Jordania. Raiskaus -> avioliitto

fhjkfhj

Jordaniassa mies raiskasi naisen. Sen jälkeen raiskattu ja raiskaaja pakotettiin naimisiin ja mies jatkoi, nyt vaimokseen pakotetun, raiskauksia. Kunnes nainen karkasi.

Nainen itse kertoi tarinaansa jutussa joka tuli France24 -kanavalta.

Että semmosta.

8

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkkaväännös

      Näin Raamattu kertoopi. 5Moos.22:28-29. Jos joku tapaa neitsyen, joka ei ole kihlattu, ja ottaa hänet kiini ja makaa hänen kanssaan ja heidät siitä tavataan, niin mies, joka makasi hanen kanssaan, antakoon tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä, ja tyttö tulkoon hänen vaimokseen, koska hän raiskasi hänet; hän älköön hyljätkö häntä koko elinaikanansa. 5Moos.22:28. Biblia. Niin se joka hänet makasi, antakoon piian isälle viisikymmentä hopiasikliä ja ottakoon piian emännäksensä, että hän alentanut hänen: ei saa hyljätä häntä kaikkena elinaikanansa.

      • Ateisti1982EiKirj

        Raamattu on kyl täysin sekopäiden kirjoittama opus, jota jotkut vielä ihan oikeasti viitsivät noudattaa näin 2010-luvullakin (sitä en voi mitenkään ymmärtää). Tällöin sellaisen tahon aivojen tilalla täytyy ihmisellä olla jotakin täysin muuta kuin sitä tiettyä "poimuavaa aivomassaa", mitä siellä tiedetään tai (jotkut) siellä uskovat olevan...ja kenties pelkkää umpiluuta tai sahanpurua Raamattua noudattaneella!?
        Aivot on sitä varten ihmisellä että niitä myöskin osattaisi ja niitä tulisikin käyttää, eikä vain niin että ne ihmisellä on!? :)
        Onhan se tietty uskovalle kamalaa, jos uskova joutuisi käyttämään omia aivojaan tai kyseenalaistamaan jotakin väärää oikeaksi (realistiseksi)...siihenhän ei se Jumala anna lupaa! :) Silloin uskovakin pystyisi ymmärtämään todellakin muita ihmisiä, jos hän ottaisi omat aivot käyttöön.
        Uskovien ympärillä varsin monet (enemmistö) ihmisistä eivät halua elää yhtä jyrkkää, sairasta, kuluttavaa ja ahdasmielistä jne. elämää kuin uskovat vaan haluavat elää paljon vapaammin ilman, että jokin yhtäaikaa liioin ohimossa paukkuu ja rytisee, jollei enemmistö ihmisistä tahdo elää kristinuskon mukaista elämäntapaa! Suomessa on uskonvapaus, joka koskee myöskin uskovien ajatellessa muita ihmisiä. Teette itsestänne aina marttyyreitä, että teitä on solvattu tai loukattu, kun esim. sukupuolineutraali avioliitto tulee voimaan viimeistään vuoden 2017 maaliskuussa. Ei teitä ole pilkattu silloin mitenkään!!


    • atteboi

      Taas sekoitatte raamatussa kirjoitetut ohjeet sekä neuvot jotenkin uskontoon ????
      Kirjahan on vain erään ihmisryhmittymän tulkinta oikeasta sekä väärästä, yrittäen käyttää ns. tervettä järkeä ongelmiensa ratkaisuihin.
      Mitään parlamenttista lakia ei oltu rahvaan suojaksi tehty, joten "maalaisjärjen" käyttö oli vakiintunut suurimmalta osin jokapäiväisten ongelmien ratkaisuiksi.
      Jos kirjoitettua lakia oli, oli se maallinen laki/säädös, joka oli parempiosaisten suojaksi, sekä huonompiosaisten velvollisuudeksi luotu.

    • raiskausJordaniassa

      Mikä on uskonto, joka on aloittajan kertoman kauhujutun takana? Olisiko islam? Turha vetää jotain Vanhan Testamentin sairaita ohjeita tähän. Sen kaltaista paskaa noudattavat vain rauhanuskonto islamin seuraajat tänä päivänä. Ja jäljet ovat kaikkien nähtävissä.

      • a----a

        Samaa Abrahamilaista väkivaltauskontoperinnettä ne edustavat molemmat, sekä kristinusko että islam. Kristinusko vain sattuu olemaan n. 600 vuotta vanhempi ja sivistyksen myötä joutunut sopeutumaan ympäröivään maailmaan. Vasten kristittyjen itsensä tahtoa.


      • fda

        Saamme kiittää kuitenkin sekularisaatiokehitystä siitä, että kristinusko ei enää pääosin muistuta sitä islamia, jota nuo isis-porukat harrastavat. Kiitos sekularisaatiokehityksen.


      • 818

      • fedf

        Italiassa oli vielä vuoteen 1981 voimassa laki, jonka mukaan naimattoman naisen raiskaaja saattoi hyvittää rikoksensa avioitumalla tämän kanssa. Ja noin myös käytännössä usein meneteltiin. Neitsyyden menettäneen katsottiin menettäneen samalla kunniansa, jollei hän avioitunut, joten yhteisöllinen paine avioitumiseen oli vankka. Taitaa olla kristitty maa tuo Italia kumminkin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe