Nyt riittää jo.

Masentavaa

Jokavuotisen mantran hokeminen joulun lähestyessä Hartolassa saa allekirjoittaneen suureen raivoon.Meitä pakkosyötetään sanomalla että ostamalla joululahjat tästä kuppaisesta kylästä niin kuntamme säilyy elävänä.Ja paskat.ja itse joulunavaus niin perseestä kuin vai voi olla samaa toistavat puheet paloautot ja sama naftaliinille haiseva mutta kaikille tuttu joulupukki häärii korruptio karkkeineen torilla ei kiitos sanon minä.Olemme jo aikaa sitten ostaneet ruokamme Heinolasta ja lahjamme laadukkaista verkkokaupoista asumme Hartolassa vain siksi että aviomieheni äiti joka on hoidossa kunnallisessa vanhuksia hoitavassa laitoksessa saa asiallisen ja oikeudenmukaisen hoidon.Heti kun hänestä aika jättää jätämme Hartolan sillä nykymeno täällä on todella surkeaa katsottavaa lapset valtaosalta käytöshäiriöisiä,paljon aivan liian paljon alkoholisteja ja huume hörhöjä,kaikki palvelut nollassa veroa maksamme aivan liikaa palveluvalikkoon nähden.Onneksi lapsemme ovat jo muualla mutta on todella sääli nähdä millaiseen alennustilaan kuntamme päättäjät ovat terveen kuntamme ajaneet.Ai niin niistä joululahjoista mitä täältä saa?ylihinnoiteltuja tuotteita joiden arvo ei kuitenkaan vastaa sille asetettua hintaa.

13

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • L.Onkero

      Samat ongelmat jokaisessa pikku kylässä.

    • arfgh

      Meikä ostaa suoraan Kiinasta , mutta hartolan posti ei ole saanut vieläkään postia tänään laatikkoon täällä kirkolla.
      Kotimaan tilauksissa suosin matkahuoltoa sen nopeuden ja ongelmattomuuden vuoksi.

      • pirttihirmuilija

        Meillä oli eri henkilö postia jakamassa kuin yleensä, joten olisko loma tai sairastapaus viivästyttänyt postin kulkua. Meille tuli posti klo 14 ja risat, yleensä tulee yhden ja kahden välillä. Matkahuollosta tuli mieleen, että ei ole välttämättä nopea tai ongelmaton (niin minäkin luulin ennen), koska jos Matkahuollon toimihenkilö syystä tai toisesta sattuisi olemaan pois niin sitten on koko lafka suljettuna kun ei ole ketään koulutettu varahenkilöksi. Taannoin kävi niin että sairasustapauksen johdosta matkahuolto oli suljettuna muutaman päivän.


      • pirttihirmuilija

        Oletko saanut tilaamasi tuotteet Kiinasta aina vai onko matkalla tapahtunut hävikkiä. En tilaa Kiinasta, vain Euroopasta.


      • arfgh

        Kyllä ovat perille tulleet yhtä lukuunottamatta josta sain kyllä maksamani rahat takaisin, aliexpressistä kysymy ja noin 140 tilausta on tullut sieltä tehtyä.


      • eyriefdsf
        arfgh kirjoitti:

        Kyllä ovat perille tulleet yhtä lukuunottamatta josta sain kyllä maksamani rahat takaisin, aliexpressistä kysymy ja noin 140 tilausta on tullut sieltä tehtyä.

        Kuinka pitkään tilaukset Kiinasta viipyvät matkalla? Keskimäärin?


      • arfgh

    • Ruustinna57

      Matkahuolto toimii jos oikea ihminen paikalla tuuraajat monasti sellaisia persehäröjä ettei viitti sisään mennä.Kaikkihan kunnassa koetetaan hoitaa avuttomalla apuvoimalla ei koulutusta ei kokemusta ei niin mitään...

    • ekkamies

      minäkin käyn syömässä joutsassa,
      naimassa sysmässä
      ja paskalla heinolassa
      olenkin r. ekkamies
      sylkäisen tosin onkiniemellä joskus
      tanssin kalholla

    • Eilakki

      Niin tyypille Hartolan "asukin" kommentti.Jos älykkyysosamäärä on nolla ja aivot korvikealkoholin syövyttämät niin tälläistä jälkeä syntyy.

    • Hyvää_joulua_kuitenkin

      Nämä poiminnat herättävät kysymyksiä:

      "---ostamalla joululahjat tästä kuppaisesta kylästä---"

      Kylä, jota nimität "kuppaiseksi" kyläksi on aivan tavallinen maalaiskylä samoine iloineen ja suruineen kuin mikä tahansa vastaavankokoinen kylä tai kunta maassamme. Moni on onnistunut elämään täällä hyvän ja antoisan elämän.

      "---itse joulunavaus niin perseestä---"

      Kunta yrittää ja joskus onnistuukin järjestämään kuntalaisille tilaisuuksia, jotka ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Joulunavauksesta ei tarvinnut maksaa ja kaikki olivat sinne tervetulleita. On asennekysymys kokeeko tuonlaiset tapahtumat myönteisinä vai kielteisinä.

      "---Olemme jo aikaa sitten ostaneet ruokamme Heinolasta---"

      Jos ostatte ruokannekin Heinolasta niin se on pois Hartolasta. Meillä on täällä vain yksi ruokakauppa, mutta erinomaisen laadukas tarjonnaltaan. Kertaakaan ei ole ainakaan minun tarvinnut lähteä ruokaostoksille paikkakunnan ulkopuolelle. Mitä elintarvikkeita täältä puuttuu? Myönnän, että kerran "tarvitsin" jotakin mitä täältä Hartolasta ei löytynyt. Kerroin toiveeni S-marketin myyjälle, joka välitti tilaukseni eteenpäin. Joten kyllä palvelu pelaa.

      "---asumme Hartolassa vain siksi että aviomieheni äiti joka on hoidossa kunnallisessa vanhuksia hoitavassa laitoksessa saa asiallisen ja oikeudenmukaisen hoidon---"

      Hienoa kuulla! ELi myönnät, että on jotakin mikä on täällä kuitenkni paremmin kuin muualla. Luotat, että Hartolassa anoppisi niin hyvää hoitoa, että sen takia ei kannata muuttaa muualle. Tästä plussat hoitohenkilökunnalle. Jotain hyvääkin siis!!!!!!

      "---lapset valtaosalta käytöshäiriöisiä,paljon aivan liian paljon alkoholisteja ja huume hörhöjä---"

      Heitä ei ole sen enempää Hartolassa kuin muualla

      "---kaikki palvelut nollassa veroa maksamme aivan liikaa palveluvalikkoon nähden---"

      Suomessa on lakiin perustuva liikkumavapaus. Asuinpaikkasi voit valita mielesi mukaan. Jos sinusta tuntuu, että korkeasti palkattuna henkilönä olen maksanut "tyhjästä" niin paras keino on äänestää jaloillaan.

      "---sääli nähdä millaiseen alennustilaan kuntamme päättäjät ovat terveen kuntamme ajaneet---"

      Joihinkin asioihin voi itse vaikuttaa, edes hieman. Kunnallisvaalit ovat tulossa. Jos vielä asut Hartolassa silloin niin käytä äänioikeuttasi. Tai jospa asettuisit itse ehdokkaaksi? Oletko harkinnut koskaan?

      "---Ai niin niistä joululahjoista mitä täältä saa---"

      En ala mainostaa ketään tiettyä yrittäjää, mutta... niin, minä olen löytänyt lahjat pukinkonttiin Hartolasta, ja pienellä rahalla, pienituloinen kun olen.

    • karkkiasipisälimsaa

      täällä ei taida olla joulu kuin noilla suojavärin omaavilla "alaikäisillä" jotka joka perjantai kantavat ostoskärryllisen karkkia sipisiä yms herkkua s kauapasta ulos, taas tänä perjantainakin, kuka maksaa sen? no me tietysti veronmaksajat.
      onko oikein että tietty ryhmä nauttii etuuksista joista normi perheen kouluikäiset ovat vaan kateellisia. menkää kauppaan ensi perjantaina ja katsokaa omin silmin tämä huutava vääryys

      • fdgfgd

        Olen huomannut. Tuota menoa sairastuvat elintasosairauksiin ja niistä tulee lisää kuluja. Miksei henkilökunta tarkkaile millaiset ruokatottumukset ko. henkilöillä on. Jos perusruoka on jatkuvasti sipsejä ja irtokarkkeja niin siitä ei hyvää seuraa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe