Tilitoimisto Nordic C-Management

Älkääkäyttäkö

Kirjanpitäjällä perusasiat hukassa, muutoinkin sen tason "osaamista" ja "ammattitaitoa", että en voi mainostaa hyväksi kenellekään kyseisen yrityksen palveluja!


Alku toimi hyvin. Ammattitaitoinen kirjanpitäjä huolehti meistä hyvin ja osasi asiansa. Nyt on alkanut uusien henkilöiden rumba. Kaikenlaisia harjoittelijoita tulee "vastuuhenkilöiksemme", kirjanpidot ovat myöhässä, mitään varahenkilöitä lomien ajaksi ei ole. Kuten kollegani sanoi "tilitoimiston tädit" ovat poissa ja "pienet pojat" ovat tulleet tilalle. Ei osaamista, ei vastuuntuntoa, liikaa virheitä. Toimisto menee vaihtoon vuodenvaihteessa.

57

14119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virheitäpaljonjatkuvasti

      Vastaavia kokemuksia, hirveesti virheitä. Vaihtoon lähtee..

      • vaihtamallaparanee

        VAIHTOON VAAN.


    • ongelmiatulee

      Et ole eka etkä vika. Vaihda pois.

    • vankkakokemus68

      Valtavasti virheitä!!! Älkää ottako.

    • Koviajuttujakuullut

      Kuullut olen monenlaista tästä tilitoimistosta. Kuulostaa siltä että siellä on todellisia alan "ammattilaisia" kirjanpitäjinä.

    • reimaaaa

      No jooo ei kannata

    • karvanenkarju

      Tumpelot säheltämässä

    • mokailutjatkuu

      Sohlausta koko touhu!! Kauheesti pikkuvirheitä.

    • luumukakkoi

      HYVIN WÖRKKIIKIKIKI

    • MauriViitanen

      Vaihdoimme heille alkukeväällä ja meille ovat olleet mahtava kumppani! Korjasivat edellisen tilitoimiston virheet, ja ovat säästäneet meille paljon rahaa, kirjanpidon kustannuksista lähtien! Toisin kuin aikaisemmissa tilitoimistoissa niin saan aina heiltä raportit joissa tärkeimmät luvut on meille "avattu" ja ehdotuksia parannuksiin asioihin jotka emme itse huomaisi edes.
      Olen jo suositellut parille ystävillekin, jotka myös ovat tyytyväisiä! Asiantuntevaa ja ennen kaikkea auttavaa ja nykyaikaista taloushallintoa, voin lämpimästi suositella!

      • Totuussattuu1

        MUUTEN HYVÄ MUTTA KAUHEESTI PIKKUVIRHEITÄ. SANOISIN 3/5.


    • Juhis68

      Itse ollut erittäin tyytyväinen C-Managementin palveluun. Hommat pelittää niin kuin pitää ja hinta edullinen. Ei pahaa sanottavaa.

      • läpinäkyvää-valehtelua

        Oho kuinkas sitä nyt yht äkkiä alkaa positiivisia kommentteja tulemaan kun sieniä sateella. Taitaa olla nämä kommentit joltain muulta kun oikeesti asiakkailta.


      • Juhis68

        Onko positiivisten kokemuksien kirjoittaminen kiellettyä? Mielipiteitä kun on monia..


      • Höpöhöpöhöpöö

        Suomi24 sivulle ei kukaan muu kirjoita positiivia kun yrittäjä , työtekijä itse.


      • RavintolaHelsingissä
        läpinäkyvää-valehtelua kirjoitti:

        Oho kuinkas sitä nyt yht äkkiä alkaa positiivisia kommentteja tulemaan kun sieniä sateella. Taitaa olla nämä kommentit joltain muulta kun oikeesti asiakkailta.

        Lähinnä näyttää olevan joku katkera pikkusielu joka jaksaa monella eri nimimerkillä valittaa! :-D Se jos mikään on läpinäkyvää! Minäkin olen hyvin tyytyväinen asiakas heidän palveluihinsa, ja ravintolan omistaja! Hinta hyvinkin kohtuullinen, tarkkaa työtä ja jatkuvasti saan apua! Lisäksi saan omat ravintoloille suunnitellun raportointimallin joka auttaa minua parantamaan tulosta! Ja henkilökohtaisesti käydään läpi se ja myös muuta avoimet asiat!


      • KokemusSanelee
        Höpöhöpöhöpöö kirjoitti:

        Suomi24 sivulle ei kukaan muu kirjoita positiivia kun yrittäjä , työtekijä itse.

        JUURIKIN NÄIN JA TÄYDELLISESTI ASIAN YTIMEEN !!


      • KokemusSanelee
        läpinäkyvää-valehtelua kirjoitti:

        Oho kuinkas sitä nyt yht äkkiä alkaa positiivisia kommentteja tulemaan kun sieniä sateella. Taitaa olla nämä kommentit joltain muulta kun oikeesti asiakkailta.

        YHDYN MYÖS TÄHÄN !!


    • Enhaluaen

      Ei kiitos sanon tän firman kohdalla

    • Hupsenhänseminävainole

      Hupaisan läpinäkyvä nillittäminen yhdeltä tyypiltä yli puolet ketjusta :)

    • Joakimmo

      Mielenkiinnosta piti etsiä, että löytyykö muilta kokemuksia tästä firmasta. Meillä on/oli palvelut täältä ensimmäiset pari vuotta. Alku sujui ihan hyvin, mutta sitten on kirjanpitäjät vaihtuneet noin puolen vuoden välein. Nyt tuli ihmeellinen lasku viitenumeroista (250e), mistään tällaisesta ei ole kyllä sovittu. Sinänsä erikoista, että heti kun ilmoitin, että vaihdan tilitoimistoa, niin sitten muistetaan ihmeellisillä laskuilla...

      En voi kyllä suositella tätä lafkaa.

      • Kiitoksiakiitoksia2019

        Kiitos ! Nyt tiedän etten ainakaan heitä valitse tilitoimistoksi


    • Exrantalainen

      Olen entinen Rantalaisen asiakas ja nykyinen kyseisen tilitoimiston asiakas. Täytyy sanoa, että C-Managementilla olen asioista nyt enemmän perillä, kuin koskaan. Vanhoja kirjanpitovirheitä jouduttu selvittämään, onneksi saatiin kirjanpito taas kuntoon!! Joten joudun toteamaan, että minulta vain hyviä kokemuksia kyseisestä firmasta. Onneksi en eksynyt tänne aikanaan ennen tilitoimiston vaihtamista, olisi jäänyt varmaan ottamatta.

    • kierrä-kaukaa

      >> Alku sujui ihan hyvin,...>>

      Sama kokemus. Aluksi meitä hoiti kokenut ammattilainen. Sitten kirjanpitäjät alkoivat vaihtua solkenaan. Tilinpäätös tehtiin päin seiniä, lopulta tilintarkastaja joutui puuttumaan asiaan ja ulkopuolinen kirjanpitäjä viimeisteli TP:n. Seuraavana keväänä kirjanpitoa hoiti kaksikin harjoittelijaa. Kaikki miten sattuu ja meiltä kärähti pinna. Vaihdoimme toiseen toimistoon. Sitten sieltäkin tuli noottia: "öööh, miten tätä on ennen hoidettu?". Se C-Managementin harjoittelijoiden tekemä kirjanpito oli niin viturallaan, että koko vuosi piti kirjata uudestaan. Myynti on tehokasta, "asiakaspalvelijat" ovat iloisia ja miellyttäviä, mutta varsinainen työ eli kirjanpito on ala-arvoista.

      • Tyytyvainenasiakas

        Taidat olla venäjän trollitehtaasta! Itsellä maahantuontiyritys ja meillä kuten muillakin niin oma kirjanpitäjä tekee työt ja on meihin itse aina yhteydessä. Ei heillä ole erikseen "asiakaspalvelijoita" asiakkailleen eikä kuulemma yhtään harjoittelijaa edes. Tulipahan kysyttyä tänään kuukausipalaverissa heiltä itse kun satuin aikaisemmin viikolla törmäämään tähän avautumiseen ja jäin miettimään tätä!
        On minullakin vaihtunut kerran kirjanpitäjä mutta mitä sitten? Ihmiset vaihtaa joskus työpaikkaa ja mikään ei minulla muuttunut vaan kaikki sujui hyvin, Olin itse asiassa jutellut uuden kirjanpitäjän kanssa jo aikaisemmin kuukausiaamupalalla kun olin käynyt siellä.
        Eikö Ameriikoissa ole välivaalit tulossa, luulisi trollitehtaalla olevan siellä tekemistä...:-D
        Varmaan löytyy muita hyviä tilitoimistoja, ehkä parempiakin mutta minä olen ainakin erittäin tyytyväinen!


    • Anonyymi

      Totta, ei heillä homma tunnu toimivan.

    • Yo-p

      Itselläni on maailman ihanin kirjanpitäjä (Heta) juuri tästä tilitoimistosta! Sovittiin jo tapaamisessa kriteerit joita kirjanpitäjältä odotan/toivon. Ehkä kannattaisi vaihtaa kirjanpitäjää myös yrityksen sisällä, jos ei kemiat kohtaa. Tiedän, että tässä firmassa niitä löytyy kuitenkin useampi.

    • Anonyymi

      Onkohan aloittajalla edes itsellään perusasiat hallussa, kun on varaa tulla arvostelemaan toisten työtä. Yleensä tämä työ tehdään moneen lakiin ja asetukseen perustuen. Esimerkiksi jos on noudatettu edes auttavasti kahdenkertaista kirjanpitoa ja annettu oikea ja riittävä kuva verovelvollisen liiketoiminnan tuloksesta ja noudatettu jatkuvuusperiaatetta, ei se kamalan pielessä voi olla.

    • Anonyymi

      Huonoin palvelu kokemus mitä on tähän mennessä saatu miltään toimistolta. Sama juttu täällä kun ilmoitettiin toimiston vaihdosta niin alkoi jos jonkun näköistä laskua tulemaan eikä aineistoa luovuteta ennenkuin avoimet laskut maksettu

    • Anonyymi

      Tälle yritykselle iso EI. Kirjanpitäjät ovat täysin kokemattomia, asiakaspalvelu on kaikin puolin huonoa ja hinnaksi sovitaan yhtä mutta laskulla näkyy toista.

    • Anonyymi

      Kaverini työskenteli C-Managementissa 6 kk. Firma käyttää jatkuvasti harjottelioita tekemään asiakkaiden palveluja. He maksavat harjotelialle tosi vähän ja firma tienaa. He lupavat harjottelioille paljon. Omistaja huutaa työntekiölle ja kiroillee jatkuvasti. Omistaja käyttää paljon ulkomaalaisia työntekiötä. Tietysti huonosti palkattuna joita välillä peloitelee. On aika että ihmisen saavat tietää mitä tapahtuu seinien sisällä.

      • Anonyymi

        Tietysti 6kk työsopimuksen jälkeen omistaja potki työntekijät pihalle sanoen mitä sattuu. Hän on ammattilais valehteljia


    • Anonyymi

      Täällä entinen työntekijä. Voin allekirjoittaa kaiken ikävän mitä täällä on puhuttu, mutta tuskin kenellekään on potkuja annettu. Ongelmahan tossa firmassa on, ettei kukaan siellä halua olla töissä. Joten eiköhän ne kaikki lähde omasta tahdosta. Täysin totta, että harjoittelijat tekee kirjanpitoa ja todella huonolla palkalla. Kaikki ylityöllistetty. Välttäkää, niin asiakkaina kuin työpaikkana.

    • Anonyymi

      Ihan hyvä että googletin ennen kun laitoin hakemuksen menemään.
      Koomista että ilmoituksen mukaan tarjoavat vieläpä ”mahtavan palkan”.
      Mielenkiintoista että mitä luokkaa siellä kirjanpitäjän palkat ovat, noin 5-10 vuoden kokemuksella?

      • Anonyymi

        Ei siellä taida olla yhtään kirjanpitäjää noin pitkällä kokemuksella. Vasta valmistuneita ja harjoittelijoita pääosin.


      • Anonyymi

        Olen harkitsemassa työpaikan vaihtoa toiseen tilitoimistoon, lähinnä palkankorotuksen perässä. Minuakin kiinnostaisi tietää paljonko tämä "mahtava" palkka on. Työpaikkailmoitus on tehty houkuttelevaksi, mutta nämä kommentit tässä antaa ymmärtää, että kyseessä olisi kyllä kaikkea muuta kuin houkutteleva työpaikka. Olisko jollain faktatietoa tuosta palkkatasosta mitä se todellisuudessa voisi olla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen harkitsemassa työpaikan vaihtoa toiseen tilitoimistoon, lähinnä palkankorotuksen perässä. Minuakin kiinnostaisi tietää paljonko tämä "mahtava" palkka on. Työpaikkailmoitus on tehty houkuttelevaksi, mutta nämä kommentit tässä antaa ymmärtää, että kyseessä olisi kyllä kaikkea muuta kuin houkutteleva työpaikka. Olisko jollain faktatietoa tuosta palkkatasosta mitä se todellisuudessa voisi olla?

        Älä usko sanaakaan mitä työpaikkailmoituksissa lukee. Palkka lienee jotain 2000-2500€ paikkeilla kokemuksesta riippuen. Töitä saat tehdä sitten aivan saatanasti. Pakettiin kuuluu myös toimarin täysin asiaton käytös, huutaminen ei niin mistään, kyttäyskulttuuri, vaihtuvat kollegat :D, ei mahdollisuutta etätyöhön,.. mutta käy haastattelussa, saat tavata tän ihmistyrannin mutta älä helvetissä mene töihin tonne :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siellä taida olla yhtään kirjanpitäjää noin pitkällä kokemuksella. Vasta valmistuneita ja harjoittelijoita pääosin.

        Ite siirryin Talenomin umpisurkeesta palvelusta (Helsinki) heille, ja sain kokeneen kirjanpitäjän. Ainakin hauska letkee meininki ja fiksunoloinen kirjanpitäjä! Kieltämättä kuin luin tätä hieman arkailin mutta itsekkin yrittäjänä niin kun katsoo yrityksen numeroita ja kasvua niin asiat taitaa olla aika hyvin! :-D Harvoin yritys kasvaa tuota vauhtia jos ilmapiiri huono, asiakkaat ja työntekijät häviää koko ajan. Taitaa olla joku kitisevä "sammunut tähti" täällä trollaamassa! :-D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ite siirryin Talenomin umpisurkeesta palvelusta (Helsinki) heille, ja sain kokeneen kirjanpitäjän. Ainakin hauska letkee meininki ja fiksunoloinen kirjanpitäjä! Kieltämättä kuin luin tätä hieman arkailin mutta itsekkin yrittäjänä niin kun katsoo yrityksen numeroita ja kasvua niin asiat taitaa olla aika hyvin! :-D Harvoin yritys kasvaa tuota vauhtia jos ilmapiiri huono, asiakkaat ja työntekijät häviää koko ajan. Taitaa olla joku kitisevä "sammunut tähti" täällä trollaamassa! :-D

        Valitettavasti kyseiset kommentit pitää paikkansa ja työntekijöiden vaihtuvuus ihan omaa luokkaansa. Hienoa, että asiakkaana koet saavasi hyvää palvelua ja että hommat sujuu. Asia onkin aivan erikseen sitten työntekijöiden viihtyvyydessä. En ole aikaisemmin itse törmännyt yritykseen, jossa asiat työntekijöiden osalta olisi noin huonossa jamassa.
        Palkkakeskustelut myös osuvat kohdilleen, eli ei voi puhua millään tasolla kyllä hyvistä palkoista. Valitettavasti vaikuttaisi myös siltä, että itse yrityksen edustaja on täällä kommentoimassa, sillä harvoin pelkkä asiakas lähtisi kommentoimaan ja haukkumaan muita trollaajiksi, jos ei asiasta todellisuudessa tiedä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ite siirryin Talenomin umpisurkeesta palvelusta (Helsinki) heille, ja sain kokeneen kirjanpitäjän. Ainakin hauska letkee meininki ja fiksunoloinen kirjanpitäjä! Kieltämättä kuin luin tätä hieman arkailin mutta itsekkin yrittäjänä niin kun katsoo yrityksen numeroita ja kasvua niin asiat taitaa olla aika hyvin! :-D Harvoin yritys kasvaa tuota vauhtia jos ilmapiiri huono, asiakkaat ja työntekijät häviää koko ajan. Taitaa olla joku kitisevä "sammunut tähti" täällä trollaamassa! :-D

        En nyt tiedä mitä tarkoitat ”sammuneella tähdellä”, burn outin partaalla olin tuolla huonolla palkalla, joten jokseenkin varmaan olinkin sammunut tähti 😄 nykyisessä tilitoimistossa palkka parempi ja yleisesti työilmapiiri parempi. Toki, asiakkaan näkökulmasta tärkein varmasti se, että kirjanpito tehdään oikein ja ajallaan ja että palvelu toimii, eikä se miten paljon palkkaa kirjanpitäjälle maksetaan tai miten työntekijää kohdellaan. Hienoa, jos olet tyytyväinen ja homma pelaa. 😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti kyseiset kommentit pitää paikkansa ja työntekijöiden vaihtuvuus ihan omaa luokkaansa. Hienoa, että asiakkaana koet saavasi hyvää palvelua ja että hommat sujuu. Asia onkin aivan erikseen sitten työntekijöiden viihtyvyydessä. En ole aikaisemmin itse törmännyt yritykseen, jossa asiat työntekijöiden osalta olisi noin huonossa jamassa.
        Palkkakeskustelut myös osuvat kohdilleen, eli ei voi puhua millään tasolla kyllä hyvistä palkoista. Valitettavasti vaikuttaisi myös siltä, että itse yrityksen edustaja on täällä kommentoimassa, sillä harvoin pelkkä asiakas lähtisi kommentoimaan ja haukkumaan muita trollaajiksi, jos ei asiasta todellisuudessa tiedä mitään.

        Siis "pelkkä asiakas" ei saa puolustella jos itse on tyytyväinen johonki? Ainoastaan työntekijä joka on saanut potkut tai vastaavaa kun ei oo pärjänny? :-D Itsekki yrittäjänä en vaan pidä miks haukuu firmaa kun ei itse pärjää jossakin työssä? Ainaki oma kirjanpitäjä on kuulemma ollu siellä jo 6 vuotta, yritys ainakin finderin mukaan 10 vuotta, joten ainakaan tältä osin ei mikään "suuri vaihtuvuus"... En tiedä oletko huomannut että tällä hetkellä on melkein kaikilla aloilla työntekijäpula, joten ovatko sitten vaan kaikkia siellä niin idiootteja ettei osaa lukee työpaikkailmoja? :-D Äskettäin firman työntekijä kertoi myös yrittäjät-facessa paljonko tienasi ja omasta mielestä aika helvetin hyvin, joten asettaa sun jatkuvat trollaamiset hieman outoon valoon... :-D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis "pelkkä asiakas" ei saa puolustella jos itse on tyytyväinen johonki? Ainoastaan työntekijä joka on saanut potkut tai vastaavaa kun ei oo pärjänny? :-D Itsekki yrittäjänä en vaan pidä miks haukuu firmaa kun ei itse pärjää jossakin työssä? Ainaki oma kirjanpitäjä on kuulemma ollu siellä jo 6 vuotta, yritys ainakin finderin mukaan 10 vuotta, joten ainakaan tältä osin ei mikään "suuri vaihtuvuus"... En tiedä oletko huomannut että tällä hetkellä on melkein kaikilla aloilla työntekijäpula, joten ovatko sitten vaan kaikkia siellä niin idiootteja ettei osaa lukee työpaikkailmoja? :-D Äskettäin firman työntekijä kertoi myös yrittäjät-facessa paljonko tienasi ja omasta mielestä aika helvetin hyvin, joten asettaa sun jatkuvat trollaamiset hieman outoon valoon... :-D

        Ei J, sä asetat sun firman hieman outoon valoon kun tuut tänne leikkimään tyytyväistä asiakasta. :) Ens kerralla, yritä muuttaa tota kirjoitustyyliä ja lopeta tuo ”trollitehtaan” ja ”trollien” viljely, niin saat edes hitusen enemmän uskottavuutta sun kommenteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä usko sanaakaan mitä työpaikkailmoituksissa lukee. Palkka lienee jotain 2000-2500€ paikkeilla kokemuksesta riippuen. Töitä saat tehdä sitten aivan saatanasti. Pakettiin kuuluu myös toimarin täysin asiaton käytös, huutaminen ei niin mistään, kyttäyskulttuuri, vaihtuvat kollegat :D, ei mahdollisuutta etätyöhön,.. mutta käy haastattelussa, saat tavata tän ihmistyrannin mutta älä helvetissä mene töihin tonne :D

        Sain palkkaa yli 2500, mutta en silti viihtynyt. Ei pysty katsomaan vierestä sitä touhua tai olla osallisena. Vaihtuvuus viime vuosina ollut ymmärrykseni mukaan suurta - niin työntekijöissä (myynti, kirjanpito) kuin asiakkaissakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sain palkkaa yli 2500, mutta en silti viihtynyt. Ei pysty katsomaan vierestä sitä touhua tai olla osallisena. Vaihtuvuus viime vuosina ollut ymmärrykseni mukaan suurta - niin työntekijöissä (myynti, kirjanpito) kuin asiakkaissakin.

        Muuten kyllä komppaan ja palkkataso alan keskivertoa paljon huonompi ! Etätyön mahdottomuus todella outoa

        T. Sama


    • Anonyymi

      En suosittele tätä paikkaa kellekään.

    • Anonyymi

      Komppaan edellistä. Kirjanpitäjä vaihtuu keskimäärin kerran kuukaudessa. Sitten kun päätät vaihtaa pois ole varovainen - loppulaskut ovat huikeita ja vastoin sovittua/tilattua. Myynti antaa arvion työstä mutta lasku voi olla yli kolminkertainen.
      Kun laskusta haluaa keskustella eivät vastaa tapaamis- eikä soittopyyntöihin. Pätee toimitusjohtajaa myöten.
      Yrityksen päätoimiala on perintätoimi. C-management on vain aputoiminimi. Osaavat siis pelata laskutusteknisillä nyansseilla tarvittaessa.

    • Anonyymi

      EN suosittele. En työntekijälle, enkä asiakkaalle.

    • Anonyymi

      Kyllä minäkin väittäisin, että tässä on yrittäjä kommebtoimassa :D Entisenä työntekijänä myös kommentoin, että suurin ongelma heillä on työntekijöiden vaihtuvuus. Heille pääsee töihin surkealla työkokemuksella ja palkkatoiveet saa heittää häränpyllyyn

    • Anonyymi

      Olen firman vanha työntekijä ja positiivisista kommenteista näkee suoraan, että firman toimari ne kaikki on kirjoittanut, muut vanhat työntekijät tämän ketjun luettuaan olevat olleet kanssani myös samaa mieltä.

      Työhaastattelussa luvataan kuu taivaalta ja todellisuus on toinen.
      Harjoittelijat laitetaan tekemään yksin kirjanpitoa ja apua et saa mistään. Koko Suomessa on vain yksi täysin ylityöllistetty esimies joka ei ehdi auttaa (hän on kuitenkin mukava)
      Toimitusjohtaja suuttuu kaikille, jotka päättää firmasta irtisanoutua ja ignooraa täysin nämä henkilöt tiedon saatuaan.
      Huono palkka, työntekijöiden eikä asiakkaiden yksityisyydestä pidetä huolta. Kaikilla asiaankuulumattomilla on oikeus nähdä myös kollegoidensa asiakkaiden tiedot sekä salasanoja ja tunnuksia jaetaan vanhojen työntekijöiden sähköpostiin, työsopimukset ja henkilötunnukset lojuu missä sattuu.
      Koko firmalla on vain yhdet tunnukset kirjanpitojärjestelmään. Kun kirjanpitojärjestelmän asiakaspalveluun soittaa kun apua tarvitsee johonkin, he eivät voi luovuttaa tietoja, koska vain toimitusjohtajan nimi on heillä ylhäällä ja lähettävät ohjeet ongelmanratkaisemiseksi toimitusjohtajan sähköpostiin, josta hän ei lähetä niitä edes pyydettäessä eteenpäin työntekijöille, jää ongelmat ratkaisematta.
      Asiakkaat valitti jatkuvasti kirjanpitäjän vaihtumisesta, minun yhdellä asiakkaallani oli kirjanpitäjä vaihtunut vuodessa kai noin 7 kertaa. Oli tyytyväinen minuun ja toivoi että minä pysyisin. En kehdannut hänelle edes ilmoittaa että päätin lähteä koeajalla itsekin.
      Toimitusjohtaja on huvittunut siitä, että ihmisiä lähtee kokoajan niin paljon, eli muutosta asioihin ei todennäköisesti ole tulossa.
      Ei ole tavatonta, että firmassa on ns. joukkoirtisanoutumisia. Töissä jaksoi vain sen takia, että kaikki kirjanpitoa tekevät siellä vihasivat paikkaa yhtä paljon. Kun työkaverit lähtee, siellä ei ole mitään, minkä takia sinne jäisi. Etätöitä et saa tehdä.

      En suosittele kenellekään työntekijälle enkä asiakkaalle tätä paikkaa.

      • Anonyymi

        Tämä olisi voinut olla mun kirjoittama kommentti! Piti ihan miettiä, oonko unissani käynyt kirjoittelemassa.


    • Anonyymi

      Olis aika hupaisaa, kun menisit vaikka Accountorille seuraavaks ja huutelisit heidän asioista netissä ja saisit laskua NDAn rikkomisesta😅

    • Anonyymi

      väkivaltainen työyhteisö

      • Anonyymi

        Tämä totta. Uhkailu, manipulointi ja gaslighting on täällä keino hoitaa "ongelmat". Tänne ei kannata mennä töihin.


    • Anonyymi

      Olin töissä syksyllä 2022. En suosittele kenellekään tätä paikkaa. Ylityöllistettyjä kirjanpitäjiä joille vain tungetaan lisää asiakkaita ja vanhatkin hoitamatta.

    • Anonyymi

      Yritykseni suurin virhe oli vaihtaa tähän toimistoon. Kirjanpitäjä vaihtuu puolen vuoden välein eikä tästä edes ilmoiteta. Kukaan ei vaan yksinkertaisesti vastaa eikä asiat hoidu. Laskutetaan myös mitä sattuu, kukaan ei ota vastuuta virheistä. Järjettömän huonoa asiakaspalvelua ja 3-4kk saat yrittää saada kiinni ihmisiä. En suosittele kenellekkään enkä ihmettele, että työntekijät vaihtuvat jatkuvasti...

    • Anonyymi

      KRP saattaa ottaa tähän tilitoimistoon yhteyttä aika piankin.

      • Anonyymi

        höpö höpö..


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3856
    2. 209
      3068
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe