Pitbullit tappavat ympäri maailman

Laji.kiellettävä.vihdoin

19

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koiranPersereikä

      Ei Suomessa kielletä koskaan mitään koirarotuja. Täällä päinvastoin harrastetaan muualla kiellettyjä rotuja ja lajeja, kuten koiratappeluita ja koiraseksiä. Suomessa on enemmän koiria/ asukas kuin missään muualla. Koiranomistajat taas ovat tyhmempiä kuin ihmiset keskimäärin. Näistä lähtökohdista on helppo vetää johtopäätökset maan tulevaisuudesta.

      • hfgutft

        Näinhän se valitettavasti on... ja monella koiranomistajalla ei muka riitä raha ruokaan


    • 111111111112334444

      Rottweilerit pärjää myös hyvin. Muitakin koiria ja lemmikkejä tappavat.

      • säälittäväegonpönkittäjä

        Leveäsuiset ovat vaarallisimipia.Niistä muut koirat tappamaan jalostetut, käyvät kaikkien vastaantulevien koirien päälle,samalla saa vastaantulevan koiran omistajakin osansa raatelusta.Kieltää pitäisi vaaralliset rodut,samoin kuin muissakin maissa on järkevästi jo tehty.
        Puudeleista ei saa koskaan niin vaarallista,vaikka ei kouluttaisi,ja opettaisi käymään hihaan.Ja kyllä minusta, mies vaarattoman pikkukoiran kanssa näyttää komeammalta, kuin että hihnassa on vaarallinen rotu, ja nahka täynnä tatuointeja.Joillakin on vaan ihan pakko omaa kroppaansa koristella, ja ottaa vaarallinen koira.Se johtuu siiittä, että omassa kropassa, mielessä, miehisyydessä,on puutteita, joita yrittää vaarallisella koiralla, tatuoinneilla, ja joskus jopa autolla korjailla....ei se vaan toimi, vaikka itse niin luuliskin.Naiset näkee sen pelkän miehen, eikä se muuksi muutu, parhaat kiertävät säälittävät egon pönkittäjä tapaukset sitten kaukaa XD


      • MiesjaKissat

        Mitäs naiset sitten yrittävät pönkittää vaarallisilla koirilla ja tatuoinneilla? Laumanvartijat irrallaan ja selkä täynnä leimoja?


      • säälittävyysleimatjatke
        MiesjaKissat kirjoitti:

        Mitäs naiset sitten yrittävät pönkittää vaarallisilla koirilla ja tatuoinneilla? Laumanvartijat irrallaan ja selkä täynnä leimoja?

        Miehekkäitä naisia varmasti, egon, ja itsetunnon puutetta paikkailemassa ;)
        Kun kokee olevansa ruma, riittämätön, tatuoinneilla yritetään se peittää.Komealla koiralla, yritetään omaa ulkonäköä pönkittää.....heikko itsetunto, kaikkeen syynä.


    • kipiti

      Aloittaja ottaa huomioon että esim. jenkeissä pitbull on yleisnimitys kaikille sen näköisille koirille, mukaanlukien esim. staffit, pittimixaukset...

      • Laji.kiellettävä.vihdoin

        Eihän ole. Mistä tuon keksit?


    • Homosapiens123

      Montakos ihmistä ihminen on listinyt? Melko vaarallisia nää homo sapiensit, pitäis kaikki lopettaa.

      • pönkittäjät

        Ne samoja, agressiivisä syntyjään/suvussa kulkee, ja joilla on tapana ottaa vaaralliseksi luokiteltu rotu.


      • kglgl

        Homosapiens, mielestäni ihmisen elämä on arvokkaampi, kuin koiran elämä. Paitsi sinun elämäsi.


    • koirallinen3492

      Onhan tuo tietenkin jokseenkin outoa miksi jonkun tarvitsee taistelukoirarotu ottaa lemmikiksi. Vaikkakin niistä suurin osa on ihan kotikoiria, ja kilttejä, ja koulutettuja. Kouluttamattomina, ja jos ei taisteluviettiä ole tukahdutettu, vaan mahdollisesti jopa kannustettu, vielä kun lisää yhtälöön huonon kohtelun, niin aikapommi tosiaan on valmis.

      Itse en ole rodun kieltämisen kannalla, vaan vaadin tarkempaa seulaa, kenelle niitä myydään, ja jonkinlainen koiran käsittelyn ja kouluttamisen osaamisen todistus pitäisi olla esittää. Missään tapauksessa vaativia rotuja yleensäkään ei pitäisi saada myydä ensimmäistä koiraansa hankkiville.

    • KasvatuksestaKiinni

      Ensinnäkin ei ole olemassa vaarallista koira rotua, on vain olemassa vaaralliseksi kasvatettu koira.

      Jos koulutat koiran käymään ihmisten kimppuun, niin kyllä se käy ihmisten kimppuun, ja muuten pinserit ja puudelit voivat raadella kurkun auki siinä missä rotweiler tai pitbull voi purra käden kahtia, pienet koirat ovat yllättävän vahvoja ja ketteriä.

      Jos koulutat koiran oikein, se ei tee yhtikäs mitään edes jänikselle.......se on täysin kasvattajasta kiinni millainen koira on.

      Pitbull on itseasiassa loistava seurakoira, äärettömän lojaali, hellä, tottelevainen, säyseä ja helppo hoitaa.........se on juurikin tuo lojaalisuus ja tottelevaisuus miksi pittbulleja suositaan koiratappeluissa.........kyseessä ei ole mikään oikean rodun valitseminen, kyse on oikean rodun luonteenpiirteiden törkeä hyväksikäyttö.

      Itse olen ollut koko elämäni (50 vuotta) ajan tekemisissä rotweilerien ja pitbullien kanssa, enkä kertaakaan ole törmännyt tapaukseen joka olisi käynyt ihmisten tai koirien kimppuun.

      Yksikään koira rotuun katsomatta ei ole luonnostaan agressiivinen ihmisille, ainoa luontoyksilö joka on ihmisille agressiivinen on ihminen.....muut on joko koulutettu siihen tai puolustautuvat.

      • Koiranom.haistakaaPee

        Minä en ole ollut ikänäni tekemisissä koirien kanssa, mutta olen jo kaksi kertaa "törmännyt" purevaan koiraan. Ensimmäinen oli rotikka, joka raateli käden kerrostalon ulko-ovella. Toinen oli jättikokoinen valkoinen laumanvartija, joka syöksyi talon pihasta pohkeeseen kun ajoin pyörällä ohi. Molemmista jäi ikuiset arvet, käteen hermovaurioita ja jalalla ei enää juosta eikä pyöräillä mihinkään.


      • tietoauupuu

        Miten joistakin maista on vaaralliseksi luokitelluja rotuja kielletty, jos ei ole vaarallisia koirarotuja?????
        Sun mielipide on vaan sun, ei se totuus ole muille kun sulle XD


      • hdfhdfh

        Nimim KasvatuksestaKiinni, perustelisitko kaikki nuo esittämäsi väitteet, kiitos.


    • oikeakoiraihmiselle

      Kaikki koirat on vaarallisia, joilla on riittävästi puruvoimaa väärien ihmisten hallinnassa.
      Rotumääritelmä ratkaisee, kuinka helposti mistäkin rodusta tulee vaarallinen ihmiselle, sitten on vielä yksilöiden väliset erot.
      Pitbullit ovat taistelukoiria. Jos ne oppivat, että vierasta ihmistä ei tarvitse kunnioittaa, niin jälki voi olla hirveää. Toisaalta ne ovat suhteellisen varmoja, joten niitä käytetään myös terapiakoirina ja toimii tässä tehtävässä mainiosti.

      • vaarallinensalakavaluus

        Juu, toimii tosi hienostikkin, tiettyyn pisteeseen asti.Niitä on omassa perheessäkin pidetty vauvan parhaana kaverina, oikein turvallisena suojelijana, mutta sitten on vauvan ravistellut yllätäen hengettömäksi.Eikä siihen mene kuin muutama sekunti, sekunti joka muuttaa kaiken.Myös käsityksen rodusta, ja siitä mihin se karmeimmillaan kykenee.Eipä sitä tarvitsekkaan uskoa, ennenkun omalle kohdalle käy.Eivät monet muutkaan uskoneet.
        Mitäs sitten?
        Vikaa ei yleensä koirassa ole ennen tapahtumaa ollut, eikä aikomuksia ennalta näkynyt, eikä tutkimuksissakaan syytä koskaan ole löytynyt.
        Ei siinä auta äidin ei isän itkut, eikä mikään korvaa tapahtunutta.
        Kohteena voi olla oma, naapurin, sukulaisen, tai ihan vaan jonkun vieraan lapsi, aikuinenkin monesti käy.Vieraat koirat ovat hyvin yleinen kohde myös.
        Koirasta ei ennalta näy käytöksessä mitään poikkeavaa, josta voisi tulevan päätellä, eikä sitä pysty ennakoimaan siis ollenkaan.
        Sen näkee ulkomaiden listoilta, joissa on kirjattu ylös ihmisiin kohdistuneita kuolemaan johtaneita koirien hyökkäyksiä.Kyse ei ole kouluttamattomuudesta, joten koiraa kouluttamalla, siihen ei kyetä vaikuttamaan.Koirat ovat yleensä olleet erittäin hyvätapaisia, kilteiksi kutsuttuja perhekoiria, perheenjäseninä kohdeltuja.Joita ei ole mitenkään kaltoinkohdeltu.Silti, jatkuvasti tuollaisia vaan käy, tietyille roduille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      35
      7774
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4606
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3271
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1498
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1496
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1199
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      277
      1088
    Aihe