Vaalit osoittivat mikään ei muutu paremmaksi

HölmölässäÄänestivät

Hölmölässä on äänestetty ja tulos oli jo odotettavissa ja saamme tuosta lisää pelättävää ja mamutusta. Kansalaisten hyvinvointi tulee menemään nyt huonompaan suuntaan mutta mitä hölmöläiset siitä välittävät antaa mennä vaan.
Eläkeläisille tämä vaalitulos tulee näkymään entistä tiukempana elämänlaatuna ja kitumisena kun lisää leukkauksia saamme eläkkeisiin ja lääkäripalveluihin tulee huimia korotuksia. Vihervasurit vaalien voittajia ja tuo tekee maamme tilanteen tukalaksi ja valtionvelkataakka tulee nousemaan huimiin lukemiin.

6

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölässäNäin

      Ruotsissa aletaan jo järkiintyä kun ensimmäinen terrori isku avasi kansalaisten silmät.
      Suomessa tilanne tulee pahenemaan ja terroristeja tulee entistäkin enemmän maahan ilman rajatarkastuksia ja saamme ihan oman suru aiheen liputtaa kuolleita terroristin tappamia uhreja. Maamme talous menee kuralle kun työpaikkoja vähenee työt siirtyvät ulkomaille missä on halvempi tuottaa eikä ympäristö ole esteenä työlle.
      Vihervasureitten vaalivoitto tulee näkymään ainakin eläkeläisten toimeentulossa eläkkeistä leikataan lääkkeet ja sairaanhoidolliset palvelut kallistuvat samoin hoitopaikkoja vähennetään. Autoilu tulee kallistumaasn kaikkia maksuja korotetaan ettei ainakaan köyhällistö pysty hankkimaan kunnollista ja turvallista autoa itselleen ja näin hölmöläiset saavat sitä mitä on tilanneetkin.

    • PalkintoÄänestyksestä

      Vihervasureitten voiton myötä kansalaisten vapaus alkaa olla sitä mitä se oli entisessä DDR:ssä ja nykyisin Pohjois-Koreassa.
      Pian ovillamme on miliisejä ja vasemmistoradikaaleja jotka tarkastavat ja kuulustelevat josko olet syyllinen suvaitsemattomuuteen tai oletkin rasisti.
      Jos osoittautuu että olet katsonut pakolaista väärällä silmällä niin sinut hilataan käsiraudoissa mustaanmaijjaan ja sinun jalkapohjiasi pieksetään nokian batonkilla että varmasti tiedät mitä olet tehnyt. Kaikki ei vielä ole tuossa jos oletkin ollut suvaitsematon etkä ole laittanut rahaa turvapaikkakerääjien lippaaseen sinut viedään selliin jossa joudut viikoiksi syömään vanhoja lapikkaan läskipohjallisia ja saat juoda sitä mitä olet erittänytkin.

    • VihervasuritOnHuuhaata

      Totuus on että vihervasureita äänestäneet eivät ymmärtäneet mitä tuo pulju on sillä kun nimi on vihreä niin sitä luullaan joksikin hyväksi ja siksi äänestäjät menivät pahasti suohon. Vihervasemmisto on puolue joka mamuttaa ja yrittää saada maamme sekasortoiseen anarkiaan ja tuomitsee kaikki ne jotka yrittävät puolustaa omaisuuttaan ja turvallisuuttaan. Vihervasurit ovat hiirenhiljaa terroriteoista koska he pitävät terrorismia kulttuurina ja näin hyväksyvät ihmisten silpoutumiset terroristien tekona ja heidän uskontoonsa kuuluvana hyveenä jota meidän on hyväksyttävä muuten syyllistymme rasismiin. Kuinka moni vihervasureita äänestäneistä tietää tuon puolueen periaatteista sillä koko puolue on ulkona luonnonsuojelusta kuin lumiukko pihalla?

    • kähmintä.puolueet
      • HölmöysOnSaanutVallan

        Olen aina luullut että vierasmaalaisilla ei ole äänioikeutta vaaleissa?
        Eli nyt ei tarvittaisi muuta kuin rahdata ulkomailta äänestäjät jotka sitten suorittavat sopimuksensa mukaisesti mumeron piirtämisen lappuihin?


    • lakia.muutettava

      Kts; Äänioikeus. Sanottu mm. että muun maan kansalainen, jolla asuinkunta vähinrään kaksi vuotta Suomessa ennen 51 pv.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe