Elämänlaatulautakunnan typerykset

Vihaisena

Lautakunta myönsi kaupunginorkesterille 20 000 euroa, vaikka rahaa ei ollut yhtään. Onpa helppoa myönnellä olemattomia rahoja, kun ei tarvitse ottaa vastuuta asiasta eikä kolahda omaan nilkkaan. Kaikki ne lautakunnan jäsenet, jotka näin vastuuttomasti ovat valmiita jakelemaan rahaa sinne sun tänne, kun joku vähän vinkuu ja valittaa, maksakoot summan omasta pussistaan.

40

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raivostunut

      Seuraavaksi varmaan alkavat kaikki muutkin avustuksia saaneet parkua liian pieniä avustuksia ja lautakunta myöntää kaikille muillekin 20 000 euroa. Tasapuolisuuden vuoksi, eihän muille voi vähempää antaa, kun kaikkia on kohdeltava tasapuolisesti.

      Muuten olen sitä mieltä, ettei kulttuuripuljut tarvitse yhtään verovaroja. Tulkoot omillaan toimeen. Jos se ei onnistu, niin uusia yrittäjiä riittää. On meillä kaikenlaisia pelimanneja ja komeljanttareita pilvin pimein tässä kaupungissa.

    • hukkaan-menee

      otetaankohan tuo raha vanhusten vaipoista vai mistä tinkitää. nuo saisivat kyllä kustantaa itse itsensä jos ei kannata niin sitten lopettaa

    • PilliKuononAlla

      Kuka tarvitsee Hämeenlinnan kaupunginorkesteria ihan oikeasti. Vastaus: kaupunginorkesterin jäsenet, että saavat harrastaa pilliin puhaltamista verovaroin . Sairasta touhua edelleen konkurssikypsässä Hämeenlinnassa.

      • ei-tarvetta

        juuri noin jos ei kannata niin sitten pillit pussiin. on ne röyhkeitä jos ottavat nuo rahat itselleen. olisko boikotti paikallaan heidän tuotoksiinsa


      • SäälittäviäAlmujaHaettu
        ei-tarvetta kirjoitti:

        juuri noin jos ei kannata niin sitten pillit pussiin. on ne röyhkeitä jos ottavat nuo rahat itselleen. olisko boikotti paikallaan heidän tuotoksiinsa

        En todellakaan aio viedä ton humppapumpun esityksiin enääeuron pätkääkään. Jos olisivat olleet reilulla meiningillä ja omillaan, niin olisi mennytkin ja maksanut mielelläni vähän reilummankin pääsylipun hinnan, niin kuin muihinkin vastaaviin tapahtumiin


    • Hämmästynyt

      Hämmästystä ja kummastusta, miten viulunvingutus ja tuubanpuyhallus on niin tärkeätä toimintaa, että sitä pitää tukea verovaroista?
      Miksi yhteiskunnan edellytetään tukevan kaikenlaisia "kultturille" haiskahtavia toimintoja. Orkesterin samoin kun muidenkin taide- ja kulttuuritomien tulisi kantaa (tuottaa) omat kulunsa ja laittaa lippujen hinnat sellaiselle tasolle, että homma kantaa ilman veronmaksajien apua.
      Luopumalla "kulttuurin" tuista säästyisivät veroeurot esim. vanhusten hoitoon ja apuun.

      • Kitässittenkeksittäis

        Ja jos jengiä ei käy kuuntelemassa ja katsomassa fagotin soitantaa korkeiden lippujen vuoksi, niin voi voi ja toiminta seis. Tuommoiset avustusrahat voi suunnata näinä vaikeina aikoina paljon tärkeämpään kuin jonnen joutavaan kulttuuripuuhasteluun. Tolla hinnalla olisi saanut jo paljon hyvää aikaiseksi vaikka lasten- ja vanhusten hoivassa.


      • TuetPois

        Koko orkesterin voi ihan huoletta lopettaa. Kenenkään ei tule ikävä. Ihan hyvin tullaan toimeen ilmankin. Verorahat menevät hukkaan tuollaiseen humpuukiin!


      • Kohtaseselkäkatkeaa

        Kyllä tuntuu olevan kaupungilla löysää rahaa kun tommoiseenkin turhuuteen annetaan hövelisti 20 000 € ihan tosta vaan. Pienen piirin toiveita on taas kuunneltu antaumuksella ja annettu heille mahdollisuuksia "taide-elämyksiin" verorahoilla. Voi Prkle mitä toimintaa.


    • tghthtyh

      Olisin kyllä kernaasti ollut tukemassa orkesteriä 20 tonnilla ennemmin kuin laittaisin jonkun ulkolaisen sekopändin konserttipaikkaan 3,6 miljoonaa

      • kkkkjkjh

        Ulkolainen bändi saattaa jäädä tulematta, rumpali käräjillä kesäkuussa, linnatuomio uhkaa..


      • AikaYleistietäjä

        Olet ehkä tehnyt itsestäsi pellen monellakin foorumilla, ei tuo kyseinen rumpali ole enää vuosikausiin soittanut yhtyeessä.


      • Suuruudenhullu.HML

        3,6 miljoonalla saisi kaupunginorkesterin ja muiden kituuttajien palvelut n. vuosisadoiksi.


    • 33rre3

      Miksi vammaisia majoitetaan verovaroin palvelukodeissa, niistä ei ole kuin kuluja?
      Miksi avustetaan somaleja, kun niistä on vain kuluja?
      Miksi hyysätään narkkareita ja pultsareita, kun niistä on vain kuluja?

      Kaupungin orkesterin saama avustus on pientä verrattuna siihen, miten paljon avustetaan isis-terroristeja valtion puolesta.

      • wGWWREWER

        mielenkiintoinen ehdotus demarilta.


      • tulipa-esiin

        onko tuo rasisti eihän näitä asioita voi verrata


    • HyssytiHyssyti

      Lautakunnassa oli hölmöjä, jotka eivät tunne Hämeenlinnan poliittisia sisäisiä ja kirjoittamattomia sääntöjä. Mistä kuuluu säästää (esim. vanhusten vaipat), mistä ei (esim. vekkaliikenteen tuki, HPK). Asia on hoidettu kaupungin hyväveli toimintona taas kuntoon. Oppipojat lautakunnassa saivat vakavan varoituksen sooloilusta, poliittinen ura voi loppua lyhyeen.

    • klklkllkllklkllkl

      Tää on niin tätä. 'Toimeentulotukihakemus' ensin hylättiin, ja kas kummaa, valituksen jälkeen heti myönnettiin. Näin ei yleensä tapahdu toimeentulotukihakemuksille. Mutta poikkeushan vahvistaa säännön : ) Muistakaa kaikki tukien hakijat kuitenkin valittaa, eihän sitä tiedä, melkosta arpapeliä näyttää olevan nää tuetut harrastukset.

    • Meikäläiset

      Seuraavissa kuntavaaleissa ei yhtään ääntä noille takkinsakääntäjille-tolloille: Terhi Kyhkynen (kok), Teppo Turja (kd), Aleksi Erola (vas), Heli Kannisto (kok) ja Olli Ilomäki (kok). Nämä eivät ansaitse päästä päättäjiksi, kun ei heillä ole pienintäkään tajua siitä, mikä on kaupungin talousarvio ja mikä on sen sitovuus. Mistä momentilta he ajattelivat ottaa 20 000, kun ei sitä yksinkertaisesti ole?

      Mika Einiö (sd), Prabhakaran Ranjith Kumar (sd) ja Hanna Raita (ps) ovat vastuullisia ja viisaita jäseniä lautakunnassa ja ansaitsevat äänemme tulevissakin vaaleissa.

    • MuistelisinNiin

      Eikö kaupunginhallitus voisi ottaa tämänkin päätöksen käsittelyynsä ja palauttaa alkuperäisen 1500 euron avustuksen voimaan? Onhan se kh muitakin hölmöjä päätöksiä korjannut.

      • ryhtiä-touhuun

        juuri noin


      • KaveriaEiJätetä

        Äänin 7-4 EI VOI.


      • Sammaamieltä

        Juu, Kaupunginhallitus vaan asialle käsittelemään asia uusiksi. Eikä yhtään tukea pelimanneille!!!


    • Löysäärahaa

      Vastuutonta touhua. Lautakunta päättää jakaa rahaa mitä ei ole olemassakaan. Päätökseen on varmaankin kirjattu mitä jätetään tekemättä, että tämä 20 000 voidaan tosiaankin lahjoittaa. Vai onko kaupungin talousarvio löysää täynnä, tehdään mitä mieleen tulee.

      • PerttuNäätä

        AC/DC maksaa puistot. Ei veronmaksaja.


      • upeeta

        onks ne ostanu puiston hienoa


    • Intententti

      Mikä tuuliviiri se lautakunta oikein on, ensin päättää yhtä ja siitten toista, kun joku inisee lehtien palstoilla? Kyllä pitäisi pysyä ensimmäisen päätöksensä takana. Aika tolvanoita jäseniä. Tarvitaanko tuollaista lautakuntaa ollenkaan?

      • LopettakaaLautakunnat

        Kaikki lautakunnat voi lopettaa. Niissä on vain kakkosluokanpoliitikkoja, jotka eivät päässeet valtuustoon. Eihän niillä mitään älliä ole eikä ymmärrystä mistään. Olevinaan vaan maailman napoja.


      • TurhaaNiinTurhaa

        Samaa mieltä kuin edellinen. Lautakunnat täysin turhia!!!!


      • LainaaLainanPäälle

        Lautakunnat on lopetettava jos päätökset ovat tuota luokkaa. Mistä ne 20 000€ nyt sitten kaivetaan kun kaupunki on muutenkin ihan kuralla raha-asioittensa puolestakin.


      • suivaantunut

        Samaa mieltä lopettamisesta. Lautakunnat ovat ihan turhia. Kokouspalkkioitten perässä ne tyypit siellä istuu. Tyhmiä päätöksiä kaikki, ainakin elämänlaatulautakunnassa. Tän lautakunnan ainakin sais heti lopettaa. Mitään päätösvaltaa ei pitäisi antaa tällasille lautakunnille!!!!! Virkamies vois virkansa puolesta jakaa avustukset, kun sen on pakko seurata vähän budjettiakin.


    • Hövelistirahaa

      Nyt sitten kaikki muutkin harrastusryhmät hakemaan lisäystä avustuksiin. Jos tommoinen täysin turha juttukin saa rahoitusta harrastukseensa, niin lienee kohtuullista, että muutkin puuhailijat saavat saman summan käyttöönsä jo tasapuolisuudenkin nimissä

    • MuistelisinNiin

      Hähhähähhhäää, nythän se kaupunginhallitus otti sitten noitten typeryksien päätöksen omaan käsittelyynsä. Toivottavsti kh on viisaampi kuin lautakunnan taliaivot ja palauttaa alkuperäisen päätöksen voimaan. Tietystio olisi vielä parempi, jos se peruuttaisi kaikki avustukset kaupunginorkesterilta. Ennenkin kh on joutunut tyhmien lautakuntien päätöksiä oikomaan!!!

    • MuistelisinNiin

      Nyt se kh sitten otti lautakunnan tyhmän päätöksen omaan käsittelyynsä. Sama on tapahtunut ennenkin, kun lautakunnat ovat niin kertakaikkisen typeriä taliaivoja. Toivottavasti kh palauttaa alkuperäisen päätöksen tai vielä parempi, jos päättää olla antamatta yhtään euroa kaupunginorkesterille.

      • Jotainjärkeätoimintaan

        Aivan turha avustus täysin turhalle toiminnalle. Jos ei harrastajaorkesteri omillaan pysty toimeen tulemaan niin bongo-rummut ja tamburiinit vaan laatikkoon naftaliiniin ja homma seis. Noi avustusvaratkin voisi käyttää paljon järkevämmin vaikka kaupungin alueella olevan tiestön routareikien paikkaukseen. Se hyödyntäisi kaikki kaupunkilaisia eikä vain pienin piirin harrastustoimintaa. Tolla summalla jopa Infran ukotkin saisivat monta pahaa paikkaa korjattua.


      • Myötäjuoksijan.etiketti

        Samat sanat HPK:sta!!


    • KerholleKanssavähä

      Kaupunginhallitus pisti omista käyttömenoistaan 15000 tosta vaan. nyt ilmeisesti hallituksen jäsenet eivät saa vuosiin kokouspalkkioita vai mikä ihme kavereille jakorahasto sen persiin alla on ja jaettavissa kaiketi äänin 7-4?

      • voisitätyhmyydenmäärää

        Kyllä näköjään sitä löysää rahaa on kaupungilla kun tuollaiseen täyteen humpuukiin löytyy tosta noin vaan 15 000 €, tosin sekin varmaan lisävelkaa ottamalla.


    • tyhmiäpäätöksiä

      Kaupungin kaikkien aikojen tyhmin lautakunta. Mutta ei ihme, kun sitä johtaa persu!

      • OpportunistinArki

        Höysteenä tamperelainen pilaaja-johtaja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3250
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2842
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2658
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2335
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1793
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1610
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1456
    Aihe