Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ateistit luulevat tuntevansa Jeesuksen

MeTiedämmeJumalan

paremmin kuin uskovat. Taas tästä on saatu todisteita tässä ketjussa:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14493028/nyt-sita-tulkintaa-uskikset

Ateistit luulevat myös osaavansa lukea raamattua paremmin kuin ne jotka raamattua tuntevat. Jumalastakin, josta ateisteilla ei ole minkäänlaista havaintoa, ateistit luulevat voivansa kertoa 'totuuden' !

Ristiriitaista jos mikä.

20

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heeheeeeeee

      Tämäkään vuodatuksesi ei tästä paimentolaismiehen keksimästä mielikuvitusjumalasta tee yhtään sen todellisempaa. Lähinnä naurattaa miten aikuinen ihminen kykenee uskomaan näin lapsellisiin satuihin :)

      • MeTiedämmeJumalan

        Kyllä!


    • kommenttina

      Ateistien aseet: nikkivarkaudet ja hölinä.

      • fda

        Sinun aseesi, trollin käytöksestä yleistäminen viattomiin.


    • fda

      Harvoinpa kristitty tuntuu osaavansa raamattua ja sen taustoja. Tulee yllätyksenä näille monet kohdat raamatusta.

      • MeTiedämmeJumalan

        Kristityt tuntevat raamatun paljon paremmin kuin sinä tai muut ateistit.

        Tämä selviää mm. siitä ketjusta johon linkkasin. Ateistit väittävät kaikessa vastaan, eivät osaa miettiä asioiden tärkeyttä, tärkeysjärjestystä, asiakokonaisuutta eivätkä ilmiselvästikään koe Jumalan henkeä.

        Raamatun historiallisuus on pelkkää sivujuonnetta, johon järkevä ihminen ei katsettaan ensimmäiseksi kohdista. Raamatun sana, sen sanoma, jos on hukassa kuten ateisteilla, unohtuu saman tien, ja sen jälkeen ollaankin jo aivan varmasti hakoteillä.

        Tärkein ensin, ja tärkein on se että Jumala on. Toiseksi tärkein on se, mikä tai kuka on Jumala. Kolmanneksi se, mitä Jumala todella merkitsee ihmisyksilön eli minun kannalta.

        Siinä riittää hommaa eliniäksi. Mutta vaivat palkitaan.


      • KazuKa

        Eli toisinsanoin ateistit tulkitsevat sanotun sellaisenaan ja uskovat "tulkitsevat".

        Eli kun Jeesus sanoo että "tee näin" Ateisti tulitsee Jeesuksen sanoneen, että "tee näin".

        Uskova sanoo että "Ei sinun tarvitse tehdä näin, koska jokin tekosyy"


      • fda
        MeTiedämmeJumalan kirjoitti:

        Kristityt tuntevat raamatun paljon paremmin kuin sinä tai muut ateistit.

        Tämä selviää mm. siitä ketjusta johon linkkasin. Ateistit väittävät kaikessa vastaan, eivät osaa miettiä asioiden tärkeyttä, tärkeysjärjestystä, asiakokonaisuutta eivätkä ilmiselvästikään koe Jumalan henkeä.

        Raamatun historiallisuus on pelkkää sivujuonnetta, johon järkevä ihminen ei katsettaan ensimmäiseksi kohdista. Raamatun sana, sen sanoma, jos on hukassa kuten ateisteilla, unohtuu saman tien, ja sen jälkeen ollaankin jo aivan varmasti hakoteillä.

        Tärkein ensin, ja tärkein on se että Jumala on. Toiseksi tärkein on se, mikä tai kuka on Jumala. Kolmanneksi se, mitä Jumala todella merkitsee ihmisyksilön eli minun kannalta.

        Siinä riittää hommaa eliniäksi. Mutta vaivat palkitaan.

        "Kristityt tuntevat raamatun paljon paremmin kuin sinä tai muut ateistit."

        Miksi eivät sitten tiedä mitä siellä on tai miten se on Roomassa päätetty mitä siellä kirjassa on?

        "Tämä selviää mm. siitä ketjusta johon linkkasin. Ateistit väittävät kaikessa vastaan, eivät osaa miettiä asioiden tärkeyttä, tärkeysjärjestystä, asiakokonaisuutta eivätkä ilmiselvästikään koe Jumalan henkeä."

        Useimmista ketjuista täällä selviää uskovaisten halu yleistää kaikkiin ateisteihin jokin huono kokemuksensa tai ennakkoluulonsa.

        "Raamatun historiallisuus on pelkkää sivujuonnetta, johon järkevä ihminen ei katsettaan ensimmäiseksi kohdista. Raamatun sana, sen sanoma, jos on hukassa kuten ateisteilla, unohtuu saman tien, ja sen jälkeen ollaankin jo aivan varmasti hakoteillä."

        Raamatun sanoma on tulkintakysymys.

        "Tärkein ensin, ja tärkein on se että Jumala on. Toiseksi tärkein on se, mikä tai kuka on Jumala. Kolmanneksi se, mitä Jumala todella merkitsee ihmisyksilön eli minun kannalta."

        1. Sitä ei Raamattu tai kukaan muukaan ole kyennyt todistamaan, mutta sen pohjalta on ihmisten elämiä pilattu ja uskottu todellisuudenvastaisiin asioihin
        2. Jos Raamatun Jumala olisi, niin se olisi sama kaveri joka VT:ssä käskee surmaamaan naapurikansan sylivauvoja, lähettää kaksi karhua raatelemaan kappaleiksi 42 pikkulasta jne.
        3. Siinä tulee kehiin sitten eri versiot kristinuskosta, jotka kertovat mitä jokin kohta raamatussa muka tarkoittaa, oli se kuinka erilailla tulkittu kuin alkukristityillä tai niillä jotka päättivät mitkä kirjat ylipäätään tulivat raamattuun.

        "Siinä riittää hommaa eliniäksi. Mutta vaivat palkitaan. "

        Näinhän sinä uskot.


    • vihtuilija

      Oletko kiinostunut totuudesta, sekä siitä ettei tarvitse turvata elämäänsä valheeseen jonka väitetään olevan totta? Oletko kyllästynyt siihen, että muut määräävät, mitä sinä pidät totuutena?

      Jos vastauksesi on kyllä, minulla on sinulle tarjous. Jos hetkisen vaivaudut lukemaan eteenpäin, aikasi ei mene hukkaan, sillä en ole liikkeellä yhtään ikävien asioiden merkeissä, vaan ihan mukavalla asialla. Kaikkihan meistä haluaa mukavia asioita elämäänsä, eikö totta? Pitäisit hulluna sellaista, joka kertoisi sinulle, että voit itse olla totuus. Kuitenkin minä kerron sinulle, että se tosiaankin on mahdollista. Olet jo ehkä kuullutkin meistä koemarkkinointimme aikaan ja tähän mennessä kukaan ei ole sanonut meidän valehtelevan!

      Tässä me olemme:JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJAT! Miksi et liittyisi meihin jo tänään, huomenna tämä voi olla jo pois muodista. Älä jää jälkijunaan, sillä nopeat syöät hitaat. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on tunnustaa, ettei tänäänkään näkynyt jehovaa tai muutakaan jumalaa!

      Voit olla itse totuus:mikäli jonakin päivänä näet jehovan tai muun jumalan, jätät vain sen päivän väliin tunnustamisessasi, ettet nähnyt jehovaa tai muuta jumalaa. Sinun ei tarvitse koskaan valehdella, joten puhut totta. Ja koska puhut totta, olet luotettava ja ansaitset ihmisten täyden luottamuksen. Koska totuus on hyvyyttä, koska siinä ei ole pahaa, olet hyvä ihminen. Kuinkahan kukaan voikaan olla hyvä, jos ei ole JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJA....

      Kuten varmaan oletkin kuullut, myös kristityt ja muslimit ovat JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJIA. He todistavat päivittäin sankoin joukoin USKOVANSA jehovaan tai allahiin. Tämähän on sama, kuin tunnustaa ettei nähnyt jehovaa tai allahia! Kyllä, kaikki paitsi mielisairaat ovat JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJIA! Ethän halua profiloitua mielisairaaksi, joka tosiaan näkee jehovan tai allahin tai jonkin muun jumal-olennon?

      Väistämätön on väistämätöntä, miksi siis tappelisit vastaan sillä...

      ..Loppujen lopuksi jokainen on JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJA!

      Miksi et tunnustaisi jo tänään, ettet nähnyt jehovaa tai muutakaan jumalaa? Me JEHOVATTOMUUDEN TODISTAJAT tarjoamme vain ja ainoastaan TOTUUTTA. Päivinä jolloin näet jehovan tai jonkin muun jumalan, jätät vain todistamatta, ettet nähnyt jehovaa tai muuta jumalaa.

    • harhaluuloista

      Ja uskikset luulevat tietävänsä oikeat tulkinnat ja selitykset.
      Kaikki uskiksien toiminta näissä uskon asioissa perustuu satutarinoihin ja siitä omiin tarkoituksiin tehdyistä selityksistä, joiden tarkoitus on vain oman erinomaisuuden ja pelastuksen korostaminen.
      Uskiksen uskon perusta on valhetta. Tätä omaa valhettaan uskis yrittää tyrkyttää muille ainoana totuutena, harhaluuloista ja sairasta hommaa...

      Väitteesi siitä, etä kristityt tuntevat raamatun paremmin kuin esim ateistit ei ole kuin sinun oma uskon sokaisema arvio. Useampi ateisti täälläkin on ollut aikaisemmin uskovainen ja on raamatun lukenut kuten moni muukin ateisti.
      Juuri raamatun lukeminen on vahva peruste ateismille, ja selvä osoitus uskisten omaa etua tavoittelevista raamatun/jumalan tulkinnoista.

      • Avulla.Pyhän.Hengen

        " Väitteesi siitä, etä kristityt tuntevat raamatun paremmin kuin esim ateistit ei ole kuin sinun oma uskon sokaisema arvio. Useampi ateisti täälläkin on ollut aikaisemmin uskovainen ja on raamatun lukenut kuten moni muukin ateisti.
        Juuri raamatun lukeminen on vahva peruste ateismille, ja selvä osoitus uskisten omaa etua tavoittelevista raamatun/jumalan tulkinnoista. "

        - Raamatun sanoman syvyyden voi käsittää VAIN Pyhän Hengen antaman ymmärryksen / valon avulla.

        Ateistin on siis mahdoton käsittää kirjoituksia, jos halutaan kokonaiskuva / selvyys Jumalan aatoksista.

        Jos on ollut joskus uskova, tod. näk. käännynnäinen ja tullut ateistiksi sen tähden, että on lukenut Raamatun, voi sanoa suoralta kädeltä, ettei ole ollut Pyhällä Hengellä täytetty.

        2 Pietari 1:
        19. Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. 20. Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; 21. sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

        - Pyhän Hengen sanoma (Raaamttu) avautuu vain Pyhän Hengen avulla.


    • q.v

      Miten mielikuvitusolentoa voi tuntea?

      Jeesus on myytti. Keksitty, omalla ajallaan tyypillinen pelastaja/kuolleista herännyt Jumaluus. Mutta yhtäkaikki ihmisten mielikuvituksen keksintöä.

      Jos aloittaja voisi edes jotenkin mielekkäästi perustella todisteilla, Jeesuksen olleen olemassa niin sitten voitaisiin keskustella minkälainen Jeesus oikeasti oli.

    • a-----a

      Olen ateisti enkä kyllä ole koskaan väittänyt tuntevani ainuttakaan Jeesusta. En olemassaolevia enkä näitä joidenkin jumalana tms. pitämiä. Uskovien suusta kylläkin olen moisia väitteitä kuullut, eräskin täällä Suomi24:lla paljon aikanaan kirjoitellut väitti törmänneensä Jeesukseen helsinkiläisellä bussipysäkillä. Väittäisin olevani luotettavampi kuin henkilö, joka näkee mielikuvitusolentoja bussia odotellessaan.

    • tunne.itsesi

      Ateistit eivät tunne Jumalaa eikä Jeesusta. Mielikuvituksessaan he pyörittelevät kaikenlaisia tarinoita näistä, joita he nimittävät "hahmoiksi".

      Ei ihmistäkään opita tuntemaan kuuntelemalla huhupuheita ja valheita. Ei ihmistä opi tuntemaan lukemalla kirjoituksia. Ihmisen oppii tuntemaan vain henkilökohtaisella kanssakäymisellä. Sama juttu Jumalan kanssa. Ja siihen ateistit eivät pysty.

      • tunne.itsesi

        Olen nuuskaissut pallihikeäni ja tunnen PH:n sisälläni Ja Jumalan.

        Minä en ole Jehova, minä olen ekumeeninen katekumenisoitu kristitty. Ja tietysti myös luteriaani.Minussa elää alkuseurakunnan henki. Minussa on Aabrahamin, Mooseksen ja Lootin elinvoima. Minussa on Metusalemin viisaus. Tämän kaiken olen saanut itseeni lukemalla Raamattua. Joka päivä nuuskin pallihikeeni, tunnustelen itseäni ja täytän Raamatun tahdon. PH tuoksuu tänään suolaiselta ja Herran luomalta ihanuudelta !


    • MeTiedämmeJoulupukin

      Uskovat luulevat tuntevansa Joulupukin

    • siskoltailmatpellolle

      - kaikkien uskontojen perusta on siis siskonsa tappaneet miehet

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe