Vuokra-asuntoja

PipsukkA20

Onko Keravalta edullisempi hankkia vuokra-asunto yksityiseltä vai kaupungilta? Olen kesän alussa muuttamassa paikkakunnalle eikä ole mitään käsitystä Keravan vuokra-asuntojen hintatasosta. Voisiko joku ystävällinen valaista asiaa?
Haluaisin mielellään väh.25 neliöisen ja suht edullisesti. Tietysti alle 450e. Onko realistinen "haave"? :D

23

2979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+2

      Varmaan osaat itsekin katsoa tuolta googlesta hakusanalla: vuokra asunnot
      ja sieltä keravan asunnot.

    • vuoden asunut

      Ei niihin kaupungin asuntoihin niin vain muuteta, sinne on aikamoinen jono. Arvelisin kyllä, että kaupungin asunto olisi halvempi. Mutta en usko, että saat asuntoa kuin yksityiseltä, tai siis vuokrataloyhtiöiltä. Keravalla on VVo, Suomen vuokrakodit, Realia ja kohta valmistuu Arennaankin uusi, on kai entisisiäkin.
      Halvempaa Keravalla on kuin Helsingissä ja jopa halvempaa kuin Vantaalla.

    • ei tohon hintaan saa säälisstä asuntoa,kerava on kallis,ainakin paremmat asuinalueet,hinnat noussut ,kivaa tää on,jos omistaa asuntoja,kai joku omistaa

    • on mulla kalevassa omakotitalo,odetetaan hinnannousua,nousee ne,jos toi budjetti on toi,jaa ei tiedä,hyvin on vaikeeta,itte asun jaakkolassa rivarissa,kallista on,39 neliöö,vuokra on tuplasti, minä vaan omistan sen kalevan talon,en minä siellä koskaan käykkää

    • joku kohta sanoo että miksi en asu siellä kalevassa,en tartte kuutta huonetta,asun yksin,vuokratulot kattaa mun kulut

    • PipsUkKa20

      Kiitos vastauksenne valaisi edes hieman! :D Olen itsekin toki ottanu selvää vuokra-asunnoista ja laitoinkin hakemuksen menemään VvO:lle.

      Onko teillä mitään hyviä kokemuksia miksi juuri Kerava olis ylipäätään hyvä paikka muuttaa? Onko teillä Järvenpää-Tuusula-kokemuksia asuinpaikkana?

      • junalla kuljen

        Keravalla on käytössä HKL matkakortti. Etempänä ei ole. Keravalla pysähtyy moni juna ja päätepysäkkinäkin N ja K-junille. Järvenpäästäkin pääsee Helsinkiin R ja H junilla. Mutta Tuusulaan ei kulje junat! Busseista en oikein tiedä. Mutta jos on oma auto, Tuusula varmaan on ihan hyvä paikka. Jos kuitenkin on julkisen liikenteen varassa, Kerava tai Järvenpää on parempi vaihtoehto.


    • jos on oma auto tuusula on ihan kiva paikka,muuten kerava tai ehkä järvenpää,paha sanoo,itte asun keravalla,tyytyväinen olen

    • kyllä tuusulaan junalla pääsee(jokelaan,on se tuusulaa)

    • kusetettux

      Haluat asua Keravalla? Vantaalta löydät valvemmat asunnot ja vero % taitaa nyös olla pienempi. Mutta jos se Kerava on, ajattele tätä: Varoitus VVO, ovat nostaneet vuokria 4 vuoden ajalla noin 19 %! Nostavat joka vuosi (maaliskuu) kuluttaja indexin 5%! Tämä heidän tiedotteen mukaan. Laske itse mitä se tekee. Ja kaikki te jotka asutte VVO:n asunnoissa ajatelkaa seuraavaa: "vuokraan sisältyy Sonera laajakaista"! Saat Soneralta laskun joka kuukausi noin 24 euroa mihin sisältyy Sonera tietoturva. TÄMÄ ON TÄYTTÄ KUSETUSTA VVO:N PUOLELTA! VVO vetää välistä noin 10 euroa joka kuukausi! Olen muuttanut pois VVo:n asunnosta, menin Soneran kauppaan, tein 24 kk "plus" sopimuksen, sain mokkulan, tikku reikään ja minulla on kone käyttövalmis joka paikassa ja paljon nopeampi! Ja mitä maksaa? 16 euroa kuukaudessa! Olkaa myös varovaisia avainten kanssa. Mikäli teiltä katoaa huoneisto avain niin saatte sen VVo:n huolto paikasta. Mutta sitten kun te muutatte pois niin VVo vaatii takaisin sen kadonneen avaimen, ei ole merkitystä onko se avain kadonnut viikko tai 10 vuotta aikaisemmin, te joudutte maksamaan avainten uudelleen sarjoittamisen, koska asunto ei ole turvallinen uudelle asukkalle! Ensin maksat sen vara avaimen noin 30 euroa, mikä on sikamainen hinta (no se on VVo). Sitäpaitsi VVo on selvitys tilassa siitä kuinka valtion tukia on käytetty. Epäilykset että VVo on väärin käyttänyt halpakorkoista valtion lainaa mutta ei ole alentanut vuokria. Siis, olkaa varovaisia!

      • ihan hyvä VVO

        Kyllä VVO:lla on laajakaista ilmainen. Nimittäin perusnopeus 2 megaa. Jos sinulla on nopeampi kaista, niin totta kai maksat. Minulla on jo monta kuukautta ollut tuo 2 megaa eikä mitään tietoturvaa. Sonerassa tein sopimuksen (piti tehdä, vaikka onkin ilmainen). Sopimuksessa lukee 0 euroa. Taidat olla aivan maksukyvytön kun haukut VVO:ta? Ei kukaan vuokranantaja anna sinun ilmaiseksi asua. Mainitsit, että olet muuttanut! Toivottavasti johonkin maalle pohjoisemmaksi. Kun sinulla kerran tikkukin on. Kaupungissa otetaan laajakaista (valokuitu) joka on siis ilmainen 2 megaa.
        Ja olet siis humalapäissäsi hävittänyt avaimen!? Ihan oikein sinulle, että jouduit siitä maksamaan, eikä sitä siirretä muiden vuokrankorotuksiin!
        Ja mikä ihme, jos VVO:lla on väärinkäytöksiä (enpä ole kuullut), hallitus ja eduskuntahan antaa näihin oivan esimerkin!


    • Halvempaa keravalla

      Oho, mistä tieto selvitystilasta, olisi hyvä tietää? Itse asun vvo:lla Keravalla, ja vuokra on 10,70 neliöltä, Tervetuloa Keravalle, toivottavasti saat asunnon.

    • asuin korsikalla,enkä maksanut mitään,täällä maksan paljon.tämmöstä tää on,pakko kai se on maksaa,ei huvittas,lähdenkö legigioonnan takasin.15 vuotta olin ,ei jaksas enää,kovaa on kyyti

    • että näin!!!

      Mä asun vvo.n kämpässä Keravalla35 neliön kämppä vuokra 495e ja asunto upealla paikalla,Keravalla on mukava asua joka on kasvanut vuosien mittaan entistä paremmaksi,lähellä Stadia,Hki-Vantaan kenttää ja laivatkin lähellä,juna myös,eli jos haluaa käydä muualla on vaikea löytää rauhallisempaa kylää mistä pääsee hetkessä mihin vaan!SUOSITTELEN KERAVAA!

    • Einstein Redux

      Juu et varmaan niin vain saa kämppää. Pitkät jonot kaupungin kämppiin ja yksityisellä sektorilla kilpailet sitten muiden eläimettömien, savuttomien ja muutenkin täydellisten hakijoiden kanssa. Tosin enpä tiedä kuinka paljon keravalta noin pieniä asuntoja edes löytyy. Mutta onnea matkaan kumminkin.

    • Anonyymi

      Näyttäisi olevan edullisia vuokra-asuntoja vaikka millä mitalla.. jos vertaa esim. pääkaupunkiseutuun. Kannattaa silti kai pitää tyhjinä ennenkuin antaa edullisemmalla vuokralla! Samalla tavalla kiskontaa kuin joka paikassa!

      • Anonyymi

        Siis ovatko edullisia vai kiskontahintaisia vuokra kämppiä ?


    • Anonyymi

      Keravalla on paljon homoja!

      • Anonyymi

        Ja myös puhetta ymmärtämöttömiä jotka voivat puhua muista, mitä haluavat. Ja valehtelevia...ööö hulluja.
        Eräillä... vääryydet on paljastuneet.


    • Anonyymi

      Kuka muuttaa Keppi Keravalle. Kaikki on sopulipeliä keskellä kylää seisoo rakennuksia, jotka on romahtamisvaarassa, mutta kun on entisen Keravan keisari niin kaupunki ei saa kepittää Keisaria.

    • Anonyymi

      Kaupungin asunnot on kalliita ja niihin on pitkä jono.
      Yritä esim. seuraavia: www.kodisto.fi, www.lumo.fi, etuovi.com, www.sato.fi, oikotie.fi ja kysy tulevalta työnantajaltasi, olisiko heillä tiedossa vuokrattavia asuntoja. Itse löysin asunnon soittamalla työpaikkani keskukseen ja kertomalla hänelle tarpeestani löytää asunto. Kerava on ihan ok paikka asua. Tervetuloa tänne!

    • Anonyymi

      Saman hintaisia ovat asunnot kuin Hesassa, ja paljon näyttää olevan tarjollakin.

    • Anonyymi

      Kaupungin asunnot ovat kalliita, ei kannata yrittääkään. Pieniä asuntoja on huonosti tarjolla. Yritä esim. [email protected] 40 m2 vuokra 670€ Alikeravan kaupunginosassa, mistä lyhyt matka keskustaan ja asemalle. Googleen hakusanat: vuokra-asunnot Kerava. Onnea etsintääsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      410
      1666
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1328
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      170
      1271
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1265
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      926
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      861
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      850
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      846
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      196
      792
    Aihe