Facebook suosittelee

minnaystävä

Tipattomaan tammikuuhun , kell pullo on se pullon kätkeköön .................................

Crápula Gold 5 2015, Espanja, 11,95€, Alko


Aamupala, joka parantaa krapulan
Matchaa, Macaa ja protskujaSekoita hieman matcha-teetä, maca-jauhetta ja proteiini-jauhetta keskenään. Todellakin tepsii ja helpottaa oloa!

16

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YksinkertaistaKaikkiaan

      Tipaton tarkoittaa sitä että varastossa olevat viinapullot on juotava kuunloppuun mennessä siten ettei niissä ole pisaraakaan jäljellä! x)

      • PyhimysJr

        VTU ei jää varastoo, kaikki menee 👍👍🍷🍻🍻🍻


      • siniystävä

        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

        Kiitos! Käsittelemme ilmiannon pikimmiten.


      • PyhimysJr

        Naiset valehtelevat Facebookissa
        Vähintään yksi neljästä naisesta liioittelee oman elämänsä käänteitä sosiaalisen median sivustoilla😈

        Tärkein syy epärehellisyyteen oli se, että naiset eivät halunneet antaa elämästään liian tylsää kuvaa.😀 He muun muassa väittivät olevansa ulkona vaikka he istuivat yksin kotona🍷🍻 ja kaunistelivat tarinoita 🍷🍻lomamatkoistaan tai ammatistaan.
        Elämä on kuin teatteri esitys, jonka roolittaa ja käsikirjoittaa.🐑

        Yleensä en henk koht asioita ghetosta hehheh täällä jakele😋, mutta nyt on pakko! 😈Mutta totta se VTU on.🐄🐄🐄

        Se, että jos itse ei ole koskaan vielä kasvanut aikuiseksi, lapsien teko kannattaisi jättää niille, joilla kapasiteetti siihen riittää.👍👍👍

        Janne Viljamaa ‏@janneviljamaa

        Rajoita lapsien someaikaa, järjestä aikaa omalle itsellesi ja jaksat uskoa omat valheesi.


    • minnaystävä

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Oon hoitaja, lääkäriin mennään jos tehdään kuolemaa.


      Kukajaksaasairastaa

      Tekstinne on kerrassaan kauhistuttavan epäsoveliasta äidinkielen raiskausta. Miten kaltaisenne rahvaanmielinen vähäosainen on päässytkään herrasmiesklubille. Sietäisitte hävetä...

      Oletteko kenties jopa nainen? Jokatapauksessa tyrmistyttävää käytöstä ja toivon, että jatkossa osaatte edes esitelllä itsenne ja liittää kuvan itsestänne.

      Yours,
      Sir Matthew William Ward

    • GetonGetoon
    • giniystävä

      Tyypin yksi masennusta luonnehtivat ahdistus😠, unettomuus ja väsymys ja tyypin kaksi masennusta totaalinen uupumus.😠

      Some-riippuvaiselta unohtuu oikea elämä. Twittereiden ja facebookien ropaaminen pitkin päivää on koukuttavaa ja kivaa, tirkistelynhalu kyllä täyttyy👍, mutta on eri asia, saako some-riippuvainen jatkuvasta verkkoläsnäolostaan mitään sisältöä elämäänsä.

      Uuden tutkimuksen mukaan jatkuva Facebookin selaaminen voi vaikuttaa aivoihin samalla tavalla kuin käyttäisi kokaiinia.😠

      Tutkimuksen mukaan Facebook ajaa käyttäjiään muun muassa onnettomiksi ja ahdistuneiksi.😠

      Negatiivisia tunteita aiheuttaa kateus, jota syntyy kavereiden lomakuvista,suosituista päivityksistä tai muiden onnesta.

      Merkkejä riippuvuudesta voi olla pakonomainen tarve tarkistaa jatkuvasti kavereiden Facebook-päivityksiä, kommentoida ja tykkäillä muiden päivityksiä jatkuvasti ja lopulta salata tämä toiminta perheeltä tai puolisolta.🍻🍻🍻🍷🍷🍷

    • JoJoPyhimys

      Tutkijoiden mukaan narsismi👍 on lisääntynyt, ja sosiaalinen media on antanut keinot tuoda itseään esiin narsistia👍 tyydyttävällä tavalla. Nykyaika on myös mennyt enemmän itseä👍 korostavaan suuntaan, ja se tuntuu lisänneen narsistisia häiriöitä.

    • minnaystävä

      Elämme täysin perheenä👍 ja lasten ehdoilla👍. Laatuaikaa😠 on matka S-Marketin pullonpalautukseen.🍻

      Satsaamme perheaikaan🍻🍷. Illat, viikonloput ja lomat olemme kaikki yhdessä. Se on tärkeää.👍

      Käymme parisuhdematkalla Barbaarissa.🍻🍻🍻

      Äideistä parhain mä oon

      Luotas jos tie kerran mun vie, suureks' kun vartun, unhoon jää Muistot nää

      • PallenPalleja

        Kel onni on ne onnin kätkee. Laatu aikaa Tallinna, Harjumaa, Viro

        No ei pöllömpää, heh heh heeee. Makkaraperunaa lisää

        http://bit.ly/2lxutFm


    • minnaystävä

      MLL:n lastenhoitotoiminta

      Tilaa koulutettu MLL-lastenhoitaja tilapäiseen😠 lastenhoitotarpeeseen Kotkassa tai Pyhtäällä 👍

      Puhelimesta tai internetin välityksellä (ohjeet löytyvät allaolevan linkin kautta).

      Lisää tietoa Kymen piirin lastenhoitotoiminnan sivuilta.👍 Arjen apua lapsiperheille.
      http://kymenpiiri.mll.fi/palvelut-lapsiperheille/lastenhoitotoiminta/

      Perhe voi tilata lastenhoitoapua mille vuorokaudenajalle tahansa👍 esimerkiksi kun:

      vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä 🍻🍻🍻🍷🍷🍷

      • minnaystävä

        Janne Viljamaa‏ @janneviljamaa 1. maaliskuuta

        Tutkimuksen mukaan oluen tai viinilasin kädessä pitäminen saa sinut vaikuttamaan vähemmän älykkäältä

        Janne Viljamaa‏ @janneviljamaa 1. maaliskuuta

        Jatkuva muihin vertailu on itsetunnon vihollinen. Some-aikakaudella lapset ovat vertailtavina päiväkodista asti - pakko saada tykkäyksiä


    • Kummitellaan

      Perhekummitoiminta
      Toiminnan tarkoituksena on lisätä perheen hyvinvointia 🍻🍷ja vahvistaa koko perheen elämänhallintaa tukemalla ensisijaisesti perheen vanhempia👍.

      Mitä kummisuhteessa voi tehdä?
      Perhekummin tehtävänä on ennen kaikkea tukea perheen vanhempien😠 vanhemmuutta. Tukeminen on käytännössä kuuntelemista, keskustelemista.

      Perhekummi voi vaikka paikata mummo ikävää..
      Äidillä on mahdollisuus käydä rauhassa suihkussa....
      Kummi voi katsoa toisen lapsen perään jos sinun täytyy käydä lääkärissä...🚑💊💉

    • GhettoäitinKirjasto

      Oletko narsistin👗 hovissa? Kuulutko hoviin tai oletko peräti hovimestari👗?🆘

      Kaikelle on oikeutus narsistin mielestä, lait on tehty rikottaviksi🆘 ja jos jää kiinni, niin hyvillä puhujan lahjoilla voi luikerrella niistäkin ulos. Tai ainakin edes syyttää muita.💊💊💊

      Ystävyydet eivät kestä, koska narsisti🐑 on patologinen valehtelija🐑, urkkii ja onkii ihmisistä tietoa ja käyttää näitä tietoja hyväkseen jossain vaiheessa elämää. Mikään ei pysy salaisuutena🆘

      Janne Viljamaa ‏@janneviljamaa 18. syyskuuta Espoo, Suomi
      #JanneViljamaa #kirja #Narsisti´n lapsena 2.painos nyt kirjakaupoissa

      Narsistin lapsena
      Janne Viljamaa
      Minkälaista on kasvaa narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivän vanhemman lapsena? Miten löytää tie alistuneisuudesta itsenäisyyteen, vähättelystä vahvaan itsetuntoon?
      Kirjassaan sosiaalipsykologi Janne Viljamaa luonnehtii narsistiäidin ja -isän persoonallisuutta, käsittelee alistavan kasvatusympäristön lapselle tuottamaa pelkoa, ahdistusta ja häpeää sekä antaa ajatuksia itsetunnon vahvistamiseksi.

      Vanhemman tulisi antaa lapselle turvaa, hoitoa, tukea, rakkautta ja välittämistä. Itsekeskeinen narsisti ei tähän kykene, vaan hän voi pahimmassa tapauksessa alistaa lapsen, nöyryyttää tätä ja tai olla täysin välinpitämätön lapsen tarpeista.

      Narsistivanhemman varjossa kasvaminen lyö tavallisesti ainakin jonkinlaisen jäljen minuuteen. Yleisiä vaurioita ovat ahdistus, masennus, kyvyttömyys sietää stressiä ja erilaiset aggressionsäätelyongelmat. On tärkeää löytää keino estää se, ettei lapsesta tule samanlaista narsistia kuin vanhemmistaan.

      • Jqqi

        🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐑🐑🐑🐏🐏🐏👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🚙🚘🚘🚘🚘🚘🚛🚛🚛🚛🚛✈✈✈✈✈✈✈🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🚢🛥🛥🛥🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳😀😀😀😀😋😋😋😎😎😎😈😈😈👿👿👿👹👹👹👹👺👺👺💀💀💀💀😺😺😺😺😺😺💩💩💩💩😾😾😾😹😹😹😸😸😸👯👯🗣🗣💁💁💁🐀🐻🐿🐻🐿🐻🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐿🐀🐻🐿🐾🐀🐻🐨🐿🐾🐱🐀🐻🐹🐇🐰🐨🐿🐾🐀🐻🐹🐰🐨🐿🐺🐺🐺🐺🐺🐂🐂🐂🐂🐂🐎🐎🐎🐎🐎🦄🦄🦄🦄🐃🐃🐃🐃🐄🐄🐄🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐽🐽🐗🐗🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐭🐭🐭🐭🐭🐁🐁🐁🐿🐿🐪🐪🐪🐪🐐🐐🐐🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖
        KommentoiIlmiannaJaa


    • ByttisWpk

      🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄
      🚑🚑🚑🚑🚑🚑

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe