huutokaupat.com

olisinvoittanuteilen

Internetin suositulla huutokaupat.com verkkosivulla on tällä hetkellä huutokauppa käynnissä AA Realisointi yrityksellä ja he toimivat yhteistyössä huutokaupat.com:in kanssa.
Alunperin huutokaupan piti päättyä eilen 11.9.2015 kello 19:05 TAI 3 minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.
Olin paikalla (siis verkossa) 18:50 lähtien ja yritin huutaa tätä ilmaista tuotetta joka luvattiin voittajalle. 3 tunnin istumisen jälkeen huomasin että huutoja tulee 3-5 sekunnin välein systemaattisesti.
Ymmärsin että joku huutaja käyttää kolmannen osapuolen valmistamaa ohjelmaa mikä tekee automaattisia huutoja jatkuvasti. 5 tunnin jälkeen ymmärsin tilanteen olevan täysin toivoton ja huutokaupan olevan täysin järjestetty ja epärehellinen.
Kyseinen huutokauppa on VIELÄKIN käynnissä ja siinä on tällä hetkellä yli 14 000 huutoa.
Kukaan ihminen ei jaksa istua 14 tuntia putkeen tietokoneella, tabletilla tai millä vain älylaitteella ja huutaa omiin nimiinsä samaa tuotetta uudelleen ja uudelleen.
Kertokaapas onko tämä nyt "reilua peliä"?

12

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outoa

      Kannattaa lukea ilmoituksessa mainitut ehdot, koskevatkohan myös tätä ilmoitusta?

    • aareaslisti

      AA-realisoinnin toiminta ja ilmoittelu huutokaupat.comissa on aina ollut harhaanjohtavaa ja vilpillistä.
      Itse toimitaan vastoin omia ,huutajille asettamiaan ehtoja.
      Täyttä huijausta ja rahastuksen yrittämistä petokseen verrattavilla keinoilla.
      Älkää hyvät ihmiset huutako mitään näiltä huijareilta!!!!

      • Missägoogle

        Kyllä on ihmeelistä,kun ihmiset maksaa hirveitä ylihintoja.
        Esim: Otsalamppu Boruit rj-3001 nettihinta n. 20,00 ekua ja huutokaupassa hinnaksi
        tulee jopa 124,00 euroa kappalehinnaksi alvi mukaan.
        Toinen Boruit rj-5000 nettihinta n. 25 eoroa ja huutokaupan myyjä
        hivelee käsiä huikeiden voittojen kanssa.


      • Miksi-ei-suoraan

    • entinen-asiakas

      Näyttää kyllä olevan edelleen täysin samaa peliä tässä yrityksessä, jos käytät korotusautomaattia niin kilpailevia huutoja tulee juuri ennen päättymistä ja mikäli huutoaika päättyy esim. klo 13.00 niin viimeisin voittava huuto samalle summalle kuin sinun viimeisin ja korkein korotusmäärä (joka olisi voittava) tulee tasan klo 13.00.00.... tämä huuto tulee "jostain" juuri 00.00.01 sek ennen päättymistä joten sinun huutosi ei varmasti voita vaikka heidän omien sääntöjen mukaan tämän ajallisesti ensin asetetun vanhimman korotusautomaattisumman pitäisi voittaa...mutta kun sulkeutuu 13.00.00 niin sinun korotusautomaatin huuto ei tietenkään kerkeä mukaan ollenkaan :)...niin ja tietenkään huutoilmoituksessa ei lue että sulkeutuu esim. 5 min. viimeisen ja korkeimman huudon jälkeen...
      harkitkaa tarkkaan mitä olette tekemässä mikäli edelleen aiotte tältä sivustolta jotain huutaa koska yleensä "laatu" myös seuraa yrityksen toimintatapaperiaatteita

    • teehyvätyö

      herää epäilys onko ko tuotetta edes olemassa vai pyritäänkö ilmoituksella kalastelemaan esim asiakkaan tietoja tai pesemään rahaa.
      Ilmoitusta poliisille, kiinnostuvat varmasti.

    • romukulta

      Ostin tässä taannoin huutokaupat.comista sormuksen joka oli Vantaalaisen firman mukaan arvioitu ja sertifioitu. Vein sormuksen arvioitavaksi ja kivet olivat ihan romua kuulemma, ja arvo sormukselle oli kuulemma ainoastaan kullan arvo ja timantit ihan kaikkea muuta mitä paperiin oli laitettu. Mukana tuli sertifiointi lappu jossa sormus muka tarkastettu ja siinä heti kultaseppä sanoi että timantit aivan väärin laitettu. Timantit niin heikkoja ja huonolaatuisia että harvoin näkee. Tuskin voi timanteiksi sanoa. Sormuksen arvio oli laitettu huutokaupat sivulla 5.000:- eur kun sivuilla oli kauppa käynnissä. Maksoin siitä itseni kipeäksi, mutta toista kertaa en tuohon lankaan mene, joten älkää ihmiset uskoa mitä siellä myydään, ainakaan noiden timanttisormusten osalta. Halusin laittaa tämän kaikille varoittavana esimerkkinä.

    • enkoskaanmyytäväksi

      Tällä firmalla on erikoiset toimintatavat. Panttaa rahoja vaikka on saanut ne huutokaupanjälkeisenä päivänä, ilmoittelee vaan, että ei ole tullut vielä. Kun sain tietää ostajan niin kysyin häneltä oli maksanut heti. Minulle vasta viikonpäästä. Huutokaupat.com tilittää heti kun sinne saapuu ja niillä on kaikki Suomalaiset pankit käytössä.
      No saahan 5000 € ja viikkon pitää sitä niin saahan siitä muutaman pienen koron.
      Tämä kun tapahtuu isommissa summissa ja toistuvasti niin se on vuodessa jo aikapaljon rahaa, muilta saatua kusettamalla.
      On alkanut homma pyörii niin hyvin eton kusi noussu päähän.

      • Ei_enään

        Nykyään tuolla on myyjillä hieno kikka tienata vielä vähän lisää / kattaa Huutokaupat.com:in maksuja. Laitetaan tuotteelle 30€ pakkaus ja lähetyskulut. JA noudollekin joku 10-30€.
        Kaiken huippu on että jos satut ostamaan useamman kohteen samalta myyjältä hän kyllä nostaa toimitus kulut kaikista tuotteista mutta lähettää vain yhden paketin.. (tälläistä ainakin harrastaa eräs ledi myyjö Kiteeltä)


      • Ilmoittaja
        Ei_enään kirjoitti:

        Nykyään tuolla on myyjillä hieno kikka tienata vielä vähän lisää / kattaa Huutokaupat.com:in maksuja. Laitetaan tuotteelle 30€ pakkaus ja lähetyskulut. JA noudollekin joku 10-30€.
        Kaiken huippu on että jos satut ostamaan useamman kohteen samalta myyjältä hän kyllä nostaa toimitus kulut kaikista tuotteista mutta lähettää vain yhden paketin.. (tälläistä ainakin harrastaa eräs ledi myyjö Kiteeltä)

        Tervehdys Marko!
        Ajattelin vähän oikaista tuota sinun kirjoitustasi, ettei jää muille lukijoille väärää kuvaa asiasta.
        Pakkaus- ja lähetyskulut perii ostajalta huutokaupat.com joka sitten myöhemmin tilittää ne myyjälle. Jokainen myyjä määrittää itse tuon summan. Kuten varmasti lukutaitoisena ihmisenä huomasit, niin jokaisessa tuotteessa on tuo pakkaus- ja lähetyskulu ilmoitettu etukäteen. Eli minä myyjänä en voi vaikuttaa siihen, että päätät ottaa molemmille tuotteille kuljetuksen - kukaan ei sinua pakota huutokauppaan osallistumaan, ellei ehdot miellytä.
        Mitä paketoinnin tulee, koska sinulle meni paneelivalaisimia jotka ovat herkemmin särkyviä, ajattelin ne pakata isompaan laatikkoon pehmusteen kanssa, ettei kuljetuksen aikana syntyisi vahinkoa ja säästyttäisiin molemmat harmilta.
        Sinua taisi asiassa närästää se, että kahden erillisen pienemmän paketin sijaan lähetin ne yhdessä isossa paketissa.
        En vaan käsitä, miten lopputulos siitä mihinkään muuttuu sinun kannaltasi, tuliko yksi vai kaksi pakettia?
        Vai oletko kenties huolissasi minulle aiheutuneista lähetyskuluista? No, siinäkin on lopputulos sama - lähetyksen paino pysyy samana.

        Suosittelen vastaisuudessa olemaan myyjiin yhteydessä ennen sitovien tarjousten/huutojen tekemistä, eikä käydä jälkikäteen valittamaan asioista, jotka olisi voinut etukäteen selvittää. Myyjät kun eivät ole selvinnäkijöitä.
        Ja edelleen: ehdot, hinnat ja kulut selviävät kaikki ilmoituksia lukemalla, ovat ihan suomenkielellä.

        Lisätään vielä senverran, että tuhansista myydyistä valaisimista olet ensimmäinen joka valitti logistiikasta. Yleensä juuri siitä puolesta on tullut ostajilta ja asiakkailta kehuja.

        Mutta kaikesta huolimatta, hyvää Syksyä sinnekin! :)

        Terveisin,
        Se "eräs ledi myyjö Kiteeltä"


    • Anonyymi

      Hei tietääkö kukaan, mikä on Suomen petollisin huutokauppa?

    • Anonyymi

      Hei eiks se kannata tehdä niin että sopii kohteen omistajan kanssa kaupoista päättymisen jälkeen niin ei tulis kustannuksia niin paljon. Onko siihen estettä?
      Sinänsä hyvä foorumi mainostaa kohdetta ainakin vielä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe