Huumeita vastaan Nyt kovat otteet!!!!!

Haminantori

Herätkää kaikki vanhemmat nyt heti !!!!!!!!! Ja muut terveet Haminan kansalaiset nyt on jotain tehtävä !!!!!!!!!!!! Kytille vinkkiä että saadan roskasakki linnnaan !!!!!!!!!! Jos viranomaiset ei tee mitään ,,,, otetaan pesikset esiin ja kylän narkit kuriin !!!!!!!!!

61

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvävävävävävävävävä

      Teeppä se.

    • tietokilpailu2015

      Mikä taho johtaa huumekauppaa Kaakkois-Suomessa?

    • huikuluiku

      Voi pelle,mitä uhoa,aivan oikein että kyllä,jokainen paska narkkis ja pillerin levittäjä on ilmoitettava poliisille,välittömästi,mutta älä nyt viitsi uhota mistään pesismailoista ja muusta kun ei sinusta siihen kuitenkaan ole,nyt on aivan järjetön uho ja pullistelu menossa näillä palstoilla,mutta kuka sinne sinne lähtee näitä narkkia oikeasti pieksemään,siinä olet hyvin äkkiä ite syytteessä.Joten annetaan vaan virkavallan tehä se mitä pitää.

    • tarkkailia

      Kuukauden tässä tutkittu/ haastateltu kylän asukkaita, narkkareita, juoppoja, ym.
      Tietoa on tullut raamatun verran, varmasti joku totuus näissäkin on. Nyt on jotain meneillään, varmaan tulosta tuottoisa tutkimus.

    • Martti62

      Aika karua luettavaa noi huumejutut. Toivottavasti diilerit saataisiin kuriin, menee monen lapsen ja nuoren elämä pilalle.

    • piripuliukko

      ihan taitaa olla pikkuisen paisuteltu tätä huumeongelmaa. on ollut nappia jos jonkinlaista tarjolla satamakaupungissa AINA! jos jokainen vain katsoisi sen oman kullannupun perään, niin eiköhän se diilereidenkin kauppa tyrehdy asiakaskatoon. en ymmärrä miten valloillaan on käsitys, että puolet kylän mukuloista vetäisi huumeita- ei todellakaan. pahinta kaikessa on nykyvanhempien välinpitämättömyys omista lapsista. kotiin tuloajat käyttöön ja välillä soittoa, että missä mennään niin johan alkaa homma pelaamaan. onko kotiarestikin jo kiellettyä? ihan turhaa länkytystä julkisuudessa, että säästöillä olisi suora yhteys huumeiden käyttöön. kyllä se on kodista ja kavereista kiinni..

      • Haminanrouva

        Olet aivan oikeassa koti ja kasvatus on tärkeintä eihän yhteiskunnan tehtävä ole kakaroita kasvattaa vaan vanhempien on vastuu..Mutta nykyisin haminassakin on yh äitiä pilvin pimein joilla aina ero tai uus rakkaus menossa ja taas maha pystyssä ja joka lapsella eri isä osalla jopa mutiaisen rynkyttämä.


      • VihaanHuumeita

        Miten huumeongelmaa voidaan paisutella liikaa? Se ongelma on jo paisunut liian suureksi, jo aikoja sitten. Huumeet ovat sellaisia aineita, mitä ei pitäisi olla missään, ei vähäisimmissäkään määrin. Hirveä savotta olisi niiden kitkemiseksi pois tästä maailmasta, ja se on vääryys. Yksikin uusi huumeiden kokeilija on ehdottomasti liikaa. Huumeista ei koskaan koidu mitään muuta kuin kohtuuttomia ongelmia.


    • tuomasmessu

      Aika varoissa se musta rastaletti joka ajaa sinistä avoautoa! Mistä moiset fyrkat?
      Epäilevä Tuomas.

      • älämesoa-messuaja

        Tuskin tummilla on vielä huumekaupassa minkäänlaista jalansijaa joten parittaja todennäköisemmin. On noita tummia neitosia alkanut ilmestyä sihteeri opiston seuralais palstoille pilvin pimein joten se se täytyy olla tuonkin lisäansestin lähde.


    • triplanaamapalmu

      Lue uutisia (älä tätä palstaa) keitten toimesta sitä tavaraa suomeen tuodaan sekä jaellaan pitkin suomea. Lukutaidolla pääsee jo pitkälle minne sen pesarin kanssa voi mennä uhoomaan, ja onko luotiliivit suositeltavat pukea päälle vai ei. Luulet että joku narkki/narkit pyörittää moisia bisneksiä joissa rahaa pyörii enemmän kuin missään. Joissain maissa ollaan käytetty virkavallan toimesta tuhottamasti luoteja eikä ole auttanut, eli tulet olemaan aivan päällikkö kun pesarilla lopetat kaiken.

      • Aarniijoo

        Jep! Narkit on tossa hommassa, vain välikappaleita. Ne on yleensä itsekin olleet niitä alaikäisiä, joille muutamaa vuotta vanhemmat kaverit on myynny huumeita. Narkeilla ei keskittymiskyky tai resurssit riitä kovin laajamittaiseen huumebisnekseen.


      • juppistajuu

        Jep,jep ja jep,siellä puhuu varsinainen teppo tietäjä hämeenkyrön hikiältä,triplaturval pallo yhtä hukassa kun tekstitkin.


    • YksiTyperyys

      Hehe huumeita ja huumeita. Tietämättömät. Ottakaa selvää mitä huumeet ovat, tekevät, tuhoavatko? ja mitä lailliset huumeet ovat. Huumeet ei tee ihmisestä pahempaa. Huume ei ole syy se on seuraus paskoista oloista. Vanhemman holhoojan välinpitämättömyys muuttuu huumeeksi joka välittää hyviä tunteita. Kierto alkaa ja huumeesta tulee syyseuraussyysuhde. Ympyrä, kuin Haminan kaupunki.
      Vitun idiootit

      • hurlumihei

        Hehheh,varsinainen teuvo tietäjä,kannattaisi oikeasti ottaa asioista selvää ennenkuin kirjottelee mitä pieneen päähän sattuu pälkähtämään,kaikki kijoittamasi teksti on täyttä sontaa,vitun idiootti.


      • Rikurikass

        Menisitte töihin täältä lässyttämästä vitun pummit


      • hurlumiheippa

        No mitäs sitten vingut täällä vitun pummi.


      • salpolis

        Kukas kesklinnan saarella asuva kävi viime yönä riehumassa Ruissalossa? Olikohan uusia aineita kokeilussa ,vai tupla-annostus vanhaa. Tais tulla pipi kun ikkunan läpi piti yrittää.


      • Gukas

        Uusi sukupolvi ,uudet aineet,taitaa olla annoskoko hakusessa!


      • Xanoreitjaviinaa
        salpolis kirjoitti:

        Kukas kesklinnan saarella asuva kävi viime yönä riehumassa Ruissalossa? Olikohan uusia aineita kokeilussa ,vai tupla-annostus vanhaa. Tais tulla pipi kun ikkunan läpi piti yrittää.

        Annoskoko oli huomattavasti pienempi kuin muilla kerroilla
        T. tietäjä


      • SuuriViisaus

        No just joo. Täällä taas yksi Einstein esittelee omaa teoriaansa. Voi perseen suti. Jos on paskoista oloista lähtöisin, niin ei se ole mikään syy lähteä mukaan huumeisiin! Huumeisiin kun sotkeutuu, niin se johtaa uusiin paskoihin oloihin - vielä paskempiin oloihin. Se että lähtee huumeisiin, on sellaista tyhmyyttä mitä ei voida millään puolustella. Kyllä vaan huumeet tekevät ihmisestä pahemman ja tekevät elämästä ja ihmisen olosta huonompaa kuin mitä se oli ennen huumeita.
        Alkoholi on laillinen huume. Moni on lähtenyt todellisuudenpakomatkalle ja hukuttanut murheensa alkoholiin - kuitenkaan onnistumatta siinä. Seuraukset ovat olleet eräiden kohdalla katastrofaaliset, koska ovat jääneet koukkuun siihen aineeseen. Asiat pitäisi kyetä käsittelemään joillakin muilla tavoilla kuin käyttämällä päihteitä. Jos on huonot lähtökohdat, niin ei se elämä ainakaan sillä ruusuisemmaksi muutu, että lähdetään juomaan alkoholia tai aletaan vetämään jotain huumetta.
        Vanhempien välinpitämättömyys? No vanhemmatko pakottivat kokeilemaan niitä huimausaineita? Omia valintojaan on turha pistää muiden syyksi. Jos ei ole viisautta tehdä oikeita valintoja, niin kyseessä on oma tyhmyys. Toki, toisaalta se tyhmyys on jostakin periytynyt, mutta oma roolinsa voi olla ympäristölläkin, jolloin on astunut voimaan sääntö: joukossa tyhmyys tiivistyy. Kannattaa valita seuransakin viisaasti, sillä omaa tyhmyyttä on sekin, jos viettää aikaansa kaikenmaailman urpojen seurassa. Kaikesta paskasta ei kannata ottaa mallia. Jos nyt mistään paskasta yleensäkään.


      • Eisossu
        Xanoreitjaviinaa kirjoitti:

        Annoskoko oli huomattavasti pienempi kuin muilla kerroilla
        T. tietäjä

        Vielä selvennyksenä, että huumeilla ei Ruissalon tapauksessa ollut mitään tekemistä. Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon.


      • TeuvoTeräväinen

        Ruissalon tapaus lähtee tutkintaan tällä viikolla.On saatava kuriin nuo "nuoret aikuiset" jotka mieltävät itsensä huumeiden "viihdekäyttäjiksi".Myös muut kärsii,lähipiiri,lapset yms..niin,ja mikähän on tuo "tavanomainen välienselvittely"??


      • eieisossu
        Eisossu kirjoitti:

        Vielä selvennyksenä, että huumeilla ei Ruissalon tapauksessa ollut mitään tekemistä. Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon.

        eisossu on unohtanu tamppoonin sisääsä ja selittää täyttä paskaa..


    • kuulatsekaisin

      Lisää mömmööö,silmät liikkuu,se on jokaisen oma asia mitä vetää,ette ole vatipäät kuullu sellaista kuin itsemääräämis oikeus.Vedän vaikka ämpärin tavaraa ja siin ei auta kenenkään nikotella,buaaahhah

      • kuusekos

        Olikos tämä ruissalossa riehunut täyttänyt jo kaheksatoosta,vai vieläkö kuuluu lastensuojelun piiriin! kuulatsekaisin voisi vähän tutkii Soome laki ! Tai hei älä kuiteskaan.


      • kuulatsekaisin

        Sinä petteri voi tunkea soome laki sinne minne ei aurinko paista.


      • pter
        kuulatsekaisin kirjoitti:

        Sinä petteri voi tunkea soome laki sinne minne ei aurinko paista.

        Aurinko paista joka paika,minä petteri ei tunke laki mihinkä!


      • krisuanal

        Mässeli,rauhoitu..


    • Kaupankassa

      Miten olisi töihin meno ?

      Töissä käyminen ei salli mitään huumeita ja siten paras tapa ehkäistä huumeisiin tutustuminen !

    • Vinkkiavaajalle

      Paras tapa ehkäistä huumeita on kasvattaa lapsensa hyvin.

      • kuulatkuupas

        Lapsi kasva hyvin kun saa tarpeeksi hormoni huulee ja mömmö poske,ei muuta ku pilsut lailliseksi.


      • Suaeikasvatettu
        kuulatkuupas kirjoitti:

        Lapsi kasva hyvin kun saa tarpeeksi hormoni huulee ja mömmö poske,ei muuta ku pilsut lailliseksi.

        Vaikka sulla onkin kuulia kuupassa, niin yritä ymmärtää verbien kasvattaa ja kasvaa eron.


      • ruotsinsuomalainen_

        Mutta mitäs sitte kun sillew hyvinkasvatetulle lapselle työnnetään huumepiikki perseeseen pakolla enskerrat,että saadaan asiakkaita ?

        Näin on tehty täällä Tukholmassa.


    • Uunot

      Lailliseksi kaikki vaan nii loppuu mussutus ja väärinkäyttö. Portugalin mallikin on yhteiskuntakelpoisempi kuin tämä eläintarhamalli. Teillä ei ole mitään käsitystä itsemääräämisoikeudesta. Täällä huudellaan vailla mitään tietoa mistään. Menkää töihin tai alkakaa opiskelemaan, edes omaehtoisesti.

      • uno

        Taitaahan tämä Ruissalossakin riehunut opiskella eikä opiskelu auttanut yhtään asiaa.


      • sostäti

        Otettiinkos huostaan vai jokos oli täysikäinen?


      • Eisossu

        Huumeilla ei Ruissalon tapauksessa ollut mitään tekemistä. Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon.


      • sostäti
        Eisossu kirjoitti:

        Huumeilla ei Ruissalon tapauksessa ollut mitään tekemistä. Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon.

        Huh huh jos tavanomaista hajoittaa paikkoja vieraassa talossa! käsitykseni mukaan kaukana tavanomaisesta, tai ehkä nykypäivänä "tavanomaista toimintaa"


      • Mitä.ihmettä
        Eisossu kirjoitti:

        Huumeilla ei Ruissalon tapauksessa ollut mitään tekemistä. Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon.

        "Kyseessä oli aivan liiankin tavanomainen täysikäisen nuorenparin riitely, johon sivulliset sekaantuivat. Asia on sovittu ja tekijä luvannut korvata vahingon."

        Millaisten ihmisten omassa maailmassa tuollainen on tavanomaista?
        Terveempi osapuoli ymmärtänee lähteä hyvin äkkiä ellei typeryys ole tavanomaista silläkin puolella.


      • Eisossu

        Riitely oli tavanomaista. Jos se ei selvinnyt, niin tässä selvennys.
        Loppu ei ollut kovinkaan tavanomaista.
        Jättäkää, hyvät ihmiset, saivartelu ja keskustelkaa asiallisesti.


      • mitä.mitä
        Eisossu kirjoitti:

        Riitely oli tavanomaista. Jos se ei selvinnyt, niin tässä selvennys.
        Loppu ei ollut kovinkaan tavanomaista.
        Jättäkää, hyvät ihmiset, saivartelu ja keskustelkaa asiallisesti.

        Niin missä se selvennys? Kun puoliso lyö kerran niin se lyö myös taas ja taas.
        Se jos mikä on faktaa.Sen voi uskoa heti tai oppia kantapään kautta kunnes uskoo.


      • Eisossu
        mitä.mitä kirjoitti:

        Niin missä se selvennys? Kun puoliso lyö kerran niin se lyö myös taas ja taas.
        Se jos mikä on faktaa.Sen voi uskoa heti tai oppia kantapään kautta kunnes uskoo.

        Vedit tuon omasta pääästäsi "kun puoliso lyö kerran....." Puoliso ei lyönyt kertaakaan. Ei edes toinen.
        Puhut faktasta, joten pysy myös itsekin faktassa. Ei ole tarkoitus syyttää sinua, mutta asiallisuutta näöihin keskusteluihin.
        Emmehän halua alentua tähän tätä keskustelufoorumia vaivaavaan alatyyliseen ilmaisuun. Kommenttisi väärinymmärrysineen oli kuitenkin ihan asiallinen, vaikkei se totuudellisesti liittynytkään asiaan.


      • Sossunjoo
        mitä.mitä kirjoitti:

        Niin missä se selvennys? Kun puoliso lyö kerran niin se lyö myös taas ja taas.
        Se jos mikä on faktaa.Sen voi uskoa heti tai oppia kantapään kautta kunnes uskoo.

        Jos ei sulle auennut, niin anna olla. Etkö itse ole riidellyt puolisosi kanssa?
        Varmaan olet ja peitellyt vauriosi, kun ne ovat olleet kotonasi. Älä näyttele
        paremmuuttasi, kun sitä ei todennäköiseti ole. Älä vastaa, kun kukaan ei sitä halua kuulla, olettaisin.


    • näinongelmathoituu

      Ku mul on ongelmii, mä otan pillerin. Ku mul on tylsää, mä otan huumeita.

      -emeritusprofessori Matti Leisola

    • Kunnon.äiti

      Aarniosta aloitetaa.
      Kuvottavia nämä jakelu- ja myyntiloiset

      • Opeisä

        Kokeilijat ja käytön aloittaneet ovat vielä uhreja, kunhan eivät rupea diillereiksi rahoittaakseen käyttönsä.


    • karmeekölö

      edelleen...rikospoliisi takaisin kaupunkiin ja kaappiin jokaikinen narkki. ja ahvenanmaalle karkoitus. tarkoituksella pienellä naputeltu. paska homma että ollaan näinkin lähellä rajaa ja ei ole poliisipäivystystä.

    • HuumaavaHamina

      Mistähän saisi Marihuanaa? Näin raskaan työviikon jälkeen voisi vetää pienet rentouttavat tötteröt.

    • Teräväinen2

      Teuvo teräväisen kommentti osui ja upposi! Nuo ns.viihdekäyttäjät vaarantaa lähipiirinsä ja on toisaalta niin hyvää ihmistä.Konttimäen tapaus osoittaa moraalin kaikkinaisen rappeutumisen,varsinkin tän selittelijän osalta.Katsokaa vittu peiliin,konttimäen pahoinpitelijä selittää kuin Alexis Tsipras,tosin jonkun toisen suulla!Viroon vankilaan tollainen väkivaltarikollinen!Huominen on loistava kun ensin raivataan tieltä nuo ns,"paremmat ihmiset..!! Uskokaa veljet ja sisaret!

    • Moraa

      Kuka se konttimäen naistenhakkaaja on?yleisee tietoo tollaset tapaukset niin saavat ansionsa mukaan.Hah hah "normaalia riitelyä",mitä seuraavaksi vai puukkoa sanoi puhakka kun keklun nappas ja...

    • MCJoe

      Sinä idiootti et tajua että narkit ovat juuri niitä joilla on pahiten ongelmia ja sinunkaltaiset empatiakylmät ihmiset eivät auta asiaan ollenkaan.

      • kakkanarkkis

        "Narkkeja" on monenlaisia myös normaaleja työssäkäyviä teidän mielestä "pohjasakkaa" Sekä MYÖS alkoholisoituneita, aurinkolasit ja jaffa pullon omaavia "täydellisiä" kansalaisia....(ollu koulussa opettajina) päihteitä on monia mutta ainoastaa LAIN kieltämistä asioista vaahdotaan! MIKÄHÄÄ VITUN PÄIHDE TAPPAA ENITEN?! oiskohaa sellain mistä valtio nappaa hyvät verorahat... ? ihan oikeesti ihmiset MIETTIKÄÄ asioita ennenku huutelette joltaa alakoulun huumevalistuksilt kuultujen perusteel.. PISTE


      • kakkanarkkis

        kieltolaki ja kiljupöntöt käymää.... 80% kansalaisist lusimaa!


      • Lusimaaaaan

        Lusimaan!!!vitun juoksukalja kovis!!lusimaan haahhaaaahhhaaahhiiiihhhaaaass


      • kakkanarkkis

        ei tarvi juosta... mut sul lääkitys niin mallillaa, et nauti elämästä vielä ku kerkeet. :D


      • Haninanrauha

        Älkää provosoituko. Siitä ne paskanpuhujat saavat parhaat niksit. Noiden paskanpuhujien juttuihin ei kannata vastata, ne eivät ole sen arvoisia.


      • problemsolver

        Juurikin näin, yhteisö on aivan yhtä vahva kuin on sen heikoin lenkki. Pitäisi keskittyä ihmisten auttamiseen eikä idioottimaiseen vihan lietsontaan. Pitäisi pohtia miten saadaan ratkaisu ongelmiin, esimerkiksi päihdepolitiikkaa uusimalla. Tämä teidän vihanne juuri aiheuttaa syrjäytymistä ja luo kaksijakoisuutta ihmisten välille.


    • huijarienparatiisi

      Narkomaanit vetävät teeveessä terveys ja laihdutusohjelmia eikä kukaan kiinnitä asiaan mitään huomiota. Hyvin menee suomessa.

      • rahatpoistyhmiltä

        Just noin. Se oma rasvanpoltto hoidetaan amfetamiinillä ja efedriinillä ja sitten neuvotaan muita kohti terveellistä elämää.


      • Aslak62

        Kykenevät siis tekemään hyvää työtä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3440
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2912
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2790
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2688
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2594
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2395
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      1962
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1827
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1733
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      154
      1596
    Aihe