Mihin enää voi luottaa?

pressakinmukana

Loikkarit lähtevät perussuomalaisista ja perustavat uuden ryhmän. Saako noin vain tehdä, ihan tuosta vain? Jos olette äänestäneet vaikkapa kokoomusta, saatatte yhtä äkkiä olevannekin kommunisteja. Olisi pitänyt pitää uudet vaalit, sitten olisi nähty oikeasti mikä on tilanne. Tämä on kuitenkin opetus seuraavia vaaleja varten, ei kannata ollenkaan äänestää, saatatkin kohta tosiaan olla kommunisti! Olisi ollut kiva nähdä olisiko Halla-aho saanut jotain tolkkua maahanmuuttoon. Vielä kivempi olisi ollut nähdä olisiko saanut Suomen irti EU:sta. Kyllä nämä loikkarit seuraavissa vaaleissa saavat huomata, että Jussi jyrää!
Ei tosiaan ole hallitukseen luottamista, keksivät vaikka mitä.

31

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyväkun.hajosi

      Halla-aho saa syyttää itseään, ei meillä tarvita äärinatianolisteja. Niin

      • hieman-ihmettelen-

        Miten voi syyttää itseään, jos valitaan suurella ääntenvyöryllä puheenjohtajaksi.


      • YksPieruVaan

        900 ääntäkö on oikea persuvyöry?
        Suomessa ja suomalaisten joukossa yks hyttysen pieru - tai persujen.


    • "pressakinmukana"

      Lue mitä minä olen kirjoittanut!
      Ettei sinun jatkuvasti tarvitse tehdä näitä typeriä kopioita.
      -
      Uusissa vaaleissa olisivat viher-vassarit saaneet murska-voiton.
      Kuten he tulevat saamaan seuraavissa.
      -
      Hallitukseen voidaan luottaa juuri niin paljon kuin vaaleissa valittuun edus-kuntaankin.
      Katso siis peiliin.

      H.

      • Ihme.valitusta

        " lue mitä olen kirjoittanut "
        Mikä luulet olevasi.


      • pressakinmukana

        Uusissa vaaleissa ei ainakaan yksikään saa minun ääntäni. En aio äänestää enää yksiksissäkään vaaleissa. On mennyt politiikka niin rumaksi. Ja tuohon nimimerkkiin olisin laittanut kysymysmerkin perään vaan ohjelma ei anna sitä tehdä.
        Jotenkin minusta tuntuu, ettei tavallisen kansalaisten ääntä kuulla. Herrat siellä taustalla jyrää. Jonkun pitäisi tutkia näitä "lehmänkauppoja". Mahtaako herroilla olla peräti rikollista touhua. Mikähän valtio nyt Suomea ohjailee? En usko sen olevan Venäjä, muutenhan kokoomus ei jylläisi. Joka tapauksessa minun ääneäni ei kukaan saa. Niinistöä olisin ehkä äänestänyt, mutta en enää. Halla-aho olisi saanut ehkä jotain tolkkua siihen, ettei tänne tulisi lisää elätettäviä ("turvapaikanhakijat").


      • AsuuKiinniKansSit

        Hyvä! Oikein! Juuri noin pitää tehdä!
        Kaikki typerät persujen kannattajat jättäkööt äänestämättä!
        Saadaan fiksumpien äänestäjien valitsemat päättäjät hommiin.

        Eikä kannata valittaa ja arvostella, ellei itse ole edes yrittänyt vaikuttaa asioihin edes oman äänen vertaa.


    • No, jos sattuisin olemaan kokoomuslainen niin kyllä on hurjaa huumoria ajatella, että sitten yhtäkkiä olisinkin kommunisti. Ei sitä nyt niin tarvitse edustajaansa sitoutua. Pidän kyllä mainitsemaasi muuntumista melkein mahdottomana, tai no jos sisällään kantaa kovaa katkeruutta niin voihan sitä ruveta vaikka halla-aholaiseksi, oli ennen sitten mikä vaan.

      Mitä ihmeen tolkkua häneltä odotat, eihän Halla-aho uskalla edes tulla etuovesta ulos, loikkii pitkin sivukammareita, että semmoisia jyrämiehiä sitä ollaan, heti pupu housussa.

    • Potaskanjauhajiavain

      Poliitikkoihin ei toden totta voikaan luottaa mutta sellaiseen, joka kykenee niiin suureen määrään ajatuksia että vaihtaa puoluetta, jopa kokkareesta kommuuniin, voisi melkein ruveta luottamaan.

      Se on hienoa, että ihminen kasvaa ja kehittyy elämänsä aikana niin paljon että kykenee muuttamaan ajatusmaailmansa toisenlaiseksi. Tai jopa aivan päinvastaiseksi. Takinkääntäjät ovat siis hyviä juttuja huonossa poliittisten puolueitten järjestelmässä. Osoitus että eivät ne kaikki ihan aivopestyjä ole.

      • pressakinmukana

        Aika mukavasti nyt menee! Tämä irtaantunut porukka on niitä mamujen nuolijoita. Heti perään uutisissa kerrotaan, että terroriuhka on Suomessa kohonnut. Kiitos vaan entiset Perussuomalaiset . Onko tällä uudella vaihtoehdolla (?) kysyntää sitten ensimmäisen terrori-iskun jälkeen. Vain Halla-aholaiset olisi voinut saada jotain aikaan


      • Etupäässäpahaa

        "Halla-aholaiset" eivät saa eivätkä tee sillä mäellä yhtään sen enempää kuin kukaan muukaan. Hanttiin ne voisivat koettaa kovemmin, mutta se on plus-miinus-nolla ja vaikeuttaa ja hitauttaa vain muutenkin kieroa ja mätää järjestelmää.

        Halla-aholaistyylisen ajatusmaailman omaavilla, niillä jotka eivät yllä vallan kukkuloille saakka, on myös liian paljon vajetta ymmärryksessä vaikka itse Halla-aholla ei olisikaan.


    • Eikös uusi ryhmä ole saman puolueen irtaantunut porukka. Kokoomuksesta kommunistiksi on ihan ontuva vertaus tässä tapauksessa.

    • reppuriika

      Eikö ole sitten veronmaksajien huiputusta järjestää vaaljeja kun ne pari vuotta sitten valitut siellä mittelevät vallasta ja mitä se asiaa muuttaisi? Ihan samat ukot ja ämmät sinne valittaisiin muutamin henkilömuutoksin ja sama tappelu alkaisi taas.
      Vaalien jälkeen pakka olisi täysin sekaisin ja pitäisi alkaa alusta uudella hallitukella ja samoin olisi käynyt mikäli hallitus olisi kaatunut.
      Monetedustajista kokivat etteivät he enää ole samassa veneessä kun mitä puolue oli silloin kun heidät kansa valitsi edustajikseen kun nyt heidän esisoutaja on tämä natsifani.
      Ei Timo Soini ole pitänyt kaikkia lupauksiaan, mutta hallituksessa ei voi yksi tai vähemmistö junnata. Olen ollut muutamassa hallituksessa, esim. taloyhtiön hallitus ja jos on yksi mielipide kahta kolmea vastaan, niin enemmistön päätös ratkaisee. Hallituksessa on pakko tehdä kompromisseja ja ei hommasta tule mitään ja ilmapiiri tulehtuu jos rähjätään ja tapellaan. Lopulla ei kuunnella ja saada aikaan päätöksiä vaikka aisiat eivät enää riitelisi vaan tulee se valtapeli, kuka saa sanoa sen viimeisen sanan: tulee kostomieli ja halu näpäyttää takaisin ja lapsi menee pesuveden mukana. Lopulla ei oikein enää tiedetä mistä riidellään.

      • 1lesken

        reppur
        Mitä tarkoittaa "esisoutaja on tämä natsifani"? Lesken


      • Sitäsaamitätilaaa

        Aika naulan kantaan -kommentti "reppuriikalta". Joukosta eronneet olisivat voineet kestää pelkän puheenjohtajan suuntautumisen, mutta kun koko puolueen johtojoukko valittiin samaa sarjaa niin se oli liikaa ja uhkakuvat kasvoivat liian suuriksi.

        Uuden puheenjohtajan eli "esisoutajan" olisi kannattanut toimia matalammalla profiililla eikä säikäyttää koko poliittista johtoa kertarysäyksellä, josta tulikin sitten oma kuoppa.


    • Aamulla tuli omituinen olo, kun YLE selvitti "natsi-tervehdykset".
      Entinen YLE olisi heittänyt vain lisää bensaa liekkeihin.
      Onkohan soiellä vihdoinkin tajuttu että määrätyn-lainen hiileen puhaltaminen nosta vasta-lauseet myrskyineen.
      -
      Non, toisaalta homman foorumihan menee kuten ennenkin olen jankuttanut.
      Lihavat ja rumat radioon, hoikat ja kauniit telkkariin.
      Pätee myös puolueisiin. :)

      H.

    • Korjataan:

      Onkohan siellä vihdoinkin tajuttu että määrätyn-lainen hiileen puhaltaminen nostaa vasta-lauseet myrskyineen.

      H.

      • 60-70

        Olen parin viikon aikana muutaman kerran huomannut saman, että se punavihreä revittely ja propaganda ei näyttäisi olevan pääasia. Onhan uutisilla nyt toinen päätoimittajakin.

        Tosin tämä aikajakso on niin lyhyt, että ehkä päätoimittaja vasta opettelee kuvioihin eikä ehdi vielä muotoilemaan uutisia. Ans kattoo...


      • 60-70
        60-70 kirjoitti:

        Olen parin viikon aikana muutaman kerran huomannut saman, että se punavihreä revittely ja propaganda ei näyttäisi olevan pääasia. Onhan uutisilla nyt toinen päätoimittajakin.

        Tosin tämä aikajakso on niin lyhyt, että ehkä päätoimittaja vasta opettelee kuvioihin eikä ehdi vielä muotoilemaan uutisia. Ans kattoo...

        Tätä uutista en nähnyt muualla. Yleisöasiamies tulee joutumaan koville...
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/530319-yleisradion-toimintaan-tulee-saannolliset-tarkastukset-uusi-yleisoasiamies


      • NiinKertovatAsiantunt

        Höpöpuhe-lehteä en lue, en avaa edes linkkiä. Onhan saatu nähdä useita paikkansa pitämättömiä "uutisia" tuon lehden palstoilla Kuulemma.


      • 60-70
        NiinKertovatAsiantunt kirjoitti:

        Höpöpuhe-lehteä en lue, en avaa edes linkkiä. Onhan saatu nähdä useita paikkansa pitämättömiä "uutisia" tuon lehden palstoilla Kuulemma.

        Olen yli 10 v seurannut myös tuota lehteä ja voin todeta, että skeidaa jauhat.


    • Kansanvalitut voivat tehdä mitä haluavat.

    • outoa-toimintaa

      EI menny oikein
      hallituksen pitää erota,
      EI noinvain voi yhtäkkiä ilman kansalta saatua luottamusta ottaa hallitukseen täysin uutta puoluetta suomen asioista päättämään,
      uus-puolueen olisi pitäny hankkia kansan äänestyksellä ensin mandaatti lottamuksesta, enenkuin sen olisi sipilä voinu liittää hallitukseen,
      sipilä on tehny vääryyden kansaa kohtaan,
      ei ole ollenkaa taatua varmuutta siitä että kansalaiset olisi äänestäneet tätä uutta pienpuoluetta,

      miten tuo on mahdollista tommonen toiminta ???

      • Kyllä.nautin

        Kyllä on.


    • Luojalle_kiitos_

      ”Ikkunat olivat hieman raollaan, ja eräs nainen viittilöi, että hän oli aikeissa heittää vauvansa ja että voiko joku ottaa hänen vauvansa kiinni", Samira Lamrani kertoi. ”Joku teki niin."

      Silminnäkijöiden lohduttomia todistuksia Lontoon palopaikalla: Nainen pudotti vauvansa yhdeksännestä kerroksesta, paikallaolija sai kiinni
      HS.FI

    • EN-enää-

      ””Joka tapauksessa minun ääntäni ei kukaan saa. Niinistöä olisin ehkä äänestänyt, mutta en enää. Halla-aho olisi saanut ehkä jotain tolkkua siihen, ettei tänne tulisi lisää elätettäviä ("turvapaikanhakijoita").””

      Sama täällä, olisin äänestänyt Saulia pressaksi, mutta en eilisen jälkeen enää.

      • Mikäonongelmannimi

        Miten niin? Miksi? Hänhän hoiti vain omaa työtään, mandaatilla jonka olemme hänelle suoneet.


    • Sebastian Tynkkysen katkera tilitys Soinista: "Pitkään minä sinua palvoin, pidempään tulen sinuakin suomalaisille pahoittelemaan"!
      Aikaisemmin muun muassa perussuomalaisten nuorten puheenjohtajana toiminut Sebastian Tynkkynen arvostelee Timo Soinia viiltävin sanankääntein.

      Tynkkynen kommentoi perussuomalaisten eilistä hajoamista ja uuden eduskuntaryhmän muodostamista blogissaan.

      – Sinulle ei aito demokratia kelpaa. Tosin sanoithan jo aikaisemmin, että Suomi ja Turkki jakaisivat samat demokraattiset arvot. Sinä ja itsevaltainen Erdogan jaatte, Sebastian Tynkkynen sivaltaa.

      Tynkkysen vuodatus on kirjoitettu Timo Soinin pitämää blogia mukailevalla tavalla. Hän arvostelee Soinia myös takinkäännöstä ja siitä, että tämä uhrasi perussuomalaiset.

      Sebastian Tynkkysen mukaan soinilaiset jäivät ratkaisunsa vuoksi keskustan ja kokoomuksen panttivangeiksi ja alamaisiksi. Hän viittaa kirjoituksessaan myös Soinin uskonnolliseen vakaumukseen.KOTIMAA JULKAISTU 14.06.2017 09:18

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sebastian-tynkkysen-katkera-tilitys-soinista-pitkaan-mina-sinua-palvoin-pidempaan-tulen-sinuakin-suomalaisille-pahoittelemaan/6471156

      – Sanoit plokissasi 3.6, että ”pidät loikkareita luusereina”. Sillä mitalla, millä mittaat, sinua tullaan mittaamaan – sinähän Jumalan miehenä tunnet Raamatun, vaikka eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen kokouksissa perkelettä ja saatanaa huusitkin.

      Tynkkynen kysyy myös Soinilta, mitä jää jäljelle, jos pettää itsensä.

      – Kavaltamansa puolueen tukisäätiö. Mutta Timo sinun ja Juudaksen ero on se, että sinä et palauta edes hopearahoja.

      Sebastian Tynkkynen kertoo lähteneensä politiikkaan mukaan juuri Soinin kaltaisten ihmisten vuoksi. Hänen mukaansa Soinin kaltaiset poliitikot vievät suhmuroinnilla ja oman edun tavoittelulla tavallisten kansalaisten uskoin politiikkaa kohtaan.

      Tynkkynen päättää blogikirjoituksensa katkeriin toteamuksiin.

      – Pitkään minä sinua palvoin, pidempään tulen sinuakin suomalaisille pahoittelemaan. Olet poliittisen historian suurin huijari.

      Follow
      Sebastian Tynkkynen @SebastianTyne

      • Sellai

        Tukeudut toisten mielipiteisiin aika nuivaa jos et esitä omaa kantaa.
        Menitte Soinin rakentamaan puolueeseen joka vallattiin nyt äärihallaisten käsiin jonka tavoitteet on tiedossa käyttää puoluetta omiin tarkoituksiin ponnastuslautana, puolue olisi tuomittu olemaan aina oppositiossa muitten puolueiden hyljeksimänä.


    • Kuule, ehdotan, että mitä kokeile jospa luottaisit vaikka RInteeseen, siinä on mies paikallaan, tänäänkin eduskunnassa ouhui, voi että melkein ihastuin.

      • Ihan oikeastiko?
        Ikinä en luottaisi Rinteeseen, mieshän on kuin papukaija, samoja lauseita toistaa jatkuvasti.

        Ulkonäköön ei saisi puuttua, mutta vaistoni sanoo, ettei kaikki ole kohillaan.
        Aikoinaan kiiluville-Tiisanojasta tunsin samoin ja niin vain kärähti mies dopingista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe