Kela hävisi ja varonmaksajat maksoi!

TerveisiäKelaan---

Kuten moni tietää, Kelan juristiosaaminen on satuilua!

Kela hävisi myös HO:ssa jutun, koskien reumasäätiön sairaalaa. Ja mitä ''Veronmaksajien piikkkin Kelan tumpelit juristit saattoivat maksettavaksi mm. 45.000 euroa turhaa oikeudenkäyntikulua!

http://yle.fi/uutiset/kela_karhusi_konkurssipesalta_yli_20ta_miljoonaa_euroa__hovioikeus_torjui_vaatimukset/7768789

Kuten moni tietää, Kelan "oikeusosasto" on aivan ulalla! Mm. Lakimies Anitta Holappa on ihan kuin "eri planeetalta" samoin kuin johtava ma. lakimies Tuula Kähkönen! He ovat kuin utopisteja! Luulevat, että Kelalla olis joitakin "erityisoikeuksia"!!!

Nähty on!

Jokainen NORMAALILLA oikeustajulla varustettu osaa toimia realistisesti. Mutta KELASSA sellainen ei toimi! Se on ns. Kela-Kunkku - joka toimii "omien säädöstensä nojalla". Luulee, ettei Kelaa koske Lait, Lakisäädökset.

Kun KELA yksinään vaati Reumaäsäätiön sairaalan konkurssipesästä "erillisoikeutta" ja lopuksi

- HÄVISI, ja joutui ( = veronmaksajien piikkiin) maksamaan häviäjien oikeuskulut..

Niin?

- tälläkin palstalla "huolestuneet" (?) veronmaksajat voivat ottaa yhteyyttä? _
KELAAN , ja konsultoida Relaistisen Oikeudenkäynnin sääntöjä....

3

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osaaja111

      Täälä näkuu sitä "laatua" jossa Kela-Kuningas näyttelee.....



      Osa  3    Kela-Kuninkaan juristiosaamista: Näytöksiä käräjäsalissa 3.6.2015
       
      Kuten kuvaan kuluu, Kela-Kuninkaan Juristit noudattavat ihan Omia Oppejaan ja sääntöjään; ovathan he Kuninkaallisessa Vallassa kaiken yläpuolella. (?)
            Kela-Kuninkaan väki oli tempuillaan vetänyt syytetyn penkille neljä osaajaa: Raija Tuominen, Toni Juselius, Anitta Holappa, Maarit Mustakangas-Leppänen. Näistä kaksi oli juristeja. Paikalle oli myös saapunut KunnianArvoisa VaraTuomari Kela-Kuninkaan Helsingin Hovista, nimeltään Tuula Kähkönen. Hän edusti Kela-Kuningasta itseään, ja koetti toimia Puolustajana näille reppanoille, jotka syytetyn penkkiin joutuneet. Muutamia tähtihetkiä heidän osaltaan...
       
         1)       Kela-Kuninkaan Päälakimies (= pääläpimies) Tuula Kähkönen ponnahti seisomaan kesken istunnon ja lausui:   -   Minä tahdon että minua kuullaan henkilökohtaisesti! Minulla on kiire matkoille, ja junani lähtee kello.... ja tahdon että minua kuullaan ensitilassa!"
               Oli lakimies vallan unohtanut prosessilain säädökset? Kaikki ”kuulemiset” on ilmoitettava viimeistään ennen pääkäsittelyä; ei sitä voi noin vain vaatia vastoin prosessilain määräyksiä jotakin erillisoikeutta! Mutta Kela-Kuningas? No, tämä lainvastainen vaatimus loppui lyhyeen. Puheenjohtaja palautti eksyneen VaraTuomarin ruotuunsa.   -   Te olette Kelan edustajana täällä, olette voinut lausua kaiken vapaasti, teitä ei tarvitse kuulla henkilökohtaisesti... (VaraTuomari poistui, lähti matkoille, juna odotti..)
            Niinpä niin? Useita Kantajan todistajia oli istunut aamusta saakka odottamassa tehtäväänsä. Kela-Kuninkaan PääLakimies rupesi sooloilemaan, vaatimaan lainvastaista erityiskohtelua. Homma näytti kaksivuotiaan kiukulta ja murkkuikäisen uhmalta: Minä, minä, minä vaadin!
       
         2)      Sitten toinen, Kela-Kuninkaan Lakimies Anitta Holappa, tuttu kroonisten valheiden veisaaja yritti myös käräjäsalissa Kelan ”omien säntöjen säädöksiä”.  Loppupuheenvuoronsa hän aloitti kuin kerjäten sääliä & sympatiaa Tuomarin korokkeelta:
      - Tämä kantaja on ollut meidän Kelan asiakkaana vuodesta 90 alkaen.... plaa,plaa,plaa...
      (Oli tämäkin Kela-juristi vallan unohtanut mitä Oikeudenkäymiskaari sanoo!)
        Loppui kuitenkin Holapan laittomuus lyhyeen kuin kanan lento! Kantaja sanoi:
      -     Tässä istunnossa käsitellään v. 2009 alkaneita asioita, Holappa sekoilee vastoin prosessilain määräyksiä! Tämä istunto ei ole Kelalle tarkoitettu valituselin... Puheenjohtaja hyväksyi vastalauseen, ja palautti lakimiehen ruotuun. Kela-Kuninkaan valitusvirsi asiakkaastaan ei ottanut onnistukseen.
            Kelan asiakas? Me kaikki olemme Kelan asiakkaita, alkaen äidin kohdusta, kun äiti alkaa saada kelaetuutta; äitiysrahaa!
         Mutta mitä lakimies Holappa ajoi takaa, kun syytetyn penkiltä ryhtyi SivuSyyttäjäksi, solvaamaan kantajaa? Holapan aikomus oli (jo tuttuun tyyliin) ajaa jutun käsittelyä sivuraiteille. Mustamaalata kantajaa. Jos tällä tasolla olisi jatkettu, mitä yhdenvertaisen puhevallan puitteissa olisi Holapan piikittelemä kantaja sanonut?
      -      Esikoistyttäreni kuoli traagisesti, menehtyi epilepsiakohtauksen seurauksena tukehtuen 2.10.1990. 21-vuotias. Tämän tapauksen järkytys oli sitä tasoa, että trauman aiheuttaman jälkiseurauksen syystä lääkäri kirjoitti sairauslomaa...määräajaksi.
            Kun Kelan lakimies irvailee ihmistä ”Kelan asiakkaaksi joutumisesta” - ja tekee sitä oikeussalissa täysin vastoin Prosessilain märäyksiä, vastoin mitään oikeutusta, ja koettaa saada ihmisen häpäistyä, jokainen voi vetää tästä juristimallista omat johtopäätöksensä.... Verovaroilla siis sikaillaan...
       
      3)    Kolmas Kela-Kuninkaan lakimies hänkin yritti parastaan. Kun istuntosalin oven pielessä lukee kissankokoisilla kirjaimilla: Kännykän virta tulee katkaista... niin eihän Kela-Kuningasta sellaiset säännöt koske? Lakimies-Johtaja Toni Juseliuksen känny se vain otti ja lauloi povitaskussa kesken istunnon! Loppupuheen vuorossa tämä ylimielisen ”kuningas-juristi-vallan” osaaja aloitti:  -   Jos tämä kantajan performanssi …. plaa, plaa, plaa.
           Niinpä niin? Ihminen; kantaja on ollut jo kuusi vuotta KelaKoneiston myllytyksessä, Kelan näytettyjen tuottamusten ( tammikuussa 2009) perästä, syistä ja seurauksista johtuen. Ihminen on joutunut taistelemaan sekä hallintotasolla, että oikeuslaitoksen foorumilla lainmukaisista oikeuksistaan. KelaKoneiston härskin ja likaisen pelin, ylimielisen vallankäytön tiimellyksessä...
            Sitten tulee Kela-Kuninkaan lakimies, syytetyn penkillä istuva käräjäsalissa, ja lohkaisee vitsin:  Kantajan performanssi!
           Performanssi? OK. Kela-Kuningas on tuottanut tähän ”performanssiin” pitkän sarjan näytöksiä, että siitä syystä tämä Kela-Kuningas kirja nousee ja kasvaa! Näyttämöllä ei ole vain Kelan jahtaama uhri...


      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/kelakuningas


      JK. Ja Kuten monet tiedättekin; käräjätuomari Markku Laine "siunasi" Kelan rötöstelyn ja kumartui rähmälleen kela-Kuninkaan edessä ja

    • Edward_Snowden

      Miksi valehtelet ja todistat tietämättömyytesi?

      1) Mitä prosessilakeja Kela on rikkonut? Esim. lain oikeudenkäynnistä rikosasiassa 6 luvun 5 §:ssä ja oikeudenkäymiskaaren 6 luvun 2 §:ssä annetaan selkeästi tuomioistuimelle oikeus muuttaa oikeudenkäynnin käsittelyjärjestystä.

      2) Niin, epäilen että tuomari ei jaksanut kuulla enempää taustatietoa Kelan tyypeiltä, kun MLH oli sellainen itsekeskeinen höpöttäjä, joka oli varmaan siinä vaiheessa jo paasonut iät ja ajat. MLH taitaa itse olla sellainen murkkuikäisen luonteen omaava henkilö joka valittaa minä, minä, minä...

      3) No voi, joku unohti puhelimen päälle. On se niin vaikeaa...

      Heh, MLH on täysi luuseri joka yrittää vetää jonkun rikosoikeudelliseen vastuuseen asiasta joka on jo ehtinyt vanheta. Ihan pellemäistä touhua.

      Tuomarikin kirjoittaa herkullisesti, että "J:n (syytetty) toimenkuvaan ja virkavelvollisuuksiin ei ole kuulunut edellä mainitun MLH:n sairauspäivärahahakemuksen ratkaiseminen lokakuussa 2009 tai sen jälkeenkään." Ei MLH osaa, ei.

      "Mainitusta asiakirjasta tai muustakaan asiassa esitetystä selvityksestä ei ilmene, että Holapan toimenkuvaan olisi kuulunut Kelassa käsiteltävien etuuksien ratkaiseminen tai niihin liittyvien täytäntöönpanopäätösten tekeminen. Hänen ei ole osoitettu myöskään osallistuneen MLH:n nyt kysymyksessä olevien etuusasioiden käsittelyyn." Heh, mitä tapahtui niille MLH:n lupaamille "selville ja kiistattomille" todisteille?

      "Esitetyn selvityksen mukaan Holappa on riita-asiaa L 12/13099 (aikaisemmin L 09/4518) koskevassa oikeudenkäynnissä Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa toiminut Kelan puolesta sen edustajana ja/tai asiamiehenä, mutta ei asianosaisena. MLH:n vetoamat 19 oikeudenkäymiskaaren 14 luvun 1 §:n ja 17 luvun 1 §:n säännökset koskevat sanamuotonsa mukaan vain asianosaisia." Ei MLH osaa mitään, ei.

      "Esitetyn selvityksen mukaan ennen kysymyksessä olevan ML laatiman lausunnon 25.2.2014 tekemistä ja sen 23 valituksena Somlaan toimittamista menettelyn oikeellisuutta on selvitetty Kelan etuusosastolta. Lausunto on lähetetty myös MLH:lle, joka on voinut ja myös ottanut vielä kantaa kysymyksessä olevaan menettelyyn ilmoittamalla siitä Somlalle, minkä jälkeen 28.2.2014 asian käsittely
      Somlassa on toimenpiteitä aiheuttamatta päättynyt." Eli MLH sekoili omiaan ja kirjoitti outoja juttuja, mikä johti auttamattomasti sekaannuksiin; ja sitten MLH ei sano mitään kun Kelalaiset kysyvät häneltä, että onko kaikki oikein. No es bueno...

      "Edellä mainituilla perusteilla käräjäoikeus katsoo, että MLH:n Kelaa kohtaan nyt kysymyksessä olevassa rikosasiassa esittämät yksityisoikeudelliset korvausvaatimukset on jo lainvoimaisella tuomiolla 2.2.2015 ratkaistu eikä niitä voida enää tuon tuomion oikeusvoimavaikutuksen vuoksi uudelleen tutkia." Eli mäntti yrittää laittomasti ja moraalittomasti vaatia kaksi kertaa vahingonkorvausta. MLH:llä on rosvon luonne sanon minä.

    • lex-fin---

      Kelan agentti taas suoltaa pimeästä puskasta...

      Nimettömänä. Säälittävää, sairasta.

      Mutta kun käräjätuomari tuli manipuloiduksi, lahjotuksi, niin kiva KELA.-kunkulle hetkeksi?

      Mutta jatkossa on pelkkää ( julkista) tervanjuontia...

      JO,, Jos jollakin on ROSVON luonne, ja todisteet siihen, se on tämä rakas Kela-Kuningas.

      Lisää jatkossa.

      Mitään "vahingonkorvausta" ei ole VIELÄ MIKÄÄN laillinen oikeusistuin tuominnut MLH:lle maksettavaksi, ei siis 2.2.2015. Mutta vahingon tuottamus on faktaa, ja se on edelleen maksamaton sairauspäiväraha, 273 päivää, 2009-2010. Viivästyskorkoineen, jotka tekevät tätä nykyä paljon yli 900o euroa. Antaa vain kasvaa!!!

      Mutta, sinä Edward_Snowden

      29.7.2015 12:36

      säälittävä netti-anonyymi-puska-huutelija!

      MLH ei valehtele, mutta sinä rassukka saat varmaan bonusta, kun koetat mustamaalata tätä MLH:a. Hän ei valehtele, ei esitä pötyä.

      VahingonkorvausLaki velvoittaa. Seuraavana siis on VahKorvL 3: 1 § vastaajat.


      Turha on kitistä tyhjää, solvata lain mukaan toimivaa kansalaista.

      Anonyymit postaukset ovat kaikkea uskottavuutta vailla.

      Käräjätuomari Markku Laine asettui rähmäleen Kela_kuninkaan edessä, säälittävä tapaus.

      Mutta ei ole asia alkuunkaan lain mukaan ratkaistu!


      Edward_Snowden

      29.7.2015 12:36

      säälittävä netti-anonyymi-puska-huutelija!

      Jatka lämpimiksesi puska-ääntelyä. Ei auta,
      Ei auta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe