helppiiiiii!!!!

hamsupalleroinen

Eli haluisin hamsterin, mut äiti vaan sanoo aina kun pyydän että:"ei kun meil on nää kissat ja kaikkee" "sit tulee suru kun se kuolee kun ne elää vaan pari vuotta" "aina ei voi saada mitä haluaa". Miten suostuttelen sen? Toimisko hamsuista höpötys jokaisella yhteisellä aterialla? Entä jos myisin niin paljon lelujani vahtisin pikkuveljee yms. Et ois rahaa hamsuun ja häkkiin? Haenko meiän tietokoneelta paljon eri hamsujuttuja niin et näkyy et neiti haluu hamsupalleron? Keksikää jotain!!!!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvonantajakaitaijotain

      Vanhemmat voi ehkä suuttuu jokaisella aterialla puhumisesta mut pikkuveljen vahtiminen on hyvä. Vie vaikkapa äitisi katselemaan eläinkauppaan. Sitten hän näkee hamsterin ja voi ihastua karvapalleroon. Voit kerätä rahaa tms. Ole avulias ja kiltti niin voit onnistua. Onnea matkaan!<3:);)

    • aikuistenoikeestivaan

      Jos teillä on jo lemmikkejä, kissat ja jotain muutakin....niin kannattaa keskittyä oikeesti niiden kanssa touhuamiseen ja niiden hoitamisessa auttelemiseen.Vanhemmat on oikeessa, sorry,niin se vaan on.

    • kämpsynhaluaja

      Mulla on sama juttu että haluan hamsterin mutta äiti väittää aina vastaan. Mulla on ainaki ostettu faunattaresta ''kääpiöhamsteri'' kirja/vihkonen ja pidän sitä esillä huoneessani, kun äiti tulee katsomaan mitä teen tai siivoamaan ensimmäinen juttu minkä äiti näkee on sekirja/vihkonen. Ja se maksaa faunattaressa 5€ (no tarkemmin 4,95€ mutta niin..). Ja siitä on myös hamsteri versio :). Onnea matkaan !! :3

    • minätämänaloitin

      kuka sano et pitäis keskittyy mun kissoihin? ei vitussa tarvii, lisään vaan ruokaa ja päästän ulos/sisälle kun niitä huvittaa ja laitan yöks ulos. ei ainakaan Elmeri tykkää leikkiä päivisin eikä illallakaan erityisemmin. Tuskin tuleva kisu ellukaan hirmusesti leikkii ja keväällä kun tulee lämpimät kelit ni saa ulkona jahata hiiriä eikä mun hamsua.

      se vastas eilen myöntävästi eli ens keväänä saan hamsun.

      • Hamsukasvattaja

        Tän kommentin perusteella sanoisin, että älä hanki hamsteria. Se nukkuu päivät ja herää vasta hämärällä. Hamsut ei juurikaan leiki, tutkiskelevat paikkoja ja juoksevat juoksupyörässä, eli ei vissiin sun mieleinen lemmikki. Yritä vaikka saada kisujas leikkimään tai hanki pehmolelu.


      • minätämänaloitin

        kyl mä leikkisin sen kaa varmaan joka ilta kymmeneen saakka, mutku mun kissaa ei huvita leikkiä. ja muutenkin ei oo kiva leikkiä kissan kaa jol on mätivä haava(ainakin toistaseks)


      • Kani123

        En tarkoita olla ilkeä, mutta mitä jos sitten sinun hamsterillesi tulee vaikkapa kasvain? Leikitkö sen kanssa silti? Usein lemmikkiä ostaessa ei tule ajatelleeksi sitä, että kun lemmikki sairastuu. Oletko valmis hoitamaan sen kuntoon? Onnea hamsterin hankintaan! :)


      • minätämänaloitin

        olen valmis tekemään mitä vain jotta hamsterini on hyvä olla


      • minätämänaloitin

        Ja kasvain on eri asia. Tuleeko siitä esim. Paidalle mähnää jos hamsu kyhnää miuhun. Ei tietääkseni


      • Khhgjkhgkjhgjkgvgk

        Ajattelek sä asiaa oikeasti noin??! Ei vitsi vituttaa tollaiset ihmiset. Onko sun mielestä ainoa harmi siitä, että hamsulle tulis kasvain se, että sun paita menis pilalle. Se hamsu tarttee hoitoa todennäköisesti pitää lopettaa. Hamsu ei kiehnää. Se ei ole kissa. Et muutenkaan vaikuta tutkineesi asiaa loppuun asti. Oon 12 vuotias. Jos yhellekkään mun kolmesta marsusta tulis minnekkään ees pieni outo patti niin veisin ellille. Aarhgh!


    • Hamsterit

      Hamsteri ei ole kovinkaan vaativa lemmikki. Se on melko helppohoitoinen, paitsi jos käy niin kuin meillä, että hamsterit karkailee häkistään, kun on keskiyöllä koko perhe niitä etsimässä. Tuo esille se, että osaat ottaa vastuuta. Vanhempiisi tekisi varmasti vaikutuksen, jos myisit vanhoja leluja ja tienaisit niistä rahat hamsterin tarvikkeisiin. Tietenkin kissa saattaa olla pieni ongelma. Jos kuitenkin pystyt pitämään hamsterin omassa huoneessasi ja estää kissan pääsyn sinne, vältyt varmasti hamsterin aikaiselta kuolemalta. Jos se parin vuoden elinikä oli äidillesi ongelma, voithan myös ehdotella muita lemmikkejä. Omasta kokemuksesta olen oppinut, että jos jankuttaa joka aterialla edellyttää vain vanhempien hermostumisen. Omat hamsterini olen hankkinut vain kasvattajalta. Sitten, kun on se suloinen hamsteri saapunut taloon ovat vanhemmatkin sitä mieltä, että ihan hieno lemmikkihän se on :)

    • EiPliis

      Eikö sua pelota että sun hamsteri stressaantuu siitä kissasta ? jos haluat lemmikin joka on enemän kanssasi kuin sun kissat, ni ootko varma et haluut hamsterin .. Hamsterithan nukkuu melkeen koko päivän, ja on valveilla vasta yöllä. Kanit / marsut on varmaan kivempia jos haluat lemmikin joka leikkii kanssasi päivällä... Mun hamsteri herää vasta kun sammutan valot.

    • vitriinikaappi

      Sano sille että mites sitten vaikka käärme tai rottia? Sit jos se luultavasti sanoo jotain että ei todellakaan, niin voit yrittää uudestaan sitä hamsteria? :D

    • 1.ihasama

      fakta on, että hamsu ei ole kovin seurallinen eläin. Jos jaksaa tosi paljon käsitellä sitä niin siitä saattaa tulla mutta ei ole varmaa. Hamsteria ei yleensä niinkään kiinnosta ihminen ja käsiteltäessä ne on liukkaita kuin saippuat :D Mut jos sulla oikeesti on aikaa noin 30-60 minaa ainakin päivässä sitä silittää niin siitä vaan.

    • Hamsteriii

      Mäki haluisin kääpiöhamsterin mut iskä ei suostu :( mullakin on kokemusta että jatkuva kinuaminen vain raivostuttaa ja vanhempasi eivät ainakaan anna sinulle hamsteria. Oon pyytäny synttärilahjaks ja toivon että iskäkin vielä suostuis, harrastuksiini menee viikossa monia tunteja mutta illalla olen aina tylsistyneenä. Haluisin hamsterin illalla kaveriksi ja muutenkin oppisin omatoimisuutta ja vastuuta. :)

    • TahdonTalvikonNytHeti

      mäki just täl hetkel kinuun hamsterii 15v synttärilahjaks mut ei taida vanhemmat suostuu :-(

    • mietippäsnyt

      Voi hyvänen aika.... Ei sellainen joka aterialla hamsterista pölpöttäminen toimi.
      Sinun täytyy tutkia asiaa ja miettiä tarkasti mikä lemmikki olisi sinulle sopiva.
      Omasta kokemuksesta voin sanoa, että hamsteri sopii ihmiselle joka ei tahdo sellaista lemmikkiä joka tarvitsee huomiotasi koko ajan. Sinä haluaisit selvästi jonkun sosiaalisemman lemmikin kuin kissa. Ehkäpä kani olisi sinulle hyvä lemmikki?
      Mutta puhu äitisi kanssa ensin asiasta. Et voi mennä vain säntäämään eläinkauppaan ja ostaa eläintä, koska vastuu on kuitenkin aina loppuen lopuksi vanhemmilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe