Yksi pöytäkirja Caruna-kauppaan liittyen

Kokoomusmätä_tuhoaa

16

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kok_tuhoaa_kaiken

      On pakko ihmetellä miten Kokoomus aina saa yksin tahtonsa läpi kun se tuhoaa kansan hyvinvointia? Persut, Kepu ja Vasemmistoliitto olisivat täysillä halunneet fortumin jakeluverkosta valtion omistukseen vähintään 51 %, mutta Katainen ei antanut periksi vaan runnoi tahtonsa läpi valehdellen minkä ehti, jotta sähköverkko meni Carunalle.

      Kannattaa lukea, koska tässäkin asiassa Kokoomusen totaalisen tuhoava mädännäisyys kansan hyvinvointia kohtaan näkyy erittäin selkeästi... Tässä muutama puheenvuoro:

      "Jussi Niinistö /ps:

      Arvoisa puhemies! Kyse on huoltovarmuudesta. Hallitus on töpeksinyt, se on antanut ulkomaalaisille sijoittajille käytännössä verotusoikeuden. Sähkön siirrosta aiheutuvia kuluja ei voi välttää. Jos hallitus olisi hankkinut esimerkiksi 51 prosentin omistuksen, valtiovalta olisi voinut käyttää sähkönsiirtomaksuja hätätilanteessa esimerkiksi laman tai noususuhdanteen säännöstelykeinona. Siirtomaksuja olisi voitu alentaa tai nostaa tarpeen mukaan. Samalla se olisi pitänyt tärkeän elinkeinohaaran kotimaassa. Suomalaisten maksamat siirtomaksut olisivat jääneet ainakin 51 prosentin osalta Suomeen, nyt suurin osa maksujen tulevista voitoista tilitetään suoraan ulkomaille. Ei kai hallituksen tavoitteena ole myydä Suomea pala palalta ulkomaalaisten omistukseen. Kysynkin pääministeriltä: miten on mahdollista, että huoltovarmuutemme kannalta näin oleellinen osa yhteiskuntamme infraa jätetään ulkomaalaisten keinottelijoiden käsiin?

      Pääministeri Jyrki Katainen

      Arvoisa puhemies! Tuossa oli niin monta asiavirhettä, että ihan hyvä, että asia käydään läpi. (Välihuutoja) Ensinnäkin huoltovarmuuden kannalta Huoltovarmuuskeskus... (Välihuutoja) — Lähtisikö aika alusta?

      Eli huoltovarmuuden kannalta Huoltovarmuuskeskus ei ole pitänyt tätä ongelmallisena, ei myöskään mikään muu viranomaistaho. Kerrataan vielä: Kantaverkko on Fingridin omistuksessa, josta valtio omistaa merkittävän osuuden. Valtio on myös määräysvaltaa käyttävä taho kantaverkossa. 80 prosenttia sähkön jakelusta on jo yksityisillä yrityksillä, ja Fortumin osuus on vain 20 prosenttia. Se on joissakin osissa Suomea yhtiö, joka jakelee sähköä, toisissa osissa Suomea taas toiset yhtiöt jakelevat. Tämä yhtiö, joka nyt ostaa, on konsortio, jossa on suomalaisia eläkevakuuttajia ja kansainvälisiä sijoittajia, ja yhtiö perustetaan Suomeen."

    • etovata

      Vasemmistoliiton olisi pitänyt erota hallituksesta ja ilmoittaa syyksi Caruna. Jälkiviisastelu etoo.

    • sähkönkuluttaja

      Tämähän on aivan selvä asia! Tottakai vaalirahoittajat haluaa aina vastinetta rahoilleen. Homma menee aivan kässärin mukaan, niinkuin aina ennenkin.
      Ja luuleeko joku vielä että Caruna aikoo oikeasti investoida sähköverkkoon. Hehehehe!
      Rahat liiviin ja firma myyntiin ja kansan kusetus jatkuu!

    • ovkk
      • monopoliapelataan

        Digitaa on myös saman firman omistuksessa.


      • Nämä.kerrottiin

        Tämähän on justiin suoraan kuin niistä economic hitmannin videokertomuksissa: valtio velkaannutetaan ensin tietoisesti ja sitten velkojen takia myydään infraa kiristäjille. Kaipa käteisen jengi on tämän suunnitellut uusiliberalistiopeillaan. Oli näet aika outoa, että myös Vapaavuori lähti Brysseliin, se alkoi herättää enemmän kysymyksiä. Heillä oli pelko jäädä tänne tai siltä tämä vaikuttaa?

        Mutta ei mene monta vuotta Kataista aletaan taas pehmittelemään jutuissa ja kansan on pakko nuolla karvas kalkki kun herra saapuu taas uudelleen ja alkaa seuraava rahastusjärjestelmän muokkaus: ensin kovasti velkaa lähetetään miljardeja EU:n ostoksiin ja EVM-merkintöihin sekä kehitysapuun, Venäjälle, minne milloinkin ja pannaa etuuksia kovasti tiukille sisäpolitiikassa, haukutaan päälle sen käyttäjiä.

        Velkojen jälkeen tulee pakko myydä valtion infraa, ostaa itse osakkeita, saa lahjuksia, niitä voi pyörittää muutamia vuosia ja tehdä uusia kierroksia. Voi lisätä nettisensuuria, huudattaa porukkaa rasismista, maksaa siitä vihreille ja suvakeille pikku ropoja, että pelaavat rasismi-peliä. Sitten pakkoruotsi-peliä, EU:ssa pakkojäsenyyspeliä. Näitähän riittää, taka-alalla voi tehdä näitä vänkäribusneksiä. Epäilyttää myös Sipilän EU-kamaradius, Rehn tietää, mitä kautta heille saa bonukset pyydettyä: Äijä on aina Brysselissä kovaa EU-suvakkia, Salekin taisi puhua, että eräät pokkuroivat. Rahaa se penää sillä tekonuoleskelulla. Seurailkaa ja katsotaan alkaako infran myynti.

        The New Confessions of an Economic Hit Man
        http://economichitman.com/

        https://www.youtube.com/watch?v=yTbdnNgqfs8


    • Kokoomus_pelkkiä_rosvoja

      Mihin luulette Carunan maksaneen kokoomuspäätäjien lahjukset? Ohjattiinko ne sveitsiläisiin pankkeihin, minne myös Kemiran Yaralle myynnistä saadut lahjukset ja lukemattomat muut on talletettu?

      Kun sveitsiläiset pankit v. 2014 alussa ilmoittivat asiakkailleen ryhtyvänsä paljastaman näiden tiedot verottajille, alkoi välittömästi Sampsa Katajan(Kok) puhelin soida, mistä asiasta hän on itse kertonut medialle. ”Kyselyjä, miten ja mihin voi siirtää pankeista rahat muualle piiloon viranomaisilta?”

      Tuskin kokoomuslaiselta valtion veroviranomaiselta kyselevät neuvoja rikollisen rahan piilottamiseen hänelle tutemattomat rikolliset Sen sijaan ystävät ja puoluetoverit helpostikin kysyivät neuvoa juuri häneltä.

      Sen jälkeen Sveitsin pankit antoivat ilmoituksen tietojen paljastamisesta, ryhtyi Kokoomus puuhamaan hallintarekisteriä. Kun hanke alkoi tökkiä, valehteli Stubb paniikissa saadakseen sen läpi. Jos hanke olisi onnistunut, olisivat päättäjät saaneet Sveitsin pankeista rikolliset rahansa Suomeen turvaan ja lopullisesti piiloon.

      • V0CRDcJ8

        Entä virkamiehille Energiamarkkinavirastossa, joka antoi luvan tuplata jakeluyhtiöiden voitot. Siis paljon enemmän kuin nämä osasivat vaatiakaan.


      • 786868

        "Mihin luulette Carunan maksaneen kokoomuspäätäjien lahjukset? Ohjattiinko ne sveitsiläisiin pankkeihin, minne myös Kemiran Yaralle myynnistä saadut lahjukset ja lukemattomat muut on talletettu?"

        Silloin kun se aihe oli keskustelun alla,, kyllä me suoraan sanottiin palstoilla, että kokoomukselle on taidettu maksaa tästä palkkio. Se oli aika ilmeistä, koska Vapaavuori ja Katainen olivat niin tiiviisti asialla ja samaa mieltä. Ehkä ukkojen täältä lähtö liittyykin näihin? Onko muita myyntejä tehty? Miten se Turun telakka-jupakka meni, siityikö valtiolta rahaa, aika varmaan taas tilisiirrot? Kyllä taisi kokkareet kertä joka sopimuksesta, vai epäileekö joku vielä, kun Suomi on tässä jamassa pakolaisineen ja mamuineen.

        Jimmy Carter paljastaa tässä, että lahjonta on laillista jenkeissä
        http://www.zerohedge.com/news/2016-02-04/jimmy-carter-legal-bribery-prevailing-us-political-system


      • hfjajk

    • Opiapitää

      Meillä on koulutetut poliitikot nuoret ja etenkin vanhemmat joilla ei ole tietoa käytännön elämästä.

      Hallitus ja eduskunta suojelee tällaisia tyhjänpäiväisiä energia virastoja joille maksetaan normaali palkka mutta tulevat neljänvuoden välein tekemään myönteisen päätöksen.

      Ja rahat siirtyvät seveitsintileille.

      Joskus on kerrottu että täällä on vähiten lahjuksia.

      Hyväveli ja nyt poltetaan nämä lahjusten saajat ja antajat

      Ensimmäisenä nuo sähköverkon myyjät.

      Häpeä tuollaisille politikoille toivotaan että saavat nahoissaan tuntea mikä on kansan pettureiden

      Kaltainen jo lähti karkuun.

    • nimet_alle

      Mistä alkaen politiikot ovat muka oppineet lukemaan pöytäkirjoja ja sopimustekstejä?

      Ei niillä ole lukutaitoa, he rustaavat puumerkkinsä (allekirjoituksensa) mihin tahansa paperiin ymmärtämättä pätkän vertaa asioista.
      Kun virkamies panee politiikon eteen paperin ja pyytää siihen allekirjoitusta niin politiikko tekee sen.
      Suomea ja montaa muuta maata hallitsee virkamiesbyrokratia.

      Näin tässä yhteiskuntasopimuksessakin käy, Nimet alle vaikka ei ymmärretä sopimuksen sisältöä.

    • sähkönkuluttaja

      Se on tätä demokratiaa missä sellaiset ihmiset saavat päättää asioista mistä eivät ymmärrä yhtään mitään!

      • lllppp

        Samaa mieltä.
        Vouhkalepäätöksiä.
        Kataisen hallituksessa.


      • Tietoista_varastamista

        Turhaa totuuden vääristelyä. Kyse on mitä härskeimmästä suunniellusta korruptiosta, missä lähinnä kokoomuslaiset poliitikot keräävät valtavia lahjuksia tuhotessaan kansan omaisuuksia ja tehdessään kansalle mitä suurinta vahinkoa.


      • Kova.jätkä
        Tietoista_varastamista kirjoitti:

        Turhaa totuuden vääristelyä. Kyse on mitä härskeimmästä suunniellusta korruptiosta, missä lähinnä kokoomuslaiset poliitikot keräävät valtavia lahjuksia tuhotessaan kansan omaisuuksia ja tehdessään kansalle mitä suurinta vahinkoa.

        Niinpä ja lähtivät karkuun. Katainen ainakin on niin kova jäyssi, eikä pelkää mitään riskiottoa, että se tulee uudestaan ehkä tänne yrittämään jotain viran saantia. Jos eu:ssa ei voisi jatkaa, se muuttaa tänne entistä röyhkeämpänä. Melkein yhtä kova ukko kuin aarnio.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      262
      2531
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      190
      1619
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1414
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1146
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1139
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      719
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    Aihe