Käärmeenpalvonta - maailman ensimmäinen uskonto

www.joyofsatan.org

Seuraavassa on pari uutista joita uskovaisten kristittyjen kannattaisi vilkaista etenkin jos sattuu uskomaan Raamatun syntiinlankeemusmyyttiin. Nämä artikkelit tuovat esille, että ihmiset palvoivat, ennen juutalaiskristillisyyttä, käärmettä:

http://translate.google.com/translate?sl=it&tl=en&u=http://www.altrogiornale.org/dio-pagano-rappresentato-in-tutto-il-mondo-riscrive-la-storia/
https://www.apollon.uio.no/english/articles/2006/python-english.html

Käärme esiintyy edelleen myönteisessä valossa etenkin intialaisessa traditiossa johon kuuluu kundalinijooga, Kundalini on käärmeenmuodossa kuvattua seksuaalista energiaa. Intiassa käärme on myös reinkarnaation symboli, koska käärme luo nahkansa uudestaan. Käärme on vanha fallinen symboli, joka kuvataan myös useissa shamaanirummuissa alisen maailman kuvauksena.

Vasta juutalaiset tekivät käärmeestä pahan eläimen vaikka käärme myytin mukaan antoi ihmiskunnalle tiedon. Gnostilaiset tajusivat myöhemmin, että käärme oli parempi olento kuin ns. maallinen "Jumala" jonka he tunsivat nimellä Jaldabaoth.

59

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylistys_käärmeelle

      Tämä on totta. Kunnia Luciferille, tiedon tuojalle!

      • fda

        Lucifer on myöhäinen keksintö. Kristinuskossakaan se ei tarkoittanut mitään pahaa alunperin, joku täysuuno vaan teki käännösvirheen ja siitä se lähti. Yhtäkkiä kansa pelkäsi käännösvirhepaholaista.

        Varhainen kristillinen piispa Lucifer varmaan kääntyisi haudassaan kun saisi tietää miten hänen nimensä merkitys Jeesuksen ominaisuudesta on muuttunut pimeyden ruhtinaaksi. No omapahan on uskonne.


      • fda

      • eihävinnytmihinkään

        Ei areiolaisuus ole mihinkään hävinnyt. Esim. nyt liberaalikristinusko on eräänlaista areiolaisuutta. Eivät he vain ymmärrä enää, että se on harhaoppi ja tarjoavat sitä sitten muillekin.


      • fda
        eihävinnytmihinkään kirjoitti:

        Ei areiolaisuus ole mihinkään hävinnyt. Esim. nyt liberaalikristinusko on eräänlaista areiolaisuutta. Eivät he vain ymmärrä enää, että se on harhaoppi ja tarjoavat sitä sitten muillekin.

        Mikä on mielipiteesi piispa Luciferista joka vastusti areoilaisuutta?


      • Luomiskertomus kuului alunperin näin:

        Taivaan kuningatar teki miehen ja naisen (yhtäaikaa) ja asetti heidät puutarhaan.
        "Syökää vapaasti kaikista puista," hän sanoi Adamille ja Evalle.
        Eva katsoi viikunapuuta. Se oli kaunis katsella ja hyvä antamaan ymmärrystä. Käärme oli kaikista eläimistä viisain ja kehotti Evaa maistamaan viikunaa. "Sinä päivänä kun sitä syötte saatte tietää salaisuuden, jonka vain jumala tietää," se sanoi. Eva totteli ja antoi myös Adamille. Silloin he ymmärsivät oman seksuaalisuutensa ja käärmeen lupaus kävi toteen, nyt he tiesivät kuinka elämää luodaan.

        Taivaan kuningattaren symboli oli viikunapuu ja tämä oli hedelmällisyyden jumala. Myytissä ei tietenkään kukaan vihastunut ihmisiin, koska käärme oli jumalattaren palveluksessa.


      • Anonyymi

        Sarvipiätäkö yleistätte siinä??


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sarvipiätäkö yleistätte siinä??

        Tämä on historiaa mitä kirjoitin.


    • käärmeellepotkut

      Jokos te ymmärrätte. Ei pidä lähteä käärmehommiin.

      Toronton nauruherätyksessä arvellaan juuri kundaliinihengen vaikuttaneen.

      Luulisin, ettei sitä ihan vieläkään ole saatu nitistettyä, eli se nousee eri muodoissa ja yrittää päästä kristinuskoon sisään.

      Tässähän olisi mahtavaa symboliikkaa, jos kaikki alkoi käärmeestä ja loppuu käärmeeseen ja jonka tietenkin Voittaja eli Pyhä Kolminaisuus voittaa jälleen lopussa, meidän kristittyjen Jumala. (Tai itse asiassa Käärme on jo voitettu, mutta käymme nyt vielä tämän näytelmän täällä maan päällä.)

      Sain aivan mahtavan tulkinnan nyt tuosta alusta, siis Raamatun. Ja käärme näemmä onkin nostamassa päätään.

      Hyvä varoitus ja tiedotus kristityille!

      • Anonyymi

        Paholisen palvojien pitää yrittää tyrkyttää omaa pahaa uskontoansa täälläkin ja pitää kristinuskoa pilkkanaan


    • käärmeilyä

      Luultavasti käärme onkin tämä "merestä nouseva peto", hallitsematon vapaa seksi, ja sen symbolina nouseva fallos. Seksuaalisuus on hyvä asia ja turvallista avioliitossa, mutta vapaana rehottaen teerenpeleinä se rikkoo yleensä ihmiset. Tästä todistuksena avioliiton jatkuva kestävä suosio myös nykyaikana, ja tästä myös todistuksena avoliitot ja parisuhteet, joihin ei yleensä oikein millään mahdu kolmatta henkeä seksiä sotkemaan. Sanokaa saatananpalvojat mitä tahansa, tekin olette ihmisyyden herkän sisimmän rakenteellisuuden vankeja. Kristinusko tarjoaa siis hyvän suojan ihmiselle, ymmärtäen kuinka heikkoja kaikki olemme petoksille ja haureellisuudelle ja valheille.

      Myös mielenkiintoista on havaita luonnossa vallitsevan "perisynnin" symbolina käärmeen olevan oivallinen valinta. Käärme on luonteeltaan aina varuillaan, se iskee jokaiseen elävään olentoon joka sen lähelle tulee. Käärmeen meno koloon symboloi ehkä selvimmin peniksen menoa maa-naisen, äitimaan vaginaan. Siellä se lymyilee, odottaen saalista. Ilmestyskirjassa on hyvin mielenkiintoinen kohta, jossa suuressa näyssä taivaassa "punainen lohikäärme odottaa viimeisillään raskaana olevan vaimon lasta syödäkseen sen suihinsa". Aivan mahtavan hurjan osuvaa symboliikkaa - jokainen voi havaita, että tässä ollaan peittelemättömän ihmisyyden sisimmän ytimessä.

      Mielenkiintoista on myös havaita että luonto omassa julmuudessaan toistaa loputtomiin "syö tai tule syödyksi"-filosofiaa, jos tätä nyt filosofiaksi voi sanoa. Pikemminkin se on elämän karu ja julma ja kova tosiasia, jonka jokainen meistä joutuu kohtaamaan, kun oppii tuntemaan käärmeen syvimmän olemuksen. Mutta aloituksen mukaan, toisaalta, koska käärme edustaa luonnon ja langenneen sellaisen pimeää puolta, voisimme me kristityt oppia paljon tältä "serpentiiniltä". Mutta varuillaan kannattaa olla. Tässä Raamattu osuu oikeaan, ja ne jotka harhautuvat lähestymään ja jopa palvomaan käärmettä eli saatanaa, kompastuvat. Käy sääliksi saatananpalvojien yksisilmäisyys tässä asiassa, koska luonnossa vallitsevan käärmeen henkeä ei voi voittaa sitä lähestyen. Koska jos pimeää lähestyy, se lähestyy sinua. Ja kun lähestyy Jumalaa, hän lähestyy sinua. Käärme kietoo pauloihinsa, kuristaa hitaasti uhrinsa kuoliaaksi, syöden suihinsa lopulta. Sama luonnonlaki vallitsee saatanan hengessä. Saatana pettää, valehtelee, murhaa kuten käärme, niin paljon kuin mahdollista. Ylpeys saatananpalvojien keskuudessa ei mahdollista nöyrtymistä, ihan yleensäkin, saatikka Jumalan eteen. Tämä on surullista. Koska tässä on petos, jota saatanapalvojat eivät huomaa kuin vasta siinä vaiheessa, kun yleensä on liian myöhäistä.

      Tulipa sellainenkin ajatus mieleen, että juutalaisten ympärileikkaushan symboloi tämän ihmisen "käärmeen" kaulan katkaisua, jolla siis aikoinaan yritettiin saada aisoihin hillittömänä vallinneet seksuaaliset orgiat, joita kaikki luonnonkansat harjoittelivat uhrikukkuloillaan menojen tullessa aina hurjemmiksi ja hurjemmiksi. Ja tässä ympärileikkaus kieltämättä on silloin varhaisina aikoina toiminutkin.

      Mutta tässä pitää muistaa se, että sen aikaiset kyläyhteisöt joutuivat syystä hillitsemään tällaisia orgioita, ne olisivat muuten tuhonneet nämä herkät kyläyhteisöt. Tilanne on mielestäni nykyään toinen, elämmehän monikulttuurisessa maailmassa jossa kaikkien värien sallitaan kukkia umpimielisen fundamentalistisen mustavalkoisuuden sijaan. Ja moderni kaupunkikulttuuri mahdollistaa erilaiset yhteis- ja erillään elämisten mallit. Tämä suuri "rakennemuutos" on juuri mahdollistanut seksuaalisuuden vapauttamisen.

      • Jumalaa_vastustamme

        Kyllä se on niin, että Saatana kertoo totuuden - onhan hän järjen isä. Jumalaa kun lähestyy, hän rakastaa sinut kuoliaaksi. Tai tappaa, jos olet vääräuskoinen. Ei säästä mokoma naisia tai lapsiakaan!


      • käärmeellepotkut

        Tämä on todellakin mielenkiintoinen juttu, jos se on totta. Ainakin minulle avasi lisää Raamatun alkukertomusta. Jumala on yrittänyt saada heidät pois käärmeenpalvonnasta, ja siitä on jäänyt kaiut Raamatun alkukertomukseen.

        Tosin tuo kohta Ilm:ssa, missä auringollavaatettu nainen ja hänen lapsensa yritetään nielaista, tulee mieleen paremminkin, kun Jeesus on syntymässä ja lähdetään pakoon Egyptiin, tai siis jo syntynyt siinä vaiheessa, mutta tietysti samalla se voi tarkoittaa sitä että juutalaiset olivat Egyptin orjuudessa, sillä Egyptissähän oli auringonjumala, eli siitä se vaate, missä on aurinko. Eihän Jeesus olisi päässyt syntymään.

        Käärmehän tuossa alussa symboloi saatanaa.

        On se tosi ihme kirja tuo Raamattu.

        Älkää menkö joogaamaan....ettei pääse käärme sisälle...erityisestikään kundaliinijoogaa....

        Kiitos, vaikka aloittajan tarkoituksena ei ollutkaan vahvistaa uskoani Jumalaan.

        Sain oikein kunnollisen hengellisen ahaa-elämyksen ja jota on mahdoton sanoin kuvailla.

        Tosiaan, se yrittää nyt joka suunnalta luikerrella kristinuskoonkin. Kaipa lopun ajat ovat sitten melko lähellä, ja saatanalla on tosi kiire.


      • käärmeellepotkut

        Toki kolmas vaihtoehto, tai paremminkin nämä kaikki kolme tulkintaa voivat olla yhtä aikaa oikeassa tuosta auringolla vaatetusta naisesta, jonka lapsen lohikäärme yrittää niellä, tietenkin se, ettei saatana voi sietää, kun Jumala luo ihmisen.

        Eli siis
        1 lähdetään pakoon Egyptiin, sillä poikalasten murha tapahtuu ja Jeesus täytyy viedä turvaan Egyptiin
        2 juutalaiset Egyptissä, ja heidät pitää saada ulos sieltä ja Jeesus syntyy tästä kansasta, joten Mooses lähtee viemään kansaa ulos
        3 saatana inhoaa ihmistä, jonka Jumala luo ja yrittää tuhota tämän heti alkuunsa


      • Hänessä_me_elämme

        Saatana on AINOA, joka ihmistä todella rakastaa!


      • käärmeilyä

        "Mutta tässä pitää muistaa se, että sen aikaiset kyläyhteisöt joutuivat syystä hillitsemään tällaisia orgioita, ne olisivat muuten tuhonneet nämä herkät kyläyhteisöt."

        Ja mistä syystä? Syystä jonka tämä hillitön ja hallitsematon seksi sai aina aikaiseksi - väkivallan. Seksiorgioissa voittajana silloin varhaisin aaikoina oli aina vain muutama mies kuten teerenpeleissä. Koska tämä hillitön seksuaalisuus oli sotkettu mukaan myös yhteiskuntiin. Ei se voinut onnistua ja toimia. Vain väkivaltaisimman voimakkain ja härskein ja julmin ja kovin voitti kukkotappelut. Tämä on langenneen luonnon laki ollut aina, ja tulee olemaan. Tätä luonnossa vallitsevaa väkivaltaa ja siihen sortunutta ihmistä vastaan Jahve nousi tehden juutalaisten kanssa liiton. Tätä vastaan kristinusko on syntynyt. Ei mikään ihme siis, että maailman ihmiset ja maailmassa elävät ihmiset eivät voi ymmärtää loogisesti ja järjellisesti kristinuskoa. Koska kristinusko ei todellakaan ole tästä maailmasta. Nämä esittämäni ajatukset tukevat myös Raamatun kertomaa vanhan ajan tarinaa, jolloin maa tuli täyteen väkivaltaa. Tämän sai aikaiseksi käärmeen saama Aadamin ja Eevan lankeaminen luonnollisuuteen joka luonnossa vallitsee. Maa oli silloin siis täynnä väkivaltaa, joka kumpusi juuri tästä hillitsemättömästä seksuaalisuudesta. Luultavasti tämä seksihurjastelu sai aikaiseksi silloin maailmassa sen, että vain muutamat väkivaltaisen vahvat urokset saivat mahdollisuuden ja paikan senaikaisessa yhteiskunnassa paritella naisten kanssa. Muut miehet tapettiin näissä teerenpeleissä tai sitten muuten uhrattiin näissä väkivaltaisissa menoissa. Ja lapsetkin lopulta meni mukana. Eikä naisiakaan lopulta säästetty käytön jälkeen. On myös hyvä muistuttaa, että ainoastaan tällä kertaa Jumala katui sitä, että oli luonut ihmisen. Kun lukee ylläolevan irti riistäytyneen seksuaalisuudesta kummunneen silloisen väkivallan määrän maailmassa - ei enää tarvitse ihmetellä sitä, miksi Jumala kuitenkin katumisen ja suremisen jälkeen toimi. Eikö. Maahan olisi muutenkin kokonaan tuhoutunut tähän ihmisen väkivaltaan. Eli - tässä vastaus. Jumala lopetti väkivallan maapallolta. Vain hurskas Nooa perikuntineen säästyi.

        "Kyllä se on niin, että Saatana kertoo totuuden - onhan hän järjen isä."

        Tähän en voi muuta sano kuin sen, että saatana on hillittömän ja lopulta järjettomän väkivaltaisen seksuaalisuuden sokaisema elukka. Ihan samanlainen järjetön eläin, josta Paavalikin puhuu luomakunnan järjettöminä eläiminä. Oman kiimansa takia saatanaksi sokeutunut Lucifer. Jonka takia hänestä tuli langennut saatana. Ja tässä on ehkä se suurin ero kristillisen hienon ihmisyyden, ja valheellisen ja kieron väkivaltaisen karkean saatanallisuuden välillä. Tuli mieleen Kalervo Palsan maalaus, jossa miehen oma iso penis nousee ylös kiertyen hirttonaruna tämän miehen omaan kaulaan. Tässä hirttosilmukassa mies sitten maalauksessa kuristuneena kuoliaaksi kiikkuu. siis ilmiselvästi itsemurhan tehneenä. Tämä on oikeastaan kuva tästä langenneesta saatanasta. Onko ihmisen tarkoitus "kasvaa" tällaiseksi? No ei.

        "saatana inhoaa ihmistä"

        Ei mikään ihme, että saatana inhoaa kristittyä ihmistä, joka haluaa armollisten käskyjen mukaan elää siivosti. Tämä vain on valitettavasti näin. Omasta puolestani sen voin sanoa, että kuitenkin ymmärrän myös tätä kieroa kaikin tavoin valehtelevaa käärmeilevää entiteettiä. Onhan meillä kaikilla miehillä jalkojemme välissä muistutus lihallisena symbolina, tästä teerenpelien isästä.


      • käärmeilyä
        käärmeellepotkut kirjoitti:

        Tämä on todellakin mielenkiintoinen juttu, jos se on totta. Ainakin minulle avasi lisää Raamatun alkukertomusta. Jumala on yrittänyt saada heidät pois käärmeenpalvonnasta, ja siitä on jäänyt kaiut Raamatun alkukertomukseen.

        Tosin tuo kohta Ilm:ssa, missä auringollavaatettu nainen ja hänen lapsensa yritetään nielaista, tulee mieleen paremminkin, kun Jeesus on syntymässä ja lähdetään pakoon Egyptiin, tai siis jo syntynyt siinä vaiheessa, mutta tietysti samalla se voi tarkoittaa sitä että juutalaiset olivat Egyptin orjuudessa, sillä Egyptissähän oli auringonjumala, eli siitä se vaate, missä on aurinko. Eihän Jeesus olisi päässyt syntymään.

        Käärmehän tuossa alussa symboloi saatanaa.

        On se tosi ihme kirja tuo Raamattu.

        Älkää menkö joogaamaan....ettei pääse käärme sisälle...erityisestikään kundaliinijoogaa....

        Kiitos, vaikka aloittajan tarkoituksena ei ollutkaan vahvistaa uskoani Jumalaan.

        Sain oikein kunnollisen hengellisen ahaa-elämyksen ja jota on mahdoton sanoin kuvailla.

        Tosiaan, se yrittää nyt joka suunnalta luikerrella kristinuskoonkin. Kaipa lopun ajat ovat sitten melko lähellä, ja saatanalla on tosi kiire.

        "Sain oikein kunnollisen hengellisen ahaa-elämyksen ja jota on mahdoton sanoin kuvailla."

        Hienoa. Mahtavaa. Juuri näin silmien pitää meillä kristityilläkin avautua. Toivottavasti vastapuolikin uskaltaa avautua keskustelulle hyvässä hengessä. Vaikka kirjoitankin saatanasta suorin sanoin, en missään nimessä halua kohdistaa näitä sanoja ihmisille. Jatketaan itsemme ja toistemme viisastuttamista 8-) kaikin puolin.


      • wwaqwswaqq
        käärmeilyä kirjoitti:

        "Mutta tässä pitää muistaa se, että sen aikaiset kyläyhteisöt joutuivat syystä hillitsemään tällaisia orgioita, ne olisivat muuten tuhonneet nämä herkät kyläyhteisöt."

        Ja mistä syystä? Syystä jonka tämä hillitön ja hallitsematon seksi sai aina aikaiseksi - väkivallan. Seksiorgioissa voittajana silloin varhaisin aaikoina oli aina vain muutama mies kuten teerenpeleissä. Koska tämä hillitön seksuaalisuus oli sotkettu mukaan myös yhteiskuntiin. Ei se voinut onnistua ja toimia. Vain väkivaltaisimman voimakkain ja härskein ja julmin ja kovin voitti kukkotappelut. Tämä on langenneen luonnon laki ollut aina, ja tulee olemaan. Tätä luonnossa vallitsevaa väkivaltaa ja siihen sortunutta ihmistä vastaan Jahve nousi tehden juutalaisten kanssa liiton. Tätä vastaan kristinusko on syntynyt. Ei mikään ihme siis, että maailman ihmiset ja maailmassa elävät ihmiset eivät voi ymmärtää loogisesti ja järjellisesti kristinuskoa. Koska kristinusko ei todellakaan ole tästä maailmasta. Nämä esittämäni ajatukset tukevat myös Raamatun kertomaa vanhan ajan tarinaa, jolloin maa tuli täyteen väkivaltaa. Tämän sai aikaiseksi käärmeen saama Aadamin ja Eevan lankeaminen luonnollisuuteen joka luonnossa vallitsee. Maa oli silloin siis täynnä väkivaltaa, joka kumpusi juuri tästä hillitsemättömästä seksuaalisuudesta. Luultavasti tämä seksihurjastelu sai aikaiseksi silloin maailmassa sen, että vain muutamat väkivaltaisen vahvat urokset saivat mahdollisuuden ja paikan senaikaisessa yhteiskunnassa paritella naisten kanssa. Muut miehet tapettiin näissä teerenpeleissä tai sitten muuten uhrattiin näissä väkivaltaisissa menoissa. Ja lapsetkin lopulta meni mukana. Eikä naisiakaan lopulta säästetty käytön jälkeen. On myös hyvä muistuttaa, että ainoastaan tällä kertaa Jumala katui sitä, että oli luonut ihmisen. Kun lukee ylläolevan irti riistäytyneen seksuaalisuudesta kummunneen silloisen väkivallan määrän maailmassa - ei enää tarvitse ihmetellä sitä, miksi Jumala kuitenkin katumisen ja suremisen jälkeen toimi. Eikö. Maahan olisi muutenkin kokonaan tuhoutunut tähän ihmisen väkivaltaan. Eli - tässä vastaus. Jumala lopetti väkivallan maapallolta. Vain hurskas Nooa perikuntineen säästyi.

        "Kyllä se on niin, että Saatana kertoo totuuden - onhan hän järjen isä."

        Tähän en voi muuta sano kuin sen, että saatana on hillittömän ja lopulta järjettomän väkivaltaisen seksuaalisuuden sokaisema elukka. Ihan samanlainen järjetön eläin, josta Paavalikin puhuu luomakunnan järjettöminä eläiminä. Oman kiimansa takia saatanaksi sokeutunut Lucifer. Jonka takia hänestä tuli langennut saatana. Ja tässä on ehkä se suurin ero kristillisen hienon ihmisyyden, ja valheellisen ja kieron väkivaltaisen karkean saatanallisuuden välillä. Tuli mieleen Kalervo Palsan maalaus, jossa miehen oma iso penis nousee ylös kiertyen hirttonaruna tämän miehen omaan kaulaan. Tässä hirttosilmukassa mies sitten maalauksessa kuristuneena kuoliaaksi kiikkuu. siis ilmiselvästi itsemurhan tehneenä. Tämä on oikeastaan kuva tästä langenneesta saatanasta. Onko ihmisen tarkoitus "kasvaa" tällaiseksi? No ei.

        "saatana inhoaa ihmistä"

        Ei mikään ihme, että saatana inhoaa kristittyä ihmistä, joka haluaa armollisten käskyjen mukaan elää siivosti. Tämä vain on valitettavasti näin. Omasta puolestani sen voin sanoa, että kuitenkin ymmärrän myös tätä kieroa kaikin tavoin valehtelevaa käärmeilevää entiteettiä. Onhan meillä kaikilla miehillä jalkojemme välissä muistutus lihallisena symbolina, tästä teerenpelien isästä.

        On tutkittu että alkukantaiset ihmiset eivät oikeasti sotineet vaan he palvoivat äitijumalaa joka oli lempeä.
        Myöhemmin tulivat ylimystö ja sotilaat mukaan kuvioon.


      • Anonyymi
        Jumalaa_vastustamme kirjoitti:

        Kyllä se on niin, että Saatana kertoo totuuden - onhan hän järjen isä. Jumalaa kun lähestyy, hän rakastaa sinut kuoliaaksi. Tai tappaa, jos olet vääräuskoinen. Ei säästä mokoma naisia tai lapsiakaan!

        Hmmm. Jumala antoi itsemäärämis oikeuden koskien kaikkia luotuja ihmisiä. Se miten, missä ja milloin sitä käytämme riippuu vain meistä itsestämme. Siksi ratkaisut valinnoissa voivat poiketa paljon siitä mitä olettaisimme usein itse tapahtuvan. Ratkaisevat päätökset syntyvät joko valon tai pimeyden kautta. Riippuen siitä kuinka paljon sisällämne on näitä elementtejä kerättynä tai kertyneenä.


      • Anonyymi
        Hänessä_me_elämme kirjoitti:

        Saatana on AINOA, joka ihmistä todella rakastaa!

        Huoomaat itsekkin miten tyhmä väitteesi on, laitatko ihan sarvetkin päähän?


    • Lohikäärme_on_kuningas

      Lohikäärmettä rakastaen ylistämme! Tiamat, suuri rakastettu äitimme!

    • www.joyofsatan.org

      Aloituksen otsikko voisi olla paremminkin "Auringon- ja käärmeenpalvonta - maailman ensimmäinen uskonto", tämä asia palasi mieleeni kun luin kommentin jossa mainittiin Auringolla vaatetettu nainen. Aloittajana haluan kiittää erityisesti nimimerkkiä 'käärmeilyä', vaikka olen hänen kanssaan eri mieltä tästä asiasta, hyvästä kommentista joka sai minutkin mietiskelemään käärmeitä vaikka en allekirjoita hänen kaikkia väitteitään. Palataan käärmeen pariin. Nimimerkille 'käärmeelle potkut' voin vaikka todistaa, että käärme on ihmiskunnan muinainen jumala, jonka tänä päivänä tunnemme nimellä Lucifer tai Saatana (sama kuin hindujen Shiva), tämä käärmeisiin liittyvä juttu on totta. Jos aloituksen kaksi linkkiä tutkimuksiin jotka todistavat asiaa ei jostain syystä riitä, eikä seuraava todistuskappaleeni, voin antaa vaikka lisää todisteita. Olen tutkinut uskontoja vuosia joten todisteet ei ihan pian lopu. Juutalaisetkin tuntevat Kundaliinienergian, mutta kutsuvat sitä nimellä Leviatan (merikäärme) joka esiintyy pyhässä kirjassanne pari kertaa.

      Muinaisessa ja mahtavassa Egyptin sivilisaatiossa käärmeellä oli myös erittäin merkittävä asema. Avatkaa seuraava Tutankhamonin kuva, koska se liittyy käärmeisiin erittäin läheisesti:
      http://tieku.fi/files/bonnier-ill/imagecache/std_3_2/pictures/Tutportraet2.jpg

      Kuvassa kannattaa huomata erityisesti faaraon "kauluri", joka esittää Kobraa ja käärme joka on kuvattu hänen kolmannen silmänsä kohdalle. Kolmas silmä eli ajnachakra on erittäin tärkeä, ainakin vähäisemmistä chakroista, energiakeskus (=chakra) intialaisessa traditiossa.

      Kirja "Mythology: The Illustrated Anthology of World Myth and Storytelling" sisältää myös käärmeitä koskevan lyhyen osuuden liittyen Egyptiin. Siinä kerrotaan amuleteista jotka suojelevat käärmeiltä. Tämän lisäksi egyptiläisillä oli käärmejumala Wadjet. Käärmeellä oli myös toinen rooli jota edusti egyptiläisille Apep (käärme joka uhkasi syödä Auringon) ja pohjoismaisille Jörmungandr, tämä on hengellinen allegoria joka viittaa luultavimmin Kundalinin nostattamisen vaaroihin (jos nostattamisen suorittaa väärin kuten hindut ja New Age -porukka).

      Nimimerkki 'käärmeilyä' toi esille ympärileikkauksen mielenkiintoisella tavalla jota haluan käsitellä nyt. Kristinuskon ero muinaisiin hengellisiin uskontoihin on, että ensiksi mainittu vastustaa ihmisen luonnollista seksuaalisuutta jopa äärimmäisillä tavoilla pyrkien tekemään seksistä pelkän lisääntymisvälineen. Jeesus (raamatun mukaan, en pidä häntä olemassaolevana hahmona) tiettävästi on kertonut, että "jos silmäsi viettelee sinua revi se irti" ja toisessa yhteydessä, että on olemassa ihmisiä jotka ovat tehneet itsestään "avioonkelpaamattomia" päästäkseen Taivaaseen eli toisin sanoen kuohinneet itsensä.

      Intialaisessa traditiossa tiettävästi on seksuaalisia harjoitteita joiden tarkoitus on stimuloida Kundalinia ja auttaa valaistumisessa. Tantra. Jos tutkisitte mitä tahansa entisiä uskontoja huomaisitte oitis hedelmällisyyden (ja käärmeen) roolin uskonnollisessa elämässä.

      Haluan myös kertoa teille, että Kundalini ei ole vaarallista jos tietää mitä tekee. Kristinusko ja muut juutalaisuskonnot (kuten Islam) ovat epähengellisiä huijauksia joiden tarkoitus oli hävittää hengellinen tieto ihmiskunnasta jotta se olisi muutaman "valitun" hallussa. Kristinusko saarnaa köyhyyttä jotta suurherra voisi olla rikas, kristinusko opettaa kääntämään poskea jotta orja ottaisi turpaan tarpeen vaatiessa, kristinuskon "hengellisyys" tarkoittaa voimatonta rukoilua jonka tuloksia näemme lukuisista sairaista kristityistä joista enemmistö ei parannu vaikka kuinka rukoilee.

      "Interpretatio romana" tarkoittaa roomalaisten tapaa tulkita muiden kansojen jumalat omana jumalanaan. Ensimmäisessä linkissä on kuvattu maailman laajuinen jumala. Kaikki gentiilikansat palvoivat ennen juutalaiskristillisyyttä täysin samoja jumalia, ja omasivat täysin samat symbolit kuten Auringon symbolin hakaristin, ja täysin samat hengelliset harjoitteet.

      Hengellinen satanismi on uusi nimi vanhalle universaalille uskonnolle, ja Saatana (Babylonian Enki, Intian Shiva jne.) on kohtuullisen uusi nimi maailman todelliselle jumalalle samoin kuin Asasel jota palvottiin toisilla nimillä ennen kristinuskoa/juutalaisuutta.

      • käärmeilyä

        Kundalinin uskoisin toimivan turvallisesti esimerkiksi avioparien välillä.


      • www.joyofsatan.org
        käärmeilyä kirjoitti:

        Kundalinin uskoisin toimivan turvallisesti esimerkiksi avioparien välillä.

        Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra.

        Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen. Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus.

        Esitit ylempänä väitteen, että Lucifer olisi sotkeutunut kiimaan ja siten hänestä kehittyi synnin kautta langennut Saatana. Tässäkin asiassa olen luonnollisesti eri mieltä, ja niin taitaa olla raamattukin en ainakaan muista mitään kohtaa mihin tuo väite perustuu. Kaikki asiat mistä kristityt syyttävät Saatanaa on oikeastaan kristittyjen oman jumalan Jehovan/Jahven tekosia tai jopa itse "synnittömän" (ja olemattoman) Jeesuksen.

        "Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen" on raamatun lyhyt tiivistelmänkaltainen kuvaus Saatanasta. Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen.

        Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa.

        Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä.


      • käärmeilyä
        www.joyofsatan.org kirjoitti:

        Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra.

        Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen. Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus.

        Esitit ylempänä väitteen, että Lucifer olisi sotkeutunut kiimaan ja siten hänestä kehittyi synnin kautta langennut Saatana. Tässäkin asiassa olen luonnollisesti eri mieltä, ja niin taitaa olla raamattukin en ainakaan muista mitään kohtaa mihin tuo väite perustuu. Kaikki asiat mistä kristityt syyttävät Saatanaa on oikeastaan kristittyjen oman jumalan Jehovan/Jahven tekosia tai jopa itse "synnittömän" (ja olemattoman) Jeesuksen.

        "Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen" on raamatun lyhyt tiivistelmänkaltainen kuvaus Saatanasta. Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen.

        Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa.

        Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä.

        "Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra."

        On varsin ikävää että kundaliinijooga on "syyllistetty" suurimmissa osissa kristillisissä piireissä. En itse näe kundaliinin harjoittamista vaarallisena asiana enkä kristillisyyttä pilaamassa, mutta tämä johtuu omalta osaltani siitä että olen pyrkinyt laajentamaan ymmärrystäni aina uloimmille kehille. Henkilöhistoriani pakosta/onneksi käsittelen kaikkia aiheita kristinuskon piiristä. Tämä siis viitekehykseni joka taisi selvitäkin tuolla ylempänä, hymiö. Mutta kundaliinista vielä. Luulisin ettei kristityilläkään olisi mitään syytä huoleen kun tarkastellaan omasta turvallisesta viitekehyksestä käsin kundaliinia ja serpentiiniä. Eihän normaali joogagaan ole paha asia. Miten siis ihmisen sisimmässä vaikuttava luonnollinen, luontoon ja evoluutioon pohjautuva "käärme" voisi olla paha juttu? Miksi emme voisi tulla sinuiksi tämän sisimmässämme sykkivän elämänvoiman kanssa. Olen siis jo aikaisemminkin miettinyt tätä kundaliinia ja vähän ihmetellytkin sitä miksi se helposti demonisoidaan. Jotenkin, nyt, minulla tulee mieleen visuaalinen kuva "kaksijakoisesti sykkivästä tulesta", joka käsittää sydänten tapaan kaksi eri puolta kuten vasen ja oikea kammio. Kristityillä on tällä hetkellä tästä hallussaan oikea kammio joka puhaltaa keuhkoille ja ulos. "Serpentiiniuskovilla"(tämä nimike tässä) taasen vasen kammio joka puhaltaa sisemmäs valtimoiden kautta sisäelimille jne. Nämä kaksi eri asiaa eivät vielä kohtaa. Näen syyn tähän johtuvan pitkällisessä vuosituhantisessa taistelussa jossa on tultu siihen tilanteeseen, että on polarisoiduttu kahteen eri leiriin. Toisessa leirissä ovat judaistit ja kristityt. Toisessa leirissä ovat melkeinpä kaikki muut jotka edustavat tätä "käärmeen" ym ym luonnon henkiä. Ja jännä juttu on se, että maailmassa on aina sen verran suuria ja vallanhaluisia voimia, jotka ovat aina halunneet tyrehdyttää "eri värit" näiden kahden eri ääripään väliltä.

        Minun on pakko todeta tähän väliin, että perustan todella pitkälle Ilmestyskirjaan ja sen ennustuksiin. Ja mikä kummallisinta, juuri Ilmestyskirjan kirjoitukset perustuvat juuri kokonaan tälle "polarisoitumiselle". En käy ihmettelemään tätä sen takia, koska näen itse luonnossa ja ihmisessä vaikuttavan samat kivijalkaiset lainalaisuudet: meillä on kaksi aivopuoliskoa, kaksi kättä, kaksi silmää jalkaa, me kuljemme eteenpäin ja taaksepäin, me katsomme ylöspäin taivaalle ja kaaduttuamme haukkaamme multaa. Mielestäni juutalaiskristillisyys on käsittänyt oikein nämä ihmisruumiissa ja luonnossa vallitsevan fyysisen kahtiajakautuneisuuden, ja Juutalaisuus käyttää uskonnossaan aivan oikein mm. "oikean ja vasemman" symboliikkaa. Itsekin olen omasta mielestäni keksinyt käsitteen "alatakavasemmalle" lisäten "ala"- sanan sanaan "takavasemmalle". Kun taas "yläetuoikealla" on kaikki hyvin.

        "Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen."

        Huomautan tähän että jos lakia ei olisi olemassa, niin avio syntyisi jo luonnostaan. Tämän takia mainitsian ylempänä avo- ja ihan yleiset parisuhteet.

        "Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus."

        Tästä ylempänä tämä puheeni kundaliinista ja sen luultavasti puhtaasta joogi-pohjasta joka ei siis oikein käsitettynä "saastuttaneisi" kristittyjäkään. Tarvittaisiin, tai tarvitaan Valistusta isolla kirjoitettuna lisää näistä asioista. Vanhana aikana kun lerinuotiolla vanhatpapat pelottelivat lapsenlapsiaan huvittuneina mutta vakavakasvoisina voi vaan kuvitella näistä kasvaneen hurjia "urban legenda" -kauhutarinoita saatanoista ym ym. Mutta jos tiedät Luciferin ja Kristuksen suhteesta enemmän niin mielelläni kuulisin tästä aiheesta lisää. Nimittäin, ainoa minkä olen kuullut tai lukenut heidän suhteestaan on että Jeesus ja Lucifer olisivat olleet veljeksiä, tai sitten yksi ja sama henkilö. Kunnes Lucifer lankesi ja hänestä tuli saatana. Sama aihe näyttää toistuvan myös Paratiisissa Aadamin ja Eevan lankeamisen kohdalla "lihaan".

        Jatkuu:


      • käärmeilyä
        www.joyofsatan.org kirjoitti:

        Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra.

        Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen. Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus.

        Esitit ylempänä väitteen, että Lucifer olisi sotkeutunut kiimaan ja siten hänestä kehittyi synnin kautta langennut Saatana. Tässäkin asiassa olen luonnollisesti eri mieltä, ja niin taitaa olla raamattukin en ainakaan muista mitään kohtaa mihin tuo väite perustuu. Kaikki asiat mistä kristityt syyttävät Saatanaa on oikeastaan kristittyjen oman jumalan Jehovan/Jahven tekosia tai jopa itse "synnittömän" (ja olemattoman) Jeesuksen.

        "Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen" on raamatun lyhyt tiivistelmänkaltainen kuvaus Saatanasta. Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen.

        Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa.

        Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä.

        Jatkuu:

        "Esitit ylempänä väitteen, että Lucifer olisi sotkeutunut kiimaan ja siten hänestä kehittyi synnin kautta langennut Saatana. Tässäkin asiassa olen luonnollisesti eri mieltä, ja niin taitaa olla raamattukin en ainakaan muista mitään kohtaa mihin tuo väite perustuu."

        Luultavasti koko asia perustuu ylemmälle isommalle kappaleelleni ja sen johdosta muodostuneelle vastakkainasettelulle. Sen sanon nyt tässä vaiheessa heti, että minä pyrin kokonaisuuteen ja Harmoniaan. Uskon Jumalan ja Saatanankin pyrkivän yhteiseen Harmoniaan. En näe mieltä muuten koko asiassa kun tullaan täysin loppuun saakka. Ilmestyskirjassa sen loppumetreillä uusi Jerusalem, kuin morsian, laskeutuu alas taivaasta Karitsalle, Kristukselle, ja Karitsan häät voivat alkaa. Carl Gustav Jung puhui tämän asian olevan nimeltään Hieros Gamos, Jumalten häät. Järjestysnopeus lopulliseen Harmoniaan voi hiukan olla epäselvä loppumetreillä samaan tapaan ikäänkuin solunmuodostumisessa solunjakautumisten vaiheiden vaiheet. Kysymys on siis vain numeraalisista eri asteista kuten solun jakautuminenkin tapahtuu: 2, 4, 8, 16, jne. Eli onko siis Karitsan häät päivastoin käännettynä toiseksiviimeinen vai viimeinen päämäärä Harmoniaan? Ja onko Hieron Gamos myöskin toiseksiviimeinen vai viimeinen saavutettava tavoite pääsynä lopulliseen Harmoniaan?

        Ilmestyskirjan lopullinen päämäärä on siis Harmonia. Se vain halutaan käydä judaiskristillisessä kehyksessä "lopullisena taisteluna" ylläpuhumani mustavalkoistuksen kautta. En osaa sanoa onko tämä paha asia. Jostain syystä tilanne maailmassa maailman uskontojen ja maailman kaikkien eri jumaluuksien vs yksijumaluuksien välillä on muodostunut tällaiseksi. Että ns. musta ja valkoinen käyvät sotaa. Mutta ei hätää mielestäni -> Nyky-yhteiskunnat kehittyvät edelleen yhä nopeampaa tahtia, eikä uskosodat kristittyjen ja muiden välillä mielestäni ole jo lakisääteisen uskonnonvapaudenkaan takia enää mahdollisia. Olemme siis hiljaa mutta varmasti menossa kohti Ilmestykirjan loppuratkaisua jossa "serpentiini" paiskaa kättä "Jahven" ja Jahven pojan Kristuksen kanssa, vaikkakin Ilmestyskirjassa ja Raamatussa asia onkin aina luettu vihollisuuksien kautta. Carl Jung "keksi" käsitteen ABRAXAS jonka piti määrittää vielä suurempi kokonaisuus, mikä Jumala on. Muistaakseni näin, voin tarkistaa. Olisiko tämä se lopullisen ratkaisun ratkaisu? En tiedä. Mainitsemani tarkemmat numeraalisuudet kyllä selvenevät asiohin vihkiytyneille valistuneille vielä.

        "Kaikki asiat mistä kristityt syyttävät Saatanaa on oikeastaan kristittyjen oman jumalan Jehovan/Jahven tekosia tai jopa itse "synnittömän" (ja olemattoman) Jeesuksen."

        En sano muuta Jeesuksen "synnittömyydestä" kuin sen, että vain yhdessä kohdassa Paavalin teksteissä sanotaan Jeesuksen olevan synnitön. Ja Jeesus itse toteaa eräässä tilanteessa kysyjälle että "miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan muu kuin Jumala ole hyvä." Tämä Jeesuksen lause puhuu sen mukaan, että hän olisi käsittänyt itsensä samanlaiseksi "syntiseksi" kuin tavalliset ihmisetkin. Mutta mielestäni koko syntikäsite tulee oudoksi, kun tarkastellaan sitä edelläpuhutun luonnon julmuuden näkökulmasta.

        " "Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen" on raamatun lyhyt tiivistelmänkaltainen kuvaus Saatanasta."

        Näinhän Jeesus itse totesi. En tiedä miten nyt tässä suhtautua kyseiseen ja kyseisiin lauseisiin joissa saatana todetaan pahuuden isäksi, jne. Joka tapaukessa, haluan yrittää selvittää tätä saatanan saatanallista pahaa alkuperää. Mistä se johtuu. Ylempänä kävin ronskin sanaisesti samaa asiaa läpi, mutta yritän tässä saada selvemmin tiivistetysti asiaa selväksi.

        Jo puhumani luonto ja luonnon julmuushan perustuu maailmassa vaikuttavaan elämässä olevaan mainitsemaani "syö tai tule syödyksi" karun kovaan tosiasiaan. Judaistit eivät vielä vanhan ajan aikana voineet mitenkään käsittää miten maailma oli syntynyt, ja muutenkin heidän maailmankuvansa oli rajoittunut pannukakkuun jne. Eihän heillä ollut mittalaitteita millä määritellä maa palloksi, taivas ja tähdet planeetoiksi jne. Eikä heillä ollut ymmärrystä kasvien ja eläinten soluista, niiden jakautumisista, saatikka geeneistä. He vain ihmetellen saivat todeta että "kylläpä luonto on julma" kun siellä kaikki jahtaa ja tappaa toinen toisiaan. He pappeineen lähtivät tästä viitekehyksestä luomaan kokonaiskuvaa jumalallisesta järjestyksestä. Joku selitys heidän piti antaa kansalleen, kuten pappien ja poppamiesten tehtävänä aina on antaa selitykset, myös tälle tappamiselle, ja myös ihmisten pahuudelle.

        Jatkuu:


      • käärmeilyä
        www.joyofsatan.org kirjoitti:

        Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra.

        Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen. Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus.

        Esitit ylempänä väitteen, että Lucifer olisi sotkeutunut kiimaan ja siten hänestä kehittyi synnin kautta langennut Saatana. Tässäkin asiassa olen luonnollisesti eri mieltä, ja niin taitaa olla raamattukin en ainakaan muista mitään kohtaa mihin tuo väite perustuu. Kaikki asiat mistä kristityt syyttävät Saatanaa on oikeastaan kristittyjen oman jumalan Jehovan/Jahven tekosia tai jopa itse "synnittömän" (ja olemattoman) Jeesuksen.

        "Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen" on raamatun lyhyt tiivistelmänkaltainen kuvaus Saatanasta. Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen.

        Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa.

        Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä.

        Jatkuu:

        Pahuuden arpa siis lankesi helposti "pimeydelle" jossa petoeläimet vaanivat tappaen ihmisetkin, ja pimeyden symbolina käärme on yksi parhaista eläimistä koska se pimeässä maan kolossaan tosiaankin väijyy aina myrkkyhampaidensa kanssa ketä vaan. (Mikä mielenkiintoista, käärme muodoltaan muistuttaa eläinten ja ihmisen selkärankaa. "Käärme ihmisen sisimmässä" saatanan henkenä vaikuttamassa saattoi selittää judaisteille sen, miksi ihmiset olivat taipuvaisia pahuuteen ja väkivaltaan. Tämä nyt vain yksi ajatelma.)

        Luultavasti luonnossa vaikuttavat luonnon voimat peilautuvat rajan takana olevaan henkimaailmaan peilin tavoin. Tämä tarkoittaisi sitä että myös rajan takana olisi samalla lailla vallitsevat "tapa tai tule tapetuksi" olevat luonnon henget ja karut henkiolennot. Jotensakin näin. Tämä ja nämä ovat nyt siis omaa spekulaatiotani siitä millaisena näen olevan mahdollisen henkimaailman. Loogisesti ajateltuna luulen ja uskon silti näin olevan. Koska mihin muuhun mahdollinen olemassaoleva henkimaailma voisi pohjautua, ellei näkyvään todelliseen maailmaan? Tämän loogisuuden mukaan etenin siis ylläolevassa.

        "Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen."

        Kyllä ihminen "kuolikin" puraistessaan Paratiisin omenasta koska tämän tapahtuessa Aadamin ja Eevan "olomuoto" muuttui. Jeesuksella oli/on sama olomuoto hänen noustessaan kolmantena päivänä kuolleista ylös. Sitä kutsutaan ylösnousuruumiiksi:

        Joh. 20:17 Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Joh. 20:1&rnd=1455053220101
        Tämän takia Jeesus kielsi koskemasta häneen. Hänen ruumiinsa oli vielä tietyntyyppisessä käymistilassa tms.

        "Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa."

        Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi.

        "Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä."

        Tuo onkin ainoa kohta uuden testamentin puolelta jossa Jeesus käytti ns. kovempia keinoja.

        Mutta tulipa kirjoitettua rutkasti tekstiä!


      • käärmeilyä
        käärmeilyä kirjoitti:

        Jatkuu:

        Pahuuden arpa siis lankesi helposti "pimeydelle" jossa petoeläimet vaanivat tappaen ihmisetkin, ja pimeyden symbolina käärme on yksi parhaista eläimistä koska se pimeässä maan kolossaan tosiaankin väijyy aina myrkkyhampaidensa kanssa ketä vaan. (Mikä mielenkiintoista, käärme muodoltaan muistuttaa eläinten ja ihmisen selkärankaa. "Käärme ihmisen sisimmässä" saatanan henkenä vaikuttamassa saattoi selittää judaisteille sen, miksi ihmiset olivat taipuvaisia pahuuteen ja väkivaltaan. Tämä nyt vain yksi ajatelma.)

        Luultavasti luonnossa vaikuttavat luonnon voimat peilautuvat rajan takana olevaan henkimaailmaan peilin tavoin. Tämä tarkoittaisi sitä että myös rajan takana olisi samalla lailla vallitsevat "tapa tai tule tapetuksi" olevat luonnon henget ja karut henkiolennot. Jotensakin näin. Tämä ja nämä ovat nyt siis omaa spekulaatiotani siitä millaisena näen olevan mahdollisen henkimaailman. Loogisesti ajateltuna luulen ja uskon silti näin olevan. Koska mihin muuhun mahdollinen olemassaoleva henkimaailma voisi pohjautua, ellei näkyvään todelliseen maailmaan? Tämän loogisuuden mukaan etenin siis ylläolevassa.

        "Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen."

        Kyllä ihminen "kuolikin" puraistessaan Paratiisin omenasta koska tämän tapahtuessa Aadamin ja Eevan "olomuoto" muuttui. Jeesuksella oli/on sama olomuoto hänen noustessaan kolmantena päivänä kuolleista ylös. Sitä kutsutaan ylösnousuruumiiksi:

        Joh. 20:17 Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Joh. 20:1&rnd=1455053220101
        Tämän takia Jeesus kielsi koskemasta häneen. Hänen ruumiinsa oli vielä tietyntyyppisessä käymistilassa tms.

        "Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa."

        Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi.

        "Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä."

        Tuo onkin ainoa kohta uuden testamentin puolelta jossa Jeesus käytti ns. kovempia keinoja.

        Mutta tulipa kirjoitettua rutkasti tekstiä!

        Tarkistin ABRAXASin. Jung oli omaksunut gnostikoilta paradokseissa ajattelun. Sen takia hän samaistui gnostikko Basilidesiin(joka eli 2. vuosisadalla jKr.) ja pitäytyy osin tämän terminologiassa käyttäen Jumalasta nimitystä ABRAXAS. ABRAXAS-nimitystä Jung käyttää Septem Sermones ad Mortuos(Seitsemän saarnaa kuolleille) -kirjasessaan.

        Tämä saarnakokoelma teki minuun aikoinaan vaikutuksen. Koin tässä tuon sanan menevän yli Jumalan ymmärryksen.

        On harmillista ettei Jungin teoksia ole käännetty vielä Suomen kielelle kuin muutama. Esimerkiksi Red Book löytyy maalauksineen jo englanniksi(1995) mutta sen vaikeahkon psykologisen sanaston vuoksi ei käänny allekirjoittaneelle.


      • käärmeisesti

        "Kristinuskon ero muinaisiin hengellisiin uskontoihin on, että ensiksi mainittu vastustaa ihmisen luonnollista seksuaalisuutta jopa äärimmäisillä tavoilla pyrkien tekemään seksistä pelkän lisääntymisvälineen. "

        Huomasin vasta nyt näiden jääneen vastaamatta. Tämä on niin totta kun on Raamatusta ja kristinuskosta kyse. Seksi koetaan kristinuskossa mörkönä jota ei ole käsitelty oikeastaan millään lailla auki siten että sen voisi ymmärtää. Paitsi vanhan testamentin puolella on onneksi Korkea veisut, Salomonin Korkea veisu. Olihan Salomonilla yli tuhat vaimoa. Kysymykseni kuuluukin miksi Raamatun kaksi tärkeintä henkilöä, Jeesus ja Paavali, eivät kumpikaan olleet naimisissa? Miksi he eivät anna oikeaa ja hyvää esimerkkiä avioliitosta? Saatikka seksistä? Vastaus on kyllä meillä selvillä. Avioliittoa ei instituutiona sinä aikana kyseenalaistettu, tai vaihtoehtoistettu millään lailla. Avioliiton ongelmat ja nykyisen yhteiskunnan mahdollistamat erilaset elämisen mallit, sinkkuus, kommuunielämiset ym ym, nykyinen kaupunkieläminen mahdollistaa. Ei vanhana aikana ollut mahdollista valita oman elämisen mallia. Joko elit primitiivisen kyläyhteisön sisällä taikka sen ulkopuolella ja ulkopuolella eläminen merkitsi yleensä tuhoutumista. Nykyinen sosiaaliturvalla turvattu eläminen moderneissa kaupungeissa juuri on mahdollistanut seksin vapautumisen. Lohdutuksena voi vain yhdestä Raamatun kirjasta, Korkea veisusta lukea todella kauniin ja herkän eroottisuuden mallia joka vallitsi Salomon hovissa. Pitääpä pitkästä aikaa tutustuakin uudelleen tähän hienoon osioon.

        "Jeesus (raamatun mukaan, en pidä häntä olemassaolevana hahmona) tiettävästi on kertonut, että "jos silmäsi viettelee sinua revi se irti" ja toisessa yhteydessä, että on olemassa ihmisiä jotka ovat tehneet itsestään "avioonkelpaamattomia" päästäkseen Taivaaseen eli toisin sanoen kuohinneet itsensä."

        Mainitsemassasi 1. kohdassa Jeesus varoittaa haureellisuuden vaarasta suhteessa avioliittoon. Aviliitto oli kuten ylempänä kerroin ainoa parisuhteen malli. Vain muutamilla valituilla oli kuninkaiden(Salomo) tapaan mahdollisuus pitää haaremia. Nykyaikana tuskin kukaan suvaitsisi haaremin pitoa. Tasa-arvo ei sallisi monen vaimon saatikka miehen pitoa. Ja tuskin monikaan ihminen suostuisi elämään moniavioisessa liitossa. Mielestäni mainitsemasi 2. kohta ei pidä paikkaansa. Tässä kuohitsemisen sijaan tarkoitetaan ihmisiä jotka ovat psykologisesti kyvyttömiä avioliittoon. Mielisairaita, peräkammarin poikia, köyhiä, jne jne.

        "Intialaisessa traditiossa tiettävästi on seksuaalisia harjoitteita joiden tarkoitus on stimuloida Kundalinia ja auttaa valaistumisessa. Tantra. Jos tutkisitte mitä tahansa entisiä uskontoja huomaisitte oitis hedelmällisyyden (ja käärmeen) roolin uskonnollisessa elämässä."

        Jos sinulta löytyy hyviä suomalaisia linkkejä kyseisiin joogajuttuihin niin mielelläni tutustuisin niihin.

        "Haluan myös kertoa teille, että Kundalini ei ole vaarallista jos tietää mitä tekee."

        Hyviä linkkejä? Mieluiten suomenkielisiä.

        "Kristinusko ja muut juutalaisuskonnot (kuten Islam) ovat epähengellisiä huijauksia joiden tarkoitus oli hävittää hengellinen tieto ihmiskunnasta jotta se olisi muutaman "valitun" hallussa."

        Jo omaksumani kristillisen viitekehykseni mukaan en voi yhtyä tähän kommenttiisi. Mutta ei tämä ole kuitenkaan ainoa syy. Kristinusko antaa kuitenkin moraalisen selkärangan jolle yhteiskunta perustuu. Mutta vinha perä saattaa olla sanomassasi että kristinuskoa käytettäisiin hallitsemaan köyhää kansaa ja vain muutamalla valitulla olisi oikeudet elää kokonaisvaltaisessa hengellisessä maailmassa. Jännä juttu että seksuaalisuus puuttuu tästä kuviosta. Mutta seksin ja väkivallan suhde toisiinsa on myös valtapelikysymys, ja siksi liittyy, tai liittyi varsinkin vanhana aikana asiaan. Raamattu on hieno opus joka sisältää rakkauden määrittelyn ensi kertaa uuden testamentin puolella siten että Jumala on rakkaus. Muutenkin Ut:n puolella hylätään vanha testamentti vanhaksi jääneenä. Vapautuneen seksuaalisuuden myötä olemme nopeaa vauhtia astumassa uuteen aikakauteen jossa "musta ja valkoinen", "yö ja päivä", "mies ja nainen", jne vastakohtaisuuksiksi aikaisemmin määritellyt asiat nyt oikeasti kohtaavat.

        "Kristinusko saarnaa köyhyyttä jotta suurherra voisi olla rikas, kristinusko opettaa kääntämään poskea jotta orja ottaisi turpaan tarpeen vaatiessa, kristinuskon "hengellisyys" tarkoittaa voimatonta rukoilua jonka tuloksia näemme lukuisista sairaista kristityistä joista enemmistö ei parannu vaikka kuinka rukoilee."

        Tämäkin valitettavasti aika pitkälle totta. Kristinusko ei ole julma ja kova uskonto, mutta ahdistava se on. Kristinuskon filosofiakin perustuu tähän ahdistamiseen. Jeesus itse sanoo että "monien ahdistusten kautta meidän on kuljettava Jumalan valtakuntaan."

        Jatk:


      • käärmeilyä

        Jatk:

        Koko maailma perustuu tällä hetkellä kaksimiljardisen kristtyjen edustajan kautta tähän "ahdistukseen". Kristinuskon suoman "suojan" takaa nämä n. kaksi miljardia kristittyä tarkastelee maailmaa ja sen menoa. Ja maailmassa vallitsee edelleenkin sanomani vastakkainasettelun aika, joka näkyy idän ja lännen jakautumisena ja uhitteluna toisilleen. Olen kirjoittanut tästä aikaisemmin jo jonkin verran. Miten näillä näkymin maailma käy läpi Raamatun ja Ilmestyskirjan ennustustenkin kautta tätä prosessia. Alla muutama kommentti jotka ainakin sivuavat aihetta, aihehan on yleismaailmallinen ja siksi laaja.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14084343/enkeli-ilta-seurakunnassa#comment-83079475

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14102829/seksuaalisuus-ja-kristityt#comment-83080957

        Allaolevassa aloituksessa käyn läpi Syyrian sotaa ja epäilen vahvasti halauavatko tietyt vallssa olevat kristilliset piirit ihan tarkoituksella saada Harmagedonin taistelun, sen viimeisen suuren sodan puhkeamaan. Varmasti varsinkin Amerikassa sen fundisuskovien joukossa tällaista hypetystä on ilmassa. Vaarallista touhua. Nimimerkkini Idästä Salama länteen
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13821053/mista-syyrian-sota-todellisuudessa-johtuu

        ""Interpretatio romana" tarkoittaa roomalaisten tapaa tulkita muiden kansojen jumalat omana jumalanaan. Ensimmäisessä linkissä on kuvattu maailman laajuinen jumala. Kaikki gentiilikansat palvoivat ennen juutalaiskristillisyyttä täysin samoja jumalia, ja omasivat täysin samat symbolit kuten Auringon symbolin hakaristin, ja täysin samat hengelliset harjoitteet."

        Minua ei niin kiinnosta näiden vanhojen muinaisuskontojen filosofiat niin. Sen sijasta minua kiinnostaa tietää miksi parjaamallesi kristinuskolle ja sen voittokululle ei näy loppua? Miksi kristinusko vetoaa varsinkin kaikkien vähäosaisten ja köyhimpien yhteiskuntaluokkien osiin? Et voi selittää puhki kristinuskoa sillä oletuksella että se olisi "jokin vallassaolevien kehittämä orjuutusoppi" vain.

        "Hengellinen satanismi on uusi nimi vanhalle universaalille uskonnolle, ja Saatana (Babylonian Enki, Intian Shiva jne.) on kohtuullisen uusi nimi maailman todelliselle jumalalle samoin kuin Asasel jota palvottiin toisilla nimillä ennen kristinuskoa/juutalaisuutta."

        Tarkoitatko Azazelia, erämaan henkeä. Jonka haltuun juutalaiset ajoivat vuohipukin jonka päälle he laskivat kätensä jolloin kansan synnit siirtyivät pukkiin.

        Onko muuten Jungin lanseeraama Synkronisiteetti sinulle tuttu asia? Koen tällä hetkellä eniten että tulevaisuudessa synkronisiteetti tulisi korvaamaan nykyisen kristillisen "johdatuksen" määritelmän. Jung on kirjoittanut S:sta paljon. Ja hän koki ja tavallaan eli S:n läpitunkemassa johdatuksen maailmassa. Lisäksi jung yhdisti varhaisen kristinuskon varhaisten alkemistien ja gnostikkojen viisauden kautta nykyiseen psykologiaan juuri tämän Synkronisiteetin käsitteen mukaan. Suomeksi kääntämättömät kirjat Aion ja Mysterium conjunctionis käsittelevät esimerkiksi näitä asioita. Kuka muuten ryhtyisi JO toimiin? Kata Kärkkäinen on harvoina suomalaisina puhunut ja käsitellyt jungilaisuutta laajemmin. Freud juutalaisuuden edustajana taas keskittyy seksiin, taas. Seksi on toisaalta totta, mutta seksillä nyt voi selittää minkä tahansa asian puhki koska seksi nyt vain kuuluu kaikkien ihmisen elämään. Olemmehan seksuaalisia olentoja. Kiitos mielenkiintoisesta keskustelusta. Hillitkäämme provosoitumisia.

        Alla kuvia Hieros Gamoksesta, ylempänä puhumastani Jumalten häistä:
        https://www.google.fi/search?q=hieros gamos&biw=791&bih=453&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwji7qLS1uzKAhUCDhoKHdUJC08QsAQIGw


      • käärmeilyä
        käärmeilyä kirjoitti:

        Jatk:

        Koko maailma perustuu tällä hetkellä kaksimiljardisen kristtyjen edustajan kautta tähän "ahdistukseen". Kristinuskon suoman "suojan" takaa nämä n. kaksi miljardia kristittyä tarkastelee maailmaa ja sen menoa. Ja maailmassa vallitsee edelleenkin sanomani vastakkainasettelun aika, joka näkyy idän ja lännen jakautumisena ja uhitteluna toisilleen. Olen kirjoittanut tästä aikaisemmin jo jonkin verran. Miten näillä näkymin maailma käy läpi Raamatun ja Ilmestyskirjan ennustustenkin kautta tätä prosessia. Alla muutama kommentti jotka ainakin sivuavat aihetta, aihehan on yleismaailmallinen ja siksi laaja.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14084343/enkeli-ilta-seurakunnassa#comment-83079475

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14102829/seksuaalisuus-ja-kristityt#comment-83080957

        Allaolevassa aloituksessa käyn läpi Syyrian sotaa ja epäilen vahvasti halauavatko tietyt vallssa olevat kristilliset piirit ihan tarkoituksella saada Harmagedonin taistelun, sen viimeisen suuren sodan puhkeamaan. Varmasti varsinkin Amerikassa sen fundisuskovien joukossa tällaista hypetystä on ilmassa. Vaarallista touhua. Nimimerkkini Idästä Salama länteen
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13821053/mista-syyrian-sota-todellisuudessa-johtuu

        ""Interpretatio romana" tarkoittaa roomalaisten tapaa tulkita muiden kansojen jumalat omana jumalanaan. Ensimmäisessä linkissä on kuvattu maailman laajuinen jumala. Kaikki gentiilikansat palvoivat ennen juutalaiskristillisyyttä täysin samoja jumalia, ja omasivat täysin samat symbolit kuten Auringon symbolin hakaristin, ja täysin samat hengelliset harjoitteet."

        Minua ei niin kiinnosta näiden vanhojen muinaisuskontojen filosofiat niin. Sen sijasta minua kiinnostaa tietää miksi parjaamallesi kristinuskolle ja sen voittokululle ei näy loppua? Miksi kristinusko vetoaa varsinkin kaikkien vähäosaisten ja köyhimpien yhteiskuntaluokkien osiin? Et voi selittää puhki kristinuskoa sillä oletuksella että se olisi "jokin vallassaolevien kehittämä orjuutusoppi" vain.

        "Hengellinen satanismi on uusi nimi vanhalle universaalille uskonnolle, ja Saatana (Babylonian Enki, Intian Shiva jne.) on kohtuullisen uusi nimi maailman todelliselle jumalalle samoin kuin Asasel jota palvottiin toisilla nimillä ennen kristinuskoa/juutalaisuutta."

        Tarkoitatko Azazelia, erämaan henkeä. Jonka haltuun juutalaiset ajoivat vuohipukin jonka päälle he laskivat kätensä jolloin kansan synnit siirtyivät pukkiin.

        Onko muuten Jungin lanseeraama Synkronisiteetti sinulle tuttu asia? Koen tällä hetkellä eniten että tulevaisuudessa synkronisiteetti tulisi korvaamaan nykyisen kristillisen "johdatuksen" määritelmän. Jung on kirjoittanut S:sta paljon. Ja hän koki ja tavallaan eli S:n läpitunkemassa johdatuksen maailmassa. Lisäksi jung yhdisti varhaisen kristinuskon varhaisten alkemistien ja gnostikkojen viisauden kautta nykyiseen psykologiaan juuri tämän Synkronisiteetin käsitteen mukaan. Suomeksi kääntämättömät kirjat Aion ja Mysterium conjunctionis käsittelevät esimerkiksi näitä asioita. Kuka muuten ryhtyisi JO toimiin? Kata Kärkkäinen on harvoina suomalaisina puhunut ja käsitellyt jungilaisuutta laajemmin. Freud juutalaisuuden edustajana taas keskittyy seksiin, taas. Seksi on toisaalta totta, mutta seksillä nyt voi selittää minkä tahansa asian puhki koska seksi nyt vain kuuluu kaikkien ihmisen elämään. Olemmehan seksuaalisia olentoja. Kiitos mielenkiintoisesta keskustelusta. Hillitkäämme provosoitumisia.

        Alla kuvia Hieros Gamoksesta, ylempänä puhumastani Jumalten häistä:
        https://www.google.fi/search?q=hieros gamos&biw=791&bih=453&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwji7qLS1uzKAhUCDhoKHdUJC08QsAQIGw

        Ps. On mielenkiintoista havaita että seksi on aina liittynyt vallankäyttöön ja sitä kautta kietoutuu luonnossa eläinten taisteluun naaraista ja parhaimmista paikoista. Luonnossa vallitsevat luonnon ravintoketjujen systeemit perustuvat kokonaisuudessaan aina tälle "syömisen" ja vahvemman parittelemisen laille. "Syö tai tule syödyksi" ja "tapa tai tule tapetuksi" ja "voita vihollinen ja parittele" lain edustajana käärme ei koskaan ole luottamusta herättänyt humanismia edustavassa ihmisessä. Aloittajan olisi kaikesta huolimatta mietittävä myös tätä puolta asiassa. Koska tähän perustuu judaiskristillisessä uskonnossa oleva epäluottamus ja vihollisuus käärmeeseen, eikö syystäkin. Ilmestyskirjan vaikuttavassa näyssä taivaalla jossa punainen lohikäärme on valmiina syömään syntyvän poikalapsen on siis vinha perä, joka perustaa myös luonnossa vallitseviin lainalaisuuksiin. Tämän takia perusteluni peilaavaan henkimaailmaan luonnonlakeihin nähden on luultavasti todenperä. Tämä punainen lohikäärme on kuin fallos joka on hyökkäämässä naisen kimppuun kuin uroskarhu hyökkää naaraskarhun poikasten kimppuun tappaen ne, käyden sitten itse uusiin parittelupuuhiin. Tällainen on ihmisten "kauniiksi" nimittämän luonnon syvin olemus. Taistele ja voita tapa, ja parittele. Nämä ovat kovia sanoja. Mutta hymistelyn sijaan haluan käydä totuudellisesti itse asiaan kiinni. Hymistelyä on myös mielestäni se ettei suoraan sanota ja todeta näitä luonnossa olevia faktoja ja jätetään toteamatta se että Käärmeen ja käärmeen hengen syvin olemus juuri perustuu tälle "toisen syömisen" hengelle. Eikö vain. Ja tämä käärmeen hengen olemus on juuri näiden varhaisten luonnonkansojen edustamaa uskonnollisuutta, jotka yltyessään menoissaan hurjemmiksi ja hurjemmiksi lopulta eivät pysty enää hillitsemään itseään ja näin paljastavat todellisen luonteensa joka oli pahimmilleen äityessään omien lasten uhraamista, ihmisuhreja, tulen läpi kävelyä, kaikkien toissijaisten asioiden palvomisia, kivien, puiden, maan, idolien, jne jne. Veikkaan vahvasti että Käärmeen palvonnat kautta kaikkien maailman uskontojen ovat yleensä aina päätyneet näihin tällaisiin bakkanaalisiin menoihin. Joissa krapulan aika onkin ollut sitten pitkä ja suuri.

        Epäilenkin vahvasti että jos tämä aloittajan kehuma Käärme saisi vallan niin sen syvin olemus, sen hengellisyyden syvin olemus paljastuisi pian. Luultavasti varhaisina aikoina sen ajan patriarkat aina Aabrahamista ja Mooseksesta lukien ymmärsivät näiden varhaispakanallisten uskontojen syvimmän olemuksen. Luulen, ettei armollisuuden henkeä löytyisi tältä Käärmeeltä. Löytyykö Käärmeeltä todellista rakkautta? Itseään uhraavaa rakkautta? Joka on valmis uhraamaan vaikka oman henkensä jonkin suuremman, esimerkiksi koko muun yhteisön puolesta? Tähänhän perustuu kristinuskon voima. Puhumattakaan kristinuskossa vallitsevaa ylösnousemuksen toivoa, josta raamattu todistaa monien Jeesuksen seuraajien voimin. Veikkaan että kun tiukka paikka tulisi kohdalle, niin Käärme ja käärmeen henki pettäisi hädässä olevan. Toisin kuin Jeesus ja Jumalan henki.


      • www.joyofsatan.org
        käärmeilyä kirjoitti:

        "Pelkkä seksi ei riitä nostattamaan kundaliinia ainakaan ihmiskunnan enemmistöltä. Jos niin olisi kukaan ei harjoittaisi kundalinijoogaa ja muita kahdeksanosaisen polun harjoitteita johon lukeutuu mm. mantra, meditaatio, tantra, yantra, maithuna ja mudra."

        On varsin ikävää että kundaliinijooga on "syyllistetty" suurimmissa osissa kristillisissä piireissä. En itse näe kundaliinin harjoittamista vaarallisena asiana enkä kristillisyyttä pilaamassa, mutta tämä johtuu omalta osaltani siitä että olen pyrkinyt laajentamaan ymmärrystäni aina uloimmille kehille. Henkilöhistoriani pakosta/onneksi käsittelen kaikkia aiheita kristinuskon piiristä. Tämä siis viitekehykseni joka taisi selvitäkin tuolla ylempänä, hymiö. Mutta kundaliinista vielä. Luulisin ettei kristityilläkään olisi mitään syytä huoleen kun tarkastellaan omasta turvallisesta viitekehyksestä käsin kundaliinia ja serpentiiniä. Eihän normaali joogagaan ole paha asia. Miten siis ihmisen sisimmässä vaikuttava luonnollinen, luontoon ja evoluutioon pohjautuva "käärme" voisi olla paha juttu? Miksi emme voisi tulla sinuiksi tämän sisimmässämme sykkivän elämänvoiman kanssa. Olen siis jo aikaisemminkin miettinyt tätä kundaliinia ja vähän ihmetellytkin sitä miksi se helposti demonisoidaan. Jotenkin, nyt, minulla tulee mieleen visuaalinen kuva "kaksijakoisesti sykkivästä tulesta", joka käsittää sydänten tapaan kaksi eri puolta kuten vasen ja oikea kammio. Kristityillä on tällä hetkellä tästä hallussaan oikea kammio joka puhaltaa keuhkoille ja ulos. "Serpentiiniuskovilla"(tämä nimike tässä) taasen vasen kammio joka puhaltaa sisemmäs valtimoiden kautta sisäelimille jne. Nämä kaksi eri asiaa eivät vielä kohtaa. Näen syyn tähän johtuvan pitkällisessä vuosituhantisessa taistelussa jossa on tultu siihen tilanteeseen, että on polarisoiduttu kahteen eri leiriin. Toisessa leirissä ovat judaistit ja kristityt. Toisessa leirissä ovat melkeinpä kaikki muut jotka edustavat tätä "käärmeen" ym ym luonnon henkiä. Ja jännä juttu on se, että maailmassa on aina sen verran suuria ja vallanhaluisia voimia, jotka ovat aina halunneet tyrehdyttää "eri värit" näiden kahden eri ääripään väliltä.

        Minun on pakko todeta tähän väliin, että perustan todella pitkälle Ilmestyskirjaan ja sen ennustuksiin. Ja mikä kummallisinta, juuri Ilmestyskirjan kirjoitukset perustuvat juuri kokonaan tälle "polarisoitumiselle". En käy ihmettelemään tätä sen takia, koska näen itse luonnossa ja ihmisessä vaikuttavan samat kivijalkaiset lainalaisuudet: meillä on kaksi aivopuoliskoa, kaksi kättä, kaksi silmää jalkaa, me kuljemme eteenpäin ja taaksepäin, me katsomme ylöspäin taivaalle ja kaaduttuamme haukkaamme multaa. Mielestäni juutalaiskristillisyys on käsittänyt oikein nämä ihmisruumiissa ja luonnossa vallitsevan fyysisen kahtiajakautuneisuuden, ja Juutalaisuus käyttää uskonnossaan aivan oikein mm. "oikean ja vasemman" symboliikkaa. Itsekin olen omasta mielestäni keksinyt käsitteen "alatakavasemmalle" lisäten "ala"- sanan sanaan "takavasemmalle". Kun taas "yläetuoikealla" on kaikki hyvin.

        "Koska kaikki kommentit ovat nyt siirtyneet seksuaalisuuteen voin vain todeta, että en itsekään kehota ketään pettämään puolisoaan, ja uskontoni mukaan pitää elää asuinpaikkansa lakien mukaisesti. Jos moniavioisuus olisi sallittua ja kaikkien avioliiton/suhteen osapuolten hyväksymää, sitten asia olisi erilainen."

        Huomautan tähän että jos lakia ei olisi olemassa, niin avio syntyisi jo luonnostaan. Tämän takia mainitsian ylempänä avo- ja ihan yleiset parisuhteet.

        "Hengellinen satanismi ei liity "synnintekemiseen" mitenkään, kuten ei myöskään pahuuteen eikä pimeyteen (kutsumme edelleen Saatanaa nimellä Valontuoja/Lucifer, ja Saatana viittaa käsityksemme mukaan intialaisten kundaliinimantroihin 'SaTaNaMa' tai 'Sat Nam'), oikeastaan teemme vähemmän syntiä kuin kristityt ja Jeesus."

        Tästä ylempänä tämä puheeni kundaliinista ja sen luultavasti puhtaasta joogi-pohjasta joka ei siis oikein käsitettynä "saastuttaneisi" kristittyjäkään. Tarvittaisiin, tai tarvitaan Valistusta isolla kirjoitettuna lisää näistä asioista. Vanhana aikana kun lerinuotiolla vanhatpapat pelottelivat lapsenlapsiaan huvittuneina mutta vakavakasvoisina voi vaan kuvitella näistä kasvaneen hurjia "urban legenda" -kauhutarinoita saatanoista ym ym. Mutta jos tiedät Luciferin ja Kristuksen suhteesta enemmän niin mielelläni kuulisin tästä aiheesta lisää. Nimittäin, ainoa minkä olen kuullut tai lukenut heidän suhteestaan on että Jeesus ja Lucifer olisivat olleet veljeksiä, tai sitten yksi ja sama henkilö. Kunnes Lucifer lankesi ja hänestä tuli saatana. Sama aihe näyttää toistuvan myös Paratiisissa Aadamin ja Eevan lankeamisen kohdalla "lihaan".

        Jatkuu:

        Kirjoitit niin paljon, että tuskin vastaan jokaiseen kohtaan vaikka luin jokaisen viestisi, mutta poimin muutamia asioita joihin vastaan. Jos jää jotain erityistä ihmeteltävää voin käsitellä sitä tarkemmin, jos kysyt. Mukavaa, että palstalla on ainakin yksi asiallinen kristitty vaikka et vaikutakaan edustavan valtavirtaa ja itsensä mukaan "oikeaoppista" oppia, jonka mielestä kaikki luonnollinen on syntiä.

        "Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi."

        Linkkejä minulla ei ole tarjota asiasta, koska olen lukenut tietoni kirjasta 'Nag Hammadin kätketty viisaus: gnostilaisia ja muita varhaiskristillisiä tekstejä', joka on nimensäkin perusteella tekstikokoelma. Gnostilaisen käsityksen mukaan on olemassa hyvä (hengellinen ja aineeton) Jumala joka on luonut maailman, ja paha aineellinen jumala, jota eräs gnostilainen teksti kutsuu nimellä Jaldabaoth, joka on luonut tämän fyysisen maailman. Kristitty teologi Kari Kuula kirjoittaa gnostilaisuudesta tässä linkissä, jonka kohta "Omaperäinen oppi luomisesta" sisältää viittaamani kertomuksen:
        http://www.karikuula.com/91

        Luin gnostilaiset evankeliumit kauan sitten joten viittaamani taitaa olla kirjassa 'Johanneksen salainen kirja', mutta en ole täysin varma.

        "Mielestäni mainitsemasi 2. kohta ei pidä paikkaansa. Tässä kuohitsemisen sijaan tarkoitetaan ihmisiä jotka ovat psykologisesti kyvyttömiä avioliittoon. Mielisairaita, peräkammarin poikia, köyhiä, jne jne."

        Jeesus sanoi siinä kohdassa johon viittaan, että on olemassa ihmisiä jotka ovat tehneet itsensä avioonkelpaamattomiksi, ja mielestäni itsensä tekeminen avioonkelpaamattomaksi tarkoittaa kuohitsemista kuten skoptsien uskonlahko teki Venäjällä. Tässä on koko jae:

        Matt.: 19:12 Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."


        "Jos sinulta löytyy hyviä suomalaisia linkkejä kyseisiin joogajuttuihin niin mielelläni tutustuisin niihin."

        ("Haluan myös kertoa teille, että Kundalini ei ole vaarallista jos tietää mitä tekee.")

        "Hyviä linkkejä? Mieluiten suomenkielisiä."

        Minulla ei valitettavasti ole antaa suomenkielisiä linkkejä, koska luen internetistä tekstiä useimmiten englanniksi. Tämä linkki sisältää englanniksi tiedon minkä vuoksi kristinusko hyökkää ihmisen seksuaalisuutta vastaan:
        http://see_the_truth.webs.com/Sexuality.html
        (Huomaa nadien (nadi = energiakanava sielussa) määrä 144 000, chakrojen määrä 7)

        Tässä linkissä on ohjeita saatanalliseen voimameditaatioon, mutta niiden lisäksi tämä on jaettu neljään osaan joista kohta "information" oikealla puolella saattaisi kiinnostaa sinua jos jaksat lukea englanniksi.
        http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html
        Mainitsit, että selkäranka on käärmeen muotoinen. Tämä on totta, ja joogisessa perinteessä selkärangassa on energiakeskuksia joista alimman (juurichakran) alla Kundalini on kääriytyneenä. Fyysisen joogan tarkoitus on tehdä selkärangasta notkea jotta Kundalini voisi nousta turvallisesti.

        Sanot myöhemmin, että:
        "Minua ei niin kiinnosta näiden vanhojen muinaisuskontojen filosofiat niin. Sen sijasta minua kiinnostaa tietää miksi parjaamallesi kristinuskolle ja sen voittokululle ei näy loppua? Miksi kristinusko vetoaa varsinkin kaikkien vähäosaisten ja köyhimpien yhteiskuntaluokkien osiin? Et voi selittää puhki kristinuskoa sillä oletuksella että se olisi "jokin vallassaolevien kehittämä orjuutusoppi" vain."

        Olen samaa mieltä, että pelkästään orjuutusoppi ei ole riittävä selitys, ja siksi olen valmis tarjoamaan sinulle omaa käsitystäni asiasta ja paria linkkiä joissa on lisämateriaalia (englanniksi tosin). Käsitykseni mukaan ihmisen ajatuksilla on voimaa muokata olevaisuutta; erityisesti jos on kyse hengellisesti kehittyneestä ihmisestä joka on harjoittanut voimameditaatiota. (Lyhyesti: ajatukset ovat sähkömagneettisia impulsseja, ihmistä ympäröi aura niminen energiakenttä, joka vaikuttaa olevaisuuteen ajatusten kautta).

        Kristinusko on aloittanut hengellisen köyhyyden kauden jossa ihmiset eivät enää meditoi tai tee hengellisiä harjoitteita, jonka vuoksi ajatusten voimakkuus on heikentynyt. Koska (käsitykseni mukaan) ajatukset muokkaavat tätä todellisuutta se aiheuttaa katastrofin jos lukuisat ihmiset keskittyvät vaikkapa Jeesuksen sanoihin:

        (luu 12:51-53)
        "Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan,
        isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan.""

        (Jatkuu!)


      • www.joyofsatan.org
        www.joyofsatan.org kirjoitti:

        Kirjoitit niin paljon, että tuskin vastaan jokaiseen kohtaan vaikka luin jokaisen viestisi, mutta poimin muutamia asioita joihin vastaan. Jos jää jotain erityistä ihmeteltävää voin käsitellä sitä tarkemmin, jos kysyt. Mukavaa, että palstalla on ainakin yksi asiallinen kristitty vaikka et vaikutakaan edustavan valtavirtaa ja itsensä mukaan "oikeaoppista" oppia, jonka mielestä kaikki luonnollinen on syntiä.

        "Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi."

        Linkkejä minulla ei ole tarjota asiasta, koska olen lukenut tietoni kirjasta 'Nag Hammadin kätketty viisaus: gnostilaisia ja muita varhaiskristillisiä tekstejä', joka on nimensäkin perusteella tekstikokoelma. Gnostilaisen käsityksen mukaan on olemassa hyvä (hengellinen ja aineeton) Jumala joka on luonut maailman, ja paha aineellinen jumala, jota eräs gnostilainen teksti kutsuu nimellä Jaldabaoth, joka on luonut tämän fyysisen maailman. Kristitty teologi Kari Kuula kirjoittaa gnostilaisuudesta tässä linkissä, jonka kohta "Omaperäinen oppi luomisesta" sisältää viittaamani kertomuksen:
        http://www.karikuula.com/91

        Luin gnostilaiset evankeliumit kauan sitten joten viittaamani taitaa olla kirjassa 'Johanneksen salainen kirja', mutta en ole täysin varma.

        "Mielestäni mainitsemasi 2. kohta ei pidä paikkaansa. Tässä kuohitsemisen sijaan tarkoitetaan ihmisiä jotka ovat psykologisesti kyvyttömiä avioliittoon. Mielisairaita, peräkammarin poikia, köyhiä, jne jne."

        Jeesus sanoi siinä kohdassa johon viittaan, että on olemassa ihmisiä jotka ovat tehneet itsensä avioonkelpaamattomiksi, ja mielestäni itsensä tekeminen avioonkelpaamattomaksi tarkoittaa kuohitsemista kuten skoptsien uskonlahko teki Venäjällä. Tässä on koko jae:

        Matt.: 19:12 Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."


        "Jos sinulta löytyy hyviä suomalaisia linkkejä kyseisiin joogajuttuihin niin mielelläni tutustuisin niihin."

        ("Haluan myös kertoa teille, että Kundalini ei ole vaarallista jos tietää mitä tekee.")

        "Hyviä linkkejä? Mieluiten suomenkielisiä."

        Minulla ei valitettavasti ole antaa suomenkielisiä linkkejä, koska luen internetistä tekstiä useimmiten englanniksi. Tämä linkki sisältää englanniksi tiedon minkä vuoksi kristinusko hyökkää ihmisen seksuaalisuutta vastaan:
        http://see_the_truth.webs.com/Sexuality.html
        (Huomaa nadien (nadi = energiakanava sielussa) määrä 144 000, chakrojen määrä 7)

        Tässä linkissä on ohjeita saatanalliseen voimameditaatioon, mutta niiden lisäksi tämä on jaettu neljään osaan joista kohta "information" oikealla puolella saattaisi kiinnostaa sinua jos jaksat lukea englanniksi.
        http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html
        Mainitsit, että selkäranka on käärmeen muotoinen. Tämä on totta, ja joogisessa perinteessä selkärangassa on energiakeskuksia joista alimman (juurichakran) alla Kundalini on kääriytyneenä. Fyysisen joogan tarkoitus on tehdä selkärangasta notkea jotta Kundalini voisi nousta turvallisesti.

        Sanot myöhemmin, että:
        "Minua ei niin kiinnosta näiden vanhojen muinaisuskontojen filosofiat niin. Sen sijasta minua kiinnostaa tietää miksi parjaamallesi kristinuskolle ja sen voittokululle ei näy loppua? Miksi kristinusko vetoaa varsinkin kaikkien vähäosaisten ja köyhimpien yhteiskuntaluokkien osiin? Et voi selittää puhki kristinuskoa sillä oletuksella että se olisi "jokin vallassaolevien kehittämä orjuutusoppi" vain."

        Olen samaa mieltä, että pelkästään orjuutusoppi ei ole riittävä selitys, ja siksi olen valmis tarjoamaan sinulle omaa käsitystäni asiasta ja paria linkkiä joissa on lisämateriaalia (englanniksi tosin). Käsitykseni mukaan ihmisen ajatuksilla on voimaa muokata olevaisuutta; erityisesti jos on kyse hengellisesti kehittyneestä ihmisestä joka on harjoittanut voimameditaatiota. (Lyhyesti: ajatukset ovat sähkömagneettisia impulsseja, ihmistä ympäröi aura niminen energiakenttä, joka vaikuttaa olevaisuuteen ajatusten kautta).

        Kristinusko on aloittanut hengellisen köyhyyden kauden jossa ihmiset eivät enää meditoi tai tee hengellisiä harjoitteita, jonka vuoksi ajatusten voimakkuus on heikentynyt. Koska (käsitykseni mukaan) ajatukset muokkaavat tätä todellisuutta se aiheuttaa katastrofin jos lukuisat ihmiset keskittyvät vaikkapa Jeesuksen sanoihin:

        (luu 12:51-53)
        "Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan,
        isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan.""

        (Jatkuu!)

        Näiden lisäksi voidaan miettiä mitä seuraa niistä köyhyyttä ylistävistä kohdista joita Jeesuksen puheissa on paljon. Ensiksi mainitsemani jakeet sisältävät kirouksen, joka rikkoo perhejärjestelmän ja aiheuttaa avioeroja. Köyhyysjakeet taas johtavat siihen missä niihin uskovat hölmöt kiroavat itsensä elämään ”hurskaassa” köyhyydessä samalla kun eliitti on ja pysyy rikkaana.

        Alemmissa linkeissä on käsitelty asiaa tarkemmin kuten myös toiseksi alemmassa ja alimmassa, jotka sisältää todisteita Raamatun käytöstä eliitin välineenä jolla massat pidetään kurissa, tietämättöminä ja tyhminä. Kristittyjen ”jumala” on pelkkä ajatusmuoto, jonka ”eliitti” haluaa tuoda todellisuuteen. Miksi kukaan ei saa nähdä raamatullista Jumalaa kasvoista kasvoihin? Miksi Jumalan nimi on niin suuri salaisuus, että se jakaa uskovaisia Jahve- ja Jehova-kerhoihin? Ajatusmuoto toteuttaa ihmiselle joka tietää sen salaisen nimen hallinnan tuohon ”olentoon”. Tavallinen rahvas ei tiedä ”Jumalan” nimeä ja siksi tämä ei toteuta heidän rukouksiaan.

        http://www.exposingcommunism.com/Why-is-there-suffering.htm
        http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Bible_Jewish_Witchcraft.htm
        http://www.angelfire.com/wizard/pixie666/Torah_and_the_Jews_Exposed.pdf

        Kysyit miksi kristinusko vetoaa varsinkin köyhiin ja vähäosaisiin. No se ei itsessään ole todiste kristinuskon puolesta. Nietzschen kirja ’Näin puhui Zarahustra’ on kaunokirjallinen esitys siitä kuinka kristinusko vetoaa heikkoihin ja köyhiin (degeneroituneeseen ainekseen), mutta ei yli-ihmiseen. Kristinuskon valta on mielestäni rahvaanvaltaa, oklokratiaa, joka on johtanut valtavaan vedenvuodatukseen ja mikä pahinta hengellisen tiedon hävittämiseen. Kristinuskon luonnollinen lopputulos on täysin hengetön kommunismi, joka Kiinassa on pyrkinyt tukahduttamaan hengellisiä harjoitteita kuten Falun Gong -lajin.

        ”Tarkoitatko Azazelia, erämaan henkeä. Jonka haltuun juutalaiset ajoivat vuohipukin jonka päälle he laskivat kätensä jolloin kansan synnit siirtyivät pukkiin.”

        Azazel on englanninkielinen nimi, jonka sijasta käytän suomenkielisen Raamatun nimeä Asasel, mutta tarkoitan samaa vaikka mainitsemassasi viitekehyksessä Asasel ei ole niin mahtava kuin hengellisessä satanismissa.

        En ole lukenut Jungilta melkein mitään, paitsi kirjan "Symbolit piilotajunnan kieli" vuosia sitten, mutta tiedän käsitteen synkronisiteetti ainakin siten, että se tarkoittaa merkitsevää yhteensattumaa. En tosin itse usko, että on olemassa yhteensattumia vaan käsitykseni mukaan kaikki tapahtuu energian mukaisesti. Jos on energiaa asian puolesta, ja sitä vastaan se kumpaa on enemmän voittaa.


      • www.joyofsatan.org
        käärmeilyä kirjoitti:

        Ps. On mielenkiintoista havaita että seksi on aina liittynyt vallankäyttöön ja sitä kautta kietoutuu luonnossa eläinten taisteluun naaraista ja parhaimmista paikoista. Luonnossa vallitsevat luonnon ravintoketjujen systeemit perustuvat kokonaisuudessaan aina tälle "syömisen" ja vahvemman parittelemisen laille. "Syö tai tule syödyksi" ja "tapa tai tule tapetuksi" ja "voita vihollinen ja parittele" lain edustajana käärme ei koskaan ole luottamusta herättänyt humanismia edustavassa ihmisessä. Aloittajan olisi kaikesta huolimatta mietittävä myös tätä puolta asiassa. Koska tähän perustuu judaiskristillisessä uskonnossa oleva epäluottamus ja vihollisuus käärmeeseen, eikö syystäkin. Ilmestyskirjan vaikuttavassa näyssä taivaalla jossa punainen lohikäärme on valmiina syömään syntyvän poikalapsen on siis vinha perä, joka perustaa myös luonnossa vallitseviin lainalaisuuksiin. Tämän takia perusteluni peilaavaan henkimaailmaan luonnonlakeihin nähden on luultavasti todenperä. Tämä punainen lohikäärme on kuin fallos joka on hyökkäämässä naisen kimppuun kuin uroskarhu hyökkää naaraskarhun poikasten kimppuun tappaen ne, käyden sitten itse uusiin parittelupuuhiin. Tällainen on ihmisten "kauniiksi" nimittämän luonnon syvin olemus. Taistele ja voita tapa, ja parittele. Nämä ovat kovia sanoja. Mutta hymistelyn sijaan haluan käydä totuudellisesti itse asiaan kiinni. Hymistelyä on myös mielestäni se ettei suoraan sanota ja todeta näitä luonnossa olevia faktoja ja jätetään toteamatta se että Käärmeen ja käärmeen hengen syvin olemus juuri perustuu tälle "toisen syömisen" hengelle. Eikö vain. Ja tämä käärmeen hengen olemus on juuri näiden varhaisten luonnonkansojen edustamaa uskonnollisuutta, jotka yltyessään menoissaan hurjemmiksi ja hurjemmiksi lopulta eivät pysty enää hillitsemään itseään ja näin paljastavat todellisen luonteensa joka oli pahimmilleen äityessään omien lasten uhraamista, ihmisuhreja, tulen läpi kävelyä, kaikkien toissijaisten asioiden palvomisia, kivien, puiden, maan, idolien, jne jne. Veikkaan vahvasti että Käärmeen palvonnat kautta kaikkien maailman uskontojen ovat yleensä aina päätyneet näihin tällaisiin bakkanaalisiin menoihin. Joissa krapulan aika onkin ollut sitten pitkä ja suuri.

        Epäilenkin vahvasti että jos tämä aloittajan kehuma Käärme saisi vallan niin sen syvin olemus, sen hengellisyyden syvin olemus paljastuisi pian. Luultavasti varhaisina aikoina sen ajan patriarkat aina Aabrahamista ja Mooseksesta lukien ymmärsivät näiden varhaispakanallisten uskontojen syvimmän olemuksen. Luulen, ettei armollisuuden henkeä löytyisi tältä Käärmeeltä. Löytyykö Käärmeeltä todellista rakkautta? Itseään uhraavaa rakkautta? Joka on valmis uhraamaan vaikka oman henkensä jonkin suuremman, esimerkiksi koko muun yhteisön puolesta? Tähänhän perustuu kristinuskon voima. Puhumattakaan kristinuskossa vallitsevaa ylösnousemuksen toivoa, josta raamattu todistaa monien Jeesuksen seuraajien voimin. Veikkaan että kun tiukka paikka tulisi kohdalle, niin Käärme ja käärmeen henki pettäisi hädässä olevan. Toisin kuin Jeesus ja Jumalan henki.

        "Epäilenkin vahvasti että jos tämä aloittajan kehuma Käärme saisi vallan niin sen syvin olemus, sen hengellisyyden syvin olemus paljastuisi pian. Luultavasti varhaisina aikoina sen ajan patriarkat aina Aabrahamista ja Mooseksesta lukien ymmärsivät näiden varhaispakanallisten uskontojen syvimmän olemuksen. Luulen, ettei armollisuuden henkeä löytyisi tältä Käärmeeltä. Löytyykö Käärmeeltä todellista rakkautta? Itseään uhraavaa rakkautta? Joka on valmis uhraamaan vaikka oman henkensä jonkin suuremman, esimerkiksi koko muun yhteisön puolesta? "

        Oman käsitykseni mukaan rakkaus ja viha ovat kolikon kääntöpuolia, jos rakastat isänmaata vihaat maanpetturia, jos rakastat jotakin ihmistä vihaat (tai halveksit) häntä satuttavaa melko automaattisesti. Kristillinen rakkaus on kieroutunutta itsetuhoa, joka ilmenee lyödyn kääntäessä poskeaan ja marttyyrin marssiessa ylpeänä kuolemaan.

        Käärme ei ole palvomamme olio vaan symboli, johon koko pre-kristillinen, pakanallinen maailma uskoi. Kundalinin symboli. Saatanan palvomisesta vielä sen verran, että se on pikemminkin suhde kuin kumartelua ja ylistystä. Saatana ei tarvitse rukouksia eikä kumartajaa eikä itkijänaista, eikä hänellä ole valtavaa sääntökokoelmaa jonka rikkomisesta tulee kuolemantuomio.

        Saatanan palvominen jumalana on pikemminkin sopimus jossa Saatana lupaa minulle suojeluksen suojelusdemonin välityksellä samalla kun teen hengellisiä harjoitteita joiden tarkoituksena on Magnum opus, suuri työskentely, joka tekee kuolevaisesta ihmisestä kuolemattoman jumalan. Lisätietoa liittymisrituaalista:
        http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html

        Käsitykseni yhteisöstä on kansanyhteisö, jossa individuaalinen ihminen on osa suurta kollektiivista kokonaisuutta. Hän on eräänlainen kansantoveri jota yhdistää muihin ihmisiin veri ja uskollisuus samoihin symboleihin. Näiden symbolien edessä, kansantovereidensa puolesta, ihminen on valmis vaikka kuolemaan. Sankari jopa tulemaan kidutetuksi, mutta tämä ei ole kristillistä poskenkääntämistä eikä marttyyriutta sillä en kiellä itsepuolustusta.

        Viimeiseen viestiisi liittyen, on mielestäni hulluutta syyttää pakanoita ihmisuhreista kun Raamatussa kuvataan veri- ja ihmisuhreja lukuisia kertoja kuuluisimpana esimerkkinä itse Jeesus, jonka jumala uhrasi itselleen ihmisuhrina.


      • käärmeilyä
        www.joyofsatan.org kirjoitti:

        Kirjoitit niin paljon, että tuskin vastaan jokaiseen kohtaan vaikka luin jokaisen viestisi, mutta poimin muutamia asioita joihin vastaan. Jos jää jotain erityistä ihmeteltävää voin käsitellä sitä tarkemmin, jos kysyt. Mukavaa, että palstalla on ainakin yksi asiallinen kristitty vaikka et vaikutakaan edustavan valtavirtaa ja itsensä mukaan "oikeaoppista" oppia, jonka mielestä kaikki luonnollinen on syntiä.

        "Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi."

        Linkkejä minulla ei ole tarjota asiasta, koska olen lukenut tietoni kirjasta 'Nag Hammadin kätketty viisaus: gnostilaisia ja muita varhaiskristillisiä tekstejä', joka on nimensäkin perusteella tekstikokoelma. Gnostilaisen käsityksen mukaan on olemassa hyvä (hengellinen ja aineeton) Jumala joka on luonut maailman, ja paha aineellinen jumala, jota eräs gnostilainen teksti kutsuu nimellä Jaldabaoth, joka on luonut tämän fyysisen maailman. Kristitty teologi Kari Kuula kirjoittaa gnostilaisuudesta tässä linkissä, jonka kohta "Omaperäinen oppi luomisesta" sisältää viittaamani kertomuksen:
        http://www.karikuula.com/91

        Luin gnostilaiset evankeliumit kauan sitten joten viittaamani taitaa olla kirjassa 'Johanneksen salainen kirja', mutta en ole täysin varma.

        "Mielestäni mainitsemasi 2. kohta ei pidä paikkaansa. Tässä kuohitsemisen sijaan tarkoitetaan ihmisiä jotka ovat psykologisesti kyvyttömiä avioliittoon. Mielisairaita, peräkammarin poikia, köyhiä, jne jne."

        Jeesus sanoi siinä kohdassa johon viittaan, että on olemassa ihmisiä jotka ovat tehneet itsensä avioonkelpaamattomiksi, ja mielestäni itsensä tekeminen avioonkelpaamattomaksi tarkoittaa kuohitsemista kuten skoptsien uskonlahko teki Venäjällä. Tässä on koko jae:

        Matt.: 19:12 Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."


        "Jos sinulta löytyy hyviä suomalaisia linkkejä kyseisiin joogajuttuihin niin mielelläni tutustuisin niihin."

        ("Haluan myös kertoa teille, että Kundalini ei ole vaarallista jos tietää mitä tekee.")

        "Hyviä linkkejä? Mieluiten suomenkielisiä."

        Minulla ei valitettavasti ole antaa suomenkielisiä linkkejä, koska luen internetistä tekstiä useimmiten englanniksi. Tämä linkki sisältää englanniksi tiedon minkä vuoksi kristinusko hyökkää ihmisen seksuaalisuutta vastaan:
        http://see_the_truth.webs.com/Sexuality.html
        (Huomaa nadien (nadi = energiakanava sielussa) määrä 144 000, chakrojen määrä 7)

        Tässä linkissä on ohjeita saatanalliseen voimameditaatioon, mutta niiden lisäksi tämä on jaettu neljään osaan joista kohta "information" oikealla puolella saattaisi kiinnostaa sinua jos jaksat lukea englanniksi.
        http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html
        Mainitsit, että selkäranka on käärmeen muotoinen. Tämä on totta, ja joogisessa perinteessä selkärangassa on energiakeskuksia joista alimman (juurichakran) alla Kundalini on kääriytyneenä. Fyysisen joogan tarkoitus on tehdä selkärangasta notkea jotta Kundalini voisi nousta turvallisesti.

        Sanot myöhemmin, että:
        "Minua ei niin kiinnosta näiden vanhojen muinaisuskontojen filosofiat niin. Sen sijasta minua kiinnostaa tietää miksi parjaamallesi kristinuskolle ja sen voittokululle ei näy loppua? Miksi kristinusko vetoaa varsinkin kaikkien vähäosaisten ja köyhimpien yhteiskuntaluokkien osiin? Et voi selittää puhki kristinuskoa sillä oletuksella että se olisi "jokin vallassaolevien kehittämä orjuutusoppi" vain."

        Olen samaa mieltä, että pelkästään orjuutusoppi ei ole riittävä selitys, ja siksi olen valmis tarjoamaan sinulle omaa käsitystäni asiasta ja paria linkkiä joissa on lisämateriaalia (englanniksi tosin). Käsitykseni mukaan ihmisen ajatuksilla on voimaa muokata olevaisuutta; erityisesti jos on kyse hengellisesti kehittyneestä ihmisestä joka on harjoittanut voimameditaatiota. (Lyhyesti: ajatukset ovat sähkömagneettisia impulsseja, ihmistä ympäröi aura niminen energiakenttä, joka vaikuttaa olevaisuuteen ajatusten kautta).

        Kristinusko on aloittanut hengellisen köyhyyden kauden jossa ihmiset eivät enää meditoi tai tee hengellisiä harjoitteita, jonka vuoksi ajatusten voimakkuus on heikentynyt. Koska (käsitykseni mukaan) ajatukset muokkaavat tätä todellisuutta se aiheuttaa katastrofin jos lukuisat ihmiset keskittyvät vaikkapa Jeesuksen sanoihin:

        (luu 12:51-53)
        "Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan,
        isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan.""

        (Jatkuu!)

        Alla muutama linkki Jungista ja hänen parhaimmasta suomennetusta kirjasta Unia, ajatuksia ja muistikuvia, joka kyllä kannattaa sinunkin lukea. Kirkoitin pitkät pätkät mutta kone valitettavasti teki tepposet ja nielaisi koko takstin vege, en kerkeä nyt kirjoitella enempää tällä kertaa. Jungia haluan korostaa myös sinulle vielä sen verran, että koen hänen tehneen varsinaista pioneerityötä siinä kun hän on mainitsemani mukaan yhdistänyt varhaiskristillisyyden ja varhaisten gnostikkojen ja alkemistien viisaudet nykyisen syvyyspsykologian piiriin. Joku väitti alempana ettei Jung olisi kristitty muttei tämä pidä paikkaansa. Joku taas sinun saatanan palvonnan piiristä saattaa väittää, että Jung uskoo Kristuksen Jumalaa ja sen takia palvoo pahaa. Näin yksisilmäistä, mustavalkoista ja luokittelevaa ja karsinoihin tyypittelevää tämä ihmisten elämä vielä kaikkeja värejä hyväksymättä on. Valistustyö jatkuu. Ja sinulle hyvää jatkoa.
        http://siivola.org/markku/krit/carl_gustav_jung.html
        http://pp.kpnet.fi/seirioa/JUNG.htm


      • käärmeilyä
        käärmeilyä kirjoitti:

        Alla muutama linkki Jungista ja hänen parhaimmasta suomennetusta kirjasta Unia, ajatuksia ja muistikuvia, joka kyllä kannattaa sinunkin lukea. Kirkoitin pitkät pätkät mutta kone valitettavasti teki tepposet ja nielaisi koko takstin vege, en kerkeä nyt kirjoitella enempää tällä kertaa. Jungia haluan korostaa myös sinulle vielä sen verran, että koen hänen tehneen varsinaista pioneerityötä siinä kun hän on mainitsemani mukaan yhdistänyt varhaiskristillisyyden ja varhaisten gnostikkojen ja alkemistien viisaudet nykyisen syvyyspsykologian piiriin. Joku väitti alempana ettei Jung olisi kristitty muttei tämä pidä paikkaansa. Joku taas sinun saatanan palvonnan piiristä saattaa väittää, että Jung uskoo Kristuksen Jumalaa ja sen takia palvoo pahaa. Näin yksisilmäistä, mustavalkoista ja luokittelevaa ja karsinoihin tyypittelevää tämä ihmisten elämä vielä kaikkeja värejä hyväksymättä on. Valistustyö jatkuu. Ja sinulle hyvää jatkoa.
        http://siivola.org/markku/krit/carl_gustav_jung.html
        http://pp.kpnet.fi/seirioa/JUNG.htm

        Tuo Pietikäisen linkki on huono. Lisäksi "Job saa vastauksen"- teos suomennettu jossa Jung antaa kyytiä Jahvelle olan takaa. En kyllä allekirjoita sitä täysin. Ja toinen, "Kohti totuutta" löytyy myös suomennettuna:
        http://siivola.org/markku/krit/epatieteellista_jungia.html


      • Anonyymi
        käärmeilyä kirjoitti:

        Jatkuu:

        Pahuuden arpa siis lankesi helposti "pimeydelle" jossa petoeläimet vaanivat tappaen ihmisetkin, ja pimeyden symbolina käärme on yksi parhaista eläimistä koska se pimeässä maan kolossaan tosiaankin väijyy aina myrkkyhampaidensa kanssa ketä vaan. (Mikä mielenkiintoista, käärme muodoltaan muistuttaa eläinten ja ihmisen selkärankaa. "Käärme ihmisen sisimmässä" saatanan henkenä vaikuttamassa saattoi selittää judaisteille sen, miksi ihmiset olivat taipuvaisia pahuuteen ja väkivaltaan. Tämä nyt vain yksi ajatelma.)

        Luultavasti luonnossa vaikuttavat luonnon voimat peilautuvat rajan takana olevaan henkimaailmaan peilin tavoin. Tämä tarkoittaisi sitä että myös rajan takana olisi samalla lailla vallitsevat "tapa tai tule tapetuksi" olevat luonnon henget ja karut henkiolennot. Jotensakin näin. Tämä ja nämä ovat nyt siis omaa spekulaatiotani siitä millaisena näen olevan mahdollisen henkimaailman. Loogisesti ajateltuna luulen ja uskon silti näin olevan. Koska mihin muuhun mahdollinen olemassaoleva henkimaailma voisi pohjautua, ellei näkyvään todelliseen maailmaan? Tämän loogisuuden mukaan etenin siis ylläolevassa.

        "Tässä ei kuitenkaan huomioida, että kristittyjen oma Jumala tappoi kirjansa mukaan lukuisia ihmisiä ja valehteli pariin otteeseen kuten sanoessaan, että syödessään hyvän ja pahan tiedonpuusta ihminen kuolisi vaikka Aatami eli sen jälkeen pitkän elämän, pitempään kuin nykyajan keskivertoihminen."

        Kyllä ihminen "kuolikin" puraistessaan Paratiisin omenasta koska tämän tapahtuessa Aadamin ja Eevan "olomuoto" muuttui. Jeesuksella oli/on sama olomuoto hänen noustessaan kolmantena päivänä kuolleista ylös. Sitä kutsutaan ylösnousuruumiiksi:

        Joh. 20:17 Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Joh. 20:1&rnd=1455053220101
        Tämän takia Jeesus kielsi koskemasta häneen. Hänen ruumiinsa oli vielä tietyntyyppisessä käymistilassa tms.

        "Gnostilaiset jotka eivät mitään kristittyjä nykyajan kriteereillä (kuten eivät oman aikansakaan valtavirran mukaan) olleet oivalsivat oikein, että syntiinlakeemusmyytin ja Raamatun alkukertomuksen hyvä henkilö on Käärme joka toi tiedon ja paha taas on "jumala" nimeltä Jaldabaoth joka hallitsi materiaalista maailmaa."

        Tuosta olisi mukava saada jos mahdollista suomenkielistä linkkiä. Olen ollut siinä käsityksessä että gnostilaisuudessa Jumala käsitetään hyväksi asiaksi.

        "Raamattu kuvaa Saatanan pahana vaikka Jeesus itse rikkoo jatkuvasti "Jumalan" käskyjä mm. käyttämällä väkivaltaa temppelissä."

        Tuo onkin ainoa kohta uuden testamentin puolelta jossa Jeesus käytti ns. kovempia keinoja.

        Mutta tulipa kirjoitettua rutkasti tekstiä!

        Käsittääkseni kysymys on tempoelin puhdistamisesta eikä kenenkään satuttamisesta. Rohkea veto keltä tahansa vastaavaan vastuuseen joutuvalta ja täysin tietoiselta persoonalta kuitenkin vastassa oli hallitus ja uskonto.


    • käärmeilyä

      Tämä keskustelunavaus on ihan hyvä. Keskustelu vastapuolen kanssa avaa aina silmiä. Minun kristilliset silmäni aukesivat lisää auki näitä kirjoitellessani. Kiitos siis myös saatananpalvojille tästä. Saatanahan saa Aadamin ja myös uuden Aadamin, Kristuksessa olevan ihmisen silmät aukeamaan. Viisaus on sellainen asia, joka meidän yhdessä kannattaa jakaa.

    • fda

      Niiden aikojen juutalaiset eivät pitäneet käärmeistä, eivätkä possuista koska ne olivat naapurikansojen juttuja ja he halusivat pitää oman uskontonsa itsellään.

    • fda

      Toivottavasti et ole satanisti. Se on uunojen touhua sekin.

      • tilanneontämä

        Kyllä he ovat ihan oikeita. Ja ihan hyvä tietää sinunkin, sillä jostain syystä haluat hävittää kristillisen kirkon, ja sitten tänne tulevat nämä kaikki muut tilalle.

        USA:ssa he ovat leviämässä voimalla, ja heillä on tosiaan paljon rajummat menot siellä.

        Me elämme aikojen loppua. Uskonnot sekoittuvat, ja länsimaalaisista on tulossa taas pakanoita, jotka tyhmyyksissään kääntyvät kuka mihinkin.


      • KunniaLuciferille

        Puhalla trumpettiisi, Gabriel! Herramme Saatana on saapuva!


      • fda
        tilanneontämä kirjoitti:

        Kyllä he ovat ihan oikeita. Ja ihan hyvä tietää sinunkin, sillä jostain syystä haluat hävittää kristillisen kirkon, ja sitten tänne tulevat nämä kaikki muut tilalle.

        USA:ssa he ovat leviämässä voimalla, ja heillä on tosiaan paljon rajummat menot siellä.

        Me elämme aikojen loppua. Uskonnot sekoittuvat, ja länsimaalaisista on tulossa taas pakanoita, jotka tyhmyyksissään kääntyvät kuka mihinkin.

        "Kyllä he ovat ihan oikeita. Ja ihan hyvä tietää sinunkin, sillä jostain syystä haluat hävittää kristillisen kirkon, ja sitten tänne tulevat nämä kaikki muut tilalle."

        Enpä usko, kaikenlainen huruilu nyt on ollut maailmansivu pienten porukoiden puuhastelua. Kristinuskokin oli täysin erilainen ennenkuin pääsi valtaan käsiksi ja sitten meni touhu päinvastaiseksi, yhtäkkiä poltettiin kirjoja ja vainottiin kerettiläisiä.

        "USA:ssa he ovat leviämässä voimalla, ja heillä on tosiaan paljon rajummat menot siellä."

        Joo, oikein patsaan pystyttivät. Eipä taida kovin montaa sellainen pelottaa.

        "Me elämme aikojen loppua. Uskonnot sekoittuvat, ja länsimaalaisista on tulossa taas pakanoita, jotka tyhmyyksissään kääntyvät kuka mihinkin."

        Uskonnot ovat aina sekottuneet. Protestanttisuudessakin on selvää vaikutusta islamista. Ainoastaan kristinusko ja islam ovat pyrkineet muut täysin hävittämään kartalta. Aika alkaa olla kasvaa aikuisiksi, eikä uskoa että jokin olento meidät täältä pelastaisi tai tuhoaisi. Ihmisten luomien ongelmien ratkaisu on ihmisissä.


      • tilanneontämä

        Nyt murjaisit niin mahtavan vitsin, etten sano mitään.

        Toki ymmärrän, ettei ateisti ole kartalla.


      • tilanneontämä

        OIkeastaan tässä oli moniakin vitsejä. En viitsi luetella niitä kaikkia, ja minulla on parempaa tekemistä, sillä et kuitenkaan ymmärtäisi. Riitti, että sanoin kerran, olen hoitanut velvollisuuteni sinun suhteesi.

        Jatka sitten vain toimintaasi ja hävitä kirkko, ja katsotaan kuinka kivat oltavat lapsilla ja lapsenlapsillasi kenties jo on täällä...Yritin siis vain vedota järkeesi, mutta koska teillä sitten järkeä olisi. Hyvinvointivaltiossa elää, tässä on kirkko, joka ei häiritse ketään ja saa asua paikassa, jossa sattuu nyt olemaan hyvä säkä, että 70 v. ollaan oltu sotimatta, melko korkea elintaso, mutta ei muuta tekemistä kuin jänkyttää jostain kirkosta, jonne saa täällä mennä vapaaehtoisesti ja joka antaa ateistin elää rauhassa. Mutta ateisti ei anna sen elää rauhassa.

        Tuo on sitten vain toisenlaista typeryyttä, ja tyhmyyttä, kuin niiden jotka halajavat jopa vanhoja pakanauskontoja tänne, luullen niitä "rauhanomaisiksi".


      • fda

        "OIkeastaan tässä oli moniakin vitsejä. En viitsi luetella niitä kaikkia, ja minulla on parempaa tekemistä, sillä et kuitenkaan ymmärtäisi.

        Vai naurattiko tässä se oma tietämättömyys ja se, että et kykene väitteitäsi todistamaan?

        "Riitti, että sanoin kerran, olen hoitanut velvollisuuteni sinun suhteesi."

        Ei sinulla mitään velvollisuutta ollut esittää tekopyhää tai tekoviisastakaan.

        "Jatka sitten vain toimintaasi ja hävitä kirkko, ja katsotaan kuinka kivat oltavat lapsilla ja lapsenlapsillasi kenties jo on täällä...Yritin siis vain vedota järkeesi, mutta koska teillä sitten järkeä olisi."

        Et sinä järkeen yrittänyt vedota vaan tunteisiin. Eli et edes yrittänyt.

        "Hyvinvointivaltiossa elää, tässä on kirkko, joka ei häiritse ketään ja saa asua paikassa, jossa sattuu nyt olemaan hyvä säkä, että 70 v. ollaan oltu sotimatta, melko korkea elintaso, mutta ei muuta tekemistä kuin jänkyttää jostain kirkosta, jonne saa täällä mennä vapaaehtoisesti ja joka antaa ateistin elää rauhassa. Mutta ateisti ei anna sen elää rauhassa."

        Tunteellista soopaa, joka ei vastaa todellisuutta. Kirkko ei ole tämän maan korkeaa elintasoa tehnyt vaan tämän maan ihmiset.

        "Tuo on sitten vain toisenlaista typeryyttä, ja tyhmyyttä, kuin niiden jotka halajavat jopa vanhoja pakanauskontoja tänne, luullen niitä "rauhanomaisiksi"."

        Kukapa tänne uskontoja haluaisi tuoda? Eikös se sinun kirkkosi kovaan ääneen puhu, että otetaan vaan lisää tulijoita kuin ne olisivat täysin harmittomia. Kuvittelette, että joku koulumattamaton joka uskoo samanlaiseen uskontoon kuin tekin parantaa sitä tasapainoa tässä maassa uskovien suuntaan.


      • fda
        tilanneontämä kirjoitti:

        Nyt murjaisit niin mahtavan vitsin, etten sano mitään.

        Toki ymmärrän, ettei ateisti ole kartalla.

        Tämä selvä. Tule takaisin sitten kun olet perehtynyt Euroopan ja uskontosi historiaan.

        Aloita vaikka Lutherin kirjoista, joissa hän haluaa pistää "juutalaiset töihin" ja jossa hän kehottaa polttamaan synagogat.

        http://web.archive.org/web/20140222024522/http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kansallissosialistinen-jarjesto-aikoo-julkaista-lutherin-juutalaisvastaisen-kirjan-suomeksi/

        "Kansallissosialistinen järjestö aikoo julkaista Lutherin juutalaisvastaisen kirjan suomeksi

        Virossa rekisteröity yhdistys La Colonia (viroksi lyhennettynä MTÜ) on julkaisemassa Martti Lutherin kirjan Juutalaisista ja heidän valheistaan suomeksi. Virossa painetulle kirjalle yritetään saada suomalaisten kirjakauppojen valikoimaan."

        ...

        "Juutalaisista ja heidän valheistaan ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1543. Suomeksi Juutalaisista ja heidän valheistaan ilmestyi ensi kerran vuonna 1939. Toinen, pieni painos ilmestyi vuonna 1976 ja sitäkään ei ole enää saatavilla. Teinosen mukaan nyt käsillä oleva laitos on 1930-luvulla Saksassa lukuisina painoksina ilmestyneen lyhennelmän, niin sanotun kansanpainoksen käännös, jossa Lutherin teoksen pääsanoma on esitetty hyvin tiiviisti."

        http://web.archive.org/web/20140222024631/http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/professori-luther-pamfletin-julkaisu-koettelee-pykalien-rajoja/

        Professori: Luther-pamfletin julkaisu koettelee pykälien rajoja

        "Juutalaisista ja heidän valheistaan on julkaistu suomeksi aiemminkin. Viimeisimmästä julkaisusta vuonna 1939 olivat niin ikään vastuussa äärioikeistolaiset, kirjan kustansi kansallissosialistinen Kustannus Oy Vasara."


        Natsien opeilla oli lyhyet jäljet. Ei suinkaan ateismissa tai pakanuudessa, vaan kristinuskon juutalaisvastaisessa historiassa. Saksassakin oli ristiretkien aikaan "harjoiteltu" juutalaisilla, kun ritarit saivat päähänpiston että vääräuskoisiahan asuu täälläkin.


      • fda

        Tässä on muutense väärinkäsityksen vaara, että haluaisin tuhota kristinuskon tai kirkot. Ei pidä paikkaansa, minusta kukin saa uskoa kuten haluaa niin kauan kuin sen perusteella ei aiheuteta haittaa muille. Kirkkojen erityisasema heikentää maatamme, kun täällä kumarretaan uskontoa niin myös tulijoiden takapajuisessa vaiheessa olevaa uskontoa kumarrellaan. Muistetaan vielä, että kristinuskokin on tulija tässä maassa. Suomalaiset eivät lähi-idän juttuihin uskoneet, täällä oli omat jumalat. Raamatussakin on tästä kohta, muistatko sen?


    • dsdsewwewe

      Juutalaiset eivät pidä käärmettä pahan symbolina vaan eläimenä joka antoi ihmiselle idean kehittyä ihmisenä.
      Ennen kielletyn hedelmän syömistä ihminen ei tiennyt hyvästä eikä pahasta vaan käyskenteli alasti puutarhassa, ehkä tyhmänä.
      Hedelmän syömisen jälkeen ihmisen silmät avautuivat ja he ymmärsivät jotakin maailmasta ja pukeutuivat vaatteisiin.
      Näin Myös jumala asian ilmaisi että ihminen on jo kehittynyt tietämään hyvän ja pahan.Jumala antoi ohjeensa olla hyvä.

    • eiköhänseolenäin

      Käärme l. saatana petti ihmisen ja kun käärmeilyä-nimimerkki sanoi, että Kristus ja Lucifer ovat ikään kuin veljeksiä, niin näyttäisi siltä, että Ilm.kirjan mukaan kun tulee antikristus, Jumala taas testaa ihmisiä, joko he ovat oppineet erottamaan kumpi on kumpi. Saatanahan osaa nimenomaan esittää "hyvää" ja siksi siinä mennäänkin halpaan.

      Eli kuten muistamme, se on sitten menoa, jos valitaan väärin.

      Nyt kun Raamatusta on tehty sellainen, ettei sillä ole enää mitään auktoriteettia, on tietenkin ymmärrettävää , ettei tähän lopputaisteluun enää kukaan osaa varautua.

      Saatana päästetään siis irti lopussa ja sen jälkeen tulee sitten Kristuksen toinen tuleminen ja kaiken loppu.

      Ja kadotukseen menevät pedon merkin ottaneet ja kaikki nuo porukat tulevatkin vainoamaan kristityitä (ja kenties myös juutalaisia, tosin jotkut miettivät tuleeko ak kenties juutalaisista).

      Tämän vuoksi klassista kristinuskoa yritetäänkin tuhota, että ihmisiltä katoaisi tieto. Näet on vielä jotain, mikä pidättää. Täällä on vielä liikaa ihmisiä, joilla on jotain tietoa tästä asiasta.

      Tämä ak-valtias on tosiaan sellainen, josta ei noin vain sanota, että se on paha, ja harhauttaa, jos mahdollista valitutkin.

      • käärmeilyä

        Ihan hyvä teksti. Tätä asiaa on tullut mietittyä vuosia. Antikristuksen ja Kristuksen ero on hiuksenhieno. Varmuuden vuoksi kehoitankin pitämään kundaliinijoogan vain joogan ja mietiskelyn piirissä. Mutta kehoitan myös kristittyjä ymmärtämään sen ettei joogassa ja mietiskelyissä ylipäätänsäkään ole mitään pahaa, kuten luonnollisessa seksissä ja seksuaalisuudessakaan ole mitään pahaa. Joten tutustumaan vaan omiin sisäisiin kykyihin ja voimiin. Pitäisi muistaa vain mikä ja millainen on käärmeen luonto. Ihmisen luonto on syvällä sisimmässä samanlainen kuin käärmeen, kuten kaikkien luotujen olentojen. Koska pedonkin luku on inhimillisen ihmisen luku. Tästä muistutuksena natsien hirmuteot jonka juutalaiset saivat oppia rankemman kautta.


      • fda

        Mitä mieltä olette näiden okkulttisten teorioidenne perusteella siitä että varhaisessa kirkossa oli piispa Lucifer, joka puolusti kolminaisuusoppia? Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon tiedätte uskontonne historiasta.


      • njhuhubh

        edellenkään käärme ei ollut saatana vaan puhui totta että ihminen saa tiedon hyvästä ja pahasta.Näin myös Jumala todistaa.


      • sscxcxcxcx
        käärmeilyä kirjoitti:

        Ihan hyvä teksti. Tätä asiaa on tullut mietittyä vuosia. Antikristuksen ja Kristuksen ero on hiuksenhieno. Varmuuden vuoksi kehoitankin pitämään kundaliinijoogan vain joogan ja mietiskelyn piirissä. Mutta kehoitan myös kristittyjä ymmärtämään sen ettei joogassa ja mietiskelyissä ylipäätänsäkään ole mitään pahaa, kuten luonnollisessa seksissä ja seksuaalisuudessakaan ole mitään pahaa. Joten tutustumaan vaan omiin sisäisiin kykyihin ja voimiin. Pitäisi muistaa vain mikä ja millainen on käärmeen luonto. Ihmisen luonto on syvällä sisimmässä samanlainen kuin käärmeen, kuten kaikkien luotujen olentojen. Koska pedonkin luku on inhimillisen ihmisen luku. Tästä muistutuksena natsien hirmuteot jonka juutalaiset saivat oppia rankemman kautta.

        Käärme ei ole mkään käärme joogassa vaan symboli sähköenergiasta joka kulkee kierteisesti.
        Käärme ei ole myöskään Saatana.


      • eiköhänseolenäin
        käärmeilyä kirjoitti:

        Ihan hyvä teksti. Tätä asiaa on tullut mietittyä vuosia. Antikristuksen ja Kristuksen ero on hiuksenhieno. Varmuuden vuoksi kehoitankin pitämään kundaliinijoogan vain joogan ja mietiskelyn piirissä. Mutta kehoitan myös kristittyjä ymmärtämään sen ettei joogassa ja mietiskelyissä ylipäätänsäkään ole mitään pahaa, kuten luonnollisessa seksissä ja seksuaalisuudessakaan ole mitään pahaa. Joten tutustumaan vaan omiin sisäisiin kykyihin ja voimiin. Pitäisi muistaa vain mikä ja millainen on käärmeen luonto. Ihmisen luonto on syvällä sisimmässä samanlainen kuin käärmeen, kuten kaikkien luotujen olentojen. Koska pedonkin luku on inhimillisen ihmisen luku. Tästä muistutuksena natsien hirmuteot jonka juutalaiset saivat oppia rankemman kautta.

        Ei kristityitä tarvitse enää kehoittaa harjoittamaan seksiä, he ovat jo kaikki villiintyneet. Samaten joogaa ja kaikkia muitakin uskontoja. Synkretismi jyrää.

        Itse en välitä joogasta ja tunnen sitä kohtaan ihan luontaista vastenmielisyyttä. Harjoitin kyllä joskus nuorempana, mutta Kristuksen kirkastuttua yhä enemmän, ei ole edes tarvetta.

        En siis sano itselleni: älä tee sitä, älä tee tätä, vaan ne tulevat vain luonnostaan, ei ole tarvetta sille. Kristus on niin kiinnostava, ettei edes kiinnosta nuo nykyajan kaikki hömpötykset.

        Jotkut ovat sitten vain aivan uskomattomia kuten tällainen naurettava satanismi. Kaipa ihmiset ovat ihastuneet oletettuun viisauteensa nyt.

        Jungista sen verran , että kyllä hänkin sotkeutui oletettuun viisauteensa, eikä häntä kannata profeettana pitää, ei ollut Jumalan palvelijoita.

        Sitten taas rukoilemiseen ei tarvita mitään itämaisia tekniikoita, niitä on kristikunnalla ollut iät ajat omasta takaa, enkä ainakaan itse ole tarvinnut mitään apua sieltä päin. Juuri se luulo, että sieltä tarvitaan jotain apukeinoja, on jotenkin jo aika paljastavaa.


      • fda

        Rukoustekniikkaa lähi-idästä. Siinäpä olisi hyvä nimi kristilliselle artikkelille.


    • inti

      Harrastetaanko Suomessa paljonkin kundalinijoogaa?

      • tuskinpa

        "Jung tutki koko elämänsä ajan myös itämaisia uskontoja ja muun muassa hänen kundalini-joogaa käsitellyttä luentoaan Zürichin psykologikerholla 1932 pidetään merkkipylväänä itämaisen kundalini-käsitteen syvemmälle ymmärtämiselle länsimaissa."
        https://fi.wikipedia.org/wiki/C._G._Jung


    • Luomiskertomuksessa käärme ei ole "kavalin" vaan "viisain" eläimistä. Käärme on myös vanha viisaudensymboli. Se nähtiin kanaanilaisessa myytissä välittäjänä ihmisen ja Taivaan kuningattaren välillä, joka opasti Evaa syömään viikunaa ja lähestymään siten jumalaansa ja ymmärtämään seksuaalisuutensa, minkä Adam teki perässä. Taivaan kuningatar oli myös hedelmällisyyden jumala.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1990
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1549
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      141
      1408
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1077
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      121
      970
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      50
      792
    Aihe