Henkensä uhalla

Kylläpäketuttaa

Jalankulkijoiden paikka ei ole olla ajotiellä juoruamassa (kaksi mummoa Akkoniementiellä eilen), ylittämässä mistä sattuu tai muuten vain vökälehtämässä. Pyörällä ei ajeta suojatien yli ykskaks yllättäen tai muutenkaan. Mopojakin koskevat liikennesäännöt!

Poliisi saisi sakottaa muutaman kerran niin oppisivat.

5

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haave_ajattelua

      Luuletko että nämä pökiöt oppisi sakoista yhtään mitään?

    • Örmistyttää

      Ei ne varmasti oppisi. Jonkun kai on henkensä heitettävä ennenkuin opitaan. Perjantainakin loikkivat penikat mistä sattuu yli tien, ilman heijastimia. Teinitytöt kaikkein pahimpia! Siinä kun kylää läpi ajaessaan sai runtata liinat kiinni eikä suojatietä lähimaillakaan, niin joku roti kai tuohon pitää saada. Keskisormea näyttivät kun karjaisin ikkunasta. Äidit ajavat pyörällä yli suojateiden edeltä ja pennut perässä, eikä puhettakaan siitä että on liikennesäännötkin! Mammamafia ei kuitenkaan jyllää yli tieliikennelain!

    • Arveliini

      Kuulostaa siltä, että olis arveliinille hommia

    • Savuakorvissa

      Yksi päivä minä ajoin rollattori mummon perässä kun päätti vähän oikaista ajoreittiään ja käveli keskellä tietä jonkun aikaa eikä mitään suojatietä lähimainkaan! Päästyään yli tien sievästi jatkoi matkaansa silti keskellä tietä vaikka olisi pitänyt jo mennä tien sivuun, koska ei ollut edes jalkakäytävää sillä tiellä. Onneksi oli sen verran reunassa tilaa että pääsin ohi mummosta. Ei ole mummoillakaan sen kummempia etuoikeuksia kuin muillakaan. Ja suojatiet ei yleensäkään mene autotien ajoreitillä.

    • Ölökki

      Jotenkin vain tuntuu siltä että tämä liikennekuri on mennyt siihen että jalankulkijat ja pyöräilijät tekevät miten sattuu ja missä vain, ja kun vahinko tapahtuu niin autoilija on syyllinen kun ei ole ollut tarkkaavainen. Taannoin tuttu joutui maksumieheksi kun muori ajoi auton kylkeen pyörällä tutun ollessa vilkku päällä odottamassa kääntymistä. Senttiäkään ei auto liikkunut törmäyshetkellä mutta muori väitti että auto tuli päälle. Sekään ei asiaan vaikuttanut että muori pössäytti takaoveen. Oli vain tutun sana muorin sanaa vastaan ja muorihan voitti. Liikennesääntöjen mukaan muori ei olisi edes saanut siitä ensin ajaa pyörällään ennen autoa, kun muorilla oli kolmio, mutta eipä sekään vaikuttanut kun muori väitti olleensa jo ylittämässä tietä kun auto tuli päälle. Ikään kuin sitten koukkasi siihen takaoveen?

      Sakkoja pitäisi jalkapelissä ja pyörällä liikkuville rikkeistä napsia samoin kuin autoillekin. Päin punaista marssitaan Sotkamossa liikennevaloissa ihan surutta ja kun kerrankin kahdelta teinitytöltä kysyin, että jos en olisi ajoissa huomannut niin mitäpä arvelette että olisi käynyt, niin teinitytöt tokaisivat että oma on murheesi, he menivät suojatietä pitkin. Sillä ei kuulemma ole merkitystä mikä valo palaa kun heillähän on suojatie. Justiinsa.

      Autoilijaltakin otetaan kortti pois jos tarpeeksi paljon pöljäilee, niin miksei sitten siellä täällä toikkaroivalta pyöräilijältä oteta sitä pyörää pois? Eräänkin kerran on tullut nähtyä kun joku äityliini ajaa lapsi turvaistuimessa pyörällä suojatien yli paikassa jossa sillä pyörällä ei saa ylittää tietä ajaen. Ei edes katsota, tuleeko autoja. Entäs sitten jos tuleekin törmäys ja joku kuolee? Onko autoilija sittenkin AINA vastuussa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe