darrassa konventissa

Velidarra

menin tänään hirveessä darrassa jäähallille konventtiin. Pää oli kyllä ihan puuroo. Tuntu etten tajua puheista mitään. Oli pakko lähtee kesken pois.

30

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvin-nukuttu

      Minä sain parhaimmat unet konventissa kuten aina. Parkkipaikalla autossa kuuntelin tai oikeastaan nukuin kaikki puheet läpi.

    • o78u56

      Pysykää kotonanne, miksi sinne menette.

    • 665

      Hyvä ainakin että lähdit pois. Ajanhukkaa.

    • Juhannusmuistoksi

      665 26.6.2017 15:45

      "Hyvä ainakin että lähdit pois. Ajanhukkaa."

      -Eikö rahanhukkaa ?

      Kalevan uutisessa vakava virhe 21.06.2017 Johanneksen poika:

      Kaleva kertoo juhannuksena pidettävästä Jehovan todistajien aluekonventista Oulussa.
      Kalevan uutisessa on vakava virhe. On vaikea sanoa, onko se lehden vika vai antoivatko Jehovan todistajat virheellistä tietoa.

      Mikä on uutisessa virheellistä tietoa? Tämä kappale on suorastaan järkyttävän valheellinen:
      Konventin ohjelmajaksot ovat avoimia kaikille. Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, eikä siellä kerätä rahaa.

      Vai ei kerätä rahaa! Jokaisena konventtipäivänä konventin lavalta kerrotaan, että konventissa on lahjalaatikoita ja maksupääte. Joten konventissa kerätään käteistä rahaa lahjalaatikoihin. Ja ne, jotka käyttävät maksu- tai luottokortteja, voivat lahjoittaa maksupäätteen avulla.

      Jehovan todistajilla ei ole Suomessa rahankeräyslupaa. He eivät sitä ole edes hakeneet. Onko tässä se syy, että he antavat virheellistä tietoa konventin rahankeräyksestä?
      -------------------
      Tuo on veljesseura.org foorumin kautta klikattu Johanneksenpojan sivulle.

      Lahko kerää ilman rahankeräyslupaa rahaa, siis.
      ja kokoaa ilman lupaa ovityössään lainvastaista henkilörekisteriä oven avaajilta urkkimistaan tiedoista. Tämä rekisteri tulisi luvalliseksi ihan yksinkertaisesti, kysyttäisiin vain oven avaajalta lupa. Lainvastaisuuden on tietosuojavaltuutettu todennut.

      Tisitkö että lahkojohto kerjää jo myös lahkolaislasten jäätelörahat vartiotorniartikkeleissaan, niissä, joihin on piirretty niitä maailmanlopun hirvityksiä.

      • Karkkirahat_Jädemassit

        Keräävät rahaa tuolle ?
        Ajattomalle
        Aineettomalle
        Kaikkivoipalle
        .-)


    • s1924

      Missäs mnaat oli juhannuksen aikana, kun täällä pystyi keskustelemaan ilman hänen herjojaan?
      Mikä kauhea hätä Kalevan ilmoituksesta oli. Voithan kysyä Kalevasta itsestään, jos noin asia kiinnostaa.
      Sama pahantahtoinen kirjoittelu siis jatkuu. Kyllä ne lasten jäätelörahatkin ovat järkyttäneet kovasti, kun siitäkin täytyy toistella kuukaudesta toiseen. Mutta ole rauhassa kyllä monta jäätelöä on syöty tänäkin kesänä, sekä aikuiset ja lapset. Mites oma jäätelönsyönti? On kyllä ollut vähän viileätä, ehkä itselläsikin rahat säästyivät. No leikki sikseen, tuntuu vain aika huvittavalta lukea juttujasi. Todellinen Harmagedon on kuitenkin aivan eri luokkaa piirrettyjen kuvien rinnalla. Silloin jäätelörahat ja Kalevan ilmoitukset tuntuvat varmaan mitättömiltä. On hyvä kuitenkin, että sen tulosta kerrotaan, niin voimme olla valveilla ja kun tarkkailemme tapahtumia, niin voimme olla rauhallisella mielellä, kuten Jeesus sanoi: "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, nouskaa pystyyn ja nostakaa päänne, koska teidän vapautuksenne on lähestymässä."

    • agabe

      Saimme nähdä, miten veljellinen rakkaus oli toiminnassa, kun suomen todistajat pienessä ajassa järjestivät osalle Venäjän ystäviämme hienon hengellisen juhlan Helsingin Jäähallissa. Veli hallintoelimen veljistäkin pääsi rohkaisemaan heitä. Kaikki toimi hyvin, majoitus ystävien kodeissa, heidän ruokailunsa, kuljetus heidän majapaikkoihinsa Helsingin lähiympäristössä. Kaikessa näki Jehovan siunauksen. Se rohkaisi heitä ja myös meitä pysymään vahvoina loppuun asti.

    • Caritarhostarha

      Mulla tuli Paskat housuun kesken taputusten kun taputin niin lujaa hallintoelimen veljen puheelle .... haisi hieman.

    • Kartanplanius

      s1924 26.6.2017 18:09

      "Mikä kauhea hätä Kalevan ilmoituksesta oli"
      Jaa että todistajalla hätä. Mutta se ei johdu siitä että Kalevassa oli virhe, vaan että asia otetaan puheeksi.

      "Voithan kysyä Kalevasta itsestään, jos noin asia kiinnostaa."
      -Ja lahkon esittely tältä kannalta foorumilla torjutaan.

      "Sama pahantahtoinen kirjoittelu siis jatkuu"
      -Pidät siis ilmoitusta tai jotain siihen liittyvää pahana. Muilta en ole sellaista kuullut.

      "Kyllä ne lasten jäätelörahatkin ovat järkyttäneet kovasti"
      -Jassoo. Matt. 6:19. Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle

      " Mutta ole rauhassa kyllä monta jäätelöä on syöty tänäkin kesänä"
      -Ei vartiotornin ansiosta, vaan siitä huolimatta. vaikka jos todellisen tilanteen tietäisit, et saisi sitä kirjoittaa, mainosvaltuutettuna.

      " Todellinen Harmagedon on kuitenkin aivan eri luokkaa piirrettyjen kuvien rinnalla. Silloin jäätelörahat ja Kalevan ilmoitukset tuntuvat varmaan mitättömiltä. On hyvä kuitenkin, että sen tulosta kerrotaan, niin voimme olla valveilla ja kun tarkkailemme tapahtumia, niin voimme olla rauhallisella mielellä, kuten Jeesus sanoi: "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, nouskaa pystyyn ja nostakaa päänne, koska teidän vapautuksenne on lähestymässä." "

      -Vartiotorni on väärä profeetta, 5 Moos 18:20-22. Sen kohtalo Harmagedonissa on kerrottu Ilm. 20:10 -jakeessa. Seuraatko väärää profeettaasi loppuun asti

    • Uskallan.selvänäkin

      Suomalaisen mielestä viina, humala ja darra ovat suuremmoisia voimanosoituksia. Humalaisen toilauksista jaksetaan kertoa ja naureskella. Typeristä tapahtumista saa synninpäästön, kun kuullaan, että oltiin silloin humalassa. Humalaisia ihaillaan, he osaavat ja sanovat: "olisit nähnyt, kuinka se uhitteli itseään paremmille!"

      Kun oikein halutaan uhota ja vastustaa auktoriteetteja, kirjoitetaan aloittajan kaltainen juttu ja kehutaan kaverille, että uskalsinpas!

      En ole järjestönne jäsen, enkä edes haluaisi ollakaan, sääli, että joukoissanne on vielä humalamäen miehiäkin, kaikkien muitten hörhöjen lisäksi.

      • Atlaskaava

        Siinä on vartiotorin toimituksella vastakkain Matt. 6:19. Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, ja toisaalta lasten jäätelörahojen kerjääminen. Kun uhkaa lasta maailmanloppupiirroksella . (Edellä nimim. Kartanplanius)


    • jomottaa

      Itse olin kännissä ja aamulla olin varma,että harmageddon on alkanut, mutta vittu, ei se tuu ikinä....

    • s1924

      Keskellä poliittisten riitojen ja syvään juurtuneen vihan jakamaa maailmaa Kuninkaamme Jeesus Kristus on siunannut seuraajiaan kaikkialla, kun nämä ovat ponnistelleet pysyäkseen puolueettomina. Saatana ei ole onnistunut hajottamaan rivejämme eikä nujertamaan meitä. Valtakunta on koonnut miljoonia ihmisiä, jotka "eivät enää opettele sotaa." Maailmanlaajuisen, rauhaa rakastavan veljesseuramme pelkkä olemassaolo on ihme, joka tarjoaa todisteen kiistattoman todisteen siitä, että Jumalan valtakunta hallitsee.
      "Ja on tapahtuva päivien lopulla, että Jehovan huoneen vuori tulee lujasti perustetuksi vuorten huipun yläpuolelle, ja se korotetaan kukkuloita korkeammalle ja sinne kaikkien kansakuntien täytyy virrata. Ja monet kansat todellakin menevät ja sanovat: 'Tulkaa ja nouskaamme Jehovan vuorelle, Jaakobin Jumalan huoneeseen; ja hän opettaa meille teitään ja me tahdomme vaeltaa hänen polkujaan. Sillä Siionista lähtee laki ja Jerusalemista Jehovan sana. Ja hän on tuomitseva kansakuntien keskuudessa ja oikaiseva monien kansojen asiat. Ja heidän on taottava miekkansa auranvantaiksi ja keihäänsä vesureiksi. Kansakunta ei nosta miekkaa kansakuntaa vastaan, eivätkä he eivät opettele sotaa.
      Saimme kokouksessa lukea monista lapsista, jotka rohkeasti ovat osoittaneet olevansa puolueettomuutensa kansallisten vertauskuvien palvonnassa.

      • hyvin_on_siunannut

    • Koirakohaudattuna

      s1924 6.7.2017 21:47

      "Keskellä poliittisten riitojen ja syvään juurtuneen vihan jakamaa maailmaa Kuninkaamme Jeesus Kristus on siunannut seuraajiaan kaikkialla, kun nämä ovat ponnistelleet pysyäkseen puolueettomina. "

      -Yksityiskontana: Silminnäkijälausuntojen mukaan oli lahkokonventissa 1930 -luvulla Berliinissä hakaristikoristelu.

    • puhdaspalvonta

      Niinpä niin, kuka mahtoi olla silminnäkijä? Oletko tarkkaillut muiden uskontojen kokouspaikkojen koristeluja?
      Jo israilin kansalle sanottiin: "Et saa tehdä itsellesi veitsettyä kuvaa, etkä minkään sellaisen hahmoa, mikä on ylhäällä taivaissa tai mikä on alhaalla maan päällä tai, mikä on vesissä maan alla. Et saa kumartaa niitä, etkä taipua palvelemaan niitä.
      Varmaan tiedät, että natsit veivät todistajia keskitysleireille ja surmasivat todistajia, koska he eivät suostuneet tervehtimään hakaristilippua eivätkä kannattaneet heidän käskyjään, eikä aatteitaan, eivätkä suostuneet sotimaan hakaristilipun alla. Mikä oli kirjoituksesi tarkoitus?
      Ennen omia saleja, jouduimme pitämään konventteja ja kokouksissa vuokratuissa tiloissa, jonka sisustukseen emme voineet vaikuttaa. Niissä saattoi olla patsaita kreikkalaisista jumalista, joskus oli myös joulukuusikin, joka kuului kyseisen seurantalon käyttäjien omistukseen. Nyt salimme on vapaa kaikista patsaista tai sympoleista.

    • Vehvole

      puhdaspalvonta 7.7.2017 11:26

      "Mikä oli kirjoituksesi tarkoitus?"
      -Ulkopuolisena käsitän, mutta asianosainen lahkolainen on ilmeisesti kielletty myöntämästä käsittämistä. Edellä näkyy olevan kirjoitus: " ponnistelleet pysyäkseen puolueettomina"
      Ja sitten: "lahkokonventissa 1930 -luvulla Berliinissä hakaristikoristelu. "
      Lahkoon värvättävää saattaa kiinnostaa että vartiotorni kieltää itsenäisen ajattelun. Nimim. puhdaspalvonta siis edustaa vartiotornin noudattamista.

      "Varmaan tiedät, että natsit veivät todistajia keskitysleireille ja surmasivat todistajia, koska he eivät suostuneet tervehtimään hakaristilippua eivätkä kannattaneet heidän käskyjään, eikä aatteitaan, eivätkä suostuneet sotimaan hakaristilipun alla. "

      -Mutta konventin aikaan ei vielä sodittu. Se alkoi vasta 1930 -luvun lopussa.
      Lahkoon värvättävää saattaa kiinnostaa että vartiotorniuskonnossa on myös teokraattisen sodankäynnin ohje, vaatien johtamaan harhaan ja valehtelemaan lahkon edun puolesta.

    • puhdaspalvonta

      Mitäs mieltä olet siitä, että kristikuntaan kuuluvat seisoivat käsi ojossa nähdessään natsijohtajat ja osallistuivat hirmutekoihin heidän käskystään keskitysleireissä ja osallistuivat juutalaisten ja muiden epätoivottujen joukkokuljetuksiin.
      Ne, jotka seurasivat asioita paikanpäältä, kertoivat, että ryhmänä Jehovan todistajat selvisivät parhaiten koetuksista ja pitivät hyvää huolta toisistaan, vaikka heille annettiin usein raskaimmat työt.
      Kuolemanmarssillakaan heitä ei kuollut sen vuoksi, että pitivät huolta toisistaan ja säilyttivät uskonsa vahvoina.
      Kristikunnan maine tuona aikana ollut kehuttava. Joku sitten kirjoittelee täällä jostain hakarististä konventtisalissa. Se ei varmaan ollut oma sali. Yksilöistä on vaikea sanoa mitään, mutta kansana Jehovan todistajat säilyttivät puolueettomuutensa. On varmaankin kirjoittajankin hyvä ajatella kokonaisuutta, eikä etsiä syytöksiä jatkuvasti. Tämä teokraattinen sodankäynti on saanut aivan uuden merkityksen itselläsi, mahtaisiko Turusen aikaansaamaa? Valehteleminen ei ole hyväksyttävää missään yhteydessä, eikä ennakkoluulojen kasvattaminenkaan ole mikään fiksu asia.

    • vwv

      Eräs mies kirjoitti toimistoomme Yhdysvalloissa: Itse en ole Jehovan todistaja, mutta se ei estä minua kunnioittamasta tavattomasti uskontokuntaanne kuuluvia. Ollessani vankina Gross-Rosenin ja Buchenwaldin keskitysleirillä tapasin useita todistajia. Heidän käytöksensä oli niin esimerkillistä ja heidän uskonnollinen vakaumuksensa niin harvinaislaatuinen, että he saivat kaikkien muiden vankien kunnioituksen ja ihailun. He tekivät vaikutuksen jopa SS:ään.
      Lopuksi hän kirjoitti: Jehovan todistajat ovat aina tervetulleita kotiini.
      P.V. Yhdysvallat. Lainaus Herätkää 2007 lukijoiden kirjeitä.
      Heille on myös pystytetty muistomerkki tuosta ajasta. Tälläisiä myönteisiä asioita on paljon muitakin eri asioista. Täällä vain halutaan antaa mahdollisimman ikävä kuva meistä miettimättä, mitä ikäviä asioita tapahtuu uskontojen keskuudessa ja muutenkin maailmalla. Jostain hakarististäkin saadaan kokoon jokin juttu, vaikka tietävät asenteemme.
      Annetaan valheellinen kuva jostain värväystyöstä, noudatamme vain Jeesuksen lähetyskäskyä. Ja jokainen kuulija saa päättää, miten suhtautuu sanomaamme. Uskomme kuitenkin, että elämästä on kysymys.

      • Ollenius

        Veljesseura.org
        Entisten todiatajain foorumi, esittää pulestaan lahkojäsenten kirjoituksia. He eivät haluaisi olla jäseniä, mutta suhteiden ja kanssakäymisen katkeaminen sukulaisiin muutoin vaatii, että he ovat jäseniä lahkossa.
        Erota he haluavat siksi että heidän esimerkillinen käytöksensä (vwv edellä) on vain stereotyyppistä, näyteltyä, johon heidät on opetettu ja jota heiltä vaaditaan. Tämä tulee esille ajan kuluessa ja on syynä osaltaan siihen että lahko tuottaa Uskontojen uhrien tuki ry:n suurimman asiakasryhmän.

        Lahkon oppien tasosta otettakoon yksi esimerkki. Kun rokotukset tulivat käyttöön, ne olivat sallittuja. Sitten tuli yht´äkkiä kielto. Sitten taas yht´äkkiä sallittiin.

        Sen päälle sanoo vartiotorni olevansa jehovakanava


      • >>Annetaan valheellinen kuva jostain värväystyöstä, noudatamme vain Jeesuksen lähetyskäskyä.

        Tarkoitatko sitä käskyä, joka Paavalin mukaan on saarnattu jo koko maailmassa:

        ”...edellyttäen tietysti, että pysytte uskossa, perustukselle laskettuina ja vakaina, horjahtamatta pois sen hyvän uutisen toivosta, jonka olette kuulleet ja jota on saarnattu kaikessa luomakunnassa, joka taivaan alla on. Tämän hyvän uutisen palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut.” (Kol. 1:23 UMK)

        Kun Raamatun mukaan Matt. 24:14 tuli täytettyä jo noin kaksi vuosituhatta sitten, niin noista kahdesta mainitsemastasi voi enää tulla kyseeseen kulttiinvärväys.


    • r43e21

      Hastaluego, mikä loppu silloin tuli?

      • >>Hastaluego, mikä loppu silloin tuli?

        Paavali kavereineen opetti Jeesuksen paluuta ja siihen liittyvää loppua, jota ei tullut. Siksi uskovaiset toivorikkaasti elävät kaksi vuosituhatta vanhaa lopun aikaa.

        Tuolloin lähimmäksi pääsi juutalaisen systeemin alamäki, mutta ilman Jeesuksen lupaamaa paluutaan.


    • r43e21

      Jos luet Matt. 24:14 Huomaat, että se oli osa niitä ennustuksia, vastauksena hänen opetuslapsien kysymykseen, mikä olisi tunnusmerkki asianjärjestelmän lopusta ja hänen läsnäolostaan. Osa merkistä olisi: 'Ja tämä valtakunnan hyvä uutinen tullaan saarnaamaan todistukseksi Kaikille Kansakunnille ja sitten tulee loppu." Todistusta ei annettu silloin kaikille kansakunnille, se tulisi toteutumaan lopun aikana, viimeisinä aikoina.

      Katselin juuri tilastoja, miten todistusta on annettu kirjojen muodossa eri vuosikymmenien kuluessa. Vanhimmasta alkaen: Jumalan harppu, 5 800 000, 36 kielellä, OlkoonJumala totinen 18 400 000 kpl 56 kielellä , Totuus, joka johtaa ikuiseen elämään 107 300 000 , 120 kielellä, uusin Mitä Raamattu todella opettaa 237 600 000 kpl 272 kielellä. Voimme nähdä työn kasvun ympäri maailman, ja tässä on vain osa Raamatun tutkimisen apuvälineitä. Ja jos katsomme esim vuoden todistajien määrän v.1944 heitä oli alle 110 000 ja nyt n. 8,3 miljoonaa. Työtä on todella siunattu ja Jeesuksen antamaa kehoitusta kertoa hyvää uutista kaikille kansakunnille. Ja parhaillaan jokainen noista yli 8 milj. tekee tuota työtä voimiensa mukaan.

      • r43e21

        Niin ja unohtui lisätä, että hyvin on rahaa tullut lahjalaatikoihin. Sehän menee seuralle Amerikkaan, ja sinä tyhmä lahjoittaja et näe rahoista enää vilaustakaan. Kiitos vaan rahoista, tollot.


      • porukkalähteepois

        Jehovan todistajat ovat julkaisseet Maon Punaisen Kirjan ja Raamatun (sen kristikunnan Raamatun, ei siis Jeesuksen jumaluuden kieltävän jehovaraamatun) jälkeen kolmanneksi eniten maailmassa miljoonapainoksia. En tiedä, onko niitä kukaan koskaan lukenut, tuskin, mutta vapaaehtoistyönä (lue ilman kuluja) eri puolilla maailma Betel-painoissa, kuten Suomessakin vielä 2015 asti on painettu palkkakuluitta, sivukuluitta, veroitta, eläkemaksuitta Vantaallakin miljoonittain kuukaudessa Vartiotornijulkaisuja!

        90-luvun alussa verotuksellisista syistä lehtien ja kirjojen hintaa ei enää peritty ostajilta, vaan jehovat maksoivat omasta pussistaan kaikki lehdet ja kirjat.

        Nyt julkaistaan netissä lähes ilman kuluja melkein kaikki Watchtower-materiaali.

        Tämä on myös kultin toiminnalle suuri uhka.


      • >>Jos luet Matt. 24:14 Huomaat, että se oli osa niitä ennustuksia, vastauksena hänen opetuslapsien kysymykseen, mikä olisi tunnusmerkki asianjärjestelmän lopusta ja hänen läsnäolostaan. Osa merkistä olisi: 'Ja tämä valtakunnan hyvä uutinen tullaan saarnaamaan todistukseksi Kaikille Kansakunnille ja sitten tulee loppu." Todistusta ei annettu silloin kaikille kansakunnille, se tulisi toteutumaan lopun aikana, viimeisinä aikoina.

        Kovin olet eri linjoilla kuin Raamattu, jota lukien huomaa saarnaamisen hoidetun loppuun jo aikaa sitten:

        ”Ensiksikin kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teistä kaikista, koska teidän uskostanne puhutaan koko maailmassa.” (Room. 1:8 UMK)

        ”...edellyttäen tietysti, että pysytte uskossa, perustukselle laskettuina ja vakaina, horjahtamatta pois sen hyvän uutisen toivosta, jonka olette kuulleet ja jota on saarnattu kaikessa luomakunnassa, joka taivaan alla on. Tämän hyvän uutisen palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut.” (Kol. 1:23 UMK)

        Paavalin mukaan saarnauskäsky oli siis toteutettu ja tuo ajatus on linjassa sen kanssa, että nimenomaan silloin elettiin viimeisiä päiviä, eli lopun aikaa:

        ”Lisäksi sanon tämän, veljet: jäljellä oleva aika on supistunut.” (1. Kor 7:29 UMK)

        ”Mutta nämä kohtasivat heitä toistuvasti esimerkkeinä, ja ne kirjoitettiin varoitukseksi meille, joille asiainjärjestelmien loput ovat saapuneet.” (1. Kor. 10:11 UMK)

        ”Katso! Sanon teille pyhän salaisuuden: Emme kaikki nukahda kuolemaan, mutta meidät kaikki muutetaan, tuokiossa, silmänräpäyksessä, viimeisen trumpetin aikaan. Sillä trumpetti soi, ja kuolleet herätetään turmeltumattomina, ja meidät muutetaan.” (1. Kor. 15:51, 52 UMK)

        ”Sillä tämän sanomme teille Jehovan sanan perusteella, että me elossa olevat, jotka säilymme Herran läsnäoloon, emme millään tavoin tule edeltämään niitä, jotka ovat nukahtaneet pois, sillä Herra itse laskeutuu taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan trumpetin kuuluessa, ja ne, jotka ovat kuolleita Kristuksen yhteydessä, nousevat ensin. Jälkeenpäin meidät elossa olevat, jotka säilymme, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan ilmaan, ja näin me tulemme aina olemaan Herran kanssa. Lohduttakaa siis jatkuvasti toisianne näillä sanoilla.” (1. Tess. 4:15-18 UMK)

        Ristiriita kirjoittamasi ja Raamatun tekstin välillä johtuu siitä, että et hyväksy Raamatun kertomaa, vaan julistat Vartiotorniseuran harhoja.


    • Ruupinfookel

      r43e21 13.7.2017 1:39

      "" 'Ja tämä valtakunnan hyvä uutinen tullaan saarnaamaan todistukseksi Kaikille Kansakunnille ja sitten tulee loppu." Todistusta ei annettu silloin kaikille kansakunnille, se tulisi toteutumaan lopun aikana, viimeisinä aikoina.

      Katselin juuri tilastoja, miten todistusta on annettu kirjojen muodossa eri vuosikymmenien kuluessa. Vanhimmasta alkaen: Jumalan harppu, 5 800 000, 36 kielellä, OlkoonJumala totinen 18 400 000 kpl 56 kielellä , Totuus, joka johtaa ikuiseen elämään 107 300 000 , 120 kielellä, uusin Mitä Raamattu todella opettaa 237 600 000 kpl 272 kielellä. Voimme nähdä työn kasvun ympäri maailman, ja tässä on vain osa Raamatun tutkimisen apuvälineitä. Ja jos katsomme esim vuoden todistajien määrän v.1944 heitä oli alle 110 000 ja nyt n. 8,3 miljoonaa. Työtä on todella siunattu ja Jeesuksen antamaa kehoitusta kertoa hyvää uutista kaikille kansakunnille. Ja parhaillaan jokainen noista yli 8 milj. tekee tuota työtä voimiensa mukaan. ""
      -------------
      -Mutta tuon harppukirjan aikaan julisti emolahko maailmanloppua, koska pyramidin, Egyptin muinaisuskonnon pyhän monumentin mitat vahvistivat sen.
      Ja esittämäsi painoslukumäärien kasvu toisinpäin katsottuna voisi tuottaa väitteen, että koskaan aikaisemmin ei ole Matt. 24:12 -edellytys täyttynyt.
      Mutta lahkon toimintahistoria osoittaa, että tulevana vuotenakin sinut laitetaan kehumaan painosmääriä. Ja arvaamme että ensi vuonnakaan ei Pohjoiskorea salli lahkoa, kuten ei esim. Iran, jumalankiitos, että edes siltä vitsaukselta nuo kansat säästyvät, verensiirtokieltojen kuolemilta, perheyhteyksien hajottamisilta. Ja aina arvaamattoman vartiotornin uusilta kommelluksilta. Tulisiko rokotuskielto uudestaan voimaan ?

      Toisaalta on Intia, maailman toiseksi väkirikkain maa, ruvennut verotuksessa käsittelemään vartiotorniseuraa liikeyrityksenä, seurauksella että vartiotorniseura poisti sieltä painokonetoimintansa, siunaukseksi maan monillekin erikielisille kansoille. Intiassa on toista miljardia ihmistä, kieliryhmiä ei ainakaan jehovantodistaja osaa luetella, ei tiedä lukumäärääkään. Siis toisaalta osoittaa ettei Matt. 24:12 tule täyttymään, toisaalta siunaukseksi näille kansoille, niiden ihmisille.

      Eikä Matteuksella vartiotorniuskonnon kanssa ole tekemistäkään, se kuuluu kristinuskoon

      Jeesus sanoi, että hän lähtisi eksyneen lampaan nostamaan kallion halkeamasta sapattinakin.

    • mainosvaltuutetulle

      Aiheesta mennään jo kauas. Alkuperäinen jehoien idea oli myydä raflaavilla (väri)kuvilla maustettua reipasta uskontioa, jota väitetään tosi kristityksi. Se on provokaatio, joka toimii edelleen hyvin, vaikka tällä sivulla. Ollaan niin uskovaa, että. Jeesusta ei kuitenkaan saa edes rukoilla (!) eikä Jeesus ole jehoville Jumala. He puhuvat Raamatun periaatteista, jotka on kumottu omassa UM-"raamatussa".

      Vartiotorni on saanut näillä keinoilla porukat hereille ja lehtiä on myyty pirusti. Eli satoja miljoonia vuosittain.

      Ameriikkalaiset ovat osanneet pitää juttua yllä, niin eilen kuin tänäänkin. Vaihtoehtoista luettavaa, joka säväyttää!

      • >>Alkuperäinen jehoien idea oli myydä raflaavilla (väri)kuvilla maustettua reipasta uskontioa, jota väitetään tosi kristityksi.

        Vielä alkuperäisempi ajatus oli, että Vt-seura ei edusta lainkaan uskontoa, vaan kaikki uskonnot ovat Saatanasta, Russell määritti raamatuntutkijat kristityiksi. 1950-luvun alussa otettiin lusikka kauniiseen käteen ja myönnettiin, että sittenkin edustetaan uskontoa ja vasta siinä vaiheessa otettiin tuo tosi-etuliite käyttöön uskonnon ja kristillisyyden yhteydessä.

        >>Se on provokaatio, joka toimii edelleen hyvin, vaikka tällä sivulla. Ollaan niin uskovaa, että.

        Peli on kovaa uskontomarkkinoilla, toistellaan omaa mantraa, eikä kuunnella mitään eikä ketään, joka uskaltaa olla eri mieltä tai kysyy hankalia.

        >>Jeesusta ei kuitenkaan saa edes rukoilla (!) eikä Jeesus ole jehoville Jumala. He puhuvat Raamatun periaatteista, jotka on kumottu omassa UM-"raamatussa".

        Toistaiseksi en tunne yhtään Raamattuun tukeutuvaa uskontoa, joka ei valikoisi jakeita omaan korvasyyhyynsä. Jokaisella liikkeellä on omat harhansa ja näihin harhoihin luottamuksensa laittaneita.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe