Onhan se valaisinpylväs käyrä.

tottaon

26

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lovisastyle

      Tolleen se jätetään ja sitä ei suoristeta. Laskut on maksettu ja koko projekti on luokiteltu onnistuneeksi.

    • Lindenkö

      Oliko vuoden yrittäjä asialla?

      • vuodenkin

        Oli. Vuoden verran kesti yrittäjyys.


    • pankaavaakittaen

      Tori on vinossa.

    • Eiperkelesentään

      On teilläkin ongelmat! :D

    • eivinotorihaittaa

      Hei, tää ei ole mikään Pisa!! Loviisalle tyypillinen moka, rakentaja ja työn vastaanottaja. Kaikki huomaa mutta kukaan ei puhu mitään. Jos isot rahat maksaa pylväsremontista, silloin jälki ei saa olla naurettava!!! Ilman muuta pitää urakoitsijan korjata virheen maksutta. Ihme ettei paikallislehdistö ole tarttunut hyvään uutiseen?

    • Repimätöntäkritiikkiä

      Tolpat ovat vinksallaan ja saavat niin ollakin. Työ on otettu teknisen keskuksen puolesta vastaan ja maksettu. Hallinnon pää-äänenkannattajassa päätoimittaja oikein kiitti onnistuneesta valoprojektista! Jos joku kertoo tolppien olevan vinossa, niin hänen esittämänsä kritiikki ei ole rakentavaa!! Valittaminen on turhaa jälkiviisautta ja sitä paitsi jossakin maailman kolkassa on vielä enemmän vinossa olevia valotolppia! Em. filosofia pätee kaikkiin hallinnon epäonnistumisiin ja jopa lain rikkomuksiin. Pitää vain katsoa eteenpäin ja unohtaa repivä kritiikki!

      Laskut on maksettu ja tolppien asentajalle on jo annettu uusia urakoita, koska täällä ei menneitä muistella ja onhan referenssinä onnistumiseksi luokiteltu tolppa-asennus!

    • Ainiinpositiivinen

      Onko paha olo? ;)

      • onnelinjaannelinnosteesa

        Kysytkö olosta nurkkahuoneen narsistilta? Ilmeisesti hänellä on, kun täytyy kommentoida saavutuksia ja opnnistumistaan virka-ajan ulkopuolella.


      • Samarallipäällä

        Tuntuuko että sinut olisi ahdistettu nurkkaan? ;)


      • ihanaloviisa

        Kenen kanssa nyt keskustelet? Yritä päästä realimaailmaan, jotta et ahdistuisi lopullisesti. Mene huomenna terkkariin ja pyydä saikkua ja nappeja sairayteen.


      • Hiemankapeaa

        Anteeks nyt vaan, mutta onko sulta poistettu jotain osia vai eikö pysty pyörittelemään useampaa juttua kerralla? Nyr vuorossa saikut. Huomenna Monor vai kenties johtosäännöt? ;)


      • Päivänselvää

        Tavalliselta kaduntallaajalta tuskin löytyy motiivia puolustaa verorahojen käyttöä Monorin tapaiseen hupimatkailuun tai esimerkiksi sekundalaatua olevien työsuoritusten/tavaroiden maksamiseen. Puhumattakaan johtosääntöjen tai lakien rikkojan puolustamisesta!

        Johtopäätös: viranhaltija tai siitä hyötyvä puudeli. Ehkäpä jopa kunnallispolitrukki, joka ei ymmärrä että hänen tulisi valvoa kunnan etua.


      • hassanpernajasta
        Hiemankapeaa kirjoitti:

        Anteeks nyt vaan, mutta onko sulta poistettu jotain osia vai eikö pysty pyörittelemään useampaa juttua kerralla? Nyr vuorossa saikut. Huomenna Monor vai kenties johtosäännöt? ;)

        Näin Pernajan puolelta lähestyessä Raatinuoneen toria, jää ihmettelemään onko kyseessä aistiharha kun torin tolpat sojottavat sinne-tänne? Aluksi luulin, että routa on iskenyt toriin ja valotolppien perustuksiin? Nyt näitä 24n juttuja lukiessa sain vinkin että pylväät on tarkoituksella käyri ja vinossa, kahvilassa kertoivat pylväiden kuuluvan elinkeinopolitiikan kärkihankkeeseen, keskustan kehittäminen. Hieno juttu! Hienoa Olavi ja Jouni sekä Pekka!

        Noita ketjun juttuja lukiessa hämmästyin ”Hiemankapeaa” juttua. Ihan ”nysse tulle” – murteella esitetty lekurin maailmaan kuuluva kysymys ” .. onko sulta poistettu jotain osia vai eikö pysty ..”. Mitä on poistettavissa?


    • Justså

      Torin valotolpat ovat vinossa. Torin epämukavat penkit muistuttavat auton takaspoileria. Tien varren valotolppien Lovisa-rätit ovat harventuneet muutamaan kappaleeseen. Tuuli on ne repinyt, koska taitavat olla laadultaan sekundaa. Talon seinässä 3000 tonnin Lovisa fresko. Puistonpenkkien runolätkät ovat todellinen innovaation kukkanen. Melkoinen sketsi koko keskustan kehittämishanke.

      Joko 300 000 euroa on kulutettu?

    • touhumiehet

      Lisää vielä, torin kukkalaatikot susia, kukat mätänee ja haisee. Torin pyörätelineen tilannut henkilö ei tiedä minkä takia teline on kuvattu autoksi! Torin penkit täytyy irroittaa talveksi, eli kivetys täytyy purkaa. Auta armias mitä touhua!

    • Östra-nya

      Ihme ettei lehdistö ole kiinnostunut epäkohdista?

    • Voihyvääpäivää

      Vinossa ovat ja vinoksi jäävät! Sehän on vain pieni muotoseikka, että ovatko ne suorassa vai vinossa.

      Veronmaksajat maksoivat täyden hinnan suorista tolpista, mutta saivatkin vinot! Riippumattomana esiintyvän paikallislehden päätoimittaja oikein erikseen kiitti teknistä keskusta onnistuneesta hankkeesta!

    • vitunvinossa

      Siis kuka kiitti ketä? Perseelleen meni koko homma kun amatöörit pääsi tekeen!!! Jokaisesta työsta on annettava takuu, ja molemmat pylväät on oikaistava!! Ja sen homman pitää tehdä alan yritys eikä mikään sähköliike!! Taitaa viranhaltijat olla ujoja, selkärangattomia!

    • Mirjaminiin

      Tänään kun kävin pitkästä aikaa torilla, niin minusta pylväät ovat kallistuneet enemmän syksyn aikaan. Eikö ole vaara että ne kaatuu?

    • Torilleomallavastuulla

      Puutarhuri kehoitti nya östiksessä välttämään puistoissa kävelyä kovan tuulen aikaan, koska puut voivat kaatua. Torilla oleskelua on myös vältettävä kovan tuulen vallitessa tai roudan sulamisen aikaan. Torille varoituskyltti muistuttamaan kallistuneista valotolpista!

      • olavimuapelottaa

        Voihan raatihuoneen punanenät! Jos vaara ja riski on tunnistettu, niin virkamiesten on ryhdyttävä välittömästi turvallisuuden varmistaviin toimenpiteisiin! Vaaralliset puut on kaadettava, mutta sitä ennen on välittömästi liikkuminen niiden lähellä estettävä puomein ja kieltonauhoin sekä lisäksi asetettava riittävän selvät varoituskyltit kahdella kielellä. Nyt kun riski on tunnistettu ja tiedossa, niin viranhaltijat ovat vastuussa onnettomuuden sattuessa tahallisesta tehtäviensä laiminlyönnistä.


      • Allheilking

        Yes, minusta sinulle pitäisi antaa mitali, tontti ja messevä arvonimi pyyteettömästä työstäsi yhteiskunnan hyväksi. Ihan mieletön heppu, arvostan!


      • oonloviisatarinankertoja

        Ei missään nimessä mitallia tai arvonimeä. Niitä hamuavat vai johtavat narsistit ja heissä riippuvat opportunistit.

        Yleinen huoli on vain kaupungin asukkaiden turvallisuudesta. Myös jokaisen asukkaan on oltava valppaana ja kerrottava huolensa vastuussa oleville. Erityinen vastuu riskien ja vaaraa aiheuttavien kohteiden ja asioiden korjaamisesta on johtavilla virkamiehillä ja kaupungin henkilöstöllä, joita lienee kohta n.1500 Lovisa-tarinankertojaa. Jotta totuus ei unohtuisi, niin selvyyden vuoksi, kärkivastuu asukkaiden turvallisuudesta on kaupunginjohta Olavi Kalevalla.

        Ei riitä, että vain NÖ:ssä varoitetaan puiston puista, onko tämä kielilain paikallinen sovellus asukkaiden tasapuolisesta vaaran varoittamisesta? Henkilövahinkojen osalta ei ole myöskään riittävä toimenpide, jos vain selitetään, että nyt meillä on vastuuvakuutukset kunnossa.

        Korjattavaa vaarallisen ympäristön asioista riittää. Pitäisi perustaa väliaikainen valiokunta organisoimaan ympäristöriskien hallintaa. Huonokuntoisten puistojen lisäksi merkittävä hallitsematon riskikeskittymä on Sahaniemessä. Ei ole riittävä ja vastuullista, että pilaantuneista maista varoitetaan kyltissä vain ruotsiksi, ja sallitaan liikkuminen omalla vastuulla myrkkyjen seassa ja kielletään lapsia syömästä hiekkaa! Sahaniemen alueen kunnostus turvalliseksi ilman asuinaluekäyttöä maksaisi Rambollin selvityksen mukaan vähän; jos kunnostetaan riskiarvion mukaan niin kustannus 150 000 – 200 000 euroa, jos taasen ohjearvojen mukaisesti (asetus 214/2007) niin 450 000 euroa.

        Näin siis Lovisan kaupungissa, huraa huraa tack tack!


    • Käädytplusmitalit

      Allheilking selvästi arvostaa stadin johtoa ja erityisesti johtajaa! Lisää mitaleita haussa ja varmaan myös tulossa!

      • Älätärisepässi

        Noup, en yhtään, mutta en myöskään sinua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe