyttää kyllä ihan kunnon peruspakulta.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11034254

    • vitosuohon

      nimimerkki mb vito 112 cdi on vajakki.

    • pikkupakut

      Kaikista autoistahan loppu tulee. Tossa veljellä ollut kaksi vitoa ammattikäytössä, etu- ja takaveto. Etuvedolla ajoi 300000km (autom.) vaihtoi sen (etuveto meni vielä ammattikäyttöön). Siitä meni yksi vetonivel ja termostaatti. Nyt takavedolla ajettu 330000km, kardaanin nivel menee 100000-120000km välein, taka iskarit vaihdettu 180000km, siinäpä ne viat. Itsellä kaks pakua käytössä hiase (2004) ja takaveto vito (2007), molemmat toimii, Vito vain paljon mielyttävämpi (hiljaisempi, eberi, puoliautom. ilmastointi, valot paremmat(huom. peruutusvalot), peilit, etenemiskyky, ajettavuus ym ja pienempiruokainen sekä harvempi huoltoväli).

    • vitolla mennään

      on vito ainakin huomattavasti ripeämpi liikkumaan kuin hiace. että jos ei motarilla halua jalkoinjäädä niin...

      • vitoparastalaatua

        mutta mitä hyötyä siitä on kun se hajoaa ennen kuin ehdit motarille?


      • fktat
        vitoparastalaatua kirjoitti:

        mutta mitä hyötyä siitä on kun se hajoaa ennen kuin ehdit motarille?

        vito on kyllä kuuluisa kestävyydestään parhaiten kuulemman kestää suuttimet, vaihteisto, vetarit, ja myös kansivikoja ei ole, moottorin yläpää on vahva paikka vitossa. Ja ne eivät ruostu ollenkaan kaverini suojasi viton maalipinnan suolalla sillä sanoi että näin maalipinta pysyy entistä parempana.


      • Hyvä auto ajaa

        Mulla oli vanhakoppainen(2003) CDI Vito ,ajelin N 100,000 km sillä eikä ongelmia ,vaikka niissä on vikoja niinkuin muissakin autoissa . Niin kyllä ostan Saksalaispakun mieluummin Kuin Japanilais matopurkin , eihän niissä ole mitään mikä voisi menni rikki .


      • korleone
        Hyvä auto ajaa kirjoitti:

        Mulla oli vanhakoppainen(2003) CDI Vito ,ajelin N 100,000 km sillä eikä ongelmia ,vaikka niissä on vikoja niinkuin muissakin autoissa . Niin kyllä ostan Saksalaispakun mieluummin Kuin Japanilais matopurkin , eihän niissä ole mitään mikä voisi menni rikki .

        Näin on ! Vito on pirun kiva ajella ( jopa vaimo tykkää ) eikä siinä nyt ole loppupelissä vikojakaan sen enempää kuin muissa. Ruostuminen on ehkä se suurin ongelma mutta jos autoa vähänkään hoitaa niin ihan kelpo peli.


    • mersssu
    • miksi vaihtaisin

      Miksi piti vaihtaa kun sulla oli luotettava auto, en minäkään vaihda vaimoa kun se on palvellut 30 vuotta ja hyvin, hyvä ei vaihtamalla parane.

    • NYT SPRINTER

      Minulla 2 vitoa aikaisemmin.Ensin etuveto 110 cdi vm.01 ilman suurempia ongelmia.Toinena takaveto 111 cdi jossa vikoja riittävästi.30tkm moottorin ohjainboksi,40tkm takaiskarit,50-80tkm takapyörien laakerit,kardaanin kannatinlaakerit,raidetangonpäät(kaikki),taas kerran takaiskarit.90tkm ykkönen ei pysy aina päällä.Liuku-oven lukko ei toiminut uutenakaan pakkasilla.Alle 100tkm auto sai lähteä.Nyt Sprinter 215 cdi vuodesta 2008 eikä mitään vikoja tullut tähän mennessä.

      • Joopa joo

        Harvoin sitä vikoja tulee kun auto seisoo pihalla ajamattomana


      • Susi mikä susi
        Joopa joo kirjoitti:

        Harvoin sitä vikoja tulee kun auto seisoo pihalla ajamattomana

        Ja mätämisen estoa niihin ei saa rahallakaan.


    • 112 cdi

      En tiedä mutta Vito lähtee käyntiin ilman mitään webastoja ja lämmittämisiä kelillä kun kelillä. Muut paahtaa akkunsa tyhjäksi ja starttaaminen on mahdotonta.
      Erittäin hyvin käynnistyy ainakin tuo meitsin vito. Kokeiltu on - 32 ja laakista lähti!!
      Ilman esilämmityksiä ja koneessa on tietysti laatuöljyt ja mittarissa "sisäänajomäärä" 425000 eikä syö kone vieläkään öljyä.

      Vai että täyspaska, ei pidä paikkaansa!

    • ranepoika10

      Vito on sitten hyvä auto, -99 mallin kanssa korrattu kaikki lapin huonot kujat ,ja eteläeuroopan mootoritiet. jarrulevyt menneet kerran uusiksi,termostaatit tahtoo päästää läpi, mutta kulutus erittäin pieni hyvät tilat kun vaihtaa oikeanpuole n istuimen yhen istuttavaksi. hyvä ajaa . Miksi toiset moittii . mulla oli kyllä Hiace sellainen suihkumootorilla varustettu että piti kuulosuojaimet päässä ajaa, kapea kolistelia josta puuttui varmaan jouset kun pomppii ja hyppii kuin rusakko,
      polttoainetta kului sekä öljyä ajettu 80 000 kun kylläistyin japsiin.

    • Don Vito

      Hiace -- 1980 luvun tekniikkaa 2000 luvun kuorissa. Great!

      • ytimessä

        Niinpä,siksi Hiace kestää aina vain ja on luotettavin paku


    • aina hiase

      " kun vaihtaa oikeanpuole n istuimen yhen istuttavaksi. hyvä ajaa . Miksi toiset ""

      Miten hemmetissä se vaikuttaa ajomukavuuteen, jos oikean puolen istuinta muuttaa ?? Onko niinko niin hyvä, että voi ajaa vasemmalla kädellä ??

      Kävin koeajolla Vitolla. Parempaa oli ainoastaan mukavampi koneen ääni, 6-kone.
      Kuskin paikalla sen sijaan oli ahdasta . Polvea ahdisti kojelaudan isot "kuoret." Jalan pitää olla koko ajan aivan pystyasennossa. Varmaankin suunniteltu Aasian markkinoille linnunluisille pikkumiehille. Hiase on sen verran isompi, että työkalut ja levyt /laudat mahtuu koppaan. Itellä 12 vuotias Hikase, eikä yhtään vikaa. Lähtee 30 asteen pakkasella käyntiin, kaksi akkua vakiona.

      Eka kokemus Vitosta. Kaveri kuljetti niitä uusia satamasta parissa kerroksessa. Yksi oli syttynyt kojelaudastaan palamaan kuljetuksessa. Taisi olla jo 500 m. mittarissa.

    • haisuli vei

      Mie ostin 2007 Viton ja nyt pitäs päästä tuosta 200000km ja vuoden 2004 haisusta eroon, mutta ei se kelvannu vaihossa eikä sitä muutenkaan (pörssin ilmoitus) kysele kuin mustilaiset ja niillehän mie en myy. Elikkä olen kahen pakun loukussa, kun luulin että tuo haisu menee tuosta heti, kai se on afrikkaan myytävä, eipä tuo enää valkoihosille kelpaa.

    • hämmästynyt

      Ne on vain kulkuneuvoja!!

      lapset koulus tappelee minkävärisellä kynällä saa värittää niin täällä aikuset ihmiset marisee auto merkistä ! :D

    • vilukalle

      onko jolla kulla vinkkejä siitä miten viton sivuovi säädetään pelamaan hyvin?

      Ovi on takaosasta 1 cm alempana. Oven lukko ei kiinnity auton rungossa olevaan rautaan.

      -VK

    • Tero.

      Mulla on vanhalla koneella oleva 108 ja ajanut 450000 km ja en voi moittia!

    • Vitoilija

      Miulla on jo kolmas "paska" Vito jolla on ajettu noin 400.000 km,ja meinasin lähiaikoina vaihtaa neljännen.....en mie vuan ymmärrä

    • haisemies

      Niin sulla on menny kai jo useamman viton hinta korjaamoille.
      Minulla on hiace ja jää rahaa muuhunkin.En todellakaan elätä korjaamoita.
      Lisäksi hiace on hiljaisin ja paras ajettava koko luokassaan,sanoo kateelliset mitä tahhaansa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe