Jassu selittää toimettomuuttaan

Tapani54v

117

3691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sssfRr

      sehän sopii Jassulle paremmin kuin hyvin, tuolla kun ei tarvitse edes teeskennellä tekevänsä tai hakevansa töitä. Taisi Englannissa kuitenkin tulla pienoinen paniikki ja Riku tuli kuvioihin Ausseista , voi miten sopivasti. Ei Jassulla kyllä ainakaan järki päätä pakota, tiedä sitten Rikua, voi olla vielä uutuuden viehätystä.

      • patakattilaasoimaa

        Eipä ne työt teitäkään rasita.


      • dll236
        patakattilaasoimaa kirjoitti:

        Eipä ne työt teitäkään rasita.

        ei tienkään työt rasita, tämä vapaa-aika vaan ottaa pattiin. Vaan kun kyse on tässä ja nyt tästä Jasmin Mäntylästä. Edelleen sitä mieltä, että tuo tapaaminen lentokoneessa on satua, ja kukapa ei satuihin uskoisi.


    • MiljonäärinPyykkääjä

      "Rakkaani on iloinen siitä, että huolehdin kodista, kokkaan hänelle ja annan hänen olla se Mies suhteessamme. Joidenkin korviin tuo kaikki voi kuulostaa vanhanaikaiselta toimintamallilta, mutta meille se toimii. Itse pelkästään nautin siitä, että teen ne ns. naisen hommat."

      Vie sie, mie vikisen.

      Eihän tuo kotivaimon "toimintamalli" tuntunut toimivan Englannissakaan muutamaa alkukuukautta kauempaa. Tietysti Jassu voi nyt "haastaa itsensä", kun on ihan opetellut käyttämään pesukonetta, ripustamaan pyykit, ja tiskikoneellakin voi tehdä uusia innovaatioita.

    • saatanansaatana

      Kusista paskaa saatana!

      Terv.
      Hekla

      • Suurenmoista

        Väärin Hekla. Kaikki paikat joissa Jaz on ikinä koskaan vieraillut ovat aivan upeita, mahtavia.


    • cheapbitch

      Kässärin mukaan mennään.

      Tämä kotona hääräily riittää oman aikansa, kunnes hermot menee ja pitää saada jotain omaakin. Ja sitten olikin taas paskin vuosi ikinä.

      Jos tämä sopii Rikulle, niin sitten Rikulle sopii varmasti myös rahoittaa kotirouvailu kunnolla: Jaskalle rahaa omalle tilille omia menoja varten sekä eläkevakuutus. Ehkä myös henkivakuutus.

      Mielestäni on ihan ookoo lomailla omaan piikkiin vaikka koko loppuikänsä, mutta ei pidä olla niin tyhmä, ettei turvaa itseään vanhuuden varalle.

    • jessusta

      Jassu oli enkuissa sitä mieltä, että pitää saada jotain omaa & nyt taas mielissään on kotivaimona ?! Mikä logiikka tässä on ? Ihme juttu ettei harrasta mitään eikä tee vapaaehtoistyötä, koska jos mun ei tarvis pakertaa päivätöissä niin antaisin aikani esim.eläimille ja tosiaan harrastuksille jäis vielä aikaa. Siinä tapais muitakin ihmisiä ja lois sitä omaa elämää. Jassu taitaa oikeesti olla vähän yksinkertainen, koska ei kaipaa elämään mitään ihmeellistä; aurinko, seksi ja viini tuntuu riittävän. Ja Primark-rytkyjen haaliminen. En usko, että hirveesti kotitöihin menee aikaa ja ruoat vaikuttaa aika simppeleiltä heillä. Mitä se sitten tekee ? Kuvaa omaa naamaa instagramiin, what a life!!!!

    • suhdeshoppailua

      No joo, Jassun "kokkailu" on sitä että availee vacuumipakkauksia ja ottaa kuvan tästä uroteostaan. Siivouskuvia ei jostain syystä ole silmään osunut. Tunnen aika monta /- 60 v miestä enkä oikein usko että ne ymmärtää miksi ihmeessä joka asiasta pitää ottaa kuva. Varsinkaan omasta naamasta, joka ei ole edellisestä kuvasta paljon ehtinyt muuttua.

      Jassun suhteissa saattaa olla laskeva trendi eli suhteet alkaa lyhetä sitä mukaa kun ikää tulee. Kärsimättömyys iskee nopeasti kun mies osoittautuukin ihan tavalliseksi ihmiseksi jolla on myös vikoja (=luonteenpiirteitä) joita ei vaan voi kestää pitemmän päälle. Itseään ei voi lukita mihinkään suhteeseen koska parempi saattaa odottaa ihan nurkan takana.

      • Kadetti

        Hyvin sanottu


    • seksionkivaanoilla

      Rikun kotirouvana on kivempaa kun on iso talo, ei pieni asunto kuin Denulla. Rikulla on rahaa ja on nuorempi joten jaksaa painaa Jasua kauemmin.

      • NytMeniHermot

        Ja tupakillekin pääsee ihan patiolle, ei tarvii vääntäytyä rappuoven viereen. Eikä vetää sähkötupakka korvikkeeks. Hermot siinäkin meni!


    • turistiko

      Tuota, tuota... Jassuhan asui Australiassa, ainakin omien sanojensa mukaan, nyt on kuitenkin turisti? Jassuhan on oikea kunnon tuuliviiri.

    • Elämää.nähneet

      Suhteet lyhenee sitä mukaa, kun kokeneemmat, vielä viriilit ukot odottavat suhteelta muutakin kuin ikipissiksen toimetonta elämää. Uutuuden viehätys katoaa, kun suhde vanhenee ja paljastuu todellisuus. Muutaman vuoden kuluttua se ulkomuotokin alkaa rapistua.

      • voisentään

        On se varmasti helppoa elämää,kun on millä leuhkia ja isotella,
        eikä työt rasita vartaloa eikä tuu silmäpusseja.Tsa katsotaas muutaman vuoden
        päästä mikä on meininki.
        Matamilla on synnynnäinen leuhkimisen tarve,vähän niinku Tunkillakin.
        Aussiäijä antaa hieman fyrkkaa yöllisestä,sitte häippäsee kaupungin
        valoihin kattelee blondeja,upeita neitoja siellä varmaan riittää
        äijän vanhoja sutturoita,siitähän tuo erojuttukin varmaan juontaa.
        Matami se vaan talon nurkilla vahtii,ettei hämähäkit pääse
        levittäytymään seinille ja patjojen alle.
        Työhuoneesta muuten ei vielä kuvia,siitä miljonäärin hetekasta.


    • sitäsaamitätillaa

      LaiskaJassu taas selittelee, eipä tuo isohammas ollut enkuissakaan missään töissä, onko ollut muuallakaan? kuin pikku ajan veturipuiston panopuuna ja Krrrreikassa vähän aikaa papsujen nielijänä. Akka käy neljääkymppiä eikä työhistoriaa ole ollenkaan! Uskomaton luuseri, mutt eikös romanit olekkin just laiskoja maankiertolaisia. Ja Heklan on ihan turha vinkua puolustukseksi, ite olet äpäräsi kasvattanut.

      • voisentään

        Ihme mutsi sillä,kun ei ole työhön opettanu,sanompahan vaan että
        kaikki mahdollisuudet ois Matamilla ollut saada hyvä ammatti,
        kun niinkin valokuvauksellinen oli nuorena,varsinkin muotialalla,
        mutta kun varmasti hyvin aamu-uninen ja laiska,ni mistään ei tullu
        mitään valmista ja piti kollien perässä juosta,ja juopotella.


    • emämokailijaJassu

      Kunnon tiliä ei oo tainnut tulla kuin sitten vuoden 2006 kun oli vuoden Radio Pookilla vakinaisessa työssä. Sitä ennen ja sen jälkeen on ollut vain satunnaisia keikkoja, nää viimeiset kai vain pelkillä matka- ja ruokaetuuksilla. Ei oo hääppöstä.

      Englannissa oltiin ekaks niin pappan kotivaimoa, keiteltiin puuroja ja pilkottiin omenoita kunnes sekin vähä rupes kylästyttään ja piti saada omaa elämää koska mies ja miehen passaaminen ei voi olla elämän ainoa sisältö, avioliitto ei voi olla vankila eikä ollut yhtään kivaa pitää vaan pappalle seuraa. No, nyt se on ihan samassa jamassa.

      Tollanen loiseläjän tie on avoin kaikille naisille, ja miksei miehillekin, mutta suurin osa pitää kuitenkin omaa itsenäisyyttä ja taloudellista riippumattomuutta parempana kuin kumppanin (tai sossun) armoilla elämistä. Puhumattakaan siitä että työstä myös saa paljon muutakin kuin vain sen rahallisen korvauksen.

      Eikä tolla rikulla nyt mitenkään loistavasti mene, firma konkassa, ikää liikaa ja hanttihommia. Mökki vuokralla, tulevaisuus erittäin epävarmaa ja rahat tiukalla. Mut Jassullahan on otsaa levittäytyä siihen elätettäväksi, eipä se hävennyt käyttää hyväkseen vanhaa sairaseläkeläistäkään. Köyhyysrajoilla taas eletään Perthissäkin mut ansiotyöhönhän Jassua ei saa, ei Suomessa, ei Englannissa eikä varmasti Saksassakaan, sinnehän niiden piti seuraavaksi muuttaa.

      • oletkotyötön

        Kenen elättinä sinä täällä tähän aikaan päivästä arvostelet Jassua?


      • hyväpalkkainen
        oletkotyötön kirjoitti:

        Kenen elättinä sinä täällä tähän aikaan päivästä arvostelet Jassua?

        Katsos kun jotkut tekevät vuorotyötä, oletko sellaisesta koskaan kuullutkaan, elätti.


      • rwerwerr
        oletkotyötön kirjoitti:

        Kenen elättinä sinä täällä tähän aikaan päivästä arvostelet Jassua?

        Kommentoiien yksityiselämä ei kuulu tälle palstalle. Pysy asiassa tai ole hiljaa.


      • rwerwerr kirjoitti:

        Kommentoiien yksityiselämä ei kuulu tälle palstalle. Pysy asiassa tai ole hiljaa.

        Siis miten niin ei saa esittää vastakysymystä väittämään? Heti, jos joku ei ole samaa mieltä jonkun kanssa ja esittää hankalan väittämän, niin sitten joku aina huutaa: "Kommentoiien yksityiselämä ei kuulu tälle palstalle. Pysy asiassa tai ole hiljaa."

        Eli sellaisten pitää aina pysyä hiljaa, jotka eivät ole samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tuoko sellainen mitään keskusteluun, jos toisen pitää olla hiljaa ja toinen suuna-päänä saa vaan paasata omaa mielipidettään?


      • hahahhahahhahhh
        RailiSuominen kirjoitti:

        Siis miten niin ei saa esittää vastakysymystä väittämään? Heti, jos joku ei ole samaa mieltä jonkun kanssa ja esittää hankalan väittämän, niin sitten joku aina huutaa: "Kommentoiien yksityiselämä ei kuulu tälle palstalle. Pysy asiassa tai ole hiljaa."

        Eli sellaisten pitää aina pysyä hiljaa, jotka eivät ole samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tuoko sellainen mitään keskusteluun, jos toisen pitää olla hiljaa ja toinen suuna-päänä saa vaan paasata omaa mielipidettään?

        Ei nuo jankuttajat ole eri mieltä. Heidän ainoa antinsa on tehdä toistuvasti hyökkäys tyyliin ad hominem. Joskus niin epäloogisesti ja tyhmästi, että ihan naurattaa.

        Eihän tuokaan "oletkotyötön" -nimimerkin kirjoitus sisältänyt mitään mielipidettä, vaan ainoastaan heikkotasoisen argumentoijan onnettoman yrityksen ilkeillä edelliselle kommentoijalle. Rivien välistä paistaa kiukku niitä ihmisiä kohtaan, jotka kyseenalaistavat Mäntylän sanomiset ja tekemiset.

        Täytyy olla Jassun lähipiiristä nämä jankuttajat, mikään muu ei selitä moista kiukkua... Me muut kun otamme tämän ihan viihteenä, ja keskiaikaishuumorin renesanssina :D


      • ParaskinPuhuja
        RailiSuominen kirjoitti:

        Siis miten niin ei saa esittää vastakysymystä väittämään? Heti, jos joku ei ole samaa mieltä jonkun kanssa ja esittää hankalan väittämän, niin sitten joku aina huutaa: "Kommentoiien yksityiselämä ei kuulu tälle palstalle. Pysy asiassa tai ole hiljaa."

        Eli sellaisten pitää aina pysyä hiljaa, jotka eivät ole samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Tuoko sellainen mitään keskusteluun, jos toisen pitää olla hiljaa ja toinen suuna-päänä saa vaan paasata omaa mielipidettään?

        Sunhan luulis asian parhaiten tietävän, kun sitä suunapäänä asijantuntijana joka ketjussa olet.
        Oikeat faktat ei merkkaa mitään, kun Suolinen on saanut jotain päähänsä....
        Kennelliiton rekisterikin on se ainoa ja oikea tae koiran omistajuudesta :)
        Muistatko?


      • ParaskinPuhuja kirjoitti:

        Sunhan luulis asian parhaiten tietävän, kun sitä suunapäänä asijantuntijana joka ketjussa olet.
        Oikeat faktat ei merkkaa mitään, kun Suolinen on saanut jotain päähänsä....
        Kennelliiton rekisterikin on se ainoa ja oikea tae koiran omistajuudesta :)
        Muistatko?

        Jos koiraa kaupataan siten, että kerrotaan koiran olevan rekattu Suomen Kennelliitton, niin silloin pitää kaupan kohteena olevasta koirasta löytyä Suomen Kennelliiton antama rekisteritodistus. Tämä on facta.

        Sinä tietenkään pentutehtailijana et voi millään hyväksyä sitä tosiasiaa, että mahdollinen ostoa harkitseva alkaa selvittämään "kaupan kohteen" tietoja ennen kaupantekoa.


      • Faktaavai
        RailiSuominen kirjoitti:

        Jos koiraa kaupataan siten, että kerrotaan koiran olevan rekattu Suomen Kennelliitton, niin silloin pitää kaupan kohteena olevasta koirasta löytyä Suomen Kennelliiton antama rekisteritodistus. Tämä on facta.

        Sinä tietenkään pentutehtailijana et voi millään hyväksyä sitä tosiasiaa, että mahdollinen ostoa harkitseva alkaa selvittämään "kaupan kohteen" tietoja ennen kaupantekoa.

        Elä taas kiännä ja viännä asioita, niinkuin niitä ei kysytty.
        Todistappa, että olen pentutehtailija...
        Eteenpäin pitäisi tuo laittaa, juuri niinkuin itse olet täällä aina uhkaillut jos SINUSTA MOISTA KIRJOITETTAISIIN...
        OLET VANHA KULAHTANUT KONJAKKIHUURUJEN VALLASSA OLEVA YKSINÄINEN AKKA.
        Et muuta.....


      • railitaashukassa
        RailiSuominen kirjoitti:

        Jos koiraa kaupataan siten, että kerrotaan koiran olevan rekattu Suomen Kennelliitton, niin silloin pitää kaupan kohteena olevasta koirasta löytyä Suomen Kennelliiton antama rekisteritodistus. Tämä on facta.

        Sinä tietenkään pentutehtailijana et voi millään hyväksyä sitä tosiasiaa, että mahdollinen ostoa harkitseva alkaa selvittämään "kaupan kohteen" tietoja ennen kaupantekoa.

        Löytyy varmasti, mutta ei sinne tarvitse kaikkia omistajia merkata..
        Oli pentutehtailija tai ei.
        Ja sille sinäkään et mitään voi.....
        se rekkari seuraa koiraa, muttei mikään laki velvoita sinnekennelliittoon tietoja ilmoittamaan.

        että, jospa et taas valehtelisi niin, että korvat heiluu....


      • railitaashukassa kirjoitti:

        Löytyy varmasti, mutta ei sinne tarvitse kaikkia omistajia merkata..
        Oli pentutehtailija tai ei.
        Ja sille sinäkään et mitään voi.....
        se rekkari seuraa koiraa, muttei mikään laki velvoita sinnekennelliittoon tietoja ilmoittamaan.

        että, jospa et taas valehtelisi niin, että korvat heiluu....

        Edelleenkään sä et ymmärrä lukemaasi. Jos koiraa kaupataan siten, että se on rekattu Kennelliittoon, niin satavarmasti siltä pitää silloin rekisteröintitodistus löytyä.

        Etkös sä ole se sama hyyppäri, joka antaa leikkaamattoman narttunsa, vaikkei sillä ole tarkoitus laillisia pentuja edes tuottaa, juoksennella vapaana juoksuaikana, että saisit myydä niitä tuotoksia sitten takakontista puoleen hintaan? Siis juuri se, joka pennuttaa nartun jokaisesta juoksusta?


    • eiolepelkoo

      En usko, että mistään sais edes mitään töitä? Eihän se ole mitään kouluja edes käynyt vai tietääkö joku muuta? Sitten maine varmaan ei ole kovinkaan ahkeran ihmisen?

    • 1231231

      Johonkin siivousfirmaan oppisopimuksella, postinjakelua ja postihan tarjoo pian myös ruohonleikkausta, kyllä Jassullekin jokin sopiva työ löytyy.

      • Älä nyt jukolauta tuollaista ehdota. Postin - ja lehdenjakelulla on nykyään minuuttiaikataulu.


      • 32aaa
        RailiSuominen kirjoitti:

        Älä nyt jukolauta tuollaista ehdota. Postin - ja lehdenjakelulla on nykyään minuuttiaikataulu.

        Eikös Jassullekin ole minuuttiaikataulu tuttu. "Kenen elättinä sinä täällä tähän aikaan päivästä arvostelet Jassua?" Tämähän on ilmiselvä mielipide??


      • AnteeksMitä
        RailiSuominen kirjoitti:

        Älä nyt jukolauta tuollaista ehdota. Postin - ja lehdenjakelulla on nykyään minuuttiaikataulu.

        Perustat väittees mihin?
        Kyllä meidän postipate ei tule samaan kellonlyömään joka päivä ja kerkee kahvillekin, jos tarvis...


      • AnteeksMitä kirjoitti:

        Perustat väittees mihin?
        Kyllä meidän postipate ei tule samaan kellonlyömään joka päivä ja kerkee kahvillekin, jos tarvis...

        Ei noita hommia voi tehdä, jos ei ole tunnollinen ja lipittelee vinkkua päivät pitkät. Piirit on mitoitettu minuuttiaikataululla. Mä tulen piiriltä kotiin sitten kun piiri on valmis. Joskus menee keleistä ja jaettavista tuotteista riippuen pitempään ja joskus taas menee vähempi aikaa. Palkka on urakkapalkka. Joskus paino on myöhässä ja lähtemään pääsee sitten, kun saa lehdet/tuotteet. Joskus odotellaan tunti...pari tai enempikin ja joskus sitten saadaan lehdet etuajassa.

        Kyllä se vaatii jonkunmoista luonnetta herätä puolenyön tietämillä ja lähtiessäsi et ole ollenkaan tietoinen siitä, että tuutko mihinkäkin kellonlyömään takaisin. Eli ei tollaset hommat sovi sellaisille, joilta puuttuu kyky elää säännöllistä elämää.


      • Minuuttivekkarilla
        RailiSuominen kirjoitti:

        Ei noita hommia voi tehdä, jos ei ole tunnollinen ja lipittelee vinkkua päivät pitkät. Piirit on mitoitettu minuuttiaikataululla. Mä tulen piiriltä kotiin sitten kun piiri on valmis. Joskus menee keleistä ja jaettavista tuotteista riippuen pitempään ja joskus taas menee vähempi aikaa. Palkka on urakkapalkka. Joskus paino on myöhässä ja lähtemään pääsee sitten, kun saa lehdet/tuotteet. Joskus odotellaan tunti...pari tai enempikin ja joskus sitten saadaan lehdet etuajassa.

        Kyllä se vaatii jonkunmoista luonnetta herätä puolenyön tietämillä ja lähtiessäsi et ole ollenkaan tietoinen siitä, että tuutko mihinkäkin kellonlyömään takaisin. Eli ei tollaset hommat sovi sellaisille, joilta puuttuu kyky elää säännöllistä elämää.

        Justiinhan väitit että sulla on minuuttiaikataulu.
        Sen perusteella sulla on aina sama lähtö ja tulo aika...
        Taasko valehdellaan.....
        Että konjakkilasit heiluu.....


      • Minuuttivekkarilla kirjoitti:

        Justiinhan väitit että sulla on minuuttiaikataulu.
        Sen perusteella sulla on aina sama lähtö ja tulo aika...
        Taasko valehdellaan.....
        Että konjakkilasit heiluu.....

        Opettele lukemaan ja opettele ymmärtämään lukemisesi. Eikä ole sama lähtö - ja tuloaikataulu.


    • rollan.kitinää

      Nuoremmat tyrkyt menee heittämällä ohi naimamarkkinoilla. Kuinkas sitten suu pannaan kun ei enää kelpaa kellekkään, ei ole töitä, koulutusta, ei kotia. Toisaalta, nykyään voi kouluttautua jopa lähellä eläkeikää uuteen ammattiin. Siitä vaan Jassukka lähihoitajakoulutukseen, pääset vanhainkotiin pappoja hoitamaan:))

      • Kyllä_kelpaa

        Onneksi celebrity modelilla ei ole rima kovin korkealla. Riittää, jos parisuhteen toinen osapuoli hengittää (ai niin ja tietty maksaa viulut).


      • pieneläkeläisjulkku_jaz

        Jassun ei tarvitse kouluttautua. Hän on yrittäjä, julkkis, malli ja bloggaaja, entien kunnallispoliitikko. Tuollaisella CV:llä kyllä joku homma pitäisi irrota. Siis jos olisi oikeasti malli. Julkkikseksi pääsee hyvin helpolla, kuten Jassukin aikanaan. Bloggaajaksi voi alkaa, vaikkei osaa kielioppisääntöjä tai on varustettu vähin tiedoin (kuten Jassu ja esimerkiksi Martina). Mallikeikkoja ei tosin taida olla, paitsi oli se kerta, kun Jassu ilmoitti olleensa muotinäytöksessä Turussa, mutta k. o. ostosparatiisi olikin Raisiossa. Miten ihmeessä aina ehdotellaan jotain lähihoitajan tai siivoojan (tai viimeksi postinjakajan) työtä tällaiselle yhden lukuvuoden jatko-opintoja (kansanopisto) suorittaneelle? Kokeilin kerran piruuttani hakea siivoojaksi. En päässyt edes haastatteluun, koska ei ollut toimitilahuoltajan koulutusta ja tutkintoa. No onneksi oli työpaikka ja veemäinen pomo sanoi itsensä irti melko pian.
        Jassu on julkisuusriippuvainen ja annetaan hänen olla sitä ja elää vaaleanpunaista elämäänsä. Jossain vaiheessa tulee eteen, että tissivakoselfieiden pakonomaisesta tyrkyttämisestä huolimatta ja blogin asia-aiheista (maustettuna jassumaisin väärinkäsityksin) piittaamatta aika ajaa ohi. Siinä sitä sitten ollaan, vaikka yhdessä vaiheessa, pari-kolme vuotta sitten vakuutti työskentelevänsä koko ajan. Verotettavaan tuloon verrattuna koko ajan työskentelystä maksettiin hävyttömän huonosti, kun tulot alle kymppitonnin vuodessa. Miksi näin?


    • oiskohansenäinvaiei

      Kyllä miehen on mukava tulla kotiin, kun herkullinen (?) ruoka ja leivonnaiset(?) tuoksuu! Koti on siivottu (?) ja vielä kukkiakin hommattu maljakoihin(?)! Pirteä (?) kodinhegetär laittaa (?) aamuisin runsaan ja terveellisen (?) aamupalan! Kaapista löytyy (?)puhdas ja silitetty (?) paita! Kotonta löytyy aina hyvä(?) keskustelukumppani! Kodin hengetär auttaa (?) myös "appivanhempia" päivän aikana ja pitää heille seuraa(?)! Omasta kunnostaan hän myös pittää ahkerasti (?) huolta, lenkkeilemällä (?) ja tutustumalla (?) uuteen, mielenkiintoiseen maahan! Eli kyllä Rikun kelpaa!

      • onneeeeee

        Moni mies tykkäisi , nykyään kun naiset ei tee kotona oikein hommia
        Ihailtavaa naiselta pitää koti kunnossa
        Vielä niin hemmetin kaunis nainen vastassa


      • nvfvfidvn

        "nykyään kun naiset ei tee kotona oikein hommia"

        Edelleenhän naiset tekevät kaikkien tutkimusten mukaan enemmän kotitöitä kuin miehet.


    • Rohkis

      Edelleenkin minua ihmetyttää tämä turistiviisumilla Perthissä asuva Suomityttö.
      Yksin ei ole näyttänyt pääsevät ensimmäistä kadunkulmaa kauemmaksi. Arkipäivän kuvat ovat yhtä ja samaa...minä, lähikaupan ostokset, takapihan ruusut ja isot puut.
      Ei kuvia seikkailuista Perthin kaupungissa, jossa yleisillä liikennevälineillä pääsee kaupunginosasta toiseen vaikka perthiläisten takapihoja katsomaan. Ei edes shoppailemaan ole yksikseen ole uskaltautunut lähikauppaa kauemmaksi.
      Viikonloppuna on sentään päästy Rikun tukemana merenrantaa katsomaan, jossa aallot loiskahtelevat samalla tavalla kuin Perämeren rannoilla.

      • itrw

        Ei sitä persaukisena paljon viitti shoppailla. Riku antaa viikkorahan ja sillä on elettävä. Kirjat ovat Enkuissa,samoin aviomies. Tuskin Suomen sossu antaa mitään. Eli kännissä päivittäin, niin ikävät asiat unohtuu.


      • GhhHllo

        "Yksin ei ole näyttänyt pääsevät ensimmäistä kadunkulmaa kauemmaksi. Arkipäivän kuvat ovat yhtä ja samaa...minä, lähikaupan ostokset, takapihan ruusut ja isot puut", Jasminhan on omien polkujen tallaaja rohkeiden päätösten tekijä, minkä aloittaa, sen loppuun myös saattaa. Näinhän se oli. Ei vaan koskaan maininnut polkujen pituutta. Rohkea; Äitin kanssa Rootokselle, josta löytyi pappa käsvarteen ja sitten pääsylippu Enkkuihin, aikansa siellä, ja sitten tulikin Rikureipas, jatko on vähän auki.....


    • voihyvääpäivää

      En tiedä mistä näitä naisia sikiää, jotka jotenkin ajattelevat vielä tällä vuosituhannelle että miehen kuuluu heitä elättää? Miks kuuluis? Mitä mies siitä saa? Sitten kummiskin rakastuvat tyhjätaskuihin ja eivät kestä sitä unelmien romahtamista ilman alkoholia? Kannattaisko hommata oma ammatti ja oma työ josta saa rahaa, ei tarvi narista miehen perässä joka menkkasiteen ostorahaa huulipunista puhumattakkaan?

      • oloisetuurastajat

        Mieshän saa sen kotiapulaisen ja petikumppanin niin pitkäksi aikaa, kunnes kyllästyy. Näitähän täällä palstallakin parveilee päivittäin, jotka iloisena hoitavat kotia ja lapsia.


      • Kuismeni

        Eihän toi ole mitään muuta kuin selittelyä, että näyttäis paremmalta...
        Kaikki selitellään niin, että tähän on just tähdätty...
        Jassu, vapaaehtoinen työ ei ole kielletty turistiviisumillakaan. Palkkatyö on.
        Mutta on se hyvä, että sulla on kotimuurahainen joka elättää loisheinäsirkkaa.....
        Kohta alkaa taas selittämiset, samanlaiset siis kuin borootissa, kuinka on tylsää ja pitää päästä LOMALLE....
        Saman kaavan mukaan noi jutut jazilla menee....nyt vissiin siedetään rikurikasta pidempään kuin papsua, kun on massiakin enemmän.....


    • kaksytneljätuntia

      Viikonlopun kuvista päätellen miesystävä voi huonosti, rouva Bramley ei ole edes jaksanut silittää puseron kauluksiakaan, yhteiseen kuvaan vaan oli pakko saada haluton mies jota hävettää näyttäytyä Rouvan seurassa.

      • kjhkjgjgkjkj

        Jep. Ryppyinen paita on ukolla päällä, kotiäitiä ei sitten miesten paitojen silittelyt hutsita? Mitähän se Jassunkin "kodinhoito" oikeen on? Hetken jaksaa jotain tohottaa mutta pian kaikki muuttuukin tylsäksi ja avo/avioliitto paskaksi vankilaksi.


      • siperia.opettaa

        Riku voi huonosti koska hänellä on NÄLKÄ! Ja ikävä Debbien kotiruokaa. Siis kunnon ruokaa.
        Taitaa se uutuudenviehätyskin olla jo haalistumaan päin. Kun Jassu häippäsee kohta Suomeen niin Rikulla on aikaa ja tilaa ajatella ja vetää omat johtopäätöksensä.


      • PuhtaatValkeatSandaalit
        kjhkjgjgkjkj kirjoitti:

        Jep. Ryppyinen paita on ukolla päällä, kotiäitiä ei sitten miesten paitojen silittelyt hutsita? Mitähän se Jassunkin "kodinhoito" oikeen on? Hetken jaksaa jotain tohottaa mutta pian kaikki muuttuukin tylsäksi ja avo/avioliitto paskaksi vankilaksi.

        RikuRikashan tekee raksalla (varmaan joltain sukulaiselta saanut sääliduunin) sekatyömiehen hommia.
        Ei siinä tarvitse silitetyissä paidoissa duuniin mennä.....


    • moeriweporipero

      Eipä ostele enää tää milloin-kenenkin-kotiäiti uusia huulipunia eikä kaksi-kolmen-hinnalla puseroitakaan. Kovin on köyhää. Kohta pitäis saada seiskaan tai hymyyn haastista että sais menopaluulipun Ausseihin kun lompsassa on vaan menolippu Suomeen. Riku ei kustanna itseään lomalle Helkan luo, enkä usko et kustantaa morsiantaankaan takas Perthin lämpöön. Kaikki tulee tietenkin "yllätyksenä" Jassulle ja tää nykyinen rakas saa kaiken sen loan niskaansa minkä tietenkin on ansainnutkin, woopwoop! Lennolla ellei saa iskettyä uutta rakasta niin jääpi loukkoon Helkan helmoihin.

      • Pölättää

        Jää väliin tuliaisten ostaminen Helgalle ja mummulle, jos Riku ei suostu ajamaan rakkaintaan vapaapäivänään kaupungin ostoskaduille.
        Omien teidensä kulkijan tie näyttää päättyvän nukkumalähiön ensimmäiseen suuremman kadun risteykseen. Jos tohtisi astella sille kadulle, löytäisi pysäkin, josta lähiörouvakin pääsisi itsenäisesti kaupungin keskustaan.
        Mutta taitaa pölöttää pikku-Jassua Oulua suuremmassa kaupungissa.


    • tääonniinmua

      Hyvä, että tuli tämä tärkeä asia selväksi.

      Muutenhan olisimme luulleet, että vetelät päivät kuluvat netin ja halvan viinin parissa. Ja että päivärytmi olisi hakusessa, kun mitään kivaa ja järkevää ei jäsenny postauksiin asti. Luulisimme, että raha ei riitä edes arjen pieniin rientoihin - rantakahvilaan, museoon tai illanistujaisiin.

      #moppi #vakuumipakattu ruoka

    • KarvaVisaVinkuu

      LaiskaJassu se seliselittelee joutilaana tissutteluaan parhain päin. Riski akka ei pysty elättämään itseään. Asuu ja elää pappojen siivellä. Noloa.

      • GoldDiggersWorkshop

      • Tacky

        Hiukan mautonta pariskunnalta, jotka ovat kyllä naimisissa, muttei toistensa kanssa :-D


    • halpaa.elämää

      Helppoa elämää? Mulle kyllä olis erittäin vaikeeta "rakastua" milloin kehenkin miehenpuolikkaaseen ja roikkua "suhteessa" vain sen takia että sais katon päänsä päälle ja ruokaa syödäkseen! Elää valheellisessa suhteessa ja valehdella rakkautta! Mut Jassuhan pystyy makaamaan kenen kanssa vaan.

      "Rehellisenä" naisenahan Jassu myönsikin jälkikäteen ettei rakastanut Dennistä ja siksi se oli helppo vaihtaa uuteen, kuten kaikki muutkin sen miehet. Kovasti kyllä vannoi rakkauttaan ja uskollisuutta ukolle, aivan kuten nytkin tälle nykyiselle, mutta kunhan parempi ilmestyy horisonttiin niin tääkin aussi saa jäädä. Ellei sitten Riku kerkee ensiksi heittään naisen ulos...

    • ollolloo

      Siis pelkästään tollasta pikkunaposteltavaako se tarjoilee aamuin illoin?

      https://www.instagram.com/p/BEuU5vtFY-R/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi

      Nytkin tää kotirouvaäiti on vaivautunut vaan avaan purkit ja vakuumit, jösses! Ei noilla eväillä kantsis kehua olevansa mikään foodie sen paremmin kotihengetär. 4 palaa lohta,oliiveja ja pitaleipää. On nyt Riku rahat toooosi vähissä tai Jassu juo talousrhat. Ukko taitaa käydä aamiaisella ja lounaalla senioritestereiden luona, veikkaan.

      • Noi ovat sellaisia pieniä napsuja illanistujaisissa, mutta ei noi oikeeta ruokaa ole. Minäpä se en usko millään ilveellä, että raavas töitä niska limassa paiskiva mies tulee toimeen tuollaisilla sapuskoilla.

        Oikeesti Jasminin pitäisi muistaa kultainen sääntö; "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta". Kohta tuolla menoa Jasmin huomaa, että lähiseudun nakkari on Rikulle rakkaampi, kuin heinärehun kannattaja kotona.


      • voirikuparka

        Eihän tossa ole edes niitä "heiniä", ainoastaan kurkkua ja muut purkista! Olen naisimmeinen ja syön kevyesti yksin 4 palaa lohta! Onkohan lohi tuolla kallista? Lattialleko tämä "ehtoinen emäntä" on tuon "herkullisen" kattauksen kattanut? Kyllä on emäntä nähnyt paljon vaivaa rakkaansa mahan täyttämiseksi!! Tirsk!! :D


      • missähänasuunee

        Asuukohan ne nykyään asuntovaunussa jossa ei ole jääkaappia ja hellaa, kun ei pystytä kokkaan kunnon ruokaa, aina vaan valmiita pakkauksia suoraan kaupasta.
        Kissikin on häipynyt jonnekin.


      • miumiumiuuuuuu

        Kissa ei tykännyt kaalisuikaleista ja lähti menemään.


      • woohwooh
        missähänasuunee kirjoitti:

        Asuukohan ne nykyään asuntovaunussa jossa ei ole jääkaappia ja hellaa, kun ei pystytä kokkaan kunnon ruokaa, aina vaan valmiita pakkauksia suoraan kaupasta.
        Kissikin on häipynyt jonnekin.

        hah, yllättäen kissan kuva juuri laitettu jassun instaan....


      • PÄIVÄNVITSIBYJÄZ

        jasminmantylaofficial"Tässä on yksi syy, miksi mä rakastan mun miesystävää - me nautitaan täysin samanlaisesta ruoasta ja hei, mä rakastan hyvää ruokaa... Rakastan #oliiveja , #kylmäsavulohta , #kasviksia ja #pitaleipää Tää on meidän #herkuttelua - #hyvää #terveellistä ja #herkullista


      • HastagPelle
        PÄIVÄNVITSIBYJÄZ kirjoitti:

        jasminmantylaofficial"Tässä on yksi syy, miksi mä rakastan mun miesystävää - me nautitaan täysin samanlaisesta ruoasta ja hei, mä rakastan hyvää ruokaa... Rakastan #oliiveja , #kylmäsavulohta , #kasviksia ja #pitaleipää Tää on meidän #herkuttelua - #hyvää #terveellistä ja #herkullista

        Voi kun se ressukka oppisi käyttämään OIKEIN noita hashtageja....niitä ei kuulu viljellä 10 riviä.....moukka mikä moukka :)


      • JazzulleOhjeet
        HastagPelle kirjoitti:

        Voi kun se ressukka oppisi käyttämään OIKEIN noita hashtageja....niitä ei kuulu viljellä 10 riviä.....moukka mikä moukka :)

        Don’t have more hashtags than words.
        In fact, don’t even come close. Social media users often used an excessive amount of hashtags ironically or when making a joke. But many Instagram users have also caught onto the fact that more hashtags can mean more reach and likes. So, they’ve overloaded their photos with as many hashtags as they’re allowed – which is reportedly 30. You don’t want to use 30 hashtags on a single post. You don’t even want to use 5 hashtags on a single post. Even if you gain followers, it’s often the wrong kind of follower— spammers or people only interested in being followed back. It generally dilutes your message and comes off as desperate. Focus instead on being specific, which we already explained above.


      • FoodieEttenSanois

        Eihän toi ressukka osaa edes pöytää kattaa....
        Veitsetkin väärin päin :D
        Saati, että viitsis noi dippikastikkeet laittaa oikeille astioille.


    • mossamaster

      Venähtäneet putkitissit ovat suurinta huutoa ikäryhmässä 60-kuolema. Ne ovat ainoat avut joilla on enää käypää arvoa. Naamahan on jo päiväysvanha eikä se kelpaa edes konkurssin partaalla keikkuvalle numerolehdelle.

    • tporipewoirwr

      Onpa kiva että sillä on edes kissa seuranaan. Sen jonku siskon kanssa ei takuulla aikaa vietetä vaikka sellastakin jossain vaiheessa väitti. Kovin suppeaksi jäi Jassulta Australian ja Peethinkin tuntemus vaikka peräti 3 kuukauden viisumilla oltiin paikan päällä. Eipä toi matkustusta rakastava ja itseään haastava sitten uskaltautunut kertaakaan omin päin yhtään minnekään? Ei edes aussiruokaan tutustunut vaan samoja purkkiruokia sysättiin aussinkin nokan eteen kuin papsunki. Eiköhän toi jouda sinne vinttikomeroon loikoileen.

      • 1231231

        Outo tyyppi, elää kummallista ja outoa elämää, ei ihan tästä maailmasta.


    • korpineväitätaas

      Vain täys idiootti kutsuu tuota ruuaksi, pieniä hiukapaloja.
      Jasso ei taida tietääkkään mikä ero on pienellä naposteltavilla ja ruualla. huoh.
      Siksi Riku kuvissa niin tympääntyneen näköinen, ku akka ei osaa ees ruokaa laittaa töistä kotiin palavalle maksumiehelle. -hyvä ruoka,parempi mieli- ei kuulu Jaskan huusholliin.

      • Verratonvallaton

        Rikulla ei ole mitään hätää vielä kymmeneen kiloon, sen verran plösö säkki se näyttää olevan.

        Jaska vois pistää sen Suomessa sille sen kuntopyörä-käsipainokuurille :-D


    • bon.appetit

      Australian ruokakulttuuri on sekoitus monien maiden keittiöistä, rannikolla etenkin meren antimet, kalat ja äyriäiset, sekä grillatut ruuat. Ja mitä Jassu löytää kaupasta: kurkkupötkön, valmisdippejä ja kylmäsavulohta!?? Tuosta puuttuu enää lauantaimakkara ja ranskanpulla. Mutta hei, niitähän voi tarjota sitten Suomen vierailulla Oulun vinttikamarissa. #celebrityfoodie.

      • Titityyttyyt

        Eipä tuo real foodie perehtynyt Borootissakaan englantilaiseen ruokakulttuuriin, olkoonkin että sitä haukutaan maailmalla värittömäksi (kuten suomalaistakin..), mut on niillä ihania piiraita, marmeladeja, hilloja ja vanukkaita. Vaikka enkut itse käyttää paljon valmisruokia, voi englantilaista ruokaa tehdä kotona itsekin, varsinkin kun on vielä ruuasta kiinnostunut kotiäiti! Sama pätee aussikeittiöön. Mutta ei, samat lohet ja muut särpäkkeet on etsitty lähikaupasta. Ja kun on kerran oppinut tekeen punasipulipitsan, ei muita täytteitä tarvita ikinä.


      • meidäntyylisesti

        No niinpä voikin sitten Suomessa tarjota.


      • lkhkhlk
        meidäntyylisesti kirjoitti:

        No niinpä voikin sitten Suomessa tarjota.

        Mitäpä muuta. Norjalaista vacuumilohta, kurkkua ja kreikkalaisia vakuumioliiveja, woohoo! Juhlaruoka on sitten erikseen: ranskista, lauantaimakkaraa ja tomaatinsiivuja. Köyhää on.


      • Jasminille ei kait uskalla antaa vinkkejä kaasun kanssa kokkailusta, vai? Jos mä olisin tuolla, niin ramppaisin turuilla ja toreilla eläviä tuoreita äyriäisiä/kaloja kalastelemassa. Mm. rapujen/kalojen perkuujätöksistä kuorineen kaikkineen hauduttamalla tulisi hiton hyvä kastikkeen pohja pienellä vaivalla.

        Leivittäisin ja friteeraisin äyriäsiä ja kaloja kasakaupalla. Kaasu sopisi täydellisesti tuollaiseen kypsentämiseen, kunhan on tarkka paistoöljyn/-rasvan lämpötilan kanssa. Niiden kanssa pöytään juustolla kuorutetut lämpimät just´valmistetut sämpylät, hyvä salaatti (hedelmiä, myös kirpakoita joukossa) ja kunnon potut se kastike. Jasmin voisi käyttää tuossa mm. niitä pihalla kasvavia limettejä kirpakkana mausteena tilliä unohtamatta.

        Voi niitä toki täällä Suomessakin tehdä, mutta tuoreita äyriäisiä ei saa joka kaupasta ainakaan täällä meillä.


      • Jazukokkaajoo
        RailiSuominen kirjoitti:

        Jasminille ei kait uskalla antaa vinkkejä kaasun kanssa kokkailusta, vai? Jos mä olisin tuolla, niin ramppaisin turuilla ja toreilla eläviä tuoreita äyriäisiä/kaloja kalastelemassa. Mm. rapujen/kalojen perkuujätöksistä kuorineen kaikkineen hauduttamalla tulisi hiton hyvä kastikkeen pohja pienellä vaivalla.

        Leivittäisin ja friteeraisin äyriäsiä ja kaloja kasakaupalla. Kaasu sopisi täydellisesti tuollaiseen kypsentämiseen, kunhan on tarkka paistoöljyn/-rasvan lämpötilan kanssa. Niiden kanssa pöytään juustolla kuorutetut lämpimät just´valmistetut sämpylät, hyvä salaatti (hedelmiä, myös kirpakoita joukossa) ja kunnon potut se kastike. Jasmin voisi käyttää tuossa mm. niitä pihalla kasvavia limettejä kirpakkana mausteena tilliä unohtamatta.

        Voi niitä toki täällä Suomessakin tehdä, mutta tuoreita äyriäisiä ei saa joka kaupasta ainakaan täällä meillä.

        Eihän se osaa kokata mitään monimutkaista....ja noi sen "kokkailut" ei edes ole kokkailua...kuka vaan saa purkeista kannet auki ja purkit vadille.....ja suikaloida vihanneksia..
        Tietääköhän se loinen, että viinirypäleet kuuluu leikata sellaisiin muutaman rypäleen terttuihin, kun niitä tarjoillaan...sitä koko terttua ei siis lätkäistä kulhoon sellaisenaan :)


      • Jazukokkaajoo kirjoitti:

        Eihän se osaa kokata mitään monimutkaista....ja noi sen "kokkailut" ei edes ole kokkailua...kuka vaan saa purkeista kannet auki ja purkit vadille.....ja suikaloida vihanneksia..
        Tietääköhän se loinen, että viinirypäleet kuuluu leikata sellaisiin muutaman rypäleen terttuihin, kun niitä tarjoillaan...sitä koko terttua ei siis lätkäistä kulhoon sellaisenaan :)

        Kalastajat taitaa nykyään laittaa esim. katkaravut heti pyynnin jälkeen kiehuvaan (mietoon) suolaveteen. Eli harvemmin ne ovat enää eläviä maihin tultaessa, mutta kuitenkin silleen tuoreita, että niitä ei ole säilytetty pakasteessa.

        Ei noi ole mitään monimutkaisia kokkausohjeita. Tarttetaan jauhoseokseen pari desiä vehnäjauhoja, leivinjauhetta kohtuudella sinne päin, ehkäpä mausteeksi kuivattua tilliä ja pieni ripaus suolaa, no ehkä se sitruunapippuri murskattuna on siinä ja siinä (namskis sitruuna).

        Esim. isot katkikset (niissä on aina joskus vähän sitä pyrstön panssaria mukana ja se kandee nyppästä pois) vippastaan munamaitoseokseen. Valutetaan hetkisen ja sitten vaan jauhoseokseen saamaan jauhopintaa.

        Kuumennetaan öljy sopivaksi (tarkka pitää olla) ja sopivan lämpötilan saavutettua sinne vaan kattilaan porisemaan/turpoomaan noin minuutiksi. Reikäkauhalla sitten talouspaperin päälle valuttamaan pinnassa (huom! vaan pinnassa, koska eihän rasva imeydy ruokaan, jos on oikea paistolämpötila) oleva rasva pois.

        Sipulirenkaitakin voi tolleen leivitettyinä kypsentää öljyssä. Ja oikeesti ovat niin jumalattoman hyviä etenkin merenantimien kanssa, että kielen vievät mennessään. Pienet potut tai pottumuusi med kananmuna hyvän salaatin kanssa on oikeesti makunautinto.

        Se on tuossa vaan sellainen juttu, että Jasmin ei ehkä kykene tuohon siksi, että Jasmin emäntänä on hyvin kiireinen kokkaushetkellä ja kaiken tuon kypsentämisen pitää tapahtua muutaman minuutin sisällä. Jasmin polttaa käpynsä ja sitten se hieno illallinen kaikkine härpäkkeineen on männyttä.


      • VaiKeitetään
        RailiSuominen kirjoitti:

        Kalastajat taitaa nykyään laittaa esim. katkaravut heti pyynnin jälkeen kiehuvaan (mietoon) suolaveteen. Eli harvemmin ne ovat enää eläviä maihin tultaessa, mutta kuitenkin silleen tuoreita, että niitä ei ole säilytetty pakasteessa.

        Ei noi ole mitään monimutkaisia kokkausohjeita. Tarttetaan jauhoseokseen pari desiä vehnäjauhoja, leivinjauhetta kohtuudella sinne päin, ehkäpä mausteeksi kuivattua tilliä ja pieni ripaus suolaa, no ehkä se sitruunapippuri murskattuna on siinä ja siinä (namskis sitruuna).

        Esim. isot katkikset (niissä on aina joskus vähän sitä pyrstön panssaria mukana ja se kandee nyppästä pois) vippastaan munamaitoseokseen. Valutetaan hetkisen ja sitten vaan jauhoseokseen saamaan jauhopintaa.

        Kuumennetaan öljy sopivaksi (tarkka pitää olla) ja sopivan lämpötilan saavutettua sinne vaan kattilaan porisemaan/turpoomaan noin minuutiksi. Reikäkauhalla sitten talouspaperin päälle valuttamaan pinnassa (huom! vaan pinnassa, koska eihän rasva imeydy ruokaan, jos on oikea paistolämpötila) oleva rasva pois.

        Sipulirenkaitakin voi tolleen leivitettyinä kypsentää öljyssä. Ja oikeesti ovat niin jumalattoman hyviä etenkin merenantimien kanssa, että kielen vievät mennessään. Pienet potut tai pottumuusi med kananmuna hyvän salaatin kanssa on oikeesti makunautinto.

        Se on tuossa vaan sellainen juttu, että Jasmin ei ehkä kykene tuohon siksi, että Jasmin emäntänä on hyvin kiireinen kokkaushetkellä ja kaiken tuon kypsentämisen pitää tapahtua muutaman minuutin sisällä. Jasmin polttaa käpynsä ja sitten se hieno illallinen kaikkine härpäkkeineen on männyttä.

        Ootsä kanssa foodie....
        Katkaravuista poistetaan aina suoli!
        Ei niitä ennen dippailla minnekään...

        Ok, nyt leikit sitten jo kokkiakin...
        Salli mun nauraa...ja katkarapuja ei todellakaan heitellä minnekään suolavesiin varsinkaan kiehuviin...ainakaan tuolla ausseissa....kyllä ne jäihin pakataan, niinkuin muukin meren annin. Vai meinaatko, että ne keittelee kalatkin siellä?

        Jessus, että saa taas kyyneleet silmissä nauraa sun idioottimaisuuksilles....oot vissiin taas vetänyt jotain?
        Konjakkia vai?


      • railille.tiedoksi
        VaiKeitetään kirjoitti:

        Ootsä kanssa foodie....
        Katkaravuista poistetaan aina suoli!
        Ei niitä ennen dippailla minnekään...

        Ok, nyt leikit sitten jo kokkiakin...
        Salli mun nauraa...ja katkarapuja ei todellakaan heitellä minnekään suolavesiin varsinkaan kiehuviin...ainakaan tuolla ausseissa....kyllä ne jäihin pakataan, niinkuin muukin meren annin. Vai meinaatko, että ne keittelee kalatkin siellä?

        Jessus, että saa taas kyyneleet silmissä nauraa sun idioottimaisuuksilles....oot vissiin taas vetänyt jotain?
        Konjakkia vai?

        Meinasin myös kertoa hieman kalastuksesta, mutta en jaksanut. Ymmärretään Railia.

        Kalastusaluksilla saalis menee ruumatankkeihin, ihan sama mitä kalastetaan kaupallisesti. Jos ei nyt ihan pikkiriikkinen kalastusalus ole kyseessä...

        Kalatuotteet jatkaa matkaa tehtaaseen, jossa niiden käsittely on hyvin pitkälle automatisoitua hommaa nykyään. Esim. pohjoisen pallonpuoliskon katkikset erotellaan ennen keittoa kokoluokkiin, ja koneella.

        Katkarapuja ei varsinaisesti kalasteta tuolla lämpimillä alueilla. Niitä kasvatetaan vesialtaissa, ja ne vesialtaat ovatkin oikea ympäristöhaitta! Saviselle pellolle perustettuja vesiplänttejä, joissa on savivallit. Aasian suunnalla käytetään hillittömät määrät kemikaaleja näissä kasvatusaltaissa levänpoistoon ja homeiden estoon. Jopa sellaisia aineita, jotka on muualla maailmassa kielletty. Kuten nyt vaikkapa kristallivioletti..googlatkaa, ihan nam nam nam...

        Näistä kasvatusaltaista nostetaan sitten katkarapuja kun ovat sovitun kokoisia.


      • kiitosinfosta
        railille.tiedoksi kirjoitti:

        Meinasin myös kertoa hieman kalastuksesta, mutta en jaksanut. Ymmärretään Railia.

        Kalastusaluksilla saalis menee ruumatankkeihin, ihan sama mitä kalastetaan kaupallisesti. Jos ei nyt ihan pikkiriikkinen kalastusalus ole kyseessä...

        Kalatuotteet jatkaa matkaa tehtaaseen, jossa niiden käsittely on hyvin pitkälle automatisoitua hommaa nykyään. Esim. pohjoisen pallonpuoliskon katkikset erotellaan ennen keittoa kokoluokkiin, ja koneella.

        Katkarapuja ei varsinaisesti kalasteta tuolla lämpimillä alueilla. Niitä kasvatetaan vesialtaissa, ja ne vesialtaat ovatkin oikea ympäristöhaitta! Saviselle pellolle perustettuja vesiplänttejä, joissa on savivallit. Aasian suunnalla käytetään hillittömät määrät kemikaaleja näissä kasvatusaltaissa levänpoistoon ja homeiden estoon. Jopa sellaisia aineita, jotka on muualla maailmassa kielletty. Kuten nyt vaikkapa kristallivioletti..googlatkaa, ihan nam nam nam...

        Näistä kasvatusaltaista nostetaan sitten katkarapuja kun ovat sovitun kokoisia.

        Raili kun on aina oikeassa, niin sehän meni taas pieleen...on sillä kumma tapa vaan joka ikisessä asiassa leikkiä asiantuntijaa...sitten kun menee metsään, alkaa sen päiväinen nimittely......

        Kiitos kun kerroit faktaa tuosta. Sai Raili taas nenilleen, että kopsahti.


      • VaiKeitetään kirjoitti:

        Ootsä kanssa foodie....
        Katkaravuista poistetaan aina suoli!
        Ei niitä ennen dippailla minnekään...

        Ok, nyt leikit sitten jo kokkiakin...
        Salli mun nauraa...ja katkarapuja ei todellakaan heitellä minnekään suolavesiin varsinkaan kiehuviin...ainakaan tuolla ausseissa....kyllä ne jäihin pakataan, niinkuin muukin meren annin. Vai meinaatko, että ne keittelee kalatkin siellä?

        Jessus, että saa taas kyyneleet silmissä nauraa sun idioottimaisuuksilles....oot vissiin taas vetänyt jotain?
        Konjakkia vai?

        Olet taas sekaisin, kuin seinäkello. Mä kyllä oletin, että kaikki tietää pers´suolen poistamisen. No toki ymmärrän, että se on sinulle uutta ja ennen näkemätöntä ja siten ainutlaatuinen asia.


      • railille.tiedoksi kirjoitti:

        Meinasin myös kertoa hieman kalastuksesta, mutta en jaksanut. Ymmärretään Railia.

        Kalastusaluksilla saalis menee ruumatankkeihin, ihan sama mitä kalastetaan kaupallisesti. Jos ei nyt ihan pikkiriikkinen kalastusalus ole kyseessä...

        Kalatuotteet jatkaa matkaa tehtaaseen, jossa niiden käsittely on hyvin pitkälle automatisoitua hommaa nykyään. Esim. pohjoisen pallonpuoliskon katkikset erotellaan ennen keittoa kokoluokkiin, ja koneella.

        Katkarapuja ei varsinaisesti kalasteta tuolla lämpimillä alueilla. Niitä kasvatetaan vesialtaissa, ja ne vesialtaat ovatkin oikea ympäristöhaitta! Saviselle pellolle perustettuja vesiplänttejä, joissa on savivallit. Aasian suunnalla käytetään hillittömät määrät kemikaaleja näissä kasvatusaltaissa levänpoistoon ja homeiden estoon. Jopa sellaisia aineita, jotka on muualla maailmassa kielletty. Kuten nyt vaikkapa kristallivioletti..googlatkaa, ihan nam nam nam...

        Näistä kasvatusaltaista nostetaan sitten katkarapuja kun ovat sovitun kokoisia.

        Kait ne nyt erotellaan koon mukaan ihan siitäkin syystä, että hinta määräytyy koon mukaan. Ajattelin kyllä, että toi on niin selvä asia, ettei sitä tarvitse erikseen mainita.

        Muistaakseni lämpimien vesien katkaravuista tulee kalastuksen "sivutuotteena" joku 20 % oikeelta mereltä.


      • railille.tiedoksi
        RailiSuominen kirjoitti:

        Kait ne nyt erotellaan koon mukaan ihan siitäkin syystä, että hinta määräytyy koon mukaan. Ajattelin kyllä, että toi on niin selvä asia, ettei sitä tarvitse erikseen mainita.

        Muistaakseni lämpimien vesien katkaravuista tulee kalastuksen "sivutuotteena" joku 20 % oikeelta mereltä.

        Sinä väitit, että katkikset keitetään aluksilla. Ilmeisesti kuvittelit, että ne myös jaetaan kokoluokkiin ja pakastetaankin aluksella mielestäsi? Jossain välissä pitäisi ehtiä vielä peräsuoletkin poistamaan siellä laivalla...

        Melkoisia aluksia pitäisi olla.

        On paljon helpompaa saada kalat ja äyriäiset tuoreena tehtaaseen ja kaupan tiskille asti, kun niitä ei aleta kypsentelemään laivoilla. Tämähän on myös kustannuskysymys.

        Kalastusaluksilla laitetaan myös ruokaa miehistölle. Se, että keitetään padallinen esim. katkarapuja ei kuitenkaan tarkoita, että koko tuhansien kilojen lasti kypsennettäisiin laivassa.

        Niin, ja pääosa sivutuotteista (eli kaikki se, mitä ei varsinaisesti lähdetty pyytämään) paiskataan takaisin mereen. Henkilökunnan voi sivutuotteillakin ruokkia, mutta ei se henkilökuntakaan määräänsä enempää syö. Edes niitä katkarapuja, joita joskus rysiin ui. Eikä kaupallisella kalastajalla ole mitään intressiä säilöä laivaansa sivutuotteita. Hänen intresseissään on saada laivan ruuma täyteen sitä mitä on lähdetty hakemaan.


      • railille.tiedoksi kirjoitti:

        Sinä väitit, että katkikset keitetään aluksilla. Ilmeisesti kuvittelit, että ne myös jaetaan kokoluokkiin ja pakastetaankin aluksella mielestäsi? Jossain välissä pitäisi ehtiä vielä peräsuoletkin poistamaan siellä laivalla...

        Melkoisia aluksia pitäisi olla.

        On paljon helpompaa saada kalat ja äyriäiset tuoreena tehtaaseen ja kaupan tiskille asti, kun niitä ei aleta kypsentelemään laivoilla. Tämähän on myös kustannuskysymys.

        Kalastusaluksilla laitetaan myös ruokaa miehistölle. Se, että keitetään padallinen esim. katkarapuja ei kuitenkaan tarkoita, että koko tuhansien kilojen lasti kypsennettäisiin laivassa.

        Niin, ja pääosa sivutuotteista (eli kaikki se, mitä ei varsinaisesti lähdetty pyytämään) paiskataan takaisin mereen. Henkilökunnan voi sivutuotteillakin ruokkia, mutta ei se henkilökuntakaan määräänsä enempää syö. Edes niitä katkarapuja, joita joskus rysiin ui. Eikä kaupallisella kalastajalla ole mitään intressiä säilöä laivaansa sivutuotteita. Hänen intresseissään on saada laivan ruuma täyteen sitä mitä on lähdetty hakemaan.

        Noh, noh. Tässä Wikipediasta poimittua:

        "Katkarapuja troolataan kesällä huhtikuusta syyskuuhun. Ne keitetään kokonaisina jo troolarissa, ja pakastetaan heti keittämisen jälkeen.[4]"

        Ja tässä lisää Keittotaidon - ruoanvalmistuksen nettioppaasta poimittuna.

        "Katkaravut
        Tuoreet katkaravut eivät kestä säilytystä, joten ne keitetään kalastusaluksilla heti pyynnin jälkeen merivedessä. Katkarapuja saa ostaa sekä kokonaisina että kuorittuina. Kuorittuja katkarapuja saa sekä säilykkeinä että pakasteina, kuorimattomat myydään pakastettuina tai tuoreina."

        Mä kattelin joitakin vuosia sitten Barentsin mereltä kuvattua ohjelmaa katkiksien pyynnistä. Kyllä vaan siinä aluksen "tiskillä" repun tyhjennyttyä saalis lajiteltiin kokonsa mukaan ja huuhtaisitiin joihinkin sammioihin odottamaan kiahautusta.

        Tuossa ohjelmassa kerrottiin, että mikäli viimeinen merta on lähellä aluksen "kotipaikkaa" niin ne katkikset viedään maihin käsittelemättömänä.

        Joten nyt kyllä puhut vastoin parempaa tietoasi.


      • railille.tiedoksi kirjoitti:

        Sinä väitit, että katkikset keitetään aluksilla. Ilmeisesti kuvittelit, että ne myös jaetaan kokoluokkiin ja pakastetaankin aluksella mielestäsi? Jossain välissä pitäisi ehtiä vielä peräsuoletkin poistamaan siellä laivalla...

        Melkoisia aluksia pitäisi olla.

        On paljon helpompaa saada kalat ja äyriäiset tuoreena tehtaaseen ja kaupan tiskille asti, kun niitä ei aleta kypsentelemään laivoilla. Tämähän on myös kustannuskysymys.

        Kalastusaluksilla laitetaan myös ruokaa miehistölle. Se, että keitetään padallinen esim. katkarapuja ei kuitenkaan tarkoita, että koko tuhansien kilojen lasti kypsennettäisiin laivassa.

        Niin, ja pääosa sivutuotteista (eli kaikki se, mitä ei varsinaisesti lähdetty pyytämään) paiskataan takaisin mereen. Henkilökunnan voi sivutuotteillakin ruokkia, mutta ei se henkilökuntakaan määräänsä enempää syö. Edes niitä katkarapuja, joita joskus rysiin ui. Eikä kaupallisella kalastajalla ole mitään intressiä säilöä laivaansa sivutuotteita. Hänen intresseissään on saada laivan ruuma täyteen sitä mitä on lähdetty hakemaan.

        Väität näin:

        "Niin, ja pääosa sivutuotteista (eli kaikki se, mitä ei varsinaisesti lähdetty pyytämään) paiskataan takaisin mereen. Henkilökunnan voi sivutuotteillakin ruokkia, mutta ei se henkilökuntakaan määräänsä enempää syö. Edes niitä katkarapuja, joita joskus rysiin ui. Eikä kaupallisella kalastajalla ole mitään intressiä säilöä laivaansa sivutuotteita. Hänen intresseissään on saada laivan ruuma täyteen sitä mitä on lähdetty hakemaan."

        Wikipediasta löytyi tällainen teksti:

        "Kalastus ja käyttö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
        Dendrobranchiata-katkarapujen Penaeidae-heimoon kuuluvat tärkeimmät vesiviljelyssä käytetyt katkaravut. Nämä ovat mm. aasialaisen keittiön peruselintarvikkeita. Kaikkein tärkeimmäksi lajiksi on 2000-luvulla nopeasti noussut Keski- ja Etelä-Amerikan Tyynenmeren rannikolla kasvatettava valkokatkarapu (Litopenaeus vannamei = Penaeus vannamei). Sen vuosituotanto 2012 oli jo yli kolme miljoonaa tonnia ja ylitti arvoltaan lohen viljelytuotannon arvon.[2][3] Toinen keskeinen laji on Indopasifisen merialueen tiikerikatkarapu[4] (Penaeus monodon), jonka vuosituotanto on miljoonan tonnin luokkaa. Tästä 80 % tulee vesiviljelystä, loput kalastuksesta. Tiikerikatkarapu kasvaa yli 30-senttiseksi ja puolikiloiseksi.[5]

        Tässä linkki:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Dendrobranchiata

        Eli paskaa puhut, kun väität, että kalastusalukselta heitetään mereen se, mitä ei olla lähdetty pyytämään. 20 % tiikerikatkisista tulee mereltä ja enpä usko, että sitä heitetään laidan yli, jos jotain muuta on lähdetty pyytämään.


    • niinmuahjawoohoo

      Blogbookin blogissa Jassu woohottaa taas innoissaan kuinka on turistiviisumilla maassa eikä ihan lain mukaankaan saa tehdä töitä Australiassa. Ihan kuin olis just sen keksinyt.

      Tää kommentti tulee kohta poistumaan:

      " byebye
      28.4.2016 klo 15:04

      Woohotat aivan innoissasi kun et SAA tehdä Australiassa työtä, vaan eipä työnteko onnistunut Englannissa eikä Suomessakaan, vaikka ei esteitä ollut. Toisaalta, ethän osaa mitään tehdäkään, mutta luulisi sinun edes siivoojaksi kelpaavan, ainakin olet niin vankkaa ja riuskaa tekoa että jaksaisit heilutella luutaa ahkerasti! "

      • Oylyläinen

        Jetsulleen! Toinen asia on sitten että ei toi einstein ikinä läpäisisi kirjallista koetta. LIsäksi ammatissa tarvitaan itsenäistä työotetta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä. Ja niitähän Jassulla ei ole, potkut on tullut kaikista pilipalihommistakin.


      • kyllämeostaan
        Oylyläinen kirjoitti:

        Jetsulleen! Toinen asia on sitten että ei toi einstein ikinä läpäisisi kirjallista koetta. LIsäksi ammatissa tarvitaan itsenäistä työotetta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä. Ja niitähän Jassulla ei ole, potkut on tullut kaikista pilipalihommistakin.

        Sanos muuta, me ahkerat huippukoulutetut täällä päivät pitkät ihmettelemme Jassun saamattomuutta. Me kun ei lähdetä niihin pilipalihommiin, nautitaan kotihoidontukea, tai työttömyyskorvausta.


      • fsdsdf34ewdfv
        kyllämeostaan kirjoitti:

        Sanos muuta, me ahkerat huippukoulutetut täällä päivät pitkät ihmettelemme Jassun saamattomuutta. Me kun ei lähdetä niihin pilipalihommiin, nautitaan kotihoidontukea, tai työttömyyskorvausta.

        JASSUN JA KOMMENTOIJIEN ELÄMÄT EROQAVAT TOISISTAAN KUIN YÖ PÄIVÄSTÄ, JOTEN TURHAA SIINÄ ALAITUISESTI MUSSUTAT! Sorry caps locks mut en viitsi kirjoittaa uudelleen.


      • Vapaapäiväläinen

        Minä ainakin nautin työputken jälkeen jopa neljän päivän vapaasta.


      • entasBloggeilu

        Saakohan se oikeasti tehdä tuota maksullista blogiakaan seiskaan...kun ausseissa on??


    • MehänOsataan

      Jahas tuo yks räkättirastas on näköjään taas ryöminyt poterostaan laiskajassoa puolustaan.

    • kysynvaannääs

      Siis nyt ihan aikuisten oikeasti, että kuka voi olla onnellinen siitä että kaikki aikaisemmat suhteet ovat menneet karikolle ja pahasti. Entisten kumppaneiden kanssa ei olla edes puheväleissä ja siinä sivussa heitä vielä vähätellään tai pilkataan?

      Voiko olla onnellinen siitä, että aloittaa lyhyen lentokonetuttavuuden pohjalta seurustelusuhteen tuntemattoman miehen kanssa, kun omaa avioeroa ei ole vielä edes pantu vireille?

      Voiko olla onnellinen siitä, että lähtee toiselle puolelle maapalloa miehen mukaan, jota ei edes pohjimmiltaa tunne ja elämä siellä perustuu uuden miehen tuloihin?

      • ewewqeqwe

        Se on ihan pihalla mutta selittää olevansa vanhanaikaisessa liitossa missä mies saa olla mies. OMG. Onkin parempi pitää bungalowissa suu tiukasti kiinni kun on 100% riippuvainen miehestä. Kuinkahan kauan se suu jaksaa pysyä kiinni?


      • lhljäööä
        ewewqeqwe kirjoitti:

        Se on ihan pihalla mutta selittää olevansa vanhanaikaisessa liitossa missä mies saa olla mies. OMG. Onkin parempi pitää bungalowissa suu tiukasti kiinni kun on 100% riippuvainen miehestä. Kuinkahan kauan se suu jaksaa pysyä kiinni?

        Eli samat lässytykset kuin Dennisinkin kanssa..kunnes piti saada jotain omaa elämää ja kaikki muuttui paskaksi jne.

        Kunhan hätäpäissään jotain keksii..

        Hiukan kyllä naurattaa nuo teeskentelyt, joissa antaa ymmärtää olevansa oikein perinteinen nainen, varsinainen emäntä..Ämmä ei osaa edes perusasioita kotitöistä, saati ruoanlaitosta.

        Sosiaaliset taidot myös nollassa, joten bungalowissa ei vieraita kestitellä. Ei edes ostetuilla tarjottavilla.

        Uuuh, mitä unelmaelämää!


      • seoliennense
        lhljäööä kirjoitti:

        Eli samat lässytykset kuin Dennisinkin kanssa..kunnes piti saada jotain omaa elämää ja kaikki muuttui paskaksi jne.

        Kunhan hätäpäissään jotain keksii..

        Hiukan kyllä naurattaa nuo teeskentelyt, joissa antaa ymmärtää olevansa oikein perinteinen nainen, varsinainen emäntä..Ämmä ei osaa edes perusasioita kotitöistä, saati ruoanlaitosta.

        Sosiaaliset taidot myös nollassa, joten bungalowissa ei vieraita kestitellä. Ei edes ostetuilla tarjottavilla.

        Uuuh, mitä unelmaelämää!

        Ostetuilla tarjottavilla??????Eiköhän jokainen joudu ostamaan suurimman osan tarjottavistaan nykyaikana? Ei enää eletä omavaraistalouksissa.


      • SnanSössö

        Kukaan ei voi ola tajuamatta ,että tarkoitettiin valmiina ostettuja tarjottavia. Paitsi sinä, palstan besserwisser-saivartelija.
        (Tässä munkin tekstissä näyttää olevan yksi vihe, mutta en käy sitä nyt korjaamaan, että saat taas päiväsi pelastettua).


      • kaikenmukatietävä
        SnanSössö kirjoitti:

        Kukaan ei voi ola tajuamatta ,että tarkoitettiin valmiina ostettuja tarjottavia. Paitsi sinä, palstan besserwisser-saivartelija.
        (Tässä munkin tekstissä näyttää olevan yksi vihe, mutta en käy sitä nyt korjaamaan, että saat taas päiväsi pelastettua).

        Ei sun kirjoitusvirheesi ketään ärsytä, vaan asiavirheet, joita on jatkuvasti.


    • niinmuahjawoohoo

      Mihin unohtui niiden smoothieiden vääntäminen? Eikö Riku saakaan terrrveellistä smoothieta aamupalaksi? Ai niin, Riku taitaa lähteä duuniin niin aikaisin et perinteinen kotirouvaäiti vielä vetää sikeitä.

    • aina.valmis.kotiaiti

      Perinteinen kotiäitirouva ei myöskään näytä silittävän miehensä paitoja, ei oo tajunnut? Kotityöt on kai tehty kun tiskikone on napsautettu päälle ja kotirouva voi rentoutua lopun päivää kunnes on aika avata purkit ja vacuumit ja valuttaa sisällöt lautasille.

    • K.Arva.Visa

      Mäntylä saa sukkahousurahat blogin kirjoittamisesta, muu kustannetaan "rakastumalla" miehiin jotka elättävät hänet.

    • Mistä-kateus

      Kateelliset täällä panettelevat kaunista Jasmin Mäntylää, joka oli 17-kesäisenä Miss Turku finalisti. Marjo Sjöroosin löytöjä tämä Jasmin on, niin kuin muutkin turkulaiskaunottaret Tanja Vienosen tapaan!

      Jasmin Mäntylä oli Rohdoksella töissä, joko hotellin tai matkatoimiston palkkalistoilla, Denniksen tavatessaan, ei häntä kukaan mies elättänyt.

      Eivätköhän nämä vanhemmat miehet ole Jasminille joitakin isän korvikkeita, kun oma intialainen isä jätti Jasminin ja tämän äidin taakseen ja muutti Kanadaan Jasminin ollessa lapsi. Turvallista isähahmoa taitaa Jasmin näistä vanhemmista miehistä alitajuisesti etsiä.

      Seiskan blogia Jasmin pitää varmaankin SIITÄ MAKSETTAVAN PALKAN, ei julkisuuden kaipuun vuoksi. Heti kun Seiska lopettaa Jasmin Mäntylän blogin, hän vetäytynee julkisuudesta, koska asioiden paljastelusta ei kukaan maksa.

      En lähtisi kadehtimaan sisäisesti rikkonaiselta vaikuttavaa, isättä kasvanutta naista, jonka parisuhteet vaihtuvat MUUTAMAN VUODEN välein!

      • Kysynkunentiedä

        Onks toi sellaista palkkatyötä muuten mitä saa siellä tehdä?


      • Leipuri948484

        Jasmin kuitenki sössi itse malliuransa, eikä hoitanut tehtäviään kuten piti.


    • jasmiinintuoksu

      Tsääzmin poseeraa instassa gerberakimppu kätösissään. Missähän ravintelissa tai lentokentällä otettu kuva, koska kenenkään kotioloista se ei ole . Tuskin kukkakimppukaan on oma, vaan todennäköisesti pöytäkoriste, jonka ominut kuvaan.
      Joko paluumatka on alkanut?

      • Sippe81

        No niinhän onkin! Jossain julkisella paikalla ainakin...hirveetä näyttelemistä jatkuvasti!


    • PatologinenValehtelija

      Jassu ei pysty työhön, jokin vika sillä on päässä, kun mielummin makaa joutilaana, milloin kenenkin papan elätettävänä. Ja kehtaa vielä väittää että pitää itsensä haastamisesta. Naurettava satuilija. Patalaiska akka!

      • Eläkeläinen_kotiäiti

        Olisiko jo eläkkeellä? Suomessa voi siirtyä suoraan lapsilisiltä eläkkeelle 17-vuotiaana.


    • paskan.puhuja.jassu

      Jassu ei uskalla haastaa itseään yhtään mihinkään, pysyy omalla mukavuusalueellaan ihan liimattuna. Ei uskalla muuttaa edes lapsuudenkodistaan omilleen, ei vakituiseen palkkatyöhön, ei opiskeleen (no huh huh, aivan liian haastavaa!), ei uskaltanut edes Viidakon tähtösiin, siinä olis ollutkin monenlaista haastetta laiskalle lötjäkkeelle. Selityksenä ettei voinut jättää papsua kun oli niin rrrrakastunut! Oikeestihan pupu meni pöksyyn ja pissat valui reisille pelkästä ajatuksestakin muiden tyrkkyjulkkujen kanssa suljetussa tilassa suorittamassa fyysisiä tehtäviä. Papsuahan se ei rrrakastanut pätkääkään.

    • Ounoy
      • sokeriONhuumetta

        Sokeri kyllä ihan todistetusti addiktoi..se on ihan tieteellinen facta, sanois suolinen...mutta me muut puhutaanki faktasta:)


    • PullonViemää

      Kaikkea se jassun drunkoreksia saakin sen satuilemaan. Nolo akka.

    • afgr

      Vitun laiskajasso..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe