Hennaan bussilla

pekkaperäpää

Orimattilan kaupunki on edistyksellinen ja järjestää jo tänä syksyllä linja-autokuljetuksia Hennan upealle juna-asemalle. Todella hienoa, että kaupunki on näin ystävällinen meitä kuntalaisia kohtaan.
Meidän perhe aikoo käyttää linja-autoa kun menemme keskustasta Hennaan ja sieltä z-junalla Hesaan. Ei tarvitse jättää autoa sinne parkkipaikalle potkittavaksi.
Kiitos päättäjille ja erityisesti Kokoomukselle.

87

1854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitosjoetukäteen

      Kiitokset Kokoomukselle jo etukäteen! Hienosti toimittu.

    • parasporukka

      Kokoomus on ainoa porukka, joka tosissaan rakentaa elinvoimaista Orimattilaa. Onneksi Kokoomus nappasi kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikan itselleen ja näin pääsee suoraan vaikuttamaan kaikkiin asioihin. Kyllä on hienoa olla kokoomuslainen ja Hennan ystävä.

    • provopomo

      Tavallista kansalaista ei nyt tämä asia kiinnosta niin paljoa että lähtisi aloittajan provoon mukaan. Sama kaverin kirjoittaa 3 samansuuntaista viestiä alle puolen tunnin. Ilmeisesti ajatuksena oli että tähän ketjuun tultaisiin nyt itkemään ja raivoamaan Hennaa vastaan? Kuntalaisten pääosa ei varmaan asiasta pidä, mutta ei näitä asioita muuteta keskustelupalstoilla. Ei taida kyllä kaupungintalolla olla kaikilla kylläkään ihan kaikki muumit laaksossa kun satuillaan että miten kiva olisi tulla bussilla Renkomäestä Hennan asemalle. Lahden matkakeskukseen on sen verran lyhyempi matka että ei sieltä lähdetä Hennaan.

      • hennanasemamies

        Ei taida olla humooria tällä provopomolla, jos me kaupungintalolla hieman väännettiin hauskaa, että voisi sitä Renkomäestäkin lähteä bussilla Orimattilaan ja täältä keskustasta sitten nousta Hennan bussiin. Se on sitä elämysmatkailua, jota ei ole tarkoitettukaan liian tiukkapipoiselle, heeeeh.


    • eihennalainen

      Juna asemahan on eri juttu kuin koko v...n Henna. Asemalle me mennään ja sieltä junaan Hesaan tai lahteen. ihan minne vaan. Turha kenenkään itkeä hyvää linja auto yhteyttä vastaan.

    • alaolise

      Jatka aloittaja vaan keskusteluja 3 sivupersoonasi kanssa. Kaikki kotona?

    • provopomo

      Hieno juttu juu olen samaa mieltä kyllä kerta kaikkiaan on.

    • autotonnainen

      Onko jo tiedossa mitä reittiä linja-auto ajaa Hennaan? Luhtikyäntietä vai Helsingintietä Huhdanojalle ja sieltä Hennaan? Samalla linja-autolla voi kai kulkea maalta keskustaan asioille?

      • vakomies

        Luhtikyläntietä ja sitten moottoritietä Tuuliharjaan, josta Mustajärventietä Vanhalle Helsingintielle ja sieltä vasemmalle Huhdanojantietä ja asemalle. Helpoin ja nopein reitti ainakin kesäaikaan.


    • Blakely

      Tulossa on uusi kotimainen komediasarja jonka taustalla on vanhempi brittiläinen TV-sarja. Arvasitte oikein! Sarjan nimi on "Mennään bussilla". Siinä seurataan kahden Hennaan liikennöivän vekkulimaisen bussikuskin toilailuja. Linja on jatkuvasti myöhässä kun pojat koettaa päästä lähempään tuttavuuteen viehättävien naismatkustajien kanssa. Muitakin kommelluksia sattuu.

    • spraymies

      Kun bussi ekan kerran ajaa niin käyn spreijaamassa asemalla oma hienon tagini.Kaikki tietää miten kovis olen ---olenhan Orimattilasta.

      • Raksa-Rane

        Minäpäs se olen Orimattilan kovin jäbä kun olen ollut muukalaisena legioonassa ja söin siellä ranskalaisia. Ettäs tiedätte ja aion matkustella ikuisina vapaa päivinäni usein Hennaan ja takaisin.


    • topimetsästä

      Saako sitä Henna bussia käyttää muutkin kun junaan menijät. Olisi niin kiva jos tänne Luhtikylän suunnalle saataisiin bussi joka veisi myös tavallisia kulkijoita keskustaan. Nut on jouduttu ajamaan taksilla kun ei ole omaa autoa.

      • hennaeldorado

        Saa jos mahtuisi mutta bussit tulevat olemaan kyllä tungokseen asti ihmisiä.Toivottavasti saadaan kaksikerrosbussit kulkemaan non stoppina aseman ja keskustan väluä


    • maalaistalontyttö

      Kylillä on suuri into, jos vaikka bussi ajaisi myös Mallusjoen ja Karkkulan kautta kun ovat siinä lähellä. Nyt siihen on varattu rahaa vain 25o tonnia mutta hanketta kannattaa kehittää ja luopua yksilö autoilusta. Pitää ajatella myös luontoa eikä liikaa pako kaasuja.

      • Meitillekans

        Myä Arttijärveläisekkii haluttas ajaa pussilla Hennaa junii ihailee...kai myä saaraa kans pussivuaroi tännekki?


    • 25t

      Tarkoitat varmaan 25 t€ eikö 250 t€. Ei kait se nyt niin huono bisnes ole.

    • vaikkatallinnaan

      On tämä ihanaa että viimein tapahtuu jotain konkreettista Hennan suhteen. Minä ainakin käytän tämän mahdollisuuden hyväksi, ja lähden Jouluostoksille Helsinkiin.

    • hennalujaa

      HehNnnaaa. Hallelujaa. Henna hallelujaah. Hennalujaa

    • ryynäsentopi

      Kai ne kuletukset sitten kanssa alkaa että voin jättää katastamatta tuon vanhan tojotan. Mukava sitten päästä täältä Huhdanojan tien varrestakin keskustaan kaupoille ja joskus harvoin viina kauppaan.

      • tietäväläinen

        Katsasta vaan tojotasi sillä ei tuo hon kuljetukseen voi luottaa. Parempi olla oma auto kuitenkin ja tarvit sitä viikon loppuisinkin kun ei tuo junalle menevä kuljetus toimi. Rennosti vaan siellä ja rauhassa .


      • Simo.Rautanen

        Alkaa jo puntti tutista Hennan puolustajilla. Vaaleissa tuli tappio ja nyt on tultu suomi24 palstoille jakamaan probagandaa. Lopun alkua. Kohta siellä alkaa päitä putoamaan kun totuus vihdoinkin valkenee.


    • hennaankaikkivaan

      Mietin että olisiko parempi vaihtaa tuo bussi helikopteriin.Helsingin ja Tallinnan välillä oli nopea copterlinen linja. Helikopteri olisi nopeampi eikä vie paljoa tilaa lasketuessaan esim kaupungintalon luokse josta ihmiset sitten siirtyisivät eteenpäin.Ja asukkaitakin muuttaisi varmasti enemmän Hennaan kun pääsisi edullisesti kopteriin ja katselemaan maisemia.Laskin että 6 minuuttia menisi peruskopterilla (esim vastaava kuin Medi-Heli)kulutus on tietysti noin nelinkertainen linja-autoon mutta mukaan kustannuksiin voi hyvin tulla yksityisiä toimijoita kaupungin lisäksi.

      • vaankaikkihennaan

        Hieno ajatus kannatan ja se nyt on aivan sama jos se maksaa 4 kertaa enemmän kuin bussi kuljetus. On sitä rahaa jo nyt sinne tunkettu joten ei helikopteri sitä hanketta kaada ennen Orimattilan kaupunkin konkurssia.


    • maalaistollonen

      Nyt voisi nostaa ylös ja tehdä myös sen Kärkölän puoleisen lento kentän, josta ei ole pitkä matkan Uudelle Hennan asunto alueelle. Sitä kautta voisi pikkusen ökyjä muuttaa asumaan Hennaan kun voisi sitten nopeasti lentää Hesaan ja sieltä sitten vaikka new jorkkiin vai miten se nyt kirjotetaan...

    • enÄänestäEnää

      Onko Pekka Peräpää joku kaupunkin valtuutettu vai muu vaikuttaja? Tuntuu niin vaan osuvan kohilleen että voisi olla joku päättäjä joka kehuu omia aikaan saannoksiaan?

    • Ankela

      Kenenkähän idea oli tilata Espanjasta äärettömän ruma ja kallis kaarisilta Hennaan ja liuta espanjalaisia asentajia mukanaan? Eikö muka Suomalaista sillanrakentajaa olisi voitu käyttää? Kalliiksi tuo Henna tulee veronmaksajille? Kukahan päättäjä tuon Hennan pisti alulle olisi pistettävä vastuuseen menoista?

      • reginavahti

        Jolle Kakinen.


      • Siltainsinööri

        Siltainsinööri Jaatisen idea.


      • imevätkuinhyttyset

        Ohi ajaessani motaria niin ihan hienolta näyttää .Hyvä väri tuo valkoinen.Vissiin nuo rumat läiskät ovat jotain hitsaussaumoja poistunevat maalauksessa.Jo pelkästään tuo kaarisilta on houkutin ei sellaista ole Orimattilassa ole ollut .Työkoneita huseerasi kuin suurkaupungissa.Nyt vain odotellaan tonttien varausta ja uusi jopa maailman mittakaavassa ainutlaatuinen ekokaksoiskaupunki Henna-Orimattila on totta.Henna on totta.On Henna on totta.


      • oloiloinen

        Miekin sain moottori tiellä ihan orkut kun iso kaari näkyi jo kauvas. Kyllä on pakko olla iloinen ja kiittää Orimattilan päättäjiä kun taitaa kaupunkista tulla onnela.


    • tosiihanata

      Ihanaa kyllä kaikki on nyt niin ihanaa. Jättikiitokset kokoomukselle ihanasta Hennasta ja menetetyistä miljoonista. Miten voikin kaikki olla nyt niin ihanaaaaaa

    • ihanaaonjunallamatkustaa

      Muistaakseni se on joulukuuna kun alkaa bussi ajaa hennaan ja keskustan väliä. Nyt herää kysymys että riittääkö ne vuorot vai pitäisikö laittaa joka junalle myös viikon loppusin ja juhla pyhinä kun varmasti ihmiset lähtee Hesaan joulu ostoille ennen kuin vanhoihin Lahen kauppoihin. On se hienoa paahtaa Orimattilasta suoraan Hesan pää rautatie asemalle ja sieltä Tokmannille.

      • Tubla

        Alussa tublavuorot niin kaikki mahtuu


    • niinkiitollinen

      Kenen idea tämä bussi kuljetus oikein on. Sillä siinä on todella paljon järkeä. Läntinen Orimattila on pahasti jäänyt jalkoihin ja sinne ei ole infestoitu mitään sataan vuoteen joten on hieno homma kun vihdoinkin sinne jotain saadaan. Varmaan paikalliset Kokoomus Vaikuttjajat ovat tehneet hienoa työtä Valtuustossa.

    • äitimyllylästä

      Hennan osalta on homma saatu kuntoon ja bussit alkavat kulkemaan joulukuussa. Nyt herää kysymys että koska kaupunki alkaa ajamaan bussi vuoroa myös Kalliojärvelle, jotta keskustan alueen lapset pääsevät sinne turvallisesti uimaan kun keskustan ja uimarannan väliseltä osuudelta puutuu pyörä tie. Aiheellinen asia johon demarit rouvineen voisi puuttua. On påaljon tärkeämpi bussi vuoro kuin jionnekin Hennaan.

      • pikkuäiti

        Asiaa kirjotat. Minä aina pelkään lasten puolesta kun he pyöräilevät Kallikselle uimaan. Luhtikylän tiellä kaahataan aivan liian kovaa vauhtia. Yksi audi päästeli taannoin siellä varmaan yli satasta. Kuulemma joku kalle.


    • ruunanen

      Millonka saadaan reitti selvitys ja ne vuorot jossa voi kulkea bussilla? Eippä tässä ole kuin neljä kuukautta sinne joulukuun alkuun. Olsi kiva tietää ja tehdä työmatka suunnitelmia jo etu käteen ettei tarvi aina ajaa Mäntsälään saakka mennäkseen Hesaan junalla töihin.

    • nytmuutanmuualle

      No niin nyt saatiin hurjaa faktaa bussien käyttäjistä Hennan asemalle. Peräti 270 ihmistä on vastannut kaupunkin kyselyyn. Siis 270 ihmistä 16000 ihmisen joukosta ja Kuparinen on siitä tyytyväinen. Vittu meidän rahoilla elvistellään.
      http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2394855

      • KalleJokinenmoi

        Eihän siihen tarvitse vastata jos ei aio käyttää.Eihän siihen 16 000 ihmistä voi vastata.Miksi 5 vuotiaat vastaisivat?tai 90 vuotiaat.Kohderyhmän otanta on hieno.Hennaanhan muuttaa tuhansia pääkaupungista ja ympäri Suomea jotka eivät ole vielä tuossa kyselyssä.Kuten olen todennut jo nyt Henna tuo rahaa Orimattilalle.Sellainenpöhinä on Kokoomuksen ansiosta kaupungissa.


    • kumipyörä-rautapyörä

      Minä en tuosta kyselystä tiennyt mitään, ja aion silti käyttää bussiyhteyttä Hennaan ja sieltä junalla Helsinkiin. Meitä on varmaan useita satoja henkilöitä jotka käyttävät yhteyttä, vaikka eivät mihinkään kyselyyn vastanneetkaan.

      • samassabussissa

        En tiennyt minäkään mistään kyselystä se oli varmaan sisä piiriläisille. Meitä on täällä kylillä satoja jotka käytämme Henna bussia joka päivä koska se on halpaa verrattuna takseihin.


      • KalleJokinenmoi

        Upea juttu.Busseja kyllä riittää Suomessa lisää jos täyttyvät.Upeaa Henna matkaa joulukuussa kiitos Kokoomuksen.


    • Raksa-Rane

      Liikennöitsijä joutuu ottamaan lisää vuoroja linjalle Ola-Henna - Ola sen suuren suosion vuoksi näin ajattelevat paikkakunnan pahimmat haaveilijat. Me realistit tiedämme ettei linjalla tule olemaan kysyntää.

      • KalleJokinenmoi

        Älä käytä sanaa tiedä jos vain pessimistisesti arvailet .Kokomus on positiivinen ja tietää.Siksi äänestetään koska koetaan kokoomus kykypuolueena jolla on talousasia hanskassa.Kuten sanoin lisää busseja jo mielellään etukäteen Hennaan. Sekä pieni matkakeskus odottajille parin vuoden sisällä.


      • ihanKahjoOlet

        Siis mille odottajille, odottaville äideillekö? Kukaan ei odota muuta kuin että pannaan Orimattilan rahahanat kiinni Hennan suhteen. Ja hyvästi Henna.


    • voitätäonnea

      Kyllä kelpaa nyt kun Hennan asema sillan kaari näkyy hyvällä säällä Mäntsälään saakka. On hienoa körötellä kaupungin maksamalla bussilla Hennaan ja sieltä junalla vaikka Rovaniemelle hiihteleen,.

      • TIMANTTIONIKUINEN

        89 bussit menee Lahden matkakeskukselle turha Hennaan maksaa 300 000 euroa.Tuollakin rahalla olisi saanut yhden edestakasen vuoron Lahden Ja Orimattilan välille yöllä niin ois päässyt Lahen baareista himaan Orimattilaan ilman taxia.Kello 3 aikaan yöllä olisi hyvä


    • varmaasiakas

      Onko se nyt jo selvillä mitä kautta se bussi ajaa Hennaan? Nyt tarvitsis jo tietää että tietää että pääseekö mistä kyytiin kun menee asemalle ja junaan. Itse käyn Lahdessa työssä ja menisin junalla jos se linjaauto ajaa Huhdanojan kautta. Kuka tietää tämän ajo reitin?

      • ei.huhdanojale

        Tori - Helsingintie - vanha helsingintie - Henna


      • epätasaarvostatouhua
        ei.huhdanojale kirjoitti:

        Tori - Helsingintie - vanha helsingintie - Henna

        Siis bussi ei ajakaan Luhtikylän kautta? Meitä on monta tässä Kyläjärvenkin alueella jotka voisimme hypätä kyytiin. No voi ristus.


      • Kallejokinenhei

        Eikö siitä jo polkupyörällä kulje sen verran lähellä?Pääosin käyttäjät bussille tulevat keskustasta ja matkan varrelta ei niinkään.


    • juna.män.jo

      Ensin lakkautettiin kyläkouluja kun niiden kulut korkeammat kuin keskustan alueen kouluissa. Seuraavaksi rakennetaan uusi kyläkoulu Hennaan? Turhaa yhdyskuntarakenteen hajottamista. 15 000 asukkaan kaupunki ei toteudu. Näkyvyyttä Hennalla on ollut erittäin paljon (ESS, radio, Orimattilan Sanomat, Aluelehti, Olanextraa, esitteet, omat kotisivut jne.). Lisärahaa markkinointiin tulossa. Tulokset? Yksi myyty tontti. Rakennusliikkeitä alue ei kiinnosta ja kaupungin pitäisi rakentaa tuonne vuokratalo. Luulisi että viimeisellekin valopäälle olisi valjennut totuus, mutta ei ilmeisesti.

      • torpanäijäVirenoja

        Joulukuun 10 päivä on se suuri päivä kun asema vihitään käyttöön. Helsinkistä saapuu liikenne ministeriön väkeä runsain määrin ja kaikki kilvan ylistävät uutta asemaa. Se on juhlallinen juttu. Voit vain arvailla paljonko koko lysti maksaa sekin juu.


    • hesper

      vali vali vali,

    • Hennaanmuutanminäkin

      Päätin ostaa tontin Hennasta.Nyt ostin Minä sain

      • MuutanHennaanminäkin

        Minäkin ostin. Minttulikujalta. Ollaan sitten naapureita. Onko sulla kaunis vaimo?


    • mistäniitäsaa

      Jaettiinko joka kotiin jaettiin aikatauluja bussilla Hennaan ja sitten juna aikatauluja? Kuulin vaan Marenkissa että joku oli sellasia nähnyt.

    • Hennaanmuutanminäkin

      Painos loppui heti alkuunsa kuin Cheekin keikkaliput.Matkustajia piisaa siis sen verran on tungosta jo saada aikataulutkin heti taskuun.Ei tule bussit riittämään lisää toivoisin jo nyt vuoroja vaikka non stoppina .

      • ennakoikaatilanne

        Tuntuu kyllä turhan pieneltä jos aijotaan yhdellä bussilla hoitaa kuljetukset. Se mitä olen kuullut niin junalle menijöitä on aamuisin parissataa ja ei se yksi bussi riitä mihenkään. Voisiko siihen nyt joku persujen valtuutettu vielä vaikuttaa että saataisiin ainakin kaksi linja autoa ajamaan ne aamun ruuhka vuorot.


    • simplithebest

      Nyt pitäisi kerätä nimilistaa ettei elinkeinojohtajaa päästettäisi eläkkeelle. Vienyt niin hyvin Hennan hanketta eteenpäin!

      • Hennatulee

        Erinomainen kommentti. Täysin samaa mieltä.


    • niiniloinenHennasta

      On se komiaa kun Lahden busseissa on henna mainokset kyljissä. Kyllä kelpaa olla Orimattilainen Lahden kaduilla. Ihan kuin ihmiset tervehtisivät kunnioittaen meitä.

    • kannattaakoOstaaTontti

      Olemme juuri Orimattilaan muuttanut perhe, vanhemmat ja kolme kouluikäistä lasta. Tulimme pohjoisesta.
      Kuulimme että uusi ihana lähiö on rakenteilla, Henna nimeltään. Siitä näyttää olevan paljon keskustelua täällä suomi24 palstallakin. Olisiko järkeä viisihenkisen perheen asettua Hennaan? Onko sinne tulossa palveluja ja pelaako sieltä joukkoliikenne mihinkään suuntaan? Entä lasten koulut?

    • Lerssilä

      On järkeä. Kannattaa ehdottomasti muuttaa Hennaan. Palvelut lähellä, juna kulkee säännöllisesti, upea järvimaisema. Rakenteilla on myös täysin uusia vuokrapilvenpiirtäjiä tuonne joissa on 100 000 Megan taajakaistayhteys.

    • kannattaakoOstaaTontti

      Kiitos ja hieno kuulla että Hennassa on palvelut lähellä. Alku viikosta selvitämme asiaa lisää ja varmaan saamme lisää infoa Orimattilan Kaupungintalolta.

    • Jeffersonit

      Ihanaa kun olette noin edistyksellisiä. Tervetuloa Hennaan. Olemme 9 lapsinen perhe ja olemme myös muuttamassa juuri tuonne.

    • viranhaltia

      Ompas mukavaa kun Henna noin kiinnostaa ja saamme sinne paljon uusia asukkaita. Kaupungintalolla on asijan tuntijoita joten tervetuloa keskustelemaan Hennasta ja sinne rakentamisesta. Tarjoamme myös pulla kahvit keskustelun lomassa.

      • kolmoskerros

        muista tulla suoraan kaupungintalon kolmoskerrokseen jutteleen.


    • Husseinamal

      Minulla on 4 vaimoa joita saa Koraanin mukaan olla.Minulla olla heidän kanssaan 21 lasta me muuttaa myös Hennaan.Olla ihana paikka.Me tehdä sinne 2 taloa ei mahdu kaikki samaan taloon.Ihana luonto ja juna viedä välillä hala liha kauppaan Lahteen.Minä ehkä tehdä Halal kauppa Hennaan.

      • ylempivirkailia

        Hienoa Hussein Amal. Tervetuloa Hennaan sillä nyt sitä aluetta markkinoidaan ja mainokset näkyvät junissa ja linja autoissa. Tätä vauhtia saamme hyvinkin piankin Hennaan jo pari tuhatta asukasta jos muutkin Koraanin kannattajat muuttavat Hennaan.


    • toimiitosihyvin

      Hienosti linja biili kulkee keskustan ja Hennan väliä. Se oli kait se demarien rva Koivunen joka idean bussi kuljetuksista keksi. Pitäisi lähettää hälle kukkia.

    • tyhjäätäynnäon

      Komiasti bussi ajelee mutta ei taida olla montaa matkustajaa kyytisä vai mitä kuulin?

    • Kallejokinenterve

      Ihan mukavasti on junaan nousijoita.Bussitkin alkavat täyttymään kun Hennan rakentaminen todenteolla parin kuukauden päästä alkaa.Kouluihin kiva vinkki että kevään luokkaretken voi tehdä nyt vaikka Tikkurilan Heurekaan lähes ovelta ovelle bussilla ja junalla.Lapsialennuksineen tosi edullinen verrattuna bussin vuokraamiseen.Myös Linnanäelle kävelee Pasilasta 10 minuuttia.Hennan asemaa kannattaa nyt käyttää kun se tarjolle laitettiin .

      • kokkoomusmunii

        ja hevon humppaa.


      • hennaeikelpaa

        Me menemme työ porukalla entiseen tapaan Mäntsälään ja sieltä junnaan. Turha ajella Levannolta jottain kuus kilsaa väärään suuntaan kun ollaan menossa hesaan duuniin.


    • Näinonjees

      Ennuste on että Hennassa on vuonna 2019 jo yli 600 asukasta!

      • jeeshyvältänäyttää

        Ennuste on kyllä varovainen sillä eräät tahot puhuvat jopa yli 700sta asukkaasta. Se on mielestäni realistisempi kun nyt on alkanut markkinointi Hesan suuntaan. Oikeastaan voisi puhua ryntäyksestä sillä eipä ole Suomessa vastaavaa mahdollisuutta asua maalla ja junalla nopeasti Hesaan vain 53 minuuttia. Jatkossa nopeutuu kun juna ei välttämättä ennään pysähdy Mantsälässä.


      • jrtjewm

        vai ei z-juna joka pysähtyy korvessa Hennassa, niin ei pysähtyisikään enää Mäntsälässä? salli mun nauraa :D ehkä tää oli provo, mut sääli hennan aseman tulevaisuutta...


    • ÄäniOla

      Kaikenlaista tietäjää täällä mutta totuus on että henna tulee kasvamaan n1000asukkaan vuositahtia nyt aluksi ja jatkossa enemmän, nämä tulevat hennalaiset veroillaan maksavat kirkkaasti tuon bussilinjan ja vaikka toisenkin

      • tämäonainuttotuus

        Ei muuta kuin nussimaan, jotta saahan Orimattilaan lisää väkeä. Muuta konstia ei ole sillä ei kukaan täys järkinen rakenna ja muuta Hennaan kun siellä ei ola muuta kuin juna rata. Olisi edes se r-kioski asemalla.


      • sisältämultaa

        Sinnehän on luvassa se automaatti kauppa josta voi ostaa ruokaa rahalla tai kortilla tai pivolla. Mikä muu kauppa onnistuisi korvessa jossa variksetkin lentää reppu selässä kysyn vaan.


    • rollaattorimieskyliltä

      Onko ollut palijon matkustavaisia bussilla ? Luulisi jo monien tietävän että sinne pääsee nopeasti bussilla ja sitten junalla Hesaan ostoksille.

    • rouvakeskustasta

      Ei ole, eikä tule!

    • päättäjätherätys

      Bussi huitelee tyhjänä Keskustan ja Hennan väliä. Voiko sen pelleilyn lopettaa ja bussi voisi kuskata lapsia Kallikselle jotka nyt joutuvat ajamaan rekkojen seassa Luhtikylän tietä kun menevät uimaan. Aika huteraa pyöräilyä rekkojen imussa.
      Nyt se järki käteen ja bussi palvelemaan ihan oikeesti Orimattilalaisia!

    • säästöäkuljetuksiin

      Nyt se Henna bussi voisi kuskata samalla mallusjoen koululaisia kun ajelee muutenkin siellä suunnalla. saisi edes joskus porukkaa kyytiin.

      • tiedosta-kiitollinen

        Kertokaa lisää Hennasta, minua niin kiinnostaisi tietää, kun olen muuttanut Lappeenrannasta vasta tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2102
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      171
      1630
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1312
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1172
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1058
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe