ONKO TÄMÄ PETOSTA GIGANTILTA ???

LuotanRehellisiin

SAIN SÄHKÖPOSTIINI VIESTIN , JOSSA LUVATTIIN MYYDÄ TELEVISIO 1 € HINTAAN MINULLE.

"Kymmenen asiakasta ympäri maata on valittu vuoden 2016 edullisempaan
tarjoukseen. SINÄ OLET YKSI NÄISTÄ VALITUSTA KYMMENESTÄ.
JAOSSA ON KYMMENEN SAMSUNG 55" SMART LED-TV LAITETTA YHDEN EURON
HINTAAN*
* Miksi ei ilmaiseksi? Miksi yhdellä EUROLLA?
Me veloitamme yhden EURON toimitus- ja käsittelykuluista."

KUN MENIN LINKISTÄ NETTISIVUILLE, NIIN TIETOJENI ANTAMISEN JÄLKEEN TULIKIN KOHTA JOSSA PITIKIN OSALLISTUA ARVONTAAN !!!!!!!!!!!!

MITÄ SANOO KULUTTAJANSUOJALAKI TÄSTÄ ???
ONKO SE HARHAUTUSTA, PETOLLISTA JA RIKOLLISTA TOIMINTAA ?????

Heti viestin alussa olisi mielestäni pitänyt tehdä selväksi, että kysymys on arvonnasta.
Ja virkavalta voisi tuollaisissa tapauksissa selvittää asian ja myös sen, että onko ko. viesti lähetetty todellakin vain kymmenelle "ympäri maata ", eli koko maassa.

GIGANTIN EDUSTAJA VOISI MYÖS SELVITTÄÄ ASIAN PERINPOHJIN, ETTÄ MISTÄ TÄSSÄ OIKEIN ON KYSYMYS.
MUUTEN SAATTAA LUOTTAMUS HORJUA RAJUSTI JA KAUPANKÄYNTI HEIDÄN KANSSAAN LOPPUA IHAN PERIAATESYISTÄ.

SUOMESSA KUULUU OLLA REHELLISIÄ.

36

6810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnPetäKetään

      Asiasta kannattaisi tehdä rikosilmoitus.
      Minä olen saanut expertiltä samantyylisiä viestejä, heille pitäisi antaa 5 € ihan vaan ilmaiseksi.
      Kun kerran luvataan jotain myydä määrättyyn hintaan, niin se on myös TEHTÄVÄ, oli hinta sitten mikä tahansa.
      Jos todellakin kyse on arvonnasta, niin silloinhan kyse on rahapelistä ja onko gigantilla ja expertillä oikeudet harrastaa rahapelejä ?
      Asia kannattaa todellakin selvittää perinpohjin.

    • ÄläLuotaSähköposteihin

      Voisit käyttää vähan päätäsi. Tottakai on huijausta eikä ole gigantilta lähtösin, huijarit käyttävät giganttia että ihmiset menisi helpommin huijaukseen lankaan. Jos et ole osallistut mihinkään tai huijauksessa käytetyn kaupan sivuilla ei ole mitään saman tyyliseen kilpailuun viitteitä niin viesti on huijaus. Älä siis syytä giganttia huijaksesta kun sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

    • Huutonaurua-

      Ei VITTU ei voi enää nykymaailmassa olla niin tyhmiä ihmisiä että eivät ymmärrä mikä tuossa on takana, ja syyttävät täysin viatonta firmaa asiasta jonka kanssa heillä ei ole yhtään mitään tekemistä!!

      Oletko sinä elänyt viimeiset viisi vuotta jossain kiven alla??

      Tässä nyt sinulle rautalangasta että en enää munaa itseäsi enempää etkä häviä rahaa (luultavasti olet jo hävinnyt koska oletan että olet iloisesti tunkenut sähköpostisi ja puhelinnumerosi ties minne):

      - tuollaiset viestit ovat AINA 100 % puhdasta huijausta
      - niihin ei saa reagoida IKINÄ eikä MITENKÄÄN
      - jokainen tuollainen viesti pitää välittömästi POISTAA ja unohtaa koko juttu

      • Järjenkäyttäjä

        Juu näin!👍


    • 14.2

      Öööh, aloittajan postaus oli vitsi, olihan? Eihän noin pösilöitä ole oikeasti olemassa, eihän? Vai oliko kyse jostain 11 v sankarista, joka oli nielaissut noin typerän huijausviestin?

      • Sapiens

        Missä olette oppineet kielenkäyttönne, asiaa voi kommentoida ihan sivistyneestikin haukkumatta toista. Kohteliaskin saa olla vaikka eletäänkin tietokoneaikaa.


    • LuotanRehellisiin

      KYLLÄ SE OLI HUIJJAUSTA !

      Gigantti vastasi :
      "Kiitos yhteydenotostanne.

      Gigantin asiakaspalvelu on viime päivinä vastaanottanut runsaasti yhteydenottoja huijausviestejä koskien. Huijausviestejä on lähetetty sekä sähköpostitse että ponnahdusikkunamainoksina.

      Tyypillisesti huijausviestit on lähetetty oudoista sähköpostiosoitteista tai ne ohjaavat huijaussivustoille epäilyttäviin url-osoitteisiin. Valitettavasti tällä hetkellä on liikkeellä myös huijausviestejä, joihin lähettäjäksi on väärennetty [email protected]. Viesteissä pyydetään tekemään tuotearvostelu ja viestin linkki ohjaa huijaussivustolle.

      Gigantin omat uutiskirjeet lähetetään aina osoitteesta [email protected]. Gigantin tilausvahvistukset ja sähköiset kuitit lähetetään osoitteesta [email protected]. Gigantin omien uutiskirjeiden ja mainosbannereiden linkit ohjaavat aina www.gigantti.fi -alkuiseen url-soitteeseen tai Gigantin viralliselle Facebook-sivulle.

      Lisäksi Gigantti toteuttaa ajoittain kyselyjä yhteistyössä virallisten tahojen, kuten Norstatinkanssa. Tällöin sähköposti saapuu Norstatin sähköpostiosoitteesta ja linkittää Norstatin kyselysivulle.

      Teemme parhamme estääksemme brändimme väärinkäytön, mutta valitettavasti huijausviestien jäljittäminen ja niihin puuttuminen on hyvin vaikeaa.

      Ohjeistamme epäilyttävien viestien vastaanottajaa poistamaan tai sulkemaan viestin klikkaamatta siinä olevia linkkejä."

      MITEN JUMANKAUTA TÄMÄ MAAILMA ON VOINUT MENNÄ NÄIN SAIRAAKSI, ETTÄ KOKOAJAN IHMISILTÄ YRITETÄÄN RYÖSTÄÄ ????????

      PERIAATEHAN KUULUISI OLLA, ETTÄ JOKAINEN OLISI 100% REHELLINEN.

      KYLLÄ SE TAPPOTUOMIO OLISI OTETTAVA VÄLITTÖMÄSTI KÄYTÄNTÖÖN JA POISTAA MAAILMASTA PASKASAKIT KOKONAAN.

    • NämäLopetettava

      KUULUUKO TÄMÄ SAMAAN KUSIPÄÄHUIJAUSVIESTIEN KATEKORIAAN ???


      "ONNEKSI OLKOON!
      OLET VOITTANUT UUDEN 4K UHD 55" SMART TV:N.
      Rakas {FIRSTNAME}, Sinut on valittu osallistumaan yksinomaiseen kyselyyn!

      EXPERT on palkittu vuoden 2016 parhaana kodinkoneliikkeenä Juhliaksemme tätä lahjoitamme palkintoja voittajille, jotka ovat lähellä yhtä 27 paikasta.

      Sinua onnistaa, koska postinumerosi on valittu saamaan tämän sähköpostiviestin! Vastaa kaikkiin kysymyksiin voidaksesi lunastaa palkinnon:

      55" 4K UHD SMART LED-TV arvoltaan 979

      Toimi nopeasti, sillä tavaraa on rajoitetusti!

      admin Add contact"

    • AinaRehellinen

      ELÄMÄ ON NYKYÄÄN YHTÄ HELEVETTIÄ !!!!!!!
      KAIKKI SUOMESSA MENEE KOKOAJAN ALASPÄIN JA RAJUSTI !!!!!

      Olen 65 vuotias ja meidän ja aikaisempien ikäryhmien tarkoitus oli tehdä suomesta hyvä, turvallinen, hyvin menestyvä, ihanteellinen maa MEIDÄN OMILLE JÄLKELÄISILLEMME.

      Päättäjät ja hyyssärit ovat pilanneet KAIKEN !!!!!

      • AlviKuttura

        MARSILAISET TULEE JA SÄDETTÄÄ HUIJAUSVIESTEJÄ GIGANTIN NIMISSÄ KYLLÄ MINÄ NYT NIIN MIELENI PAHOITIN JA BENSALITRAKIN MAKSOI ENNEN MAITOPURKIN VERRAN KYLLÄ NYT ON KAIKKI NYKYÄÄN NIIN PERSEESTÄ, LAPSETKIN KÄYTTÄVÄT JOTAIN TAPLETTEJA JA KAIKEN MAAILMAN HÖMPÖTYKSIÄ, MEILLE RIITTI KEPPI JA KÄPYLEHMÄT!


    • mötkö

      No, minäkin saan näitä jatkuvasti, heh, on hauska seurata näiden viestittäjien(kalastajien) kehittymistä. Aikoinaan sain ns Nigerialais kirjeitä, työpaikkani sähköpostiin, nepä vasta hilpeitä olivat, nämä nykyiset ovat jo omaa luokkaansa, vaikka onhan näissäkin selkeitä mokia, vielä! :-D

      • RehtiJaRehellinen

        Vai on se muka jotain hauskaa seurata ja hilpeää ????????
        Se on YHTÄ HELEVETTIÄ !
        Ja nuo roistot pitäis TAPPAA !!!


      • Käytäälyäsi

        Kuvitteleeko joku alamaailman katoavan jonnekin. Kokeievat vaikka minkälaisia keinoja. Näin ihminen on aina toiminut. Kivikaudelta saakka.


    • wtfgigantten

      Asiaan tavallaan liittymättä... Gigantissa myydään Samsung Galaxy a5 (2016) puhelinta hintaan 429, ja kyseinen tuote on muka "viikkotarjouksessa". Kyseinen tuote maksaa täysin saman verran kaikilla suuremmilla jälleenmyyjillä. Tarjousajan päätyttyähän tuotteesta on perittävä normaalihinta, ootanpa mikä hinta tulee olemaan.

      • bgngfdfc

        eipä oo hinta muuttunut


    • DeadlyMindTrip

      Kaikki mitä luvataan myydä eurolla tai alle kympillä niin on huijausta muistakaa se! Oli ne viestit mistä tahansa ja oli niissä sinun nimi tai muu juttu kuinka oikein tahansa niin aina on huijausta! Melkein kaikki mitä sähköpostiin tulee on huijausta eli poistakaa vaan suoraan tuollaiset viestit älkääkä avatko niitä ollenkaan niin ei tule pettymyksiä. Kokeilkaapa joskus tilata joku euron juttu keksityllä nimellä/osoitetiedoilla ja keksityillä pankkitunnuksilla niin huomaatte että huijausta ne on.

    • huijauksia-on

      Jos noihin menee eikä ole seniili mummo niin ihan oma häpeä sillä on joka paikassa ollut varoituksia jo vuosien ajan. Joskus vaan oppirahat voi tulla kalliiksi kuten luottotietojen menetyksen muodossa jos vain jättää "tilauksensa" omaan arvoon eikä tee mitään. Rikosilmoitus ja puhelinnumeron vaihto auttaa.

    • RYHTYKÄÄHOMMIIN

      MIKSEI KUKAAN TAI MIKÄÄN TAHO KEHITÄ OHJELMAA, JOILLA SAATAISIIN HETI NOIDEN KUSETTAJAPIRUJEN SIJAINTI JA NIMET SELVILLE ??????????

      Kaikkia muita kyllä seurataan hirvittävän ahdistavasti, kuten google ja windowskin nykyään tekee ja niistä ei saa mitenkään sitä vakoiluseurantaa pois.
      Olisi ollut paljon fiksumpaa päivittää käyttikset niin, että rosvot suljettaisiin ulos.

    • kikantti

      No höh!
      Kyllä mulle hyvä telkkari olis kelvannut :(

    • KikkaKantti

      Kikantissa ja muissa TiktokManeissa myydään ties mitä ja kyhseessä EI ole normi Kikantti ollenkaan. Älkää klikatko linkkejä ja antako rahaa, kiitos!

      • Hieno-vastaus

        Tai sitten ei kun voi olla että joo ellei ole niin. Tai voi ollakin. Ei muuten saa ellei noin taas, kiitos!


    • Anttikikka

      Ja kun maksatte euron, seuraavalla viikolla menee tililtä 59 ekee. Ja kortti vaihtoon.

    • Pakoon_ei_pääse

      Älkää antako sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroitanne mihinkään yrityksille. Ei edes S- ja K-ketjuille siinäkään tapauksessa että olet ilmoittanut mainos- ja markkinointikiellosta ja kieltänyt heitä jakamasta tietojasi eteenpäin. Koska...

      Ne ei välitä pätkääkään tuommosista kielloista. Puhelinnumerot, osoitteet, sähköpostiosoitteet, jakoon vaan.

      Lähettävät itsekin viestejä numerosta, johon ei voi lähettää viestiä takaisin eikä soittaa. Sähköpostimarkkinointi tulee osoitteesta johon ei myöskään voi vastata.

      Kun olet yhteydessä asiakaspalveluun henkilökohtaisesti he pahoittelevat (selityksiä, joku toimeksiantaja on vaihtunut tms. skeidaa ja vahingossa päässyt-..), mutta että enää ei tule mainoksia. Right. Ei pidä sekään. Hetken on hiljaista ja taas alkaa. Ja vahingossa on tietosi jaettu eteenpäinkin... Roskapostia tulee shäköpostiin, puhelimeen, ja postiluukustakin. Mikään ei auta.

      Kun kerran tiedot olet antanut, se on menoa. Jatkuva helewetti.

      Sain myös Gigantin nimissä lähetetyn 55 tuumaisen 1 euron telkkariviestin. Huvikseni katsoin missä on glue. Siinä piti ruksata joku hyvin hyvin pienellä laitettu kohta jossa hyväksyy toimitusehdot. Klikkasin kohdan auki, ja kas, siellä sitoutui johonkin 49 euroa kuussa maksavaan mainontaan vuodeksi! Josta ei tietenkään pääsisi ikinä eroon. Olin antanut ko. sähköpostiosoitteen ainoastaan kavereille ja näille etukorttifirmoille... Onneksi oli ilmaistili mikä oli helposti lopetettavissa. Ja onneksi se toimitusehto piti ruksittaa ennen kuin oli antanut maksukortin tietoja. En olisi ehkä kuitenkaan antanut edes, koska en tee 55 tuumatv:llä mitään.

    • yopmail

      tyhmyydestä sakotetaan

    • samsungggXD

      JEAHH!!

      Juuri saapui 55-tuumanen älytöllö Expertin tarjouksesta hintaan 5€!!!! Kannatti luottaa tunnettuun brändiin, nopeat syövät hitaat ja rohkeat nettoavat ujostelijoiden kustannuksella!

      KIITOS EXPERT!!!!!!!!!

    • tyhmyys

      Älkää olko niin saamarin tyhmiä että uskotte huijauksia joita humpuukimaakarit lähettelee toisten nimissä !!!

    • uusvanha

      Voi hyvänen aika. Olen pian 60 mummi ja ymmärrän heti mikä täyttä skeidaa. Käyttäkää tervettä järkeä.
      Kuinka 1 euron hinnalla kannattaisi jakaa 20 telkkaria? Ja syy tähän euron maksuun mukamas tiedostaminen, että kyseinen henkilö on tämän maan kansalainen!! Tällainen tullut minunkin puhelimeeni usean kerran. Poistakaa heti vain.
      Älkää hyvät ihmiset uskoko, sen jälkeen lähtee tililtä rahaa ja joudut vain vaikeuksiin. Unohtakaa koko asia. Vanha tv on parempi, kuin velka vieraana.

    • Kokenuttaeihuijata27

      Ei ole Gigatilta , vaan näitä huijaria on niin kotimaisia ,kuin ulkomaalaisia , vastaan on tullut kotimaisista ,erituote ryhmista mm mottimarket , voise stream , sex puh yriyksiä,
      Remonttia tarjoavia , joista lehdet varoittaa ja suomi 24*saa lukea ,lämpölux ikkunat , kotisun putkiremontit , ja erilaiset ilmastoinipuhdistukset ja hormi remontoijat , nämä kotimaisia sekä mm xellim oy Viro ja Dr Farin Puola laihdutus ym muita tuotteita .
      Eli eurolla ei saa puhelimia tai telkkareita , remontit ovelta ovelta myyjiltä ovat jopa yli puolet kalliimpia kuin paikkakunan yrittäjien tarjoukst ,sekä nuo ihme pillerit eivät laihduta ,vaikka on jopa takuu ,rahat takaisin , rahat vai ei meinaa palautua ,ilman suurta taistelua ,näissä auttaa kuluttaja asiamiehen toimisto Suomessa ja Mm Viro ,Puola tapauksiaa Euroopan kuluttaja keskus, ollaan tarkoina huijarit ovat ovelia .

    • Yritettypettää

      Totta tuo yllä oleva , tuttu on tuo voice stream , eräs vanhus on joutunut lähiakoina,saatuaan ihmeellisiä tekstareita , laskutus kierteeseen , jota ollaan kyllä auttamassa , . Kyseinen yritys on päässyt suomi 24 keskusteluihin ,koska on tehnyt tätä ,ongelmaa jopa alaikäisile ,sekä myös vanhuksille , niinkuin edellisessä kirjoituksessa olevat yrtykset , Nuo ovelta ovelle myyjät ovat koulutettu " väsyttämään " vanhat ihmiset ja sitä kautta lähes pakotettu HETI tilaukseen .
      Eli suosikaa oman paikkakunnan liikkeitä ja yrittäjiä ,tulee pettymyksiä vähemän .

    • Vanhassavaraparempi2
    • Heräty5

      Missä vaan pitäis olla rehellinen, ei vain suomessa.

    • Jokujokaeinimeänsäkerro

      Aina, joka kerta kun netissä näkyy joku joka on liian hyvä ollakseen totta, se ei ole ikinä totta, tulkoon vaikka Applelta, gigantilta, ja joskus sain viestin joka sanoi että minulla olisi viirus Jan että minulla on muka 2.34 minuuttia aikaa painaa nappia joka sanoo että korjaa, ja sitten se pyytää henkilökohtaisia tietoja, ja sain sen sitten myöhemmin taas uudelleen ja sitten se sanoi että aikaa on 2.52 minuuttia. Ne ei anna tuotteita pois vaan noin halvalla

    • Anonyymi

      gigantti on PARASIITTIYHTIÖ

    • Anonyymi

      Ei se tullut Gigantista, EI s-kaupasta tai muusta,
      vaan sinulta yritetään antamaan luottokorttisi numerot kun maksat 1 euron.


      pistä hiiri sähköpostin päälle ja maalaile siniseksi, näet sähköpostin mistä se on tullut.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe