Sydämentahdistin ja työnteko?

Huolestunut-20

Olen opiskeluni päättänyt nuori mies, jolle asennetaan ensi kuussa sydämentahdistin. Olen kuullut että tahdistimen saanut nuori ei töitä löydä mistään kun kukaan ei halua tahdistinpotilaita työntekijöiksi.. Haittaako se muka jotenkin työntekoa, jos oireet paranevat laitteella?? Oon ollu mäkkärin keittiöpuolella kesätöissä ja mulle ehdotettiin vakituistakin vähä aikaa sitten mutta kun kerroin että silloin kun työsuhde alkaa niin mulle asennetaan tahdistin, ei siitä työpaikasta ole enää kuulunut sen jälkeen.. Miltä tulevaisuuteni nyt näyttää?

9

1587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mullakion

      No ei kait sitä tarvi mainita,sehän on sun henkilökohtainen asia.Monella on vielä ennakkoluuloja,kun ei ole tietoa.Mulla on ollut defilaattorilla varustettu rytmihäiriötahdistin 7 v.eikä tuo mitenkään elämää haittaa.

      • flimari

        Mikä on rytmihäriötahdistin, onko se sama kuin sydämentahdistin? Kuulostaisi siltä.
        Mulla on käännetty jo kuudesti Flimmeri, Tambocoriakin söin muttei se estänyt flimmeriä joten se jätettiin pois ja nyt syön pelkkää betasalpaajaa. Pointtini oli etkö kerran rytminsiirron jälkeen mulla ollu EKGssä toisen asteen AV-blokkia muistuttavaa viivettä niin on pistänyt mietityttää tuleeko mullekin jossain vaiheessa tahdistin pakolliseksi.


      • mullakinon

        No minun sydämeni käy omillaan,mutta rytmihäiriötahdistin huomaa rytmihäiriön jo ennen kuin minä,ja korjaa ne ennakkoon ehättämällä rytmihäiriön edelle,ja jos ei auta,antaa vähän sähköä,jonka aistin yleensä huimauksena,tai niin kuin salamaniskuna,ja joss ei sekään auta,ja sydän menee kammiovärinään,se antaa iskun,tarvittaessa jopa 8 kertaa,koska siinä on defilaattori sisällä päin.Todella tehokasta.Pahin muistamani on kun se iski kaksi kertaa yht äkkiä lenkillä ollessani,älysin mennä istumaan,ja tajulähti,ja heräsin maasta hetken päästä.Lisäksi tahdistimeni päällä on pieni tietokone,joka lähettää kotiseurantalaitteestani öisin matkapuhelinverkkoa pitkin tiedot sydämeni toiminnasta,soittavat sitten jos on tapahtunut jotain sellaista että pitää käydä tarkistuttamassa säädöt laitteesta.Aina iskun jälkeen pitää käydä polilla.Sydämentahdistimia on siis monenlaisia,kenenkin tarpeeseen sopivia.Hyvä keksintö!Sadan tonnin saksalainen mersu rinnassa...lisäksi beetasalpaajaa käytän.


    • 1708

      Juu samaa mieltä kuin edellinen, eli älä mainitse asiasta. Jos tuon takia saa paikka saamatta, niin sehän on jo laitonta.

      Eri juttu on sitten, jos työnkuvaan kuuluu jotain sellaista, mikä haittaa tahdistiminen toimintaa, mutta niistä sitten lääkäri kertoo sulle jos sellaisia on.

      • Laitontako

        työnantajan olisi kyllä hyvä tietää mahdollisista sairauksista/laitteista johtuen siitä että mahdollinen työtehtävä voidaan sovittaa hänen kaltaiselleen ja mahdollisen sairaskohtauksen myötä tiedettäisiin jo etukäteen mikä hänellä on. ilman näitä tietoja oikeanlaista ensihoitoa on vaikea tarvittaessa saada. kukaan täysjärkinen työnantaja ei ota tälläistä taakkaa taakseen, kylmä totuus. eri asia jos on ollut jo ennestään töissä, silloin ei paljoa parane eroittaa heppoisen syyn takia.


      • kylmääfaktaa

        No,suuremmassa vaarassahan ovat ne joilla ei ole tahdistinta,moni kuolee sydänkohtaukseen iästä riippumatta!


    • tosityhmää

      Tahdistimet on nykyään niin hyvin suojattuja etteivät ota häiriötä mistään.Tuohan on syrjintää tuollainen kun noin sanotaan,niin monella on tahdistimia nykyään!

    • Jeppemir

      Sydämentahdistin ei saa vaikuttaa siihen valitaanko sinua töihin vai ei. Itse en ole ainakaan maininnut työnantajille tahdistimestani. Moni ei nimittäin tiedä,mikä se on ja säikähtää turhaan.

    • defilaattori

      No voihan se aiheuttaa vaaratilanteita,jos menetät tajuntasi tai se hämärtyy.Itselläni laite on ollut 8 v.,toimintoja ei ole ollut kuuteen vuoteen,kun tänä aamuna yllätti pyörälenkillä,alkoi vaan tulla outo olo,niinkuin pimenisi...tahdistin siellä hoiteli hommiaan ylitahdistuksella,ilmeisesti onnistui,koska oloni palautui ja jatkoin lenkkiäni.Kotona menin lähettimeni viereen,ja myöhemmín kävin katsomassa kanta.fi.Oli se ollut kammiotakykardia,jonka tahdistimeni oli hienosrti hoidellut!Eli on fiksua kertoa työnantajalle,ja tunnistaa se miten aistit kun laitteesi toimii.Itselläni on useita erilaisia kokemuksia, on ollut iskuja tajunnanmenetyksineen,ylitahdistuksia jotka aistin mustenemisina,tai salamaniskun kaltaisina tuntemuksina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3209
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2821
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2628
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2598
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1763
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1717
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1580
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1426
    Aihe