Sipilä kutsui pakolaiset tänne

xpersu

Kun pääminisreri ilmoitti antavansa asuntonsa pakolaisten käyttöön, se noteerattiin maailmalla.

Pakolaisten keskuudesasa asia ymmärrettiin niin, että Suomen hallitus lupaa pitää heistä huolen. Sipilän lupaus osoittautui typeryydeksi.

Soini on, " kuin Ö aapisen laidassa", eikä älyä ottaa kantaa, kun on niin mukava olla ministeri.

Kekkonen sanoisi: Saatanan tunarit!

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persfinn

      Soini vähätteli Sipilän elettä kunnes kristuksen sijainen, paavi, sanoi, että kaikkien pitää majoittaa. Sittenhän isäSoini kehui Sipilän elettä...

    • Näin

      Koskahan näitä EI pakolaisia aletaan palauttamaan takaisin lähtömaihin?

      • pqwyunb

        Se on erittäin vaikeaa myös eräässä vanhassa sivistysmaassa. Santarmit ovat läsnä, kun viranomainen ilmoittaa kielteisen päätöksen. Sen jälkeen Balkanin seudun pakolaiset löytävät epävirallisen turvapaikan tuttavien ja sukulaisten luota ja tulevat toimeen harmaan työ avulla.


    • Näin

      Näkee kirjoituksia nopeasta kotouttamisjutuista. Kun lupa pakolaisena on saatu jne...Tulee kysymys Suomen oppivelvollisuus ja asepalveluksesta. Nämä nuoret miehet/naiset, suorittavatko hekin asepalveluksen, niin kuin Suomen kansalaiset normaalisti? Tietävätköhän nämä maahantulijat tällaisesta laista? Ne Ei pakolaiset, koska aletaan palauttaa? Voiko valtio määrättömiin heitä pitää kukkarollaan? Rahaa ei varmasti riitä kaikille. Miten käy omat avuntarvitsijat?

    • Osuijaupposi

      Kyllä tosiaan huvitti Timo Soinin ilme kun hänelle ilmoitettiin Paavin puhuneen pakolaisten puolesta ja näin ollen kaikkien katolisten puolesta koska hänhän on heidän maanpäällinen erehtymätön Jumalansa.

      Soinin ilme oli kuin kuohitulla aasilla. Ei ollut Timo-rukka keksinyt mitään letkautusta aiheeseen sillä hetkellä.

    • pinnakiristyy
    • arvotkohdalleen

      Kyllä perussuomalaiset alkaa havahtumaan, mitä se Sipilän toiminta on.
      Torvinen oli oikeassa, kritisoidessaan hallitusta.

      • kieropuolueps

        No hitaita ovat sitten järjenjuoksussaan persut jos menee liki puoli vuotta ennenkuin tajuaa että heidän osansa on mopen osa. Ja ainahan perseet ovat ottaneet hyvistä asioista kunnian itselleen mutta kaikki ikävä, jopa omat töppäykset, ovat muiden puolueiden vika. Sama pelihän niillä oli jo oppositiossa. Siellähän ne ehtivät ottamaan kunnian hallituksen hyvistä päätöksistä vaikka itse olivat niitä ensin vastustaneet.


    • läskiälotinaa

      Onko kemijärvellä kielletty possunsyönti?
      Lohiportin possujuhlat on peruttu,onko syynä muslimipakolaiset?!

    • muttahölmöillemenee

      Matti Torvinen on tyyppiesimerkki halpahintaisesta populistista joka kyttää silmät pullollaan mahdollisuutta kalastaa itselleen edes muutama ääni. Ei mene läpi.

    • hyvämatti

      Torvinen on älykkäin, lappilaisista, politiikkaan ryhtyneistä. Hänen yhteiskunnallinen kokemuksensa on ylivertainen.

      • Torveloinen

        Olen erimieltä luettuani Torvisen kirjoitusen tämän päivän Lapin Kansasta, Ei mitään tolkkua itsensä kehumisessa, olen juristi, olen juristi!!
        Itse asian olisi voinut kertoa yhdellä lauseella: Sipilä toimi harkitsemattomasti.


      • 98761

        Jaa. No miksei hän sitten ole pääministeri?


    • tällaistatämä

      Ei ole aikoihin ollut näin iso ongelma pakolaisvirrasta kun nyt kun ihmiset äänesti persuja voittoon ja sitten hallitusvastuuseen

      • Mutalammikko

        Ei ole persujen vika tämä. Jos olisivat isoin puolue olisi toinen ääni kellossa. Nyt Orpon ja Sipilän mukaan mennään. Ei Persut saa tahtonsa läpi , hallituksessa on kaksi muuta puoluettakin Ja ajatelkaa miten ois asiat jos tämä maahanmuuttokaaos olisi tapahtunut edellisen hallituksen aikana. Eii, en uskalla etes ajatella..Sillä voiko olla enempi maahanmuuttomyönteisiä puolueita kuin Vihr. Vas. ja demarit ??


    • MaraPomo

      Sipilältä harkitsematon teko täytyy myöntää

    • fgkjjhlk

      Näin Iraq News:

      Prime Minister of Finland offers his private home to host asylum seekers

      Baghdad – On Saturday the Prime Minister of Finland Juha Sipila has offered his private home to host asylum seekers

      (IraqiNews.com) Baghdad – On Saturday the Prime Minister of Finland Juha Sipila has offered his private home to host asylum seekers, as called for all Finns to show solidarity with refugees heading to Europe fleeing from war and poverty.

      Sipila told state media that his house, which is located 500km north of the capital Helsinki, can host asylum seekers starting from the new year,” calling on “all Finns to show solidarity with refugees heading to Europe fleeing from war and poverty.”

      The prime minister pointed out that “the European Union’s plan to redistribute 120 thousand refugees, that have arrived in Greece, Italy and Hungary, should be voluntary,” expressing his hope for “Finland to be an example in this regard.

      • wtyxv

        Valitettavasti meillä on lapsekas ministeri.


      • niinpäonkin

        minustaki soini näyttää isolta vauvalta


      • cvtrjok
        wtyxv kirjoitti:

        Valitettavasti meillä on lapsekas ministeri.

        wtyxv

        tarkoitti varmaankin sipilää. Irakissa yli 30 miljoonaa asukasta, Syyriassa yli 20 miljoonaa. Tietenkin ns. pakolaisia on tulossa huomattavasti enemmän kuin tällä hetkellä osataan arvioida. On helppo aloittaa valmiilta pohjalta.


    • Hävetkääpetturit

      Matti, Persu peittää aina.

    • Hohohojojojo

      Matti pettää aina.

    • Ohopsmitensemeni

      Aloittajalle tiedoksi, meidän tulee kivittää Paavi, hänhän on luultavasti tunnetumpi henkilö kuin meidän pääministeri. Hävetkää katoliset, pakolaisongelma johtuu Paavista ja hänen lausunnoistaan. Vai mitä Timo Soini...

      • xpersu

        Suomen pääministeri on siinä asemassa, jossa ei tulisi puhua pehmosia.
        Paavihan on asemassa, jossa ei muuta tarvitse puhuakkaan, kuin pehmosia.
        Ruotsissa hokasivat heti ottaa Sipilän lupauksesta kiinni ja kuskasivat pakolaiset Tornioon, lupauksella, että Suomessa odottaa heitä omakotitalotason majoitus.


    • sipiläsaaääneni

      Sipilähän on paras pääministeri Suomessa moneen vuoteen, hänen vikansa ei ole jos pakolaisia tulee tänne. Valtaosa porukasta on ollut liikkeellä jo vuosiakausia jolloin Sipilä oli vielä firmansa hommissa.

      Parasta Sipilässä se on se että hän on ensimmäinen pääministeri aikoihin joka ymmärtää realiteetit ja pistää liittojen vallan polvilleen. Se on aivan oikea suunta. Jo ne demarit ovat hallinneetkin Suomea vuosikymmeniä pöhöttyneiden liitonherrojen avulla. Ei muuta kuin kommarit kyykkyyn ja sillä selvä.

      • ghjlke

        Meillä on vain heikkoja maalaispoikia ministereinä, keitä muita voisimme saada. Suomalaisethan ovat niin helposti höynäytettäviä. Hallitus uusiksi. Uusi pääministeri ja lujaluonteinen sisäministeri. Sieltä Afganistanista ja Irakista tulee miehiä, joista ei koskaan saada selville heidän menneisyyttään.


      • puliukkoroi

        Mitä siitä. Minä itse en muista edes eillistä iltaa kuin pätkittäin.


    • ayonpoikaa

      Kerroppa maa, jossa menee hyvin, eikä siellä ole ay-liikettä.
      Ay-liike on kaikkialla hyvinvoivan kansan yksi tärkeä vaikuttaja.
      Sensijaan kepua ei ole lähellekkään kaikissa vauraissa maissa.

    • Loimaanmies60

      Kommarit ovat ajaneet aina suomalaiset rappiotilaan. Onneksi nyt on luja pääministeri joka soinin ja stupin avulla tuhoaa heidät. Liittoja ei tarvita.

    • OstakaaRälläkkäHeti

      Kyllä rälläkkä olisi hyvä olla joka miehellä. Iso rälläkkä ja pienempi rälläkkä.
      Näin sen olen ajatellut nykyään. Se on vielä niin halpakin.

    • UskonnotOvatRuttoa

      Paavi on paskaloinen. Inhoan kaikkia uskontoja. Mielisairasta hörhöämistä. Uskonnot ovat kaikki tunne-elämän ruttoa.
      Mitenkähän se Soinikin on siihen sortunut. Järkimies kun on.
      No siåilähän onkin kipiäpäiden lestassa vissiin. Siis vissiin. Ei isommin kiinnosta semmoiset harhaopit.

    • Näin

      Sipilän pitäisi nyt puhaltaa peli poikki ja raja kiinni niin kauaksi, että saa nuo nyt tulleet järjestykseen ja töihin. Minun ja monen muun kysymys on; ei ole kauan, kuin loppui rahat koululaisten kirjoihin, päivähoitopaikkoihin, vanhusten huoltoon ym. ym. kysymys, mistä nyt ykskaks on rahaa tähän sirkukseen? Islameja virtaa maahan. Turvattomuus on lisääntynyt ja meidän pääministeri vain toivottaa tervetulleiksi KAIKKI.

    • EUhun

      Sipilä ja Merkel kutsuivat.

    • Yousmellchit_I_know

      Ette te mitään ymmärrä. Kun Murica käskee, näin on toimittava.

      • hömömaha

        12 vuotta tv-ohjemadokumentin mukaan tapeltu tuolla sunnien ja shiiojen maassa .
        Al- gaidaa ja Isistä ja sun muuta.
        Haastattelivat kans uutisissa jotain virkamiesvälkkyä ja kysyttiin miksi Suomi vetää.
        Suomi hyvä maa ja rahaa riittää ja oleskemis/ makailuluvat heittämällä läpi ja paljon kavereita , VÄÄRTEJÄ IRAKISTA JO ENNESTÄÄN , JOTTA AIKA KULUU LETKEÄMMIN SYÖNNIN JA OLESKELUN lomassa.
        Arveli siinä, jotta tilanteet elää ja kun aikansa odotellaan niin saattaa nuo Syyrialaisetkin innostua hyvinkin kunhan muutampia väärteja tänne pesämunaksi houkutellaan ja parannetaan asuinoloja ja ruokalistaakin ainakin Oulussa jo petrattu. Hanhenmaksapalleroa ja jotain pientä .Irakin suomalistunut kokki varoitteli, jotta hernerokkaa eikä ruileipää kannattais tarjota.Poronkäristys ja muusi ehkä vois mennä.
        Uunon meiningiksi ...


      • kansa-jakautuu

        sipilä voi painua vaikka vittuun kyllä luotto meni koko poikaan tarvitaanko sisällis sota että jyvät erotellaan ja nyt se ei jää kesken


    • asdsfghhjkl

      On aikoihin eletty, kun suomalaisista vuorineuvoksista ja isojen pörssiyhtiöiden satraapeista on tullut intomielisiä kommunisteja. Muuten ei voi ymmärtää sitä suitsutusta, jolla he ovat vuosikaudet kehuneet Kiinan talouden dynamiikkaa.

      Kiinan-malli on isokenkäisten mieleen siksi, että maailman suurimmassa kansantaloudessa ei joka nippeliä tarvitse kysellä kansalta saati viedä demokraattisen prosessin lävitse. Riittää kun voitelee yksipuoluejärjestelmän vallanpitäjät.

      Suomen pääministeri kuuluu näköjään samaan sakkiin, joka vähät välittää edustuksellisesta demokratiasta. Pääministeri Juha Sipilä piti eilen keskiviikkona puheen, jollaisia on totuttu kuulemaan Yhdysvaltain tai Venäjän presidenteiltä.

      Yhdysvaltain presidentti pitää aina tammikuussa kansakunnan tila -puheen, joka vastaa suurin piirtein Suomen presidentin uudenvuoden puhetta. Myös Venäjän nykyinen diktaattori Vladimir Putin vastailee silloin tällöin suoraan kansalaisten kysymyksiin, jotka on tietysti ensin raakattu Putinin sensuurikoneistossa.

      Näitä kaikkia yhdistää kuitenkin edustuksellisen demokratian halveksunta: vallanpitäjä hakee oikeutusta teoilleen suoraan kansalta silloin, kun ei kykene viemään ajatuksiaan normaalin demokraattisen prosessin läpi. Tätä kikkaa diktaattorit ovat käyttäneet maailman sivu: oikeutus omille mielihaluille pyritään hakemaan suoraan kansalta parlamentarismi ohittaen

    • lestajumala

      Näin paskaa hallitusta suomella ei ole koskaan ollut.....

    • pikkumyy13

      olen samaa mieltä. ei pakolaisia suomeen kun suomenkin omat asiat on ihan pielessä.

    • EUmäärääkaikesta

      Kyllä ne nyt EU:n isot herrat tärisee ja pelkää kun Kaaleppi Lapista ärähti Suomi24:ssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe