Suvakit tekevät hyvää työtä koska...

Puolustuspuhe12

Suvakkeja ja vapaaehtoistyöntekijöitä haukutaan jatkuvasti. Myönnän, että näihin päiviin saakka olen itsekin kuulunut tuohon ryhmään ihmisiä, jotka suhtautuvat epäluuloisesti ja jopa vihamielisesti vastaanottokeskuksissa vapaaehtoistyötä tekeviin henkilöihin. Kun tilanne on kuitenkin tämä, että pakolaisia tulee Suomeen ja niitä tulee ja tulee, koska Suomi ei sulje rajoja niin miettikääpä tätä:

Monet suomalaiset pelkäävät henkensä edestä tai siksi, että nuoria tyttöjä raiskataan. Pelko on normaalia ja aiheellistakin. Mutta eikö nimenomaan moni suvakki ja vapaaehtoistyöntekijä ole asettanut oman turvallisuutensa vaakalaudalle, jotta normikansalaiset/kantaväestö voisi elää turvassa? Jokainen suvakki ja vapaaehtoistyöntekijä, joka huolehtii vaikkapa pakolaismiesten seksuaalisten tarpeiden tyydyttämisestä tekee "arvokasta" työtä, koska sitten ei miesten tarvitse lähteä etsimään seksiä kaupungilta ja kajota naisiin.

Ja jottei nyt tulisi mitään väärinkäsitystä, Niin en missään tapauksessa tarkoita tällä sitä, että vapaaehtoistyöntekijänaiset KAIKKI makaisivat pakolaismiesten kanssa. Siellä on paljon sellaistakin työtä, jossa eivät joudu juurikaan tekemisiin pakolaisten kanssa. On naisia, jotka lajittelevat vaatelahjoituksia ym. tavaraa mitä keskuksiin tulee. SItten on keittiöhenkilökuntaa. Ja sitten on myös niitä naisia, jotka huolehtivat muista tarpeista. Toivottavasti ei kukaan tästä suutu, koska aihe on vaiettu ja siksi juuri siitä ei puhuta, koska seksuaaliset suhteet muslimien ja kristittyjen välillä ovat tabu. Mutta jos noilla "suhteilla" edesautetaan sitä, etteivät muslimimiehet kajoa tavallisiin suomalaisiin naisiin väkivaltaisesti niin eivätkö vapaaehtoismakaajat silloin tee "hyvää" työtä? Hehän tekevät sen vapaaehtoisesti ja ovat täysi-ikäisiä.

Älkää käyttäkö heistä sanaa "huora". Kyllä ne naiset ovat myös avustustyöntekijöitä siinä missä muutkin. Itseäni kuvottaisi syvästi harrastaa seksiä miehen kanssa, jota en rakasta ja koska olen yksiavioinen niin en pystyisi tuohon millään. Mutta meitä on moneksi. Keksikää kuitenkin joku sivistyneempi sana kuin "huora" noille naisille ja muistakaa, että KAIKKI eivät siellä tee "sitä".

Ja tokihan niitä romansseja syntyy kun päivät pitkät samoissa tiloissa ollaan. Ei se ole meiltä kantaväestöltä pois vaan päinvastoin.

Pyydän, että luitte tämän rakentavalla ajatuksella. Pakolaiset ovat nyt täällä ja Suomi ei ole enää se sama Suomi kuin vaikkapa vuosi sitten.

21

596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suoliseksiä

      Hyvä on puolustuspuheenvuoro, ei paljon lisättävää. Lisäksi suvakkeissa on jonkin verran myös suoliseksistä pitäviä vanhempia miehiä.

    • LuotilivitJaKypärä

      Toivottavasti kohta räjähtää täälläkin, kun ei muuten näytä järki pelaavan ihmisillä.

      • Humarulla

        Neuroosipommi tikittää jo...


      • hyvältänäyttää

        Vaihdetaaan Jumala Allahiin, niin meidän on paljon helpompi sopeutua eikä tarvitse alkaa sotimaan.


      • gfagkhgys

        Allah on sama kuin Jumala. Mitä vaihtamista siinä on. Koraani ei juurikaaan poikkea Raamatusta. Vain painotukset ovat erilaiset. Koraani tunnustaa myös Jeesuksen Jumalan lähettiläänä, mutta Jeesuksen jälkeen tuli Muhamed, jolle Jumala lausui "sanan". Siis en minä noihin juttuihin usko, mutta niin se menee. Mutta musllimin kysyessä mihin uskot niin kannattaa aina vastata, että Allah on Jumala ja muita Jumalia ei ole ja Muhamed on Allahin lähettiläs. Niin säästät henkesi.


      • Vähänpä_sinäkin
        gfagkhgys kirjoitti:

        Allah on sama kuin Jumala. Mitä vaihtamista siinä on. Koraani ei juurikaaan poikkea Raamatusta. Vain painotukset ovat erilaiset. Koraani tunnustaa myös Jeesuksen Jumalan lähettiläänä, mutta Jeesuksen jälkeen tuli Muhamed, jolle Jumala lausui "sanan". Siis en minä noihin juttuihin usko, mutta niin se menee. Mutta musllimin kysyessä mihin uskot niin kannattaa aina vastata, että Allah on Jumala ja muita Jumalia ei ole ja Muhamed on Allahin lähettiläs. Niin säästät henkesi.

        näyt uskonasioista tietävän, kun tuollaisia kirjoittelet. Liekö sitten pelkkä tyhmyys syynä, vai trollauksen halu?


    • seksi_huumori_on_huippu

      Voi, tätä seksihuumoria! Välillä halkean naurusta, kun luen kommentteja. Voi, miten kanssa voi olla humoristinen. Ihan Charlie Hebdo-kaltainen.

      • OletViihteenOrja

    • hrasuvakki

      Suvakki on ala-arvoinen huora, eikä sellaiset paskat edes suomalaiselle kelpaa.

    • Puolustuspuhe12

      Kuten se video, joka leviää netissä. Se, jossa pakolainen ja suomalainen avustustyöntekijä harjoittavat seksiä. Yksi potentiaalinen raiskaus vähemmän. Ilmeisen "vapaaehtoiselta" touhultahan tuo näytti.

    • Eiuskois

      Millainen on suomalainen nainen, joka antaa näille lapsisotilaille muutakin siivous ja ruokapalveluja. Onko hän äititeresa vai se
      sellainen, joka ei enää kelpaa meille suomalaisille.

      • Suvakkiuden.taustaa

      • Matupatjat

        Kukaan suomimies älköön koskeko naiseen mikä on edes hipaissut ei suomalaista miestä...ennemmin menen runkkaamaan kuin kosken matupatjaan.Selibaatissakin pysyy itse sentään terveenä.


    • Mennäänkatsomaan

      Pitää paikkansa että Opekon huoneiden lattioilta kerätään päivittäin miesten jätöksiä. Ruuanvalmistajat tekevät ruokaa lukkojen takia
      turvallisuussyistä, pitääkö paikkansa.

      • tun_pelle

        Käy katsomassa


      • hijklmnop

        Asiattomilla ei ole pääsyä Opekolle.


      • paskaatäynnä

        Hennalassa suvakit joutuneet pakenemaan lukkojen taakse. Paskaa lattiat ja wc:t täynnä. Kouvolassa suljetaan tuholaiskeskus kun joka paikka paskasta tukossa. Eipä varmasti Opeko mitään poikkeusta tee niissä asioissa.


    • mh80000

      Suomi ei koskaan enää tule olemaan entisensä. Se on totta, jollei tähän menoon heti puututa. Mutta kukapa siihen puuttuisi.

      Suvakki on äärimmäisen suvaitsevainen ja typerän sinisilmäinen henkilö, suhtautuu erittäin väkivaltaisesti muunlaisen mielipiteen omaaviin

      http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=12083.0

      • uyhgfdfgghn

        Suvakki on maanpetturi! Saunan takana on tilaa.


      • Petetty_kansa

        Näin on! Koraani on kusella valeltu pedofiiliopas...aivan selvästi.


    • äklötys

      Voi hevonpaska, tähänkö on tultu, uskomatona. Pitis tehä jokaiseen vokkiin ratsia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe