Olenko kohtuuton

mamma72

Ei ole tapana ruikuttaa täällä, mutta tää asia vaivaa. Olen yksinhuoltaja ja lapseni ovat lähes aikuisia (18 ja 17) Miehelläni taas kolme alle 15 vuotiasta lasta.(tyttö 13, poika 11 ja tyttö 9) Eli minä olen kokenut sen mitä mieheni käy läpi eli ei ole tämä asia ymmärtämättömyydestä kiinni. Mieheni ei ole oikein vissiin tottunut olemaan lastensa kanssa, kun hän pisti niin sanotusti liinat kiinni ja ettei voi lasta hetkeksikään jättää(edes kaupassa käynnin ajaksi) kauppa n. 2 km päässä ja poika 11v, joka siis nykyään asuu isällään.Vähän aikaa sitten ei voitu ees nähdä kun poika on hänellä. Lapset ovat kuitenkin tavanneet minut ja pitävät minusta, eli siinä ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Mieheni ei raahdi pyytää että poika olisi joka toinen vkl äidillään kun häntä säälittää se poika ja siksi siis poika saa määrätä täysin milloin hän on äidillä(ei ole äidillään oikeastaan koskaan) ja pelaa eri nettipelejä koko illan ja saa myös itse määrätä milloin käy nukkumaan eli joskus n. puol 11 illalla. Olen sanonut että olisi kohtuullista jos hän sopisi eksänsä kanssa lasten vuorottelusta. Hän asuu poikansa kanssa yksiössä eli en voi koskaan edes olla siellä yötä, koska lapselle ei ole huonetta. Eikä hän suostu tuomaan poikaansa luokseni kylään, asun kuitenkin omakotitalossa, koska poika varmasti järkyttyy tai jotain. Ei ole kuulemma kypsä vierailemaan luonani.(siis edelleen on tavannut ja pitänyt minusta) Itse olen lapseni opettanut pienestä pitäen tutustumaan vieraisiin ihmisiin ja ikinä ei ole ongelmia ollut. Edellinen miesystävänikin tutustui lapsiini varmaan juuri kun ne oli tuota ikäluokkaa ja lapseni suhtautui asiaan hyvin. Eikä ne traumoja saaneet vaikka sitten hänestä erosin. Omien lasten kanssa olen vaan aina puhunut ihan kaikesta ,voi siis johtua siitä. En tiedä olenko oikeasti kohtuuton kun toivoisin, en siis vaadi, häneltä että järjestäisi meille omaa aikaa ja sitten tietenkin myös aikaa lasten kaa, niin että minäkin olen mukana. Aikaa hänellä on ollut kyllä lastensa kanssa. Mutta en ymmärrä sitä miten jotkut eivät osaa organisoida, koska se on mahdollista, niin että on mieheni ja lapset, me ja lapset sekä meidän parisuhde. Nimenomaan vielä tuossa järjestyksessä. On se onnistunut minultakin täysin ongelmitta, miksi se ei siis onnistu muilta? Tyhjän valittajat sit voi jättää kommentoimatta, kaipaan vaan tietoa kohtalotovereilta.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi_vastaus

      Et ole kohtuuton. Nyt näyttää pahasti siltä, että miesystäväsi a) ei ole kyvykäs yksin kasvattamaan lasta b) haluaa pistää välit poikki kanssasi c) hänellä on ns. eronneen isän syndrooma eli tekee mitä vaan, jotta lapsen olisi muka parempi olla.

      Otahan puheeksi asia. Ei siinä muu auta. Parempi lopettaa seurustelu nyt, sillä lapsi tulee asumaan isänsä luona vuosia ja oletko sinä valmis odottamaan sitä päivää, kun hän mahdollisesti muuttaa pois kotoa. Ei ehkä kannata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe