Orimattilankin tiestö ala-arvoisessa kunnossa

TIET_KUNTOON

SAATANA! Tiet ovat täynnä kuoppaa ja uraa, niin että autot alkaa kohta hajoilla niiden takia.

Mikä vittu siinä on että tiestöä ei saada kuntoon. Suomessa tiestö on viimeksi ollut näin huonossa kunnossa 70-luvulla. Mihin ne rahat haaskataan - tietysti tähän järjettömään suomalaiseen byrokratiakoneistoon ja huuhaa - hankkeisiin.

Kyllä edesmenneen TVH ja sitä seuranneen tielaitoksen aikaan tiet olivat paremmin hoidetut ja paremmassa kunnossa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhat-uunot-ulos

      Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Tiet ovat saamarin surkeassa kunnossa joka puolella näillä seuduin. Ja muuallakin Suomessa.
      Turha byrokratia on tullut maksamaan yhteiskunnalle miljardeja. Pelkästään Orimattilan organisaatiossa pyörii kymmeniä turhia viranhaltijoita. Ylin palkka virkamiehille ja lääkäreille ei saa olla 5000 euroa enempää. Nyt olisi syytä tehdä irtisanomisia turhista viroista.

    • veraveroperään

      Tiet ovat ympäri Suomen huonossa kunnossa, lukuun ottamatta moottoriteitä. Autoilijoilta kerätään veroilla kaikenlaisia maksuja, muka tiestön kunnossapitoon. Suurin osa niistä rahoista menee kuitenkin sosiaaliturvaan ja työttömien armeijan ylläpitoon.

    • Että_näinnn

      Jos tätä menoa tiestö päästetään rapistumaan, niin 10 vuoden kuluttua tilanne on katastrofaalinen ja vaarallinen. Silloin rahaa ei enää todellakaan ole tiestön kunnostamiseen. Kaikki ratahankkeet suomessa jäihin pitkäksi aikaa ja ne rahat olemassa olevien väylien kunnostukseen.
      Totuus on se että tiet on kalliilla rakennettu ja niitä olisi ehdottomasti pidettävä kunnossa, sillä 10 vuoden kuluttua tiestömme on kun Venäjällä.

      Suomessa julkinen raha menee suuren byrokraatiokoneiston pyörittämiseen ja sote menoihin. Sote menoja ei ehkä pysty pienentämään, mutta nyt olisi aika käydä karsimaan turhaa byrokratiaa ja se tapahtuu siten että aletaan karsia pois turhia virkoja ... Jos täältä Orimattilasta miettii ketä voisi lähteä, niin kyllä tuossa kaupungintalossa " työskentelee" varmuudella kovapalkkaistakin väkeä suojatyöpaikoissa, näillä viranhaltijoilla on pesti joka tuottaa vain tappiota kaupungille.

    • Tietkuntoon

      Miettikääpä paljonko teitä kunnostettaisiin pelkästään Turhake Hennan rahoilla. Sinne ollaan kyllä nakkelemassa miljoonia, jossa ei edes kukaan liiku. Sitäpaitsi meillä on pääkallo paikalla Orimattilasta liikennevaliokunnan puheenjohtaja vaikuttamassa. Onko hoitanut tieasiat kuntoon? Jaa ah..siinäpä vasta kysymys.

      • paljonkierrellyt

        Älä helvetissä ala siitä hennasta enään jauhamaan paskaa. Aloita uusi keskustelu vaikka siitä. Sinne ei ole Orimattilan tierahoja laitettu ja piste. Tiet on monella muulla paikkakunnalla huonommassa kunnossa kuin Orimattilassa.


      • StoppiHennalle
        paljonkierrellyt kirjoitti:

        Älä helvetissä ala siitä hennasta enään jauhamaan paskaa. Aloita uusi keskustelu vaikka siitä. Sinne ei ole Orimattilan tierahoja laitettu ja piste. Tiet on monella muulla paikkakunnalla huonommassa kunnossa kuin Orimattilassa.

        Onhan ne monella venäläisellä paikkakunnalla huonommassa kunnossa kun täällä ja mitä siihen Henna hankkeeseen tulee, niin sinne on laitettu ja laitetaan miljoonia ja niillä rahoilla laittaisi tätä nykyistä tiestöä kuntoon pitkät pätkät.
        Sinä tuskin olet paljoa kierrellyt ja taidatpa lukeutua tuohon Hennan kannattajien rupuväkeen?


      • valivalivali

        Tosissaan täytyy olla idiootti jos täällä alkaa hennasta kirjoittelemaan. Tuolla toisaalla on sellainen henna palsta missä on yli 400 kirjoitusta hennasta, niin tuskin niitä kukaan tänne enään kaipaa.


      • monttu-käkeläntie

        Samaa mieltä edellisen kanssa. Stanan henna vie Orimattilan rahat ja yks syypää on just itte liikennevaliokunnan pj., joka ei ymmärrä yhtään mitään Suomen saati Orimattilan kehittämisestä.
        Venäjällä alkaa olemaan tiet paremmassa kunnossa kuin Suomessa.


      • StoppiHennalle

        Nyt ne ostavat uuden kirjastoauton. Nekin rahat jos laitetaan teiden kunnostukseen niin ne paranee paljon.


    • suleiman

      pitaa olla tieta kunnossa muuten taxissa hoono olla mukana. pompii auto. suomilainen mukavia,

    • ValitseViljanen

      Ostakaa maasturit jollette muuten pääse täällä kulkemaan. Liitytään lahteen vaan ja tiestö paranee. Ilkka Viljanen hoitaa asian kuntoon. Sitten taas hankkimaan riisikippoja kun hyvät tiet.

      • vrvokkeitamenee

        Kunhan hoitaisi ensin omat ongelmansa kuntoon.


    • suleiman

      kuka tama ilka viljamaa on? hyva mies? Hoitaa tie kunttoon?

    • PedattuHomma

      Samassa jamassa on koko Suomen tiestö. Se on kato kun Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona, niin eihän nyt herran perkele sentään rahat voi riittää teiden hoitoon.
      Laitettais ensin Suomessa asiat kuntoon, ja katottais sitten sitä muiden maiden auttamista - jos jotain jää. Mutta nyt laitetaan koko muun maailman asiat kuntoon, ja lopuks todetaan, ettei oo mitään mahiksia saada näitä Suomen asioita koskaan kuntoon.

    • Rangerover

      Henna rahoilla saataisi kaikille maasturit koko pitäjään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe