Krista Kosonen on rasisti

sitämitäiitsesanoo

Hänen mielestään tiettyä puoluetta äänestänyt ei ole hänen suomeaan.
Just. Siinäpä leuhka psisspäinen kohokas.

Taitaa jäädä tähdenlennoksi tämä naikkeli

20

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kyllä hän on rasisti mutta tämä ei ole KRISTA KOSOLAN VIKA VAAN YLE-HESARI OVAT JO VUOSIA KIIHOTTANEET PERUSSUOMEN VASTAISUUKSIA JA LUONEET ANARKISTISILLE MILITANTEILLE TILAISUUDEN HYÖKÄTÄ PERUSSUOMEA VASTAAN. Krista Kosola on vain tämän kiihotuksen tuote

      http://sebastiantynkkynen.com/2015/04/21/avoin-kirje-krista-kososelle/ Oletko miettinyt, että se, ettet tunne ketään perussuomalaista äänestänyttä, saattaa johtua siitä, että kukaan ei uskalla sanoa sinulle kannattavansa kyseistä puoluetta. Tapaan työssäni lukuisia ihmisiä, jotka pelkäävät kertoa ääneen, että kannattavat perussuomalaisia, sillä pelkäävät saavansa rasistin leiman otsaansa.

      KESKUSTA EI NYTKÄÄN PÄÄSSYT KAUPUNKEIHIN eikä lähellekään menneen ajan suuruuttaan, satunnaisesta voitosta huolimatta Keskusta on selvä auringonlaskun puolue kuten Rkp

      Keskustan laskusuunta ON PYSYVÄ eikä sen tämäkään voitto tuonut menneiden aikojen tulosta

      Keskusta ei päässyt kaupunkeihin eikä pääse sen sijaan Perussuomalaiset on tasaisimmin Suomessa paikkoja saava puolue. Keskustaan loikannut ex-perussuomalainen sairaanhoitajatäti ei päässyt Tampereella eduskuntaan eikä tietenkään SarviHiiri Muutos-puolueesta

      Kun Perussuomella oli siis 39 - 2 = 37 edustajaa juuri ennen vaaleja ja nyt 38, ryhmä hitsautuu HYVIN YHTEEN EIKÄ KUKAAN SYYTÄ KETÄÄN VAALITAPPIOSTA, vaikka Oulussa PS menetti paikan

      Muutos tai IPU -puolueet eivät mitenkään pystyneet heilauttamaan Perussuomen asemaa maahanmuuttaja- ja EU-kriittisenä puolueena

      NUORI SIMON ELO ON TULEVAISUUDEN KAVERI JA UUSI KANSANEDUSTAJA UUDELLAMAALLA http://www.simonelo.fi/ https://www.youtube.com/watch?v=egsVixJj0Oo Published on 20 Mar 2015 Simon Elon kirjoittamassa Kansankodin kuolinvuoteella – raportissa pohditaan, mitä Ruotsissa on tehty ja mihin ongelmiin liberaali maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan johtaa.

      SIMO ELON KIRJAN SAA VAPAASTI TÄÄLTÄ http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf

      • MrJuha82outolintu

        Olkoonkin, että voi Krista olla väärässä joissaki asioissa, mitä tulee esim maahanmuuttoon, niin kuitenki loppupelissä kyse on hienosta ihmisestä, joka ei oo mitenkään anarkistinen, ainakaan vaarallisella tavalla.
        Anarkismi voi olla myös nettivihaa tai semmosta mielipidevauhkoomista, johon itekki syyllistyn ja semmosta minä oon oikeassa kommentointia.
        Myönnän olevani luupäähärkä, joka aina oikeassa =)

        Se, että te jotkut persut ja muut lyötte otsaamme leiman kommareina on melko naurettavaa ja pelkäätte kai meitä, että olemme jotenki sekopäistä sakkia ja vaarallista.
        Sekin on itseasiassa rasismia, johon syyllistytte.
        Ehkä itsekin oon lyöny hieman leimaa persuihin, sillä en luota teihin oikein, mutta en oo oikeastaan missään kommentissani sanonu mitään totuutta teistä(vain spekuloinut mahollisilla uhkakuvilla, mitä tulee poliittisiin päätöksiinne).

        Sinällään absurdia sekin, ettei saisi laukoa mitään mielipiteitä vapaassa maassa.


    • NäinMeillä

      "Hänen mielestään tiettyä puoluetta äänestänyt ei ole hänen suomeaan."

      Kosonenhan vain sanoi ääneen sen asian jonka jokainen voi havaita. Ihmiset asuvat eri ympäristöissä ja kuva maailmasta ja ihmisistä muokkautuu sen mukaan missä ihminen asuu ja liikkuu. On aivan selvää että Helsingissä asuva kulttuuri-ihminen elää hyvin erilaisessa Suomessa kuin lappilainen poroisäntä. Kai sen ymmärtää jokainen. Eikä tämä tarkoita sitä että jomman kumman elämä olisi oikeampaa tai parempaa, ne ovat vain hyvin erilaisia.
      Minusta suurin kupla onkin juuri tämä Perus Suomalaisten hellimä ajatus siitä että olisi vielä olemassa jokun kaikille yhtenäinen Suomi jota juuri he edustavat. He sanovat tietävänsä "tavallisen ihmisen" ongelmat ja arvot. Katin kontit. He tietävät niistä ihan yhtä vähän muiden puolesta kuin Kosonen Kalliolaisessa kahvilassa lattea llipittäessään.
      Kukaan ei voi sanoa edustavansa kaikkia suomalaisia koska se on mahdotonta. Meitä on joka junaan ja meidän elämämme, arvomme ja tavoitteemme poikkeavat suuresti toisistaan.
      Ja se on rikkaus, ei ongelma.

      • toispuoltjokkee

        "....Ja se on rikkaus, ei ongelma."

        Kyllä se itseasiassa on ongelma, turha sitä on kieltää. Kun tietyn alueen kansalaiset alkavat liiaksi erkaantua toisistaan kulttuurillisilta tavoiltaan ja mielipiteiltään, niin on (ainakin olisi) aika jakaantua.

        Jurri näin on maailma aina jakaantunutkin eri kansallisuuksiin, omavaltaisiin itsenäisiin kansallisvaltioihin. Tällainen jakaantuminen on pitkän päälle kaikille hyväksi, sillä kyllä jokainen lopultakin viihtyy parhaiten "omiensa" parissa. Siellä omassa rauhassa jokainen saa kasvaa täyteen mittaansa ihmisenä.

        Suomessakin pääkaupunkikeskeiset voisivat hyvin muodostaa oman valtionsa, ja muu suomi omansa. Pääkaupunkilaiset voisivat sitten mielin määrin ottaa eri kulttuureista ihmisiä luokseen rikastamaan elämäänsä. Näin he eivät häiritsisi muusuomalaisten elämää millään lailla.


      • hbdvbdifvbei
        toispuoltjokkee kirjoitti:

        "....Ja se on rikkaus, ei ongelma."

        Kyllä se itseasiassa on ongelma, turha sitä on kieltää. Kun tietyn alueen kansalaiset alkavat liiaksi erkaantua toisistaan kulttuurillisilta tavoiltaan ja mielipiteiltään, niin on (ainakin olisi) aika jakaantua.

        Jurri näin on maailma aina jakaantunutkin eri kansallisuuksiin, omavaltaisiin itsenäisiin kansallisvaltioihin. Tällainen jakaantuminen on pitkän päälle kaikille hyväksi, sillä kyllä jokainen lopultakin viihtyy parhaiten "omiensa" parissa. Siellä omassa rauhassa jokainen saa kasvaa täyteen mittaansa ihmisenä.

        Suomessakin pääkaupunkikeskeiset voisivat hyvin muodostaa oman valtionsa, ja muu suomi omansa. Pääkaupunkilaiset voisivat sitten mielin määrin ottaa eri kulttuureista ihmisiä luokseen rikastamaan elämäänsä. Näin he eivät häiritsisi muusuomalaisten elämää millään lailla.

        Sangen typerä ajatus. 89% suomalaisista ei äänestänyt persupaskoja.


    • pioneeri1

      mikä rasisti KRISTA on?
      ei ole, hän vain sanoi oman ajatukseen, miellä on vapaa maa.

    • MrJuha82outolintu

      Meillähän on vapaa maa.

    • euroopassa

      Voi kun sais natsien nuolijat jonnekin v*ttuun telkkarista opettamasta tyhmille sontaa, ettei tartte alkaa ajatella, että tää maa on kuin joku kansallissosialistisen Saksan skenaario ennen toista maailmansotaa 1930-luvulla , missä ensimmäisenä aletaan vainota vasemmistolaisia, vähemmistöryhmiä, kulttuuriälyköitä, kriittisiä tutkijoita, taitelijoita ja muuta ja ylipäätään ihmisoikeuksien puolustajia. Joku Susanna Kuparinenkin vois tunnustaa, että Teuvo Hakkaraisen se varmaan salaisesti kultuuriministeriksi haluaa, kun vainosi sen verran vasemmiston älykköä Andersonia keskustelussa. Anderson oli täysin oikeassa: jos nyt leikataan vielä lisää pienituloisimpien tuista, siitä ei hyvä heilu, ja ottaen huomioon ison määrän pikkulapsia jotka ihmiset on synnyttäneet tukia saaden, se on sama toisinto parinkymmenen vuoden päästä, kuin mitä oli jopa 1990-luvun laman jäljetkin tai itseasiassa pahempi, koska nyt Suomella ei ole omaa valuuttaa.

      Minäkään en tiedä ketään, joka olisi äänestänyt perussuomalaisia. Enkä ole vähemmistöjä.

    • kotomaankokokuva

      En tiedä mistä lähtien hän on muuttunut Suomen omistajaksi...
      No, jos omat älynlahjat riittävät naamanvääntelyyn ja pukuleikkeihin -- kuin 5-vuotiaalla lapsella, niin onneksi olkoon vain, suomen omistaja, ja kai euroopankin. Mikä ettei noilla lahjoilla!!

    • mammamaa

      En minä ainakaan rupea äänestämään jotain kokoomusta vain siksi että se sopisi jollekin kristamikäseolille. Onkohan päähän noussut jotain mikä kuuluisi ihan muualle???

    • lausuilkoon

      Hänen kommenttinsa valuvat kuin vesi hanhen selästä - suoraan jätekaivoon!!!
      Meitä mahtuu niin tänne maapallolle niin monenlaisia, jotain kososiakin.

    • maatonko

      Ei ole hänen Suomeaan. NO, en minä hänen Suomessaan haluaisikaan olla ja elää. Minullapa on oma. Lällällää.

    • mitäsittenniinkö

      Jos ei ole suomessa hyvä olla kuka estää lähtemästä täältä. Minä äänestin perussuomalaista.
      Katsoin tarkkaan, ketä äänestän. Pääasia oli se, että äänestän sellaista, joka EI hyväksy homolakia ja haluaa purkaa samaa sukupuolta olevan avioliittolain.
      Oli todellakin hyvä, että perussuomalaiset kiri kakkoseksi.

      • OikeusKohtuus

        "Katsoin tarkkaan, ketä äänestän. Pääasia oli se, että äänestän sellaista, joka EI hyväksy homolakia ja haluaa purkaa samaa sukupuolta olevan avioliittolain."

        Minä olisin äänestänyt sellaista ehdokasta joka olisi kieltänyt Perussuomalaisten avioliitot ja adoptio-oikeuden. Mutta valitettavasti kukaan ei uskaltanut sanoa ääneen tätä yleistä toivetta... Täytyy varmaan tehdä kansalaisaloite.


    • Eivasuri

      Krista Kososesta tuli suuri Tähti kun se pääsi johonkin jonninjoutavaan höpöhöpö ohjelmaan koheltaan ja lipittään kaltaistensa kanssa punaviiniä Kallion surkeimpaan räkälään. Tiesitkö Krista että Suomi on muutakin kuin Kallion lähiseutu.

    • kylläjämpionnäin

      Krista voisi ottaa itsellen omankoti somalin-sa
      Kyllä pistää VIHAKSI tuo viranomaisten SAAMATTOMUUS ja LÄSSYTYS kun lukee RIKOS-UUTISIA raiskauksista ,väkivalta tapauksista,taskuvarkauksista ,mummojen-ja vaarien ryöstelyistä ja asuntomurroista joita täällä tehtaillaan ,varsinkin kun tekijöillä on ETNISTÄ TAUSTAA niin meidän viranomaistet HALVAANTUU täysin alkaa hyssyttely ja vähättely kuten tuo PASILAN HAKKAUS tapaus ,pääsivät vapaaksi samantien taisi olla kiire PERJANTAI-RUKOUKSIIN ?? Ja entäs ESPOON ISIS -tapaus ?? Olisi mukva tietää kuinkahan monta ASUNTO-MURTO ja TASKUVARASJENGIÄ tääläkin hetkellä kiertelee maassamme pahanteossa ,POLIISIEN samaan aikaan pyöritellessä sormiaan ja hokien että EI MEILLÄ EI MEILLÄ .Ainoa mihin niillä tuntuu aika ja resurssit riittävät on ettei SOME-saiteilla vaan kirjoiteta MUSLIMEISTA rumia ja KIIHOTUTA KANSANRYHMISTÄ(somalit) EI MUUTA KIITOS!!!!

    • ajssanny

      Nimim. "sitämitäiitsesanoo". Onko vihervasurien Suomi sinun Suomesi vai oletko rasisti.

    • yök-yök

      jos noin paha olla vois muuttaa muualle mutta tuskin pärjäis

    • pioneeri1

      Krista ei ole rasisti, vain sanoi rehellisesti miten asiat ovat ei mitä muuta.
      rasistit ovat naapurini muslimit, jotka joka päivä häiretsevat ja ei anna rauha, täällä stadissa itä puolella.herrat ja toverit.

    • tiedemies1

      mamuja pitä lopettaa ottamaa vastaan, omia työtämia ylin kyllin, heillä ensin
      duunia. Krista on kunnon suomalainen ja isänmaalinen, maanpettureillä sitä ei mitenkä
      voi ymmärtää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2556
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1675
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1484
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1323
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1232
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      86
      1059
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1033
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      916
    Aihe