Loppukevennys

tosi_outo

Maria Veitola on kuin ufo-aluksesta tipahtanut robotti :D Ihan oikeasti. Miten, joku ihminen voi olla niin kolkko. Jotenkin, kun olisi kuollut ihminen, jonka ruumis on robotisoitu kävelemään edes takaisin:) Se ei voi olla ihminen tai sitten se on täysin narsisti psyko, koska siinä ihmisessä ei ole yhtään "elävää ihmistä", minkäänlaista lämpöä tai mitään, mitä elävällä ihmisllä jokaisella on, enmmän tai vähemmän, herkemmin tai selvemmin, mutta kun sen ilme on robotin ilme, katse kuin robotilla, ei minkäänlaista liikehdintää. Oikeasti pelottava ihminen. Minä en ikinä uskaltaisi päästää sitä yökylään, säikkysin koko yön. Se on joko robotti tai saatanan lähettämä tutkain.

7

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin_seon

      Anu Saagim kehuu itseään fiksuksi ja kauniiksi, mutta päästelee suustaan törkeyksiä, esim. senkin että Veitola on ruma. Ei Maria ruma ole, tottakai tuollaisen työn takia ei voi aina näyttää tunteitaan. Veitola on kauniimpi sisimmältään kuin Saagim. Ohjelmissa on oltava neutraali omien tunteiden näyttämisessä vaikka tunteet myrkyäisi.

    • ilmestysM

      Samanlaisia ufoja ne on kaikki Mariat.

    • Kiusaaja6

      Järkky ihminen olet aloittaja.

      • ampuja_aatu

        Olen aloittaja, mutta en järkky ihminen itseni enkä läheisteni mielestä, joten se riittää minulle. Saat pitää mielipiteesi, mutta ymmärrän hyvin sinun ajatusta ja kirjoitusta, erittäin hyvin.

        Kun ajatellaan, kuinka kierosti Maria Veitola on "kiusannut" ja JULKISESTI joitakin ihmisiä. Pistänyt kameroiden edessä ihan viattomia ihmisiä "kyseenalaiseen valoon", jotka ovat suostuneet ihan aidosti ja rehellisesti hänen ohjelmaansa, niin sitä katsantakantaa vasten tämä on oikeutettu "kerta ammunta" Maria Veitolan egoa kohtaan, ei kiusaamista. Kiusaaminen on mielestäni toisenlaista toimintaa, se on ainakin jatkuvaa tai toistuvaa toisen alaspainamista. Tämä ei sitä ollut. Tämä oli kerta ammus ihmistä kohtaan, jos hän tai joku muu oppisi tästä tulituksesta.

        Minulla on sellainen heikkous tai jotkut pitää sitä vahvuutena (osittain myös itse kallistun vahvuuden puolelle omassa ominaisuudessani), että sen kaltaiset ihmiset, jotka ammattimaisesti ja jatkuvasti, perustoimintanaan halveeraavat tai asettava toisen viattoman ihmisen varjoon, johon heillä ei ole mitään syytä, niin sellaista "asettajaa" on joskus jonkun hyvä "ampua alas". Miksi nämä kierosti ja ovelasti (omasta mielestään) toimijat saisivat aina vain jatkaa toimintaansa, ja kukaan ei puutu siihen? Ei miksikään.

        Ja kaiken kukkuraksi nämä toisten ihmisten "varjoon saattajat" ovat juuri niitä, jotka sitten itkee syynä päänä, kun heille sanoi joku rumasti. Mutta unohtavat kaiken sen, mitä olvat muille tehmeet. Itkekää ihan rauhassa, niin heidän kaltaisten kuuluukin itkeä. Kun tulee tosi paikka, niin silloin ollaan "niin heiveröisiä", mihin se julmuus ja "vahvuus" siinä kohtaan katoaa???

        En tosin ammu kovin herkästi, mutta kun ammun niin se laukaus yleensä osuu. Tämä kokemus siis IRL.


    • vaikeamiellyttääkaikkia

      Ihmiset on erilaisia. Ulosannista samaa mieltä, mutta aina ihmiset ei voi sille mitään. Saattaa olla esim. vanhemmilta peritty. Mielestäni ihan hyviäkin ajatuksia, joskin välillä ehkä hieman ärsyttäväkin.

    • ihajees

      Mä oon yleensä tykännyt Veitolasta, joku haastattelu joskus vähän tökki, oli enemmän ihmisen kiusaamista kuin haastattelua.

    • Jedanpursiseura

      En haluaisi tuttavapiiriini noin huonosti käyttäytyviä ihmisiä .Ovelta jo kysyi: Onko oma vai vuokra-asunto. Pukeutuu niin huonosti ettei vois pyytää katetun pöydän ääreen. Voisiko tuo kolkko ilme olla opeteltua, vai onko mahd.neurologisesti epäempaattinen. Jos tulisi meidän pursiseuraan sanoisin varmasti suorat sanat. Ufo ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe