Vääristelevä media edistää terrorismia

Länsimaissa terroristeilla on kissanpäivät! Media ja monet poliitikot kutsuvat heitä pakolaisiksi ja turvapaikanhakijoiksi, joille pitää osoittaa suvaitsevasuutta.
Jos joku haluaa vastustaa terrorismia konkreettisesti, kuten USA:n uusi presidentti Trump, nousevat ihmisoikeusjärjestöt takajaloilleen. Terrorismin vastustaminen nähdään loukkauksena ihmisoikeuksia vastaan ja kansainvälisten sopimusten vastaisena.

Suomessakin on jo jaettu sakkoja henkilöille, jotka ovat julkisesti uskaltaneet vaatia rajoituksia, joilla terrorismia voitaisiin ehkäistä. Sellainen toiminta on luokiteltu vihapuheeksi ja rasismiksi. Eli terrorismin vastustaminen on päättäjien ja median mielestä rasismia ja vihapuhetta. Näin luodaan pohjaa seuraaville terroriteoille, missä ne sitten tapahtunevatkin.

4

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.on

      Aloittelijan kommentti on totta!

    • EuroopanTerrorituki

      Näin asia valitettavasti on.
      Ainakin sillä kriteerillä, että terrori-iskun tekijän etnisyyttä ei tuoda esille jos se on lähtöisin jostain muslimimaasta. Mutta sitten kaikessa mahdollisessa tilaisuudessa, vaikka sille ei ole kansainvälisien päätösten ja oikeusasteiden mukaan mitään pohjaa, Israeliin ja/tai juutalaisiin kohdistetaan kaikki mahdollinen mustamaalaaminen.
      Voidaan myös kysyä miksi EU ja monet järjestöt länsimaailmassa ovat legitimisoineet terrorilla kasvaneen järjestön jota nykyisin kutsitaan hämäävästi erään sopimuksen mukaisesti PA:ksi. Tämän järjestön muista yhteyksistä ja siinä olevista järjestöistä ei pukahdeta sanaakaan, vaikka juuri nuo järjestöt ovat ylläpitäneet terrorismia kaikissa laittomissa muodoissaan. Eikä eräistä terrorilla ylläpidettyjä järjestöjä edes EU aseta terroristijärjestöjen listalle, puhumattakaan niiden perimmäisistä tavoitteista.
      Melkoista takinkääntämistä likaisen politiikan nimissä.
      Suomen media on monessa uutisessa "kunnostautunut" pimittämällä asian juuret ja siihen liittyvät kansainväliset voimassa olevat päätökset ja oikeudet.
      Tässä mielessä media edesauttaa ja tukee sellaisia terroristijärjestöjä kuten Fatah, Hamas, Hizbollah, Islamilainen Jihad jne., juuri niitä järjestöjä joiden tavoite on vain ja ainoastaan tuhota yksi ei-muslimivaltio Lähi-idästä.
      Tästä Suomen mediasta ja sen piiloantisemitistisestä asenteesta voisi joku kirjoittaa jopa kirjan, on se niin silmään pistävää kaikessa yksioikoisuudessaan ja asioihin perehtymättömyyttään.

    • notliar

      Mitä pitempään suvaitsemme tällaista ja päättäjämme ja media elävät valheessa, niin sen pahemmaksi tilanne menee aikaa myöten? Tällainen yhteiskunta kasvattaa lapsistamme kieroja valehtelijoita? Ennen lapsille sanottiin, että pitää olla rehellinen ja kertoa heti totuus jos oli jotain sattunut, opetammeko lapsemme valehtelemaan loppuun asti ja senkin jälkeen vielä kiistämään kaiken?

    • muhasenmatti

      ALOITTAJA TÄYSIN OIKEASSA.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2556
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1675
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1484
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1323
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1232
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      86
      1059
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1033
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      916
    Aihe