Nyt en ymmärrä

Nuxemos

Hartolan naiset kuulemma pelkäävät
pakolaismiehiä.Mitenkäs Hartolan naiset uskaltavat mennä turistimatkalle sillä sielläkin on niitä kaameita tummia miehiä?Ainakin englantilaisladyt matkaavat Gambiaan letkun perässä enkä tarkoita suihkuletkua.Suhteellisuutta nyt.

14

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoEsimerkiksi2324

      Ei ne gambialaiset miehet omassa maassaan ole pakolaisia. Suhteellisyytta nyt.

    • SovintoPano

      Siinäpä se vastaus tuli samalla kun kysyit. Jos naiset menevät letkun perässä Gambiaan niin tekevät sen vapaaehtoisesti.

    • joojoohei

      Miksi tänne päästetään nuoria Isis sotilaita? Ketä tahansa täyspäistä pelottaa.
      Missä naiset ja lapset? Hekö eivät tarvitse apua?

    • ohosta

      Kuka on syöttänyt ihmisille moista valhetietoa.Eivät kaikki ole Isis-terroristeja.Ja huomioikaa Hartolan väki terroristeja siis naapuriterroristeja on Hartolassa pilvin pimein miksei niistä vouhoteta?

      • Naapurilähiö

        Meillä ainakin on mukavat naapurit,mitä sitten lieneekään naapuriterrorismi.Olen asunut monessa paikassa ennen Hartolaa ja parhaiten olen viihtynyt täällä.Naapurisovussa on useampi osapuoli ja aina on erilaisia ihmisiä olipa asuntona sitten kerrostalo,rivitalo,omakotitalo.Aina pitää tehdä kompromisseja kun asuu paikassa jossa on seinä-tai tonttinaapureita.Hartola on siinä suhteessa hyvä paikka asua että asuntoja on saatavilla.Jos naapurisopu jostain syystä tökkii niin sitten on mahdollisuus vaihtaa asuntoa.Vuokra-asuntoja ja erilaisia omistusasuntoja on tyhjillään.Yhteisiin sääntöihin on taivuttava ja kaikkien mieliksi ei voi olla.Useimpien kanssa kuitenkin tulee hyvin toimeen.


    • ohosta

      Kerrompa esimerkin skeittailu huoneiston sisällä,musikin soittaminen samaa levyä ympäri vuorokauden,ikkunoista kurkistelu,epäsiisteys piha-alueilla yleensä.lasten sallitaan hajottaa kaikki paikat.Huudatetaan autoja ja mopoja ympäriyön,poltetaan ikuisia juhannustulia asunnon nurkalla.Yhteenvetoja ei välitetä säännöistä jos säännöissä todetaan että 22.00-7.00 on hiljaisuus sen tulee olla niin sillä on myös niitä jotka käyvät töissä ja kaipaavat lepoa ja rauhaa.ja vielä ei kunnioiteta toisen omaa reviiriä kaikki ei suinkaan kuulu kaikille ja vielä pihatyöt tekee palkattu henkilö niihin ei kenenkään tarvitse osallistua jos haluaa elvistellä voi sen tehdä mutta ei tarvitse muita mulkoilla.Tälläistä edellämainittua sanotaan naapuriterrorismiksi.Ja väittämäsi että voi vaihtaa asuntoa on kulunut eivät niiden jotka eivät häiriötä tule minnekään lähteä vaan niiden tulee lähteä jotka häiriköivät eikö se ole ihan selvä asia`?

      • Naapurilähiö

        On se asia niinkin kuten kerroit,mutta on vaikea yrittää kammeta jotakin asukasta pois taloyhtiöstä.Siihen tarvitsee varsin pätevät syyt.Siksi on helpompi lähteä itse rauhallisempaan paikkaan asumaan.Jos asuu vuokralla niin se hoituu helposti,omistusasunnosta eroonpääseminen onkin jo hankalampi juttu paikkakunnalla,jossa ei asuntokauppa käy.Kannattaisi yhtiön kokouksissa ottaa esille nuo lakiin perustuvat asiat,eli järjestyssäännöt.


      • SoliferRulettaa

        Jos tuo häiritsee niin minkä verran mahtaa lähteä ääntä 250:sta muslimipakolaismiehesä? He kun herättävät joka kolmas tunti kovaäänisillä rukoushetkillään lähitienoon kilometrien päähän!


      • RakastLähimmäistäsi

        Pitää aina muistaa että kun asuu kerros-tai rivitalossa tai vaikka omakotitalossakin, että muitakin ihmisiä on ja heilläkin on oikeus asua ja elää. Jos on herkkähipiäinen niin kannattaa etsiä asuntoa hajaasutusseudulta. Normaalit elämänäänet kuuluvat asiaan ja ne myös kuuluvat kun ihmiset asuvat lähietäisyydellä.


    • ohosta

      Siis hei sinun mielestäsi edellämainitut asiat muka eivät riitä ulosheittämiselle.Kyllä muuten riittävät.Kenenkään ei yksityisen eikä kunnan tulisi ottaa vuokralle seuraavanlaisia tapauksia:
      -lapsiperheitä
      -ihmisiä joilla ei ole työtä ja joiden asumisen ja elämisen sossu maksaa
      -vuokralla-asuminen on eurooppalainen tapa monissa Eu-maissa on esimerkiksi talvikoti kaupungissa ja vuokramökki maalla kesäisin.
      Säännöt ovat kaikille lukutaitoisille jaettu kun asuntoon muuttaa ja uskon että lukutaidottomia Suomessa ei ole mutta muuten sivistymättömia ja muista piittaamattomia moukkia joidenka mielestä he saavat remuta ja relllestää rikkoa paikkoja ja me maksamme.Me itkemme ympäri Suomea että kamalaa kun maahanmuuttajia tulee olen asunut Helsingissä ja aivan totta pahemmin käyttäytyvät ns,parempaan kantaväestöön kuuluvat kuin maahanmuuttajat.Ja vielä miksi joku voi asua vuoden ilmaiseksi lähtee ja jättää 5000e vuokrat maksamatta sekö on oikain...hä????

      • fdgfdgd1233456

        minunkin mielestä valtion pitäisi maksaa
        lapsiperheiden ja työttömien vuokrat,asumiskulut,
        koska pakolaiset saavat valtiolta täyden ylläpidon,
        yksityisen terveydenhuollon, sapuskan, koulutuksen,
        kaikille samat oikeudet.

        lapset ovat tulevaisuutemme turvaajia, tulevia
        veronmaksajia.


      • Suosittelenjk

        harmi, huono tuuri sulla, niin mullakin oli ja vaihdoin kämppää ja nyt on hyvä.


    • Mammaliini

      Lapsetko???pyh

    • asdfghjklökjhgfds

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe