Hyvälle näkijälle!

Epätoivoinen-nainen

Voisiko joku katsoa että miten minulle käy vanhemman miehen kanssa. Hän on paljon minua vanhempi ja epäselvä tilanne jatkunut pitkään.

28

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siskopieni

      Kyllästyt piakkoin kipuilemaan tässä suhteessa.
      Tulet tapaamaan toisen, oman ikäisen johon rakastut oikein kunnolla.
      Olette hyvin onnellisia yhdessä.

    • näkijätär

      Minä näin tilanteesi samansuuntaisesti kuin Siskopieni, mutta olet itse asiassa jo tavannut tämän ikäisesi miehen. Hän on siis ennestään tuttu, ei tosiaankaan mikään uusi tuttavuus.

    • Epätoivoinen-nainen

      Tuota... On kyllä hyvin vaikea uskoa, että rakastuisin johonkin toiseen mieheen. En ole ollut moneen, moneen vuoteen kiinnostunut kenestäkään muusta. Ja aivan mahdottomalta tuntuu, että rakastuisin johonkin entuudestaan tuntemaani mieheen. Olen tällä hetkellä tekemisissä oikeastaan vain yhden suunnilleen ikäiseni miehen kanssa ja olemme vain kavereita.

    • näkijätär

      Sinulla on nyt vaikeaa, mutta parempi aika on edessäpäin. Elämäsi muuttuu myös muissa asioissa.

    • Epätoivoinen-nainen

      Vaikeaa on ja haluaisin muutosta moneen asiaan elämässä, mutta sitä en usko että koskaan kiinnostuisin toisesta miehestä. Hänen kanssaan käy joko hyvin tai huonosti, mutta vaikka huonosti kävisikin niin toista miestä en halua. Sen takia en usko teidän ennustuksianne.

    • nojustiinsa

      Mitä sitten kyselet täällä nimimerkillä epätoivoinen nainen?
      Ole tyytyväinen sitten mitä sinulla nyt on.

    • Epätoivoinen-nainen

      Kyselen sitä, miten minulle käy sen miehen kanssa, jota rakastan, siis käykö hyvin vai huonosti. En ole kiinnostunut lukemaan ennustuksia, joiden mukaan löydän muka ikäiseni miehen...

    • Siskopieni

      Miksi käyt ennustuspalstalla kyselemässä jos tiedät juuri millaisen vastauksen haluat.

      Ensin kysyt käykö hyvin vai käykö huonosti miehesi kanssa.

      "käykö hyvin vai käykö huonosti, vaikka kävis huonosti niin miestä en vaihda"

      Siis mitä virkaa kysellä joutavia joiden vastauksilla ei ole sinulle mitään merkitystä.
      Ajanhukkaa. Ja hassua.

      Millaisen vastauksen haluaisit kun "en ole kiinnostunut lukemaan ennustuksia , joiden mukaan jne.."

      Millaisia ennustuksia sitten olisit kiinnostunut lukemaan?

      Minä kirjoitan sinulle tähän tismalleen sellaisen ennustuksen kun sitten haluat .
      Kerro mitä sen tulisi sisältää muuta kuin että miestä et vaihda.

    • selly

      Koska aloittaja on pettynyt kun ei saa vastausta että vanhempi mies on ainoa rakkaus hänelle ja häät tulossa...ja tietää että mies on kauan ollut jo toisen kanssa oikeassa suhteessa ja kakkosena oleminenhan tietystikin turhauttaa,tiedän että mies on vakituisesti toisen kanssa ja viimeksi nainen oli 2päivää siellä,,,ja sä yritit rimputella turhautuneena läheisyyden puuttuessa itseesi,toinen saa sitä aina.Se ei aio sua ottaa minkä tiedätki ja odotit jotain lupaavaa vastausta täältä,toinen nainen rakastaa miestä ja mies on stoutunut siihen...tiedän!

    • siskopieni

      miksi pitää sekaantua toisten perhe-elämään tai puolisoon? Vaikka vapaita on maailma täynnä niin ei, se on niin jänskää jotain ukkomiestä kuolata ja passata.
      Sellaista kelvotonta äijää sitten palvoa ja uhrata elämänsä ukon oottamiseen koska se äijä ehtii akaltaan livahtaa.

      Naiset oikeesti hei, älkää olko tyhmiä.

    • Epätoivoinen-nainen

      Ei minulla ole suhdetta sen miehen kanssa, olen vain rakastunut häneen. En usko toista miestä koskeviin ennustuksiin, koska miksi pitäisi uskoa kaikkein epätodennäköisimpään vaihtoehtoon. Jokin raja on siinäkin, mitä minä pystyn uskomaan. Olen joskus ollut rakastunut muihinkin miehiin, mutta tunteeni tätä miestä kohtaan on toisenlainen.

    • SYKOLI

      Miikksi mies ei ole susta kiinnostunut? EI VAAN KIINNOSTA KUN ON OIEASSA SUHTEESSA IHAN OMAN IKÄISENSÄ NAISEN KANSSA,KAUKORAKKAUS ON LAPSELLISTA JA NAIIVIA,,,USKOTELLA JOUTAVIA,,,AI NII MÄKIN RAKASTIN ENNEN CISSE HÄKKISTÄ SILLAI VALOKUVIEN PERUSTEELLA-VAIKKA SILLÄ OLI PERHE ,MUT MÄ OLIN IHAN SKIDI ESITEINI SILLOIN...SOORI.sUN ASENTEESI ON APUKOULULAISEN TKESTIÄ...EN AIO SULATTAA TOIENLASIA ENNUSTUKSIA KOSKA RAKASTAN VAAN TÄTÄ,,,ET TAIDA IHAN OLLA TÄSSÄ MAAILMASSA HUHHUH-HERÄÄ PAHVI.

    • rakkauus

      Hah hah kun naurattaa,,,epärealistinen nainen ns sellainen,valvoo yöt odottaen joltain ennustajalta lupaavaa näkyä-mutta ei suostu lainkaan uskomaan muita näkemyksiä,kun hänelle ei valitettavasti näytetä suurta onnea kaukorakkaansa kanssa,mietin että jotain mt ongelmia täytyy olla,eli mielenterveyspuolen ongelmaa,joku pakkomielle jostain miehestä jota rakastaa mutta ei edes tunne häntä,,,se fanittamista,kaukana tulevasta rakkaudestanne-mies ei tosiaankaan edes ole kiinnsotunutkaan pikkitytön haavemaailmasta,alkaa kiukuttelemaan täällä ennustajien näkemyksille koska ne eivät vastaa hänen haavemaailmaansa,voi lapsraukkaa...hyvää jatkoa ,ja miesonnea!

      • naurattaa----

        No eihän tuota tiedä, miten hyvin toisensa tuntevat, nehän voi olla vaik parhaita ystäviä... Siskopieni sanoi, että on sekaantunut toisen puolisoon, vaikka niillä ei oo suhdetta... hah hah... Mistä sitä voi tietää onko äijällä puolisoakaan... Noin hyvin ennustajat tietää...


      • Epätoivoinen-nainen

        Valvoin yöllä, koska ajattelin että ennustajat olisivat silloin paikalla. Enkä ole mikään pikkutyttö. En uskokaan että "suuri onni" olisi todennäköinen, olisin halunnut vain tietää, missä merkeissä tämä ihmissuhde jatkuu vai loppuuko se kokonaan. Mielenterveysongelmia ei ole minulla diagnosoitu.
        Tyhmä tietysti olen, kun ajattelen että ennustus voisi olla muuta kuin viihdettä.


      • epäselvätilanne
        Epätoivoinen-nainen kirjoitti:

        Valvoin yöllä, koska ajattelin että ennustajat olisivat silloin paikalla. Enkä ole mikään pikkutyttö. En uskokaan että "suuri onni" olisi todennäköinen, olisin halunnut vain tietää, missä merkeissä tämä ihmissuhde jatkuu vai loppuuko se kokonaan. Mielenterveysongelmia ei ole minulla diagnosoitu.
        Tyhmä tietysti olen, kun ajattelen että ennustus voisi olla muuta kuin viihdettä.

        "...olisin halunnut vain tietää, missä merkeissä tämä ihmissuhde jatkuu vai loppuuko se kokonaan..."

        Siis mikä ihmeen "ihmissuhde"?
        Sinä juuri edellä sanoit ettei teillä ole suhdetta. Mutta kuiteskin sitten onkin.
        Tajusinko väärin..??


      • kertokaasehänelle

        Jos sanotaan, että naisella ei ole suhdetta jonkun miehen kanssa, se tarkoittaa, että he eivät ole parisuhteessa keskenään eivätkä myöskään "ei-vakavassa" seksisuhteessa. Ihmissuhde tarkoittaa mitä tahansa kahden ihmisen välistä suhdetta, jossa osapuolet tuntevat toisensa.


    • Helinät

      Taisit saadakin jo vastaukset siskopieneltä että näkijättären katsontaa-mutta koska et halua heidän tulkintojaan uskoa ,olemalla vankkumattoman rakastunut siihen vanhempaan mieheen,josta et saanut vakuuttavia tulkintoja,petyit vastauksiin ja odotat edelleenkinn että joku näkijä näkisi toisenlaisen tuloksen,eli saisit miehen koknaan itsellesi ja onnellisen lopun sadullesi.,, odotat joatin vastausta jossa luvataan rakkautta ja onnea,,,sekään ei oikeesti kata lopputulosta,,,valitettavasti.Mulle ei kukaan näkijä ja rahalla palvelujaan myyvät ns selvänäkijät ole m itään nähneet,ihan päin seiniä..uskon itse kohtaloon ja rulouksen voimaan ja pyyntöön valolta päin,ei guruilta sori mut pahasta tulee näkijän näyt,ei oikealta puolen!

    • Epätoivoinen-nainen

      Hei, täällä aloittaja. Näköjään juttu on alkanut elää omaa elämäänsä palstalla. Joku muu esiintyy nimimerkilläni ja kertoilee mitä mielikuvituksellisinta rakkaustarinaa.
      Siskopienelle ja näkijättärelle sanoisin, että olen kyllä jo rakastunut ikäiseeni mieheen (samana vuonna syntyneeseen), kiitos vain. Kysymykseni koskee miestä, johon en ole rakastunut. Hänen kanssaan on ollut hankaluuksia jo vuosien ajan.
      Jos nyt joku oikea näkijä sattuisi tämän lukemaan, niin voitte vastata jos viitsitte.
      Kiitos.

      • Siskopieni

        No tuo oli kieltämättä lohdullista lukea, hyvä niin.
        Omallakin nimimerkillä esiinnytty sotkien asioita.
        (ovat usein heitä jotka tienaavat ennustuksilla , eivätkä tykkää kun täällä ilmaiseksi kirjoitellaan, siksi sotkevat että ihmiset hermostuisivat )


      • näkijätär

        Katsoin tätä asiaa taas. Valitettavasti sinä et ole alkuperäinen aloittaja. Haluat vain hieman pilailla kustannuksellamme, mutta se ei nyt onnistunut.
        Oikealle aloittajalle: En yleensä vastaile tällä palstalla, mutta halusin vastata sinulle, koska tunsin heti että olet sananmukaisesti epätoivoinen. Olen todella pahoillani, että olet saanut niin tökeröä palautetta. Minunkaan ei olisi pitänyt sanoa niin suoraan, että mies ei ole sinulle oikea, koska et ole vielä valmis ottamaan tietoa vastaan. Tiedän että sinun on vaikea uskoa asiaa. Tämä vanhempi mies on aika miellyttävä ihminen, mutta hän ei oikein jaksa ymmärtää sinun reagointitapaasi, koska hänellä ei ole samanlainen persoona. Jos nyt jätetään miesasiat kokonaan ennustelematta ja keskitytään muihin asioihisi, niin näen tulevaisuudessasi useita positiivisia asioita. Näen, että tilanteesi on nyt hyvin vaikea, mutta sinun ei tarvitse enää kauan olla tässä vaikeassa tilanteessa. Oletkin jo päässyt kaikkein pahimman vaiheen yli. Ystäviltä saat tukea käytännön asioissa, jos et aina henkisesti.


      • Epätoivoinen-nainen

        No mutta jos näin suuri rakkaus ei ole se oikea, niin mikä sitten? Ei tämän enempää voi rakastaa. Se on minusta liian jyrkästi sanottu, että hänellä ei ole samanlainen persoona. Hän on rauhallisempi, mutta meillä on kauheasti yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Pitää paikkansa, että olen saanut käytännön apua ystäviltä ja henkisen tuen kanssa on tosiaan ollut vähän niin ja näin. Ystäväni eivät ole kovin empaattisia ihmisiä.
        Ihmettelen tuota, että tilanne muuttuisi pian paremmaksi. Toivottavasti joskus muuttusi, se olisi tosi mahtavaa, olen kyllä aikoja sitten alistunut siihen että nopeaa muutosta ei tule. Voisitko antaa jonkun esimerkin siitä mitkä asiat tulevat muuttumaan ja milloin? Olisi vain helpompi uskoa...


      • näkijätär
        Epätoivoinen-nainen kirjoitti:

        No mutta jos näin suuri rakkaus ei ole se oikea, niin mikä sitten? Ei tämän enempää voi rakastaa. Se on minusta liian jyrkästi sanottu, että hänellä ei ole samanlainen persoona. Hän on rauhallisempi, mutta meillä on kauheasti yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Pitää paikkansa, että olen saanut käytännön apua ystäviltä ja henkisen tuen kanssa on tosiaan ollut vähän niin ja näin. Ystäväni eivät ole kovin empaattisia ihmisiä.
        Ihmettelen tuota, että tilanne muuttuisi pian paremmaksi. Toivottavasti joskus muuttusi, se olisi tosi mahtavaa, olen kyllä aikoja sitten alistunut siihen että nopeaa muutosta ei tule. Voisitko antaa jonkun esimerkin siitä mitkä asiat tulevat muuttumaan ja milloin? Olisi vain helpompi uskoa...

        Olen tällä hetkellä hieman kiireinen, mutta kirjoitan pari sanaa. Sinä yliarvioit tämän miehen ihanuuden, koska olosi ei ole hyvä fyysisesti eikä henkisesti. Ystäviesi ymmärtämättömyys ei johdu välittämisen puutteesta vaan siitä, että he ovat persoonina erilaisia kuin sinä. Se ei tarkoita, että sinussa olisi jotakin vikaa.
        Näkisin, että siirryt toiseen paikkaan (ei tuonpuoleiseen) vuoden kuluessa.


      • Epätoivoinen-nainen

        Hyvä olisi jos tuo viimeinen lause pitäisi paikkansa, en vain tiedä kuinka se onnistuisi. Enkä tunne ketään ikäistäni miestä, johon voisin kuvitella rakastuvani. Tietysti olen joskus ollut rakastunut ikäisiini miehiin, mutta en vielä silloin tuntenut tätä vanhempaa miestä enkä tiennyt, mitä rakkaus voi parhaimmillaan olla. No, voin kertoa vuoden päästä olenko silloin tavannut jonkun nuoren prinssin, jos silloin vielä muistan tämän keskustelun.
        En ymmärrä ihan tuotakaan asiaa, että oloni ei ole fyysisesti hyvä, mutta sen voi tietysti tulkita miten vain.


    • venkulat

      VOE VOE ETTÄ NEITONEN TAHTOO pilkulleen tietää tulevaisuutensa rakkaan miehen kanssa.....kuinka pitkään aiot kysellä ja elätkö sen ennustan mukaan sitten uskoen mitä kerrottiin ,unohtamalla muut miehet ja seikat elämässä? Eli sinä siis lasket viihde-ennustajien varaan tulevaisuutesi? NOH ELÄ SITTEN KUTEN TÄÄLLÄ KIRJOITELLAAN,Sen varaanhan sitä kannattaakin laskea elämänsä ja orastavat mahdollisuudet miesten suhteen.Odota ja aisti miltä elämä tuntuu ja ihmiset lähelläsi,luota vaistoosi! Yksikään ennuseukko ei saa varmaa tietoa tulevastasi! Älä laske elämässi heidän varaansa.....mulle aina ehdottaneet eroa jostain miehestä jota rakastan,jos vaikea aika elämässä ollut,,,,en usko ennustajien kehotuksiin,täytyy katsoa,jutella tärkeän ihmisen kanssa eikä tehdä ennustajien mukaan asioista.KeHOITAN SUA OTTAMAAN kiinnostavasta miehestä selvää,eli juttelemaan asioista suoraan,sanot että sulla on tunteita häntä kohtaan tai kirjoitat....josko tuo vastaa tai jopa saattaa ajan saatossa tutustusa eri naiseen elämäsään kun odotellaan ennustajien lörinöitä,sori mut asiat menee niin että otetaan asia puheeksi jos rakastetaan jotakuta eikä ootella ja kahtella ja kyräillä ennustajien lupaamia tulevasuuden hupatuksia.toimi jo ennen kuin mies tapaa kulkureitillään naisen joka vie...vai onko se mies varattu koska tuntuu niin vaikealta tämä haaveileminen miehestä? Olet ilmeisen kokematon ihmis-suhteissa ja naivi kun odotat ennustajien tuovan elämäsi rakkaudet,,,,mulle ei kymmenet eri selvänäkijät ole mitään nähneet oikein,ei eroja ,ei kummempaa....aina vaan kehoittaneet ottamaan eroa kenenkä kanssa olen sattunut milloin olemaankin-vaikka olen ollut aina pitkissä suhteissa! Tuntui että aina miehissä vika,,,onko ennustajat feministejä? Toivotaan että otat hanskat pöytään ja alat aloittaa rakastamasi miehen kanssa syväkeskusteluja! mikä estää,,,,kun rakastaa jotain,niin hänen täytyy tietää asiasta!

      • Epätoivoinen-nainen

        Ei minua huvita ollenkaan tehdä mitään tunnustuksia sille miehelle. En usko, että hän tuntee samoin minua kohtaan eikä tunnustamisessa olisi mitään järkeä. Halusin vain tietää, että miten hänen kanssaan menee tulevaisuudessa, kun on kauan mennyt huonosti enkä kestä tätä. En itsekään usko ennustajiin, mutta ei siinä menetä mitään jos kokeilee ennustusta.


    • Epätoivoinen-nainen

      Nyt minun täytyy kyllä myöntää, että näkijätär oli oikeassa. Muista asioista en vielä tiedä, mutta miehen suhteen ei olisi voinut oikeammassa olla. En ole koskaan todella rakastanut tätä vanhempaa miestä, nyt olen ymmärtänyt sen itsekin! Koko tämän ajan olen rakastanut nuorempaa miestä, en vain ole ymmärtänyt omia tunteitani. Tämä nuori mies on tosin naimisissa ja hänellä on lapsia enkä usko, että olisimme koskaan onnellisesti yhdessä, niin kuin siskopieni ennusti. Korkeintaan kavereita voisimme olla, jos sitäkään. Sitä vain ihmettelen, mistä näkijätär tiesi? Hän näki senkin, että olen oman huonon oloni vuoksi roikkunut vanhemmassa miehessä. Miten kukaan voi ennustaa jotain näin epätodennäköistä?
      Sanoisin niille, jotka haluavat paikkansapitävän ennustuksen, että kysykää näkijättäreltä. Hän tietää! Kuukausi sitten en minäkään olisi uskonut, että kirjoitan nyt näin. Tuntuu jo hieman väärältä käyttää tätä nimimerkkiä, sillä en ole enää mikään epätoivoinen nainen.
      Näkijätär, olen pahoillani kun epäilin sinua. Voitko kertoa vielä jotain lisää tulevaisuudestani?

      • kukahäh

        Ensin olit niiin rakastunut, nyt et enää olekaan?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe