siivotkaa sekakäyttäjät keskustasta,kiitos.

nikkelton

Järjestys-säännöissä yleisellä paikalla meuhkaaminen,ihmisten ahdistelut,pummaamiset kiellettyjä.Ymmärretään resurssipulat ym ,mutta keskustassa aika-ajoin turvaton olla,kun sekavassa tilassa olevat lähinnä miehet ovat agressiivisen tuntuisia.Mielestäni vartijoiden tulisi puuttua ihmisten häiritsemisiin,sitä on päivittäin.Eli päihdeongelmaiset pois pilaamasta toisten rauhaa,aina jotain vailla ja iholle tupataan ,jos sanot jotain takasin,nyrkit alkaa heilua.Yleensä muut ihmiset ovat asiakkaina liikkeissä ja saattavat hetken oleilla ja istahtaa kadulle,olepa 10minuuttia niin katurotat kimpussa.Juopot pois lain nojalla kaduilta,kiitos.

54

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sääntönoyksi

      Järjestyssäännöt on yhdyssana ilman väliviivaa!

    • valitseitsevaan

      Hienostorouvat ym. voivat kiertää keskustan vaikkapa Vapaudenkadun tai Yliopistonkadun kautta. Ihanaa, että on erilaisia ihmisiä. Toki olisi hyvä, että kärsivät saisivat apua ja pääsisivät eroon riippuvuuksista.

      • Ominsilminnähtyä

        Hienostorouvat ei käy keskustassa kuitenkaan koska autoille ei ole parkkipaikkoja, joku jolla polla vähän sekaisin vain yrittää löytää itseäänkin haukuttavampia jos "sekakäyttäjiä" näkee paljonkin.

        Kaupungin olisi syytä muuttaa parkit maksuttomiksi ja järjestää liiketilaa riittävän suurta Prismalle tai Citymarketille, tulisi hienommatkin rouvat ehkä keskustaan.


    • läheinen

      Kyllä apua saa-jos itse haluaa ja on valmis tekemään asiansa eteen ,sitoutumalla yhteistyöhän ammattilaisten kanssa.Vertaistukea ja tukihenkilökin olisi saatavilla -jos itse haluaa ja kysyy asiasta,sekä on valmis irti myrkyistä.Elämän muutoshan aina muuttaa elämää,tapoja ,sosiaalisia suhteita.Raittiita on aika vähän ja he potevat yksinäisyyttä koska heitä on huomattava vähemmistö.Päihteet valitettavasti muuttavat persoonaa ja arvaamattomuuta käytöksiin.Siinä onkin haastetta kerrakseen .

    • kävesesiellä

      Eipä tuolla liiemmin narkkareita näy. matuja kylläkin. valloittaneet myös kirjaston nykysin. oikein järkevää kaupungin päättäjiltä viedä ainoa paikka missä ilmaiseksi saa käydä keskustasta lemmikeilleen.

      • Poisvaankaikki

        Sitä voisi kysyä esim. kaupunginjohtajalta yksinkertaisen kysymyksen, annatko puolet talostasi pois, annatko autosi pois tms. Anna se vaikka tolle hermannille jolla ei ole autoa. Taloosi voisi tulla vaikka millukka joka vasta yhden miehen on tappanut, eli ei montaa.
        Ja sitten kysyä että miksi sitten annat toisten alueita pois, toisten maata pois.
        Miksi ryöstät kansalta?


      • huonokeskusta

        Kyllä siellä näkyy narkkeja ihan joka kerta, kun siellä käy. Lisäksi juoppoja, feissareita, usein kerjäläisiäkin. Kävellessä saa näiden lisäksi väistellä sylkeä, kusta ja oksennusta. Ja tämän ihanuuden takia joutuu vielä pysäköinnistä maksamaan.

        Siksi käyn keskustassa vain silloin, kun on pakko.


      • MenkääOikeisiinTöihin

        Noille feissaripelleille voisi työntää löylykauhan perseeseen kauhapuoli edellä.


      • Huomautan

        Kirjastossa ei ennen kadonnut mitään yksityisten omaisuuksia.
        Nykysin katoaa.
        En arvaa mistä johtuu, tehkööt jokainen oman johtopäätöksensä.

        Ulkomaisia myös autoilla ajelee silmiinpistävästi, ei kuitenkaan keskustasta kyse tässä.


      • KuraPaskaa
        Huomautan kirjoitti:

        Kirjastossa ei ennen kadonnut mitään yksityisten omaisuuksia.
        Nykysin katoaa.
        En arvaa mistä johtuu, tehkööt jokainen oman johtopäätöksensä.

        Ulkomaisia myös autoilla ajelee silmiinpistävästi, ei kuitenkaan keskustasta kyse tässä.

        Paskasakkia tosiaan liikkeellä. Puhdistuksia tarvittaisiin.


      • Käytyjanähtyon
        Huomautan kirjoitti:

        Kirjastossa ei ennen kadonnut mitään yksityisten omaisuuksia.
        Nykysin katoaa.
        En arvaa mistä johtuu, tehkööt jokainen oman johtopäätöksensä.

        Ulkomaisia myös autoilla ajelee silmiinpistävästi, ei kuitenkaan keskustasta kyse tässä.

        Kaupunginkirjastoon tullut vartijat jotka kiertää ja kysyy kirjastontädeillä että onko kiki hyvin.
        Kamerat on myös joka paikassa.
        Ei ennen tarvittu sellaisia.

        Kannattaisiko kaupungin siirtää vaikka niihin vastaanottokeskuksiinsa matujen kieli ja kulttuurikurssit.


    • kondis

      Feissarit eivät suutu jos ei kuuntele heitä,mutta nämä sekakäyttäjät saattavat lähteä seuraamaan huutojen saattelemina ja nyrkit heiluen-jos sanot takasin heidän päänaukomisensa perään.Kamerat ei paljoa auta jos iholle tullaan.Katurotat ovat pahimpia lajissaan,sellasia 2-325-45 v ikäluokkaa olevien jätkäremmejä ketkä oikeesti ovat todella röyhkeitä,kyllä ne pitäisi siivota päivittäin yöksi säilöön tai kaltereiden taakse koska eivät sopeudu elämään kunnolla,antamalla ihmisille olemisen rauhan .Käyttäköön mitä itse haluaa mutta antakoot ihmisten olla rauhassa,tosin vaikeaahan se on jossain ihme kemiakoktailissa ihmisen käyttää vähäistäkään järjen rippeitä.

      • Isotoleranssi

        " 2-325-45 v ", heheeeehehehehhaaaahohohohohihihihiheeeeee!


    • katupartio

      joo,-siis 26-45v katurotat,epäsiistin näköisiä likaisia miehiä,karttakaa!TODELLA vastenmielisiä ns ihmisiä.Koppiin jo heti aamusta siitä Sokkarin kulmilta notkumasta,pesii niitä siellä ilmaiskahvilassakin aamupäivisin,,,,sitten hillumaan kaduilla ja uhkaislemaan normaaleja kansalaisia,kyllä kotain pitäs tehdä viranomaistenkin.Matut ei ahdistele ja pummaa,siistejä ja puhtaita,rahakasta porukkaa.

      • tukkahyvin

        Kirjoittaja lienee pontsopäällinen pyylevä osin nuoruuttaan takaisin ulkonäöllään hakeva mummeli?


      • gangstalkkaajamummi

        Sama joka toisessakin ketjussa kirjoittelee mafiaperheestään eli rotista.


    • Kilimojo

      Naurettavia oletuksia aloittajan sukupuolesta tai iästä ,ammatista ym hakuammuntaa.Enin osa inhoaa sottaisia pummeja ketkä loisivat ja ovat sikoja ,vailla päämäärää elämässään,pilaavat normaalien ihmisten asioilla käymisiä,sellasia ketkä tekevät töitä,ovat ns normaaleja.Ette te arvailijat tiedä mitä ammattialaa edustan,mikä on ikäni,sukupuoleni ym.Yleinen mieleipide kanssaolijoilla on pummeista että pois häiritsemästä.Onneksi kelit alkaa viiletä syksyä kohden jasataa vettä ,ei ne siellä viihdy ja jos viihtyvätkin,siellä ostoskeskuksen riesana vartijoille-sekä ruokalijoille ,kestäkää,mä en enää piipahda loiskeskustassa.

    • biologi

      Rotta-liero ,tunkee joka paikkaan kysymättä,haittaeläimiä,levittävät tauteja,epähygieenisiä,ei tervetulleita,sellasia ovat rotat,kutsumattomia pahantekijöitä.Sikiävät levittäen huonoja geenejään tulevien sukupolvien ongelmaksi.Ei koulutustaustaa,menee sieltä mistä pääsee helpoiten jos onnistuu,,,,kivoja elukoita.

      • gänggänggäng

        Näin sanoo gängstalkkaaja, joka yrittää vierittää tuon ominaisuutensa muiden niskoille. Huonoilla sijaisperheillä ja gngstalkaajilla on suuri yhteys! Itseasiassa on sama asia olla gängstalkaaja ja huono sijaisvanhempi, joka kiusaa lapsia ja näiden sukulaisia. Huono sijaisperhe asettaa itsensä muiden ihmisten yläpuolelle ja nimittelee toisia rotiksi. Hah, haaaa. Siinähän nämä elämäntaiteilijat nimittelevät toisia.


    • Montaoikein

      Tunnen tietysti jonkinasteista syyllisyyttä noiden vähäosaisten kulmillaoleskelun vuoksi, koska olen usein ostanut heille lahjaksi Alkosta konjakkia, viskiä ja kuohuviinejä siellä asioidessani. Minä vaan olen niin hyväsydämminen että haluan auttaa noita reppanoita unohtamaan edes hetkeksi sen miten maailma ja yhteiskunta on heitä kohdellut. Kun Veikkaus Oy on kerran antanut minulle runsaan mahdollisuuden auttaa, niin minä autan.

    • tukkahyvin

      Osta vaikka uusi pellavaponzo, eiks jeh,

    • eiummarra

      käytän farkkuja,toppeja,korkkareita ym laatuvaatetta,hiukset ovat paksut ja hyvät,ikää ei ole 30vuottakaan,joten ei nuoretkaan pidä katurotista.Maailma on ihmeellinen paikka meille ihmisille,toiset eivät vaan syytä epäonnistumistaan muita tai yhteiskuntaa-vaan tunnustaa että ei mene hyvin-oma moka,-aina voi alhaalta nousta,olen nähnyt sellaistakin.Noon,ainahan sitä voi syyt laittaa yhteiskunnan ja valtion päättäjien piikkiin,ei koskaan omaa syytä ,ei tietenkään vaikka eihän sitä viinaa ja pillereitä toiset väkisinkään laita suuhunne.Oma vikanne,mutta antakaa meidän normaalien ihmisten olla rauhassa,vaikka kuinka näyttäisimme paremmlta,rahakkailta,sääli on sairautta,aina voitte kivuta ylös päin.Töihin,kouluun,pois luuserielämästä.Ja jännä seikka muuten,juopporetkut ovat kauhean katkeria ja ilkeitä sekä yllättävän uteliaita,vaikka perseessä olisi millanen velksasaatavat,niin olette muille katkeria ja ilkeitä juopot.

      • pispispispis

        Kyse on siitä, että kaikilla on oikeus olla kaupungissa, ei vain kultalusikka suussa syntyneillä, iskän Bemarilla ajelevilla pissistyttösillä. Ehkä sinulle sopisivat Jyväskylää paremmin Milano, Pariisi tai NY. Anteeksi kun erehdyin. Arvomaailmasi on vaan niin samanlainen pellavaponzo - äitisi kanssa. Mistähän tuo ylimys - asenne on peräisin. Kyllä maailma opettaa!


      • Abdirahmanosmanhussein
        pispispispis kirjoitti:

        Kyse on siitä, että kaikilla on oikeus olla kaupungissa, ei vain kultalusikka suussa syntyneillä, iskän Bemarilla ajelevilla pissistyttösillä. Ehkä sinulle sopisivat Jyväskylää paremmin Milano, Pariisi tai NY. Anteeksi kun erehdyin. Arvomaailmasi on vaan niin samanlainen pellavaponzo - äitisi kanssa. Mistähän tuo ylimys - asenne on peräisin. Kyllä maailma opettaa!

        Onxulla huva pillu?


    • champselyseeeee

      Kehotan kuitenkin sinun valitsemaan ko. suurkaupungeista vain TIETYT KAUPUNGINOSAT, jottet liikaa traumatisoituisi.

    • rubina

      Arvasin että aletaan tuomita-kyse on pelkästään siitä,että olen loukkaantunut koska 2 pummia on melkein päälle tullut kun olen sanonut takaisin rumaan käytökseen.Eli heille ei sa sanoa mitään,heillä on oikeus melkein hakata.naistakin!Eipähän enää pidetä puolta,en sano mitään,saa olla rauahssa,antakoot hekin,ketään tuomitsematta,omassa suvussakin pultrareita,tiedän heistä minäkin jotakin,tietysti on heissäkin fiksuja ketkä ovat menneet raiteiltaan.Rauhaa kaikille sieluille,levollisille ja levottomillekin,olihna Hitlerkin vaan ihminen,tai ainakin sellasen hahmossa aikanaan...

      • Kekeken

        Nuo pummit ovat tarkkanäköisiä. He katsoivat väljähtynyttä ulkonäköäsi ammattimiehen silmin ja bongasivat siinä varman tapauksen joka on kahminut kirpparilta parhaat päälle. Kyllä suttura sutturaisen tunnistaa! Heheheheheee.


      • Sprjamuutroistot

        Enpä usko.
        Mutta jos näin on käynyt, oikeaan osoitteeseen kerrankin sattunut. Keskustan feissarit toinen juttu, ovat kyllä päällekäyviä.
        Ei tulisi sellasta ryöstöä sallita, hyväuskoiset ja pelokkaat antaa nimensä ja rahaa lähtee kuukausittain siitä lähtien. Järjestöjen johdolle.


    • Alas.Porvarit

      Siivotkaa porvarit pois Keskustasta. Kiitos!

      • Seongeeneissä

        Eipä meitä kovin montaa siellä asukkaan. Asuskellaan enempi rantatonteilla kesät ja pari tuhatta kilometriä etelämpänä talvet. Se on nääs meidän etuoikeuksia.


      • Alas.Porvarit
        Seongeeneissä kirjoitti:

        Eipä meitä kovin montaa siellä asukkaan. Asuskellaan enempi rantatonteilla kesät ja pari tuhatta kilometriä etelämpänä talvet. Se on nääs meidän etuoikeuksia.

        Asukaa mun puolesta vaikkka vitussa mutta älkää elvistelkö Keskustassa vitun molopäät!


      • Seongeeneissä
        Alas.Porvarit kirjoitti:

        Asukaa mun puolesta vaikkka vitussa mutta älkää elvistelkö Keskustassa vitun molopäät!

        Sehän ärsyttikin oikein kunnolla katulasta, hehhehheh.


      • Rub olet oikeassa, ei silmille saa tull ja jois tulee ni anna avokämmen ja huuda lujaan ääneen: -Painu vitun nisti siitä muualle pummaamasta ja varmasti lähtee! 99 ainakin sadasta


    • Olet oikeassa mut ni on ne häirikötkin...valitettavasti. soita poliisi ni häipyy ne ääliöt siistä keksustasta, hetkeksi....

      • Einäyei

        Onhan siellä poliiseja, ei vain ole niitä sekakäyttäjiä.
        Muualla taasen puuttuu poliisit mutta löytyy käyttäjiä.


    • katujäärä

      Nistit kuuluu päihdeympyröissä alimpaan kastiin-päät pehmenneet ajat sitten,ei heiltä voi odottaa muunlaista käytöstä,pahasti hakoteillä,naiset tekevät kakaroita päihteissään huostaanotettaviksi,isistä ei hajuakaan,miehet käärmemäisiä luikureita,ei omaa minkäälaisia käytöstapoja-päät pehmenneet aikaa sitten.Karttakaa!

    • apuakaikil

      yhteiskunnanhan pitäisi tarjota apua näille kadun asukeille, mutta kun kaikesta säästetään. Yhteiskunnan järjestämää päiväkeskuksia näille samalla apua tarjoten, eivät olisi kaduilla aiheuttaen joillekkin pelkoa ja samalla heille voisi tarjota apua, sieltä pohjasta nousemiseen, näin luotaisiin työpaikkoja ja samalla aina joku ryhdistäytyisi, mikä olisi sekin suuri asia.

    • oksennan

      Luuleeko joku sinisilmäinen hyväntahdon lähettiläs-että nämä pohjasakat oikeesti haluaisivat rauhoittua?Ehkä joku,mutta ovat kuin villielukoita,eivät halua mihinkään aikaa sitoviin juttuihin,vapaana rellestävät ,vailla sivitystä.Ottavat aina sieltä mistä saa ilmaisiksi murkinaa-ovat hiekkalaatikkotasossa olevia juorunistejä-se sano sitä ja tätä ,se oli sen kanssa siellä...joo ihan lärvit...ompa älykästä tasoa,kierrän tuollaset!Poistakaa kaikki häiriköt kaduilta,majoittakaa ne korpeen johonkin mökkiin,sikiävät siellä lisää kuin rotat,paitsi lapset otetaan huostaan oitis-onneksi!

      • Kuuluvatkuvaan

        Mukavia vekkuleita ovat. Huumorintajuisia ja monenlaista mielenkiintoista elämässään kokeneita, toisin kuin joku tossun alla vaikertava perusjuntti. Sellaisia kaupunkikuvan piristeitä.


    • Alas.Porvarit

      Porvarit vois muuttaa Jyväskylästä vaikka Kauniaisiin!

    • RIVAA

      Olen havainnut että juopot ovat kauhean kaksinaamaista sakkia,en hengailisi.JA mistä kukaan tietää miten vaihderikasta elämää ovat ns perusjuntit eläneet?Osa harrastaa paljon asioita,on rahaa-osa matkustelee ja on nähnyt paljonkin maailmaa eri kulmista,muualtakin kuin hikisestä Jyväskylästä..ym ja työelämässä näkee ja kokee myös asioista ,sekä normaalia perhe-elämää,mitä en vaihtaisi jännään kadunkulkijan elämään jossa ns kavrit,eli vekkulit puukottavat toisiaan selkäänsä ja ovat aina kerjäämässä jotain ja jotain vailla,miksi heitä pitäisi ymmärtää?Ei hekään ymmärrä normaaleja ihmisiä eivätkä kunnioita,röyhkeitä ja vailla käytöstapojakaan.EN SÄÄLI SÄÄLI ON SAIRAUTTA-

      • Karmeannäköistä

        Normaali ihminen hallitsee kieliopin, hönöpää!


    • Justiinsajep

      Erilaiset veivarit ovat välttämättömiä kaupukikuvassa jotta Fredrikssonin lippalakilla kaljunsa peittävä, velkaisella Toyotalla keskustassa käyvä lähiödemari voisi tuntea ettei olekaan yhteiskunnan pohjimmaista kamaa.

      • kyllävaanjustiinsajuu

        Heh, noinhan se taitaa olla.


    • kuoo

      Sulle hönöpää-halveksin kaltaisiasi nihilistejä,pysy sinä äikän oppikirjasi kanssa ylä-astetasoll,toope .Tunnetko itsesi hetken ajan paremmaksikin ihmiseksi kun voit huomauttaa jollekulle kirjainten,pilkkujen ym paikat?Neuroottinen viihdepössyttelijä.

      • LLLLLLsiis6

        Yläastetasolla on yhdyssana ilman mitään viivaa!


      • Pilkkujaperkele

    • Einenlähe

      Menit mihin tahansa kaupunkiin niitä on joka paikassa. Ei ne lähe kun luonnolisen poistuman kautta ja aina tulee uusia nuoria tlialle.
      Kaupunki vois kyllä ilmasia wc-palveluita järjestää keskustaan.

    • Resurssi

      Sanoit siis ymmärtäväsi resurssipulat. Mitä tarkoitit? Vartijoita vai terveydenhuoltoa?

    • katumenijä

      Poliisit kärsivät säästötalkoista,terveydenhuolto julkisella,vartijoita näyttää olevan aika paljonkin näin silmällä katsottuna,heillehän soisi sen katusiivouksen mutta ostoskeskukset täynnä epämääräisiä liikkujia myös,niitä täytyy tarkkailla.Erikseen katupoliisit ,jos rahaa olisi-katsoisivat että kansalaiset saavat olla rauhassa ,ilman möykkääjiä,pummeja ja katuvasikoita-katuvasikat pienempi paha,lähinnä tarkkailevat ihmisten tekemisiä,ja juoruavat heistä pahaa.Katuvasikat ovat lapsenmielinen aikuisryhmä mitkä töllistelevät joka päivä saadakseen elämänsä täytettä tyhjään mieleensä.Ihmettelen miten kehtaa ja jaksavatkin joka ainoa päivä maleksia tyhjänpantteina,mutta eivät sinänsä aiheuta häirintää ,Samat lähiövasikat,ryhmä pellejä ketkä maleksivat kauppojen edessä tölllistelemässä kaupassa asioivia ja juoruavat,mutta ei heistä pahemmin häiriötä ole.

      • Eivartijoita

        Vartijat väkivaltaisia, ei siitä mitään hyvää seuraa jos niitä jotain laitetaan tekemään. Parempi olisi kouluttaa poliiseja, ei nykyisenlaisia vaan sellaisia jotka jotain osaakin.


      • Kolmenkoon

        KKK hoitaisi homman.


    • Poispoiskaikkipois

      Mitäs kaikkea muuta keskustasta pois? Lapset ja vanhuksetkin aika rumia vai mitä?
      Kaupathan jo poistivat.

      • Ohionkylä

        Omakotitaloalueet enää jäljellä mitkä ei matuja täynnä. Niistäkin kaupassa käydessä rikkautta välillä enempi kuin suomalaisia. Lähiöissä melkein aina ulkonaliikkujat kaukaa tulleita.
        Eiköhän tämä kaupunki ole mennyttä.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1920
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1509
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      130
      1307
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1298
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1210
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      1009
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      962
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      925
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      110
      890
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      733
    Aihe