Alkukauden voimasuhteet

analysoija

Ajattelin kirjoittaa havaintoni alkukauden voimasuhteista.

CROCODILES

Pohjanmaan vihreät miehet ovat osoittaneet vaarallisuutensa jälleen. Tuloksena selvä voitto Butchersista, mutta vielä en tilaisi mestaruuslippiksiä tahi huutelisi Pohjanmaan olevan vihreä. Krokotiileillä on jälleen edessä tyytyminen korkeintaan pronssiin tai neljänteen sijaan, joka kuuden joukkueen sarjassa on hävytön sijoitus. Joukkueella on Suomen pisin mestaruuskrapula putki päällä, eikä se tule loppumaan vielä pitkään aikaan. Tähän lisätään vielä ulkomaalaisten pyörittämä valmennuskaruselli, josta joukkue vieläkin kärsii.
Materia on riittävä, mutta itseluottamus puuttuu.
Jatkopeleissä pärjääminen on hyvin epätodennäköistä.

BUTCHERS

Porvoon teurastajat tulevat tällä kaudella onnistumaan vain sohimaan itseään veitsillään. Mahdollisesti tällä kaudella mennään ilman voittoja, mikä ei olisi yllätys sinänsä. Onneksi putoamisuhkaa ei ole, joten eiköhän puolivälissä kaudella ryhdytä rummuttamaan kuluvaa kautta "rakennuskaudeksi", näitä on nähty ennenkin.
Porvoolaisten onneksi joukkueurheilu Porvoossa on luokattoman heikkoa, eikä yleisöllä ole varaa äänestää jaloillaan, kuitenkin jefun seuraaminen on halvempaa kuin keskioluen juominen. Kotipelit tulevat tälläkin kaudella olemaan vieraille kiusallisia, johtuen nousuhumalaisesta yleisöstä ja peruskoulutason stereotyyppisistä vitseistä.

69'ERS

Joukkue on jälleen liikkeellä useilla ulkomaalaisilla pelaajilla. Suomen jenkkifudiksen 2000-luvun Arsenal panee haisemaan jälleen. Yksilöt ovat kansallisella tasolla päteviä, mutta joukkueena pelaaminen kärsii vieraista pelaajista, kuten nyt on jo nähty, ensimmäinen poistui. Syyt ovat arvailtavissa, en niitä tässä avaa enempää. Kuusysit toteuttavat rooliaan liigan heittopussina ja pistekoneena, vastustajat kiittävät hyvistä tilastoista. Pelkoa putoamisesta ei ole, jonka toivoisin näkeväni ennakkoluulottomana pelinä, mutta vanhan pelikirjan mukaan mennään ja lyödään päätä seinään. Tälläisten jatkuvien virheiden toistaminen vaikuttaa jo määrätietoiselta, toivottavasti olen väärässä. Ehdoton ei pudotuspeleille tänä vuonna.

TAFT

Ennakkoon hehkutetut vahvistukset ovat osoittautuneet lievästi petetyksi yllätykseksi. Mieleen tulee miehelleen valehteleva avovaimo, joka osoittautuu epäkelvoksi. Aiemmin TAFT:ista on puhuttu uutena tapana tehdä asioita ja suomijefun toivoksi, joka nostaa lajin uudelle tasolle. Vuodet ovat tylsistyttäneet terää ja se näkyy. Sinipaitaa tulee kaatumaan jatkuvalla syötöllä, jo pelkästään voittokantaan pääseminen tulee vaatimaan jumalaista onnea. Ehdoton alisuorittaja.

ROOSTERS

Punakoneen yskiminen näkyi jo viime finaalissa, konetta ei ole korjattu viime vuodesta, päinvastoin ruostumisen merkkejä näkyy jo: "unfinished business" on vaihtunut "mail function" kyltteihin, joita kanniskellaan valheellisella ylpeydellä tappiosta toiseen. Euroopan ristiretki päättyi odotettuun lopputulokseen. Positiivista on vuodesta toiseen jatkuva ennakkoluuloton optimismi, josta ei ole enää pitkä matka valheen puolelle, laiva kulkee, mutta ilman kapteenia.
Tuleva kausi on tilastojen perusteella nähtynä sysimusta, mutta pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa. Ehdoton valinta vedonlyöjälle menestysjoukkueeksi 2020-luvulla, sitä ennen tulee olemaan hiljaista. Joukkue tulee taistelemaan irtopisteistä muiden alisuorittajien kanssa sen mukaan, miten pelinrakentaja suoriutuu.

TROJANS

Vuoden kohutuin pelaajakauppa tapahtui juuri Turkuun. Viime vuosien menestyksekkäin pelinrakentaja siirtyi suuren kohun kera kukonpojista roomalaisiin. Näytöt ovat kovat ja joukkue on onnistunut pelaajahankinnoissa, mutta silti jotain jää puuttumaan ja se tulee vaikuttamaan loppukaudesta. Trojans on vahva joukkue heikkoja joukkueita vastaan, kuin se ala-asteelta tuttu koulukiusaaja. Paljon ääntä ja savua, mutta tuho jää vähäiseksi. Alkukauden jälkeen on nähtävissä koneen hyytymistä ja edelliskauden menestyksen saavuttaminen vaikuttaa olevan vain unta joukkueelle.
Mestaruudesta ei tällä joukkueella vielä saavuteta.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nainen, tervetuloa

        Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
        Ikävä
        41
        7974
      2. Olisit ollut varovaisempi

        Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
        Ikävä
        83
        4656
      3. Mies sinä olet kaunis katsella

        Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
        Ikävä
        67
        3361
      4. Vastenmielisyys

        Kuvaa sinua parhaiten
        Ikävä
        55
        2186
      5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

        ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
        Ikävä
        28
        1719
      6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

        Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
        Ensitreffit alttarilla
        7
        1697
      7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

        Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
        Suomussalmi
        17
        1586
      8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

        Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
        Maailman menoa
        358
        1518
      9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

        Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
        Ikävä
        58
        1209
      10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
        Maailman menoa
        279
        1118
      Aihe