Eläinlääkäri

msda

eli olen muuttamassa tampereelle ja sitten tulisi kysymykseen että kuka on paras eläinlääkäri kissalle? tai missä on paras eläinlääkäri..

71

46758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kati

      Hakametsä on paras, tosin hintakin on sen mukainen mutta kyseessä on oikea eläinsairaala. Auttaa tiukemmissakin tilanteissa kun vaan rokotukset tms...

      • nastanaama

        juu, meijän koiran takajalka on nyt sitten vino lopun elämänsä..lääkäri joka oli koipiin erikoistunut totesi että kyseessä on asentovirhe joka suoristuu tai ei suoristu, en tiedä, kierrelen toi vastauksen pointti..170euroa nukutus ja kuvat..puolta vuotta myöhemmin veimme koiramme peltolammin eläinlääkärille, jossa todettiin että jalassa on nivelrikko, joka on geneettinen ja on varmasti ollut nähtävillä jo aiemmin..nyt pääsimme hoitamaan jalkaa oikealla tavalla, jalka ei olisi varmastikkaan noin paha, jos olisimme ajoissa päässeet hoitamaan sitä..eihän geneettisille vioille mitään periaattessa voi, mutta aikaisin ja oikeilla hoidolla pystyy lieventään..

        AIVAN PASKA PAIKKA..PELTOLAMMIN ELÄINLÄÄKÄRI ON PARAS..SINNE VIEN VASTEDESKIN..JA SUOSITTELEN


    • eläinlääkäriasema

      Koskikeskuksen vieressä Hatanpään valtatiellä oli ainakin joskus eläinlääkäriasema, jossa käytiin leikkauttamassa kissamme. Hinta oli kohtuullinen. Tiedä sitten onko se paras, mutta ei siitä mitään valittamista löytynyt.

      • HYVÄ

        Käytän itse eläimiäni siellä ja olen tykännyt, osaavat hommansa, samaa ei voi sanoa kaikista muista tre lääkäreistä.....Kokemusta on


      • mä vaan...

        koskarin vieressä oleva on kaupungin lääkäri, ja akka tiuski apurilleen minkä kerkes, tais olla huono päivä tai jotain. Mutta sen kerran kun kävin tuli kyllä apua, mutta palvelu ei ollut kovin hääppöistä...


      • taksari

        Nyt tietysti puhutaan kissoista, joita niitäkin meillä on viisi kappaletta. Kuitenkin Hatanpään, siis kaupungin eläinlääkäriasemasta saimme huonoja kokemuksia joitakin viikkoja sitten kun vanhempi, 8- vuotias koiramme sairasti.

        Koiraherra liikkui vaivalloisesti, ei noussut sänkyyn, sohvalle tms. ei yleensäkään hyppinyt ja aristi takapäätään. Tätä oli jatkunut pari päivää kun päätimme viedä koiran eläinlääkärille. Ajan saimme samalle päivää Hatanpäälle, muut, tutummat eläinlääkäriasemat eivät valitettavasti ehtineet ottamaan vastaan.

        Hatanpäällä mieslääkäri tunnusteli takapäätä sisältä ja ulkoa. Ainoa mihin koira reagoi muristen oli sukukalleudet ja sisätutkimus. Heti tutkimuksen aluksi koiralle muuten laitettiin kuonokoppa. Nivelet, eturauhanen yms. kunnossa eli kuulemma jotain kasvaimia selkärangassa vaikka ei aristanut selkärangan taputtelua lainkaan. Lepoa käytännössä loppuiäksi, kevyttä liikuntaa ja kipulääkitys, kuului herran ohje.

        Emme oikein vakuuttuneet ja emäntä oma-aloitteisesti alkoikin syöttää pojalle antibioottikuuria. Kuuri oli jäänyt aikoinaan nuoremmalta koiraltamme ottamatta ja alunperinkin määrätty haavan mahdollisen tulehduksen hoitoon. Vanha herramme piristyi jo seuraavan päivänä kuin silmissä, mutta halusimme silti varmistaa mikä sitä vaivasi. Tutulle eläinlääkärille pääsikin nyt samana päivänä.

        Eläinlääkäri antoi heti ekana kipon kouraan ja käski ottamaan koiralta virtsanäytteen. Koira nostikin pihalla heti jalkaa eli hienosti onnistui. Virtsassa oli hiukan verta ja eläinlääkäri teki heti oikean diagnoosin, virtsarakontulehdus. Lisäksi laajentunut eturauhanen ja alkavaa nivelrikkoa. Kutsu tarkempiin tutkimuksiin ja kuvauksiin ensi vuoden puolella ja ohjeeksi syöttää jo aloitettu antibioottikuuri loppuun.

        Että sellaista.

        Loppuun voinkin suositella Eläinlääkäri Kari Sainiota Kangasalla sekä Hakametsän Eläinläkäriasemaa.


      • KediK

        Hatanpään kaupungineläinlääkäriasemalla on kaksi eri lääkäriä. Meikäläisen puskaradio kertoo, että naislääkäri on hyvä, mieslääkäri tuntuu _pelkäävän_ koiria ja kissoja eikä diagnoosit tosiaan aina ole olleet ihan oikeita.
        Veteristä ja Hakametsästä olen kuullut hyviä kokemuksia.


      • vakiasiakas

        Olen 5 vuotta käyttänyt ko. asemaa ja aina saanut
        hyvän hoidon ja palvelun.
        Ristisideleikkauskin onnistui täydellisesti


      • tuuli-rottatyttö
        mä vaan... kirjoitti:

        koskarin vieressä oleva on kaupungin lääkäri, ja akka tiuski apurilleen minkä kerkes, tais olla huono päivä tai jotain. Mutta sen kerran kun kävin tuli kyllä apua, mutta palvelu ei ollut kovin hääppöistä...

        tosi huono palvelu, mutta kyllä rotta selvisi hengissä sen lääkkeillä


      • Anonyymi
        vakiasiakas kirjoitti:

        Olen 5 vuotta käyttänyt ko. asemaa ja aina saanut
        hyvän hoidon ja palvelun.
        Ristisideleikkauskin onnistui täydellisesti

        Tarkoitatko Hakametsää?


    • Nimetön

      paras, tammelassa .

    • kitten

      Ehdottomasti paras on Hakametsän eläinlääkäriasema. Loistavat lääkärit ja parhaat laitteet. Olen käyttänyt kissaani myös Veterissä, eikä se paikka vakuuttanut.

      • minä vain

        Kerran vein koirani kyseiseen paikkaan ja toista kertaa en vie!


      • Huh huh
        minä vain kirjoitti:

        Kerran vein koirani kyseiseen paikkaan ja toista kertaa en vie!

        En kyllä vie minäkään enää.


    • ***

      Hervannan eläinlääkäri on paras!Lääkäri on todella mukava ja asiantunteva..kahta kissaamme olemme siellä käyttäneet ja aina on apua saatu...aikoja saa aina kun tarvetta on.Ei laskuta turhasta ja kertoo usein myös halvemman vaihtoehdon lääkeiden tms. suhteen.

      • mie vaan

        Ehdottamasti tykkään Kangasalan e-lääkäristä..Ari sainiosta ja sannasta (sukunimee en muista) joka työskentelee samassa paikassa :)


    • Lalli

      Kahden kissan hoidosta vuosien kokemus ja parhaan avun tampereella kissat ovat saaneet etelä tampereen eläinklinikalla peltolammilla . Asiantuntevat ja inhimilliset eläinlääkärit ja henkilökunta.Sairas eläin ei ole vain tulonlähde vaan potilas kuten ihminenkin. Veter kylmäpaikka,rahat pois meininki. Kaupungin eläin lääkäriasema hatanpäänvaltatiella kovin kiireinen hoito ja erään kerran sen päivystys asema nokialla "unohti" kertoa kuinka pitkään kissan katedria pidetään. Siitä asiasta tuli kissalle loppuiän vaiva.

    • kissat

      Missään tapauksessa ei kannata viedä eläintä pitkänniemen eläinlääkäri-asemalle.siellä on kolme eäinlääkäriä,joilla ei ole minkäänlaista kuvaa siitä miten eläimiä pitää hoitaa.vein kissani sinne hoidettavaksi melko helpon asian vuoksi ja koska eläinlääkäri ei ollut ammattitaitoinen,kissani sairastui pahemmin ja joutui erittäin huonoon kuntoon.jouduin viemään sen vielä useaan otteeseen toiseen eläinlääkäriin.

      • Felis Catus

        Pitkäniemi on tosi syvältä. Palvelu on yhtä nihkeää kuin sosialistisissa maissa konsanaan, eikä ainakaan kissojen päälle ymmärretä mitään. Veimme sinne kissamme päivystykseen kun se ei syönyt, juonut, eikä käynyt laatikolla ja oli muutenkin varsin apaattinen. Lääkäri väitti, ettei kissassa mitään vikaa ole ja muutenkin kohteli meitä kuin olisimme olleet tyhmiä ja neuroottisia. Oli varmaan jo päättänyt kantansa puhelinkeskustelun perusteella. Seuraavana päivänä selvisi että kissan maksa-arvot ovat taivaissa. Nyt eletään päivä kerrallaan ja toivotaan, että kissa selviää. Harkitsen vakavasti valituksen tekemistä kaupungille. Viralta tuollaiset pitäisi saada, kun ei ole taitoa eikä edes tahtoa!


      • Jossu34v

        Eilen Pitkäniemen eläinlääkärillä käytiin. Lääkäri oli Risto Brändis, sukunimen oikeinkirjoituksesta en ole varma. Mutta tyyppi oli aivan ihana, kyseli tarkkaan ja tutki hyvin tyttären kanipupun. Kyseli vielä tiedätäänkö kesimääräinen elinikä, onko jotain kysyttävää hoidosta yms. Totesi sitten että hyvinhoidetun näköinen pieni puputyttö. Sitä lääkäriä voin suositella lämpöisesti. Aikaisemmin siellä on ollut Hanna Tervonen, hän oli kans tosi kiva, mutta sitä en tiedä missä ottaa nykyään vastaan.


      • ex-asiakas
        Jossu34v kirjoitti:

        Eilen Pitkäniemen eläinlääkärillä käytiin. Lääkäri oli Risto Brändis, sukunimen oikeinkirjoituksesta en ole varma. Mutta tyyppi oli aivan ihana, kyseli tarkkaan ja tutki hyvin tyttären kanipupun. Kyseli vielä tiedätäänkö kesimääräinen elinikä, onko jotain kysyttävää hoidosta yms. Totesi sitten että hyvinhoidetun näköinen pieni puputyttö. Sitä lääkäriä voin suositella lämpöisesti. Aikaisemmin siellä on ollut Hanna Tervonen, hän oli kans tosi kiva, mutta sitä en tiedä missä ottaa nykyään vastaan.

        Olen käyttänyt laumaani vuosia Pitkäniemen eläinlääkäriasemalla ja palvelu on ollut todella sydämmellistä. Moni eläimeni on sinne jäänyt, mutta käynti on ollut lempeä, kiitos siitä entisen henkilökunnan. Brandysillä olen myös käyttänyt ja voin suositella hyvällä omallatunnolla, hän on todella mukava lääkäri. Hanna-Leena Terhonen ottaa nykyään vastaan Veterissä, huippu lääkäri mutta mihin puitteisiin meni, siksi en käytä.Veter on veter. Myös koskarin vieressä vikberg on ihana lääkäri. Heillä nyt käytän laumaani, ja toivon vain hartaasi etten joudu turvautuun nokian naislääkärin varaan koskaan. Käytös asiakasta kohtaan todella ala-arvoista ja peilaavaa, ei luontevaa ja aitoa.


    • mielestä

      parhaita eläinlääkäreitä Tampereella Hervannan eläinlääkäri ja Etelä-Tampereen eläinklinikka Peltolammilla.Erittäin asiantuntevia molemmat.Hervannassa ollaan vaan vielä ystävällisempiä ja työt tehdään hosumatta ja rauhallisemmin.Hinnatkin ovat hieman edullisemmat Hervannassa.

    • koiran omistaja

      Minun mielestäni hakametsän eläinlääkäri on todella hyvä ja asiansa osaava,kertoo suoraan miten asia on ja miten kannattaa tehdä!

      Ennen kävimme Veterissä mutta huomasimme että siellä vaan lääpitään koiraa pari minuttia ja jätetään asia kesken ja maksetaan omaisuus.Sen hakametsän eläinlääkäriin jojälkeen päätin viedä koirani jossa paljastui monia asioita.Jos olisimme antaneet asian veterin jälkeen olla emme tietäisi koiramme sairasteluista mitään!

      suosittelen todella lämpimästi hakametsän eläinklinikkaa!olen myös kuullut että hervannan eläinlääkäri olisi hyvä (:

      • En vie minäkään

        Sulla on käynyt hyvä tuuri!


    • katkera muisto

      Veter on kallis ja eläinlääkärit välinpitämättömiä. Tutkimus tehdään nopeasti ja huolimattomasti, eläintä ja sen omistajaa kohdellaan tylysti. Pelkkä titteli ei valitettavasti kerro hoidon asiantuntemuksesta, jos ei ole omistautunut hoitotyölle ja kumpikaan mieslääkäri Veterissä ei täytä tätä kriteeriä.

      Veterissä on tutkimusvälineitä, mitä ei välttämättä muilta eläinlääkäreiltä Tampereella löydy ja tällä maineella sit houkutellaan asiakkaita. Mutta omasta kokemuksesta voin kertoa, että oma koirani kuoli hoitovirheeseen ja väärään diagnoosiin, vaikka kaikki kalliit tutkimukset tehtiin. Halusin koiralleni parasta mahdollista hoitoa ja olin valmis siitä maksamaan, vaikka palvelu oli heti alussa epämääräistä, mutta Veter oli ainut paikka silloin Tampereella, mikä suoritti tähystystutkimuksia.

      Kaikki hoidettiin alusta loppuun huonosti ja kaiken lisäksi omistajan surua ei osattu käsitellä lainkaan; oltiin peräti vihamielisiä, kun uskalsin arvostella menettelytapaa. Tein hoitovirheestä valituksen, mutta tavallista on ettei syyllisyyttä voida varmuudella todistamaan eli eläimen omistaja häviää aina.

      Nyt viisaampana voin neuvoa, että jos on jotain vakavampaa sairautta, niin Helsingin pieneläinklinikka on ainoa paikka minne veisin koirani hoitoon ja saamaan diagnoosin sairaudesta.

      Hakametsän eläinlääkäri on ihan OK paikka. Asiallinen ihan rutiini tapauksissa, se ei ainakaan tee mitään mihin ei pysy ja mihin ei asiantuntemus riitä.

      • kasvattaja

        Kissani synnytys käynnistyi tämän viikon maanantaina. Kun mitään ei vaan tapahtunut lähdettiin Veteriin. Siellä todettiin ettei synnytyskanava ollut auennut joten he suosittelivat sektiota. Mielessäni ei sillä hetkellä käynyt se, että olisiko mahdollista oksitosiinilla saada se aukeamaan. Ihmisillä se tehoaa tosi nopeastikin. Sektio tehtiin ja haava oli kyllä kieltämättä hyvä ja siisti. Sain pennut heti lämmiteltäväkseni ja emo tuotiin heti kun se oli kursittu kasaan. Yksi hoitaja yritti auttaa minua laittamaan pentuja nisille. Jo ennen kuin monikaan kuudesta pennusta oli saatu edes maistamaan nisää, he passittivat meidät kotiin saman tien kun emo hiukan heräili. Oloni oli tosi epävarma ja halusin hiukan vielä tukea ja neuvoja mutta ei auttanut.

        Emo oli tosi tokkurassa pari päivää ja pennutkin ekan illan. Kaikille pennuille ei oltu edes annettu herätettä. Kolmantena päivänä vein koko perheen Veteriin uudestaan. Emo ei syönyt, ei juonut eikä käynyt kakalla, pentujen painot laskivat eivätkä nousseet enää eikä imetyksestä meinannut tulla mitään emon kipujen ja huonon olon takia. Olin myös huolissani maidon tuotannosta. Lääkäri kävi pari kertaa vain kääntymässä hoitohuoneessa, sen lisäksi siellä kävi joka kerta eri hoitaja. He kyllä kuuntelivat huoleni ja lupasivat välittää tiedon lääkärille sitä kuitenkaan tekemättä. Kissani nesteytettiin ja sai pahoivointilääkettä. Sitten taas lähetettiin kotiin. Pentuja kukaan ei vilkaissutkaan. Jouduin tosiaan moneen kertaan kuuluttamaan huoliani saamatta kaikkiin minkäännäköistä vastausta. Kerroin kalkin puutteesta jo sektiopäivänä mutta edelleenkään niitä arvoja ei testattu. Kohdunsuu ei ehkä juuri sen takia ollut auennut.

        Minullekin siis jäi sellainen "kylmä" ja "rahat pois ja terve menoa" -fiilis. Lisäksi ruoat siellä on paljon kalliimpia kuin esim. Hakametsän eläinlääkäriasemalla, jonne ajoin Veteristä suoraan. Heillä oli A/D:takin hyllyssä joka on ainoa ruoka mikä yhtään maittoi kissalleni. Lisäksi siellä kuunneltiin huoliani kipeästä kissastani ja uusista pennuistani. Heiltä sain tarvitsemiani neuvoja. Sinne me menemme taatusti kyllä pentuetarkistuksille.


        Muista eläinlääkäreistä sen verran, että sisareni vei koiransa Raholaan, jossa se olisi lopetettu. Hän halusi toisen mielipiteen ja lopputulos oli se, että koira parani lääkekuurilla.


      • Varpuli
        kasvattaja kirjoitti:

        Kissani synnytys käynnistyi tämän viikon maanantaina. Kun mitään ei vaan tapahtunut lähdettiin Veteriin. Siellä todettiin ettei synnytyskanava ollut auennut joten he suosittelivat sektiota. Mielessäni ei sillä hetkellä käynyt se, että olisiko mahdollista oksitosiinilla saada se aukeamaan. Ihmisillä se tehoaa tosi nopeastikin. Sektio tehtiin ja haava oli kyllä kieltämättä hyvä ja siisti. Sain pennut heti lämmiteltäväkseni ja emo tuotiin heti kun se oli kursittu kasaan. Yksi hoitaja yritti auttaa minua laittamaan pentuja nisille. Jo ennen kuin monikaan kuudesta pennusta oli saatu edes maistamaan nisää, he passittivat meidät kotiin saman tien kun emo hiukan heräili. Oloni oli tosi epävarma ja halusin hiukan vielä tukea ja neuvoja mutta ei auttanut.

        Emo oli tosi tokkurassa pari päivää ja pennutkin ekan illan. Kaikille pennuille ei oltu edes annettu herätettä. Kolmantena päivänä vein koko perheen Veteriin uudestaan. Emo ei syönyt, ei juonut eikä käynyt kakalla, pentujen painot laskivat eivätkä nousseet enää eikä imetyksestä meinannut tulla mitään emon kipujen ja huonon olon takia. Olin myös huolissani maidon tuotannosta. Lääkäri kävi pari kertaa vain kääntymässä hoitohuoneessa, sen lisäksi siellä kävi joka kerta eri hoitaja. He kyllä kuuntelivat huoleni ja lupasivat välittää tiedon lääkärille sitä kuitenkaan tekemättä. Kissani nesteytettiin ja sai pahoivointilääkettä. Sitten taas lähetettiin kotiin. Pentuja kukaan ei vilkaissutkaan. Jouduin tosiaan moneen kertaan kuuluttamaan huoliani saamatta kaikkiin minkäännäköistä vastausta. Kerroin kalkin puutteesta jo sektiopäivänä mutta edelleenkään niitä arvoja ei testattu. Kohdunsuu ei ehkä juuri sen takia ollut auennut.

        Minullekin siis jäi sellainen "kylmä" ja "rahat pois ja terve menoa" -fiilis. Lisäksi ruoat siellä on paljon kalliimpia kuin esim. Hakametsän eläinlääkäriasemalla, jonne ajoin Veteristä suoraan. Heillä oli A/D:takin hyllyssä joka on ainoa ruoka mikä yhtään maittoi kissalleni. Lisäksi siellä kuunneltiin huoliani kipeästä kissastani ja uusista pennuistani. Heiltä sain tarvitsemiani neuvoja. Sinne me menemme taatusti kyllä pentuetarkistuksille.


        Muista eläinlääkäreistä sen verran, että sisareni vei koiransa Raholaan, jossa se olisi lopetettu. Hän halusi toisen mielipiteen ja lopputulos oli se, että koira parani lääkekuurilla.

        Meille erittäin vaikeassa tapauksessa nopean ja oikean diagnoosin antoi Veteri. Hoitokin onnistui niin, että koiramme on elänyt jo kahdeksan vuotta tapahtuneen jälkeen.

        Hervannan Eläinlääkäreiltäkin on hyvin apu löytynyt.

        Eiköhän paras lääkäri tai eläinsairaala ole aina se, josta on avun saanut. Kaikki tamperelaiset pieneläimiä hoitavat lääkärit tuntuvat osaavan hommansa, siis ainakin ne,joilla olemme käyneet vuosien mittaan.


      • Anonyymi
        kasvattaja kirjoitti:

        Kissani synnytys käynnistyi tämän viikon maanantaina. Kun mitään ei vaan tapahtunut lähdettiin Veteriin. Siellä todettiin ettei synnytyskanava ollut auennut joten he suosittelivat sektiota. Mielessäni ei sillä hetkellä käynyt se, että olisiko mahdollista oksitosiinilla saada se aukeamaan. Ihmisillä se tehoaa tosi nopeastikin. Sektio tehtiin ja haava oli kyllä kieltämättä hyvä ja siisti. Sain pennut heti lämmiteltäväkseni ja emo tuotiin heti kun se oli kursittu kasaan. Yksi hoitaja yritti auttaa minua laittamaan pentuja nisille. Jo ennen kuin monikaan kuudesta pennusta oli saatu edes maistamaan nisää, he passittivat meidät kotiin saman tien kun emo hiukan heräili. Oloni oli tosi epävarma ja halusin hiukan vielä tukea ja neuvoja mutta ei auttanut.

        Emo oli tosi tokkurassa pari päivää ja pennutkin ekan illan. Kaikille pennuille ei oltu edes annettu herätettä. Kolmantena päivänä vein koko perheen Veteriin uudestaan. Emo ei syönyt, ei juonut eikä käynyt kakalla, pentujen painot laskivat eivätkä nousseet enää eikä imetyksestä meinannut tulla mitään emon kipujen ja huonon olon takia. Olin myös huolissani maidon tuotannosta. Lääkäri kävi pari kertaa vain kääntymässä hoitohuoneessa, sen lisäksi siellä kävi joka kerta eri hoitaja. He kyllä kuuntelivat huoleni ja lupasivat välittää tiedon lääkärille sitä kuitenkaan tekemättä. Kissani nesteytettiin ja sai pahoivointilääkettä. Sitten taas lähetettiin kotiin. Pentuja kukaan ei vilkaissutkaan. Jouduin tosiaan moneen kertaan kuuluttamaan huoliani saamatta kaikkiin minkäännäköistä vastausta. Kerroin kalkin puutteesta jo sektiopäivänä mutta edelleenkään niitä arvoja ei testattu. Kohdunsuu ei ehkä juuri sen takia ollut auennut.

        Minullekin siis jäi sellainen "kylmä" ja "rahat pois ja terve menoa" -fiilis. Lisäksi ruoat siellä on paljon kalliimpia kuin esim. Hakametsän eläinlääkäriasemalla, jonne ajoin Veteristä suoraan. Heillä oli A/D:takin hyllyssä joka on ainoa ruoka mikä yhtään maittoi kissalleni. Lisäksi siellä kuunneltiin huoliani kipeästä kissastani ja uusista pennuistani. Heiltä sain tarvitsemiani neuvoja. Sinne me menemme taatusti kyllä pentuetarkistuksille.


        Muista eläinlääkäreistä sen verran, että sisareni vei koiransa Raholaan, jossa se olisi lopetettu. Hän halusi toisen mielipiteen ja lopputulos oli se, että koira parani lääkekuurilla.

        Joo mäkin vein koirani Länsi- Tampereelle ns. "kamu" -asemalle ja mulle ei kerrotu että lintulajia edustava opiskelija /eläinlääkäri opiskelee eläinlääkäriksi Puolassa. Kuluttajasuojalain mukaan tällainen asia pitäisi kertoa asiakkaalle. Ymmärän jos syntyperäinen puolalainen suorittaa opinnot kotimaassaan ja saa luvan työskennellä Suomessa mutta että Suomen kansalainen lähtee opiskelmaan Puolaan, niin ei jatkoon . Määräsi koiralle ihmisten lääkettä jota nykyään ei saisi edes tehdä . Tämän "lääkärin" takia poliisi teki ratsian kotiin ja koira vietiin väkisin lopetettavaksi kun en määräajan sisällä tuonut koiraa kontrollikäynnille siis selkokielellä sanottuna lopetettavaksi. Pirtevan eläinlääkärin toimesta joka on kantturaekspertti ja hyvesignaloija, päättää Vuoden eläinsuojelutyöpalkinnosta ja nostaa omaa arvostustaan kun ei virkahenkilönä itse saa mitään aikaiseksi


    • kävijä

      Itselläni on koira, jonka kanssa olemme käyneet useimmat eläinlääkärit Tampereella. Kaksi parasta ovat Veter ja Hervannan eläinlääkärit. Palvelu on todella miellyttävää ja asiantuntevaa. Jos jokin asia jää epäselväksi niin sen voi huoletta kysyä ja siihen saa myös asiantuntevan ja KOHTELIAAN vastauksen. Monet ovat sanoneet, että eivät vie eläintään Veteriin, koska on kuulemma niin kallis paikka. Tuo on aivan täyttä puppua, koska olemme käyneet samoista vaivoista eri lääkäreissä ja hinta on ollut sama 2 euron tarkkuudella puolin ja toisin. Ja kun vertaa Veterin tiloja ja koneita niin ei todellakaan kallis paikka.

      Huonoimman ja töykeimmän palvelun olen saanut Hakametsässä olevasta eläinlääkäristä. Vaikka käynti oli vain normaali rokotus, niin palvelu oli aivan syvältä. Jo aikaa varatessa puhelimessa sai palvelusta jo sellaisen käsityksen, että meitä ei kaivata asiakkaiksi. Sama töykeys jatkui aina rahastukseen saakka. Niinpä olen käynyt kyseisessä paikassa vain kerran, ensimmäisen ja samalla viimeisen. Ja mitä olen muiden koiraihmisten kanssa jutellut niin moni sanoo saaneensa töykeää ja välinpitämätöntä palvelua tuolla Hakametsässä. Olen ymmärtänyt, että kaikkia asiakkaita palvellaan ystävällisesti, vaikka olisikin huono päivä. Näin ainakin itse teen yrittäjänä, mutta siitä se sitten varmaankin johtuu, että samat asiakkaat tulevat yhä uudestaan ja uudestaan.

    • 3 kissaa

      Tampereelle Nekalaan on avattu uusi eläinlääkäriasema, Koira&Kissa nimeltään, siellä sain kolmelle kissalleni asiantuntevinta ja parasta palvelua tähän mennessä! Olen kokenut, miten kissoja kohdellaan Tampereen kaupungin eläinlääkäriasemalla (linja-autoaseman vieressä), raakaa ja välinpitämätöntä. Peltolammilla kisut hoidettiin suhteellisen asiantuntevasti, mutta ehdottomasti parhaan arvosanan ansaitsee tämä uusi vastaanotto! Rauhallinen, asiantunteva ja ystävällinen palvelu! Rokotukset ja hammaskivien poisto sujui mutkitta. Suosittelen!

      • jyrsijän kanssa

        Itse olen eläinlääkärillä käyttänyt vain gerbiilejä, joten tavallaan en vastaa alkuperäiseen kysymykseen, mutta kun nyt näitä itselle tuttuja eläinlääkäreitä alettiin vertailemaan...

        Pitkäniemessä olen aina saanut loistavaa hoitoa - pieneläimiinhän siellä on erikoistuttu. Heikkokuntoisen gerbiilin olen monta kertaa saanut kuntoon sieltä saaduilla ohjeilla ja lääkkeillä, mikä on melkoinen ihme, sillä kun näin pieni eläin menee huonoon kuntoon, se on usein menoa jo..

        Tampereen eläinlääkäriasemalla (johon Pitkäniemikin tavallaan kuuluu) olen ollut TETissä kaksi viikkoa, ja niiden perusteella veisin kyllä naiselle lemmikkini, mutten miehelle. Mies ei mielestäni ollut läheskään niin hellä lemmikeille, ja paljon hänen eläintenkäsittelytaidostaan kertoo, että hän kerran rokotti gerbiilini hanskat kädessä niin, että vaati minua (ilman hanskoja) pitämään sen kuitenkin kädessä hänen rokottaessaan. Pienihän tietysti puri koko rokotuksen ajan, ja sai hampaat pikkurillistä läpi. Jeejee.
        Nainen on ollut todella osaava ja mukava, vaikkei jyrsijöihin olekaan ymmärtääkseni erikoistunut.

        Hakametsässä olen olen ollut vain kerran todella huonokuntoisen lemmikin kanssa, ja diagnoosi olikin, että maha täynnä kasvaimia ja kuolee tuntien sisällä vaikkei nyt lopetettaiskaan - kärsii tosin ne tunnit. Lääkäri oli todella myötätuntoinen lopettaessaan lemmikin, jäi hyvä kuva paikasta.


      • mmm

        Kellään kokemuksia kanin kanssa eläinlääkärissä käymisestä? Mikä paras paikka, mitä kannattaa välttää? Pitäisi kani vielä kastroitavaksi, ja haluaisin löytää parhaan mahdollisen paikan sille, nukutuksen vaarat tietäen...


    • Milla-kisulin hoivaajat

      Käytiin tuolla tänään 16-vuotiaan kissan virtsavaivojen kanssa ja kyllä kehut olivat ja ovat paikallaan! Neljästä eläinlääkäristä meille sattui Jaana Romu, joka tutki ja selitti asiat huolella, hyvin ja kiireettömästi. Vaivan selvittelyt jatkuvat vielä huomiseen tai ylihuomiseen, mutta nyt löysi Pispalan hyvä eläinlääkäri Inka-Mari Anttila veroisensa vastustajan. Hintaa tuli satasen verran, mutta se oli aivan kohdallaan saatuun palveluun nähden. Jompaan kumpaan paikkaan aiomme viedä lemmikkimme jatkossakin! :)

      • Koirulin omistaja

        Meilläkin on pelkkää hyvää sanottavana Hervannan eläinlääkäriasemasta. Sen sijaan Hakametsää pyrin välttelemään nykyään - eikä sinne sitä paitsi pääse puhelimella muutenkaan läpi..


      • kahden kisun omistaja
        Koirulin omistaja kirjoitti:

        Meilläkin on pelkkää hyvää sanottavana Hervannan eläinlääkäriasemasta. Sen sijaan Hakametsää pyrin välttelemään nykyään - eikä sinne sitä paitsi pääse puhelimella muutenkaan läpi..

        Ehdottomasti paras on Hakametsän eläinlääkäri!

        Koskarin viereinen kaupungin eläinlääkäri sen sijaan ei ole antanut kauhean hyvää kuvaa. Palvelu ei ole ollut järin mukavaa ja niskakarvoja nostattaa kun lääkäri laittaa maksamamme rahat omaan lomakkoonsa.. tiedä sitten..

        Mutta Hakametsässä on aina saanut kohteliasta ja asiantuntevaa palvelua. Ja siellä lääkärit ovat oikeasti kiinnostuneita eläimistä ja halukkaita auttamaan. Niin perusasioissa, kuin sitten ikävissäkin merkeissä!


      • Johanna.
        kahden kisun omistaja kirjoitti:

        Ehdottomasti paras on Hakametsän eläinlääkäri!

        Koskarin viereinen kaupungin eläinlääkäri sen sijaan ei ole antanut kauhean hyvää kuvaa. Palvelu ei ole ollut järin mukavaa ja niskakarvoja nostattaa kun lääkäri laittaa maksamamme rahat omaan lomakkoonsa.. tiedä sitten..

        Mutta Hakametsässä on aina saanut kohteliasta ja asiantuntevaa palvelua. Ja siellä lääkärit ovat oikeasti kiinnostuneita eläimistä ja halukkaita auttamaan. Niin perusasioissa, kuin sitten ikävissäkin merkeissä!

        Me kävimme joskus veterissä enkä voi suositella.
        Toisen koiran kanssa kävin tutkituttamassa silmät veterissä ja surkeita olivat lääkärit ja toiminta. Lääkärit eivät kuunnelleet mitä koetin sanoa eivätkä ottaneet huomioon toiveitani koiran pelkojen suhteen mm.

        Menimme toisen koiran kanssa käymään myöskin Veterissä myöhemmin. Koira oireili todella voimakkaasti mm. huusi ja oksenteli eikä liikkunut. Pyysin että otettaisiin kuvat sillä epäilin jo silloin että jostain muusta kyse kuin maha kivuista joksa lääkäri oireet tulkitsi. Sanoivat vain, että ei kuvata kannata sillä tulee kalliiksi ja että tulisi minun tilata erikseen aika seuraavalle viikolle siihen toimitukseen.

        Menin sitten kahden päivän päästä hakametsään ja koira pääsi heti kuvauksiin ja löytyi niskanikama vaurio sekä sai siellä alkuun heti asianmukaiset hoidot.

        Suosittelen hakametsää.
        Rokotuksiin ja muihin pieniin toimintoihin käytän kunnan eläinlääkäriä (juuri siinä koskarin vieressä) sillä tulee halvemmaksi. Mutta palvelu ja lääkärit eivät ole hyviä tai läheskään aina palvelualttita. Eikä todellakaan verrattavissa hakametsään.


      • Helli-mummu

        Satuitko kattoon mitä kissan terveystarkastus siellä maksaa? Meidän kattus tarvis varmaan tarkastusta. En tiedä koska se on ollu syynissä, kun se tuli meille kaksi vuotta sitten viettään vanhuudenpäiviä. Se on jo 18 vee sutjakka neiti, jaksaa vielä joskus leikkiä, mutta ei oo enää nuoruuden voimissa varmastikaan.. Raasu stressaa automatkoja, ei viittis pitemmällä matkalla kiusata, matkaa ei olis edes kilometriä..


      • sopiva meille
        kahden kisun omistaja kirjoitti:

        Ehdottomasti paras on Hakametsän eläinlääkäri!

        Koskarin viereinen kaupungin eläinlääkäri sen sijaan ei ole antanut kauhean hyvää kuvaa. Palvelu ei ole ollut järin mukavaa ja niskakarvoja nostattaa kun lääkäri laittaa maksamamme rahat omaan lomakkoonsa.. tiedä sitten..

        Mutta Hakametsässä on aina saanut kohteliasta ja asiantuntevaa palvelua. Ja siellä lääkärit ovat oikeasti kiinnostuneita eläimistä ja halukkaita auttamaan. Niin perusasioissa, kuin sitten ikävissäkin merkeissä!

        Montaa kokeiltiin mutta vasta Hakametsässä Anne Siljamäki osasi auttaa meitä hankalassa allergiassa nyt kokeillaan siedätystä,toivotaan pidempää helpotusta.


    • Paljon kokenut

      Jos vertaa Veteriä ja Hakametsää, niin eroa on kuin yöllä ja päivällä. Hakametsän eduksi ehdottomasti. Hakametsä on minun koiriani hoitanut huippuhyvin. Kiitos Hakametsän väelle!

    • Nimetön

      Nekalan eläinlääkäriasema Kissasta ja Koirasta olen saanut todella hyvää palvelua kahdelle kissalleni. Lääkärit ovat ystävällisiä ja käsittelevät eläimiä hyvin.

    • Nuori koiranomistaja

      Eli olen elämäni aikana käynyt kissan kanssa siinä koskarin vieressä. Tykkäsin silloin paljon siitä, mutta olin silloin yläasteella, että en oikein osannut arvioida palvelua. Kissamme on käynyt aina siellä ja hyvin on saatu hoidettua, virtsatulehdus on ollut pahin. Mielestäni meillä on ollut joka kerta tuo mies, ainakin hän leikkasi meidän kisuneidin ja diaknosoi tuon virtsatulehduksen todella ammatti taitoisesti. Ainoastaan tuota viimesintä olin hakemassa itse ilman äitiäni, koska sillon olin kuulemma luotettavampi. Eli siis siitä paikasta itselläni ei ole huonoa sanottavaa, mutta viimekerrasta on ainakin kolme vuotta.

      Sitten koiraani olen käyttänyt Peltolammilla ja olen todella tyytyväinen siihen paikkaan. Todella asiantuntevia ja mukavia ihmisiä. Kuuntelee hyvin nuorenkin tytön huolet ja selitykset eikä ilme ole kuin en asiasta heidän mukaansa tietäisi mitään, koska olen välillä kyllä saanut tietyissä paikoissa selaisia katseita, mutta siis olen todellakin tyytyväinen Peltolammilla sijaitsevaan eläinlääkäriin. Valitsin sen sillon muutama vuosi sitten, koska se oli lähellä. Siellä on koirani pennusta asti saanut rokotukset ja poistettiin kulmahampaatkin. Todella mukavia ihmisiä. Suosittelen!

      Nyt kuitenkin olen huomenna menossa Hervannan eläinlääkäreille rokottamaan tuon koirani ja ainakin näiden mukaan olen saanut todella positiivisen kuvan paikasta. Oman mielipiteeni näkee sitten huomenna :)

    • ponitytön kaveri

      minulla on poni, joka on kohta 10 vuotias. Mitä sen kanssa pitäisi tehdä? En haluaisi viedä sitämakkaratehtaallekaan

      • MR

        Taitaa kokemukset olla pitkälti yksilökohtaisia. Ja ensi vaikutelmia. Hatanpään eläinlääkäreistä pidin kun käytin kissaani aikoinaan tarkastuksissa. Tosin tämä mieslääkäri tuntui tosiaan pelkäävän eläimiä ja Kasper kissakin tämän vaistosi! :D Ja käytös oli sen mukainen!

        Hakametsäkin tuli todella tutuksi. Kasper sairastui 3 vuotiaana leukemiaan rinnastettavaan tautiin ja joka kuukausi jouduttiin ottamaan verinäytteet ja lääkkeet. Kasperi ei jaksanut kuitenkaan taistella pitkään ja jouduttiin antamaan sille viimeinen leposija. Kun kävin ilmoittamassa Hakametsän lääkärille ettei Kasperi enään tule niin purskahtivat itkuun. Taisi sympaattinen Kasperi tehdä vaikutuksen.

        Hakametsää suosittelen lämpimästi ja eläinlääkäri Anna Chronsia!


    • Lil' Devil

      Minä vähän aikaa sitten Tampereelle muuttaneena kysynkin että onko Tampereella minkäänlaista päivystystä että voi viedä lemmikin hoitoon mihin kellon aikaan tahansa?

      • Minä vaan

        Linja-autoaseman vieressä on kaupungin päivystävä eläinlääkäri, Tuhatjalka. Tosi aiempien viestien perusteella paikka ei kaiketi ole parhaammasta päästä. Itse en ole ko. paikan palveluja käyttänyt, kerran tosin soittanut sinne, mutta koska palvelu ei vakuuttanut ja hinta tuntui kalliilta, niin kävin kisun kanssa Peltolammilla. Myös Nekalan Kissa ja Koira -lääkäriasemaa olen käyttänyt. Kummassakaan paikassa ei ole ollut valittamista.


      • kattimamma
        Minä vaan kirjoitti:

        Linja-autoaseman vieressä on kaupungin päivystävä eläinlääkäri, Tuhatjalka. Tosi aiempien viestien perusteella paikka ei kaiketi ole parhaammasta päästä. Itse en ole ko. paikan palveluja käyttänyt, kerran tosin soittanut sinne, mutta koska palvelu ei vakuuttanut ja hinta tuntui kalliilta, niin kävin kisun kanssa Peltolammilla. Myös Nekalan Kissa ja Koira -lääkäriasemaa olen käyttänyt. Kummassakaan paikassa ei ole ollut valittamista.

        Tuhatjalka on nykyään ihan hyvä paikka, ja lähinnä uuden nuoren lääkärin takia, Hanna Laine. Ottaa työnsä vakavasti ja tarkasti. Aiempia kokemuksia tosiaan eläintä pelkäävästä lääkäristä, joka sai jo edesmenneen kollini kauhun partaalle. Nyt olemme saaneet asiantuntevaa ja hyvää palvelua.
        Hakametsään ollaan menossa kissan hammaslääkäriin, joten katsotaan, en ole siellä aiemmin käynyt


      • tosikkonen
        kattimamma kirjoitti:

        Tuhatjalka on nykyään ihan hyvä paikka, ja lähinnä uuden nuoren lääkärin takia, Hanna Laine. Ottaa työnsä vakavasti ja tarkasti. Aiempia kokemuksia tosiaan eläintä pelkäävästä lääkäristä, joka sai jo edesmenneen kollini kauhun partaalle. Nyt olemme saaneet asiantuntevaa ja hyvää palvelua.
        Hakametsään ollaan menossa kissan hammaslääkäriin, joten katsotaan, en ole siellä aiemmin käynyt

        Tuhatjalka on nykyään yksityinen, eikä kaupungin paikka. Työntekijät ovat kaikki eri kuin kaupungin aikana, joten näitä kahta ei kannata sekoittaa keskenään. Tuhatjalka tehnyt kaupungin kanssa sopimuksen, joka velvoittaa hoitamaan pieneläinpäivystyksen 24/7.
        Tuhatjalka siis ollut olemassa vähän yli vuoden vasta!


      • KIPEE KOIRA
        kattimamma kirjoitti:

        Tuhatjalka on nykyään ihan hyvä paikka, ja lähinnä uuden nuoren lääkärin takia, Hanna Laine. Ottaa työnsä vakavasti ja tarkasti. Aiempia kokemuksia tosiaan eläintä pelkäävästä lääkäristä, joka sai jo edesmenneen kollini kauhun partaalle. Nyt olemme saaneet asiantuntevaa ja hyvää palvelua.
        Hakametsään ollaan menossa kissan hammaslääkäriin, joten katsotaan, en ole siellä aiemmin käynyt

        Tuhat jalassa todella ammattitaidotonta porukkaa. meni 3 tuntia vastaanotolla, jossa otettiin verikoe, ultraäänitutkimus ja yleistutkimus ts. tunnusteli vähän koiran paikkoja aristsaako. Jos tohtori olisi tutkinut eikä juoksennelllut muualla ja hoita roikkunut oven raossa kyselemässä mitä lääkkeitä annetaa ja mille kissalle yms. olisi reilusti alle tuntiin päässyt pois tutkimuksista. Jätti vastaanottohuoneeseen istumaan koirani kanssa ja veti herneet, kun huomatin. Ultarassa alkoi riuhtoa koirani jalkoja, jota aristi. Kolme kertaa pyysin röntgeniä, mutta en päässyt. Oli viimeinen kerta siellä!!!! KAUHEA PAIKKA, KAUHEA KOHTELU ELÄIN POTILAILLE JA ASIAKKAILLE. SOITIN ENNEN MENOO JA KYSYIN MINKÄ AIKAA TUTKIMUKSET VIE. SANOIVAT, ETTÄ TUNNIN. AIKA PASKA JUTTU, KUN OLISI PITÄNYT OLLA TÖISSÄ JA OLIN ILMOITTANUT, ETTÄ TULEN TUNNIN MYÖHÄSSÄ. AMMATTITAITOISET HOITAJAT JA LÄÄKÄRIT TOIMII MÄÄRÄTIETOISEMMIN JA REIPPAAMIN, JOS AIKA ON VARATTU JA SANOTAA PUHELIMESSA, ETTÄ TOIMENPITEISIIN MENEE TUNTI NIIN ASIAKKAAT VARAA AIKAA TUNNIN. JOS EI OLISI TARVINNUT TURHAAN ISTUA JA ODOTELLA LÄÄKÄRIÄ, OLISI MENNYT ALLE TUNNIN. POIS LÄHTIESSÄKÄÄN EI OLLUT KUNOLLA SELVÄÄ MIKÄ KOIRAA VAIVASI. TAAS UUDELLE LÄÄKÄRIASEMALLE. TULI TODELLA HINTAA TUHAT JALAN KÄYNNILLE. PERUTUT TYÖT JA LÄÄKÄRIMAKSUT. TAITAA NÄMÄ KAUPUNGIN ELÄINLÄÄKÄRIT OLLA SAMAA LUOKKAA KUIN TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIT.


    • TinaPau

      Rottieni kanssa kävin Inka- Mari Anttilalla Hyhkyssä. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa. Hatanpään mieseläinlääkäri oli kamala, meinasi jättää ikuisen kammon eläinlääkäreitä kohtaan niin minulle kuin kissallekin. Kohteli arkaa kissaani kovakouraisesti ja selvästi pelkäsi, tämän poikakin vaistosi ja pelkäsi kaksinverroin. Mutta Tuhatjalasta ei kokemusta ole, toivottavasti ja luultavasti on parempaa palvelua. Ehdottomasti omat suosikkini ovat Etelä- Tampereen eläinklinikka Peltolammilla ja Nekalan Kissa & Koira. Nekalassa hoidettiin Fiviin sairastunutta löytökolliani ihanan lämpimällä huumorilla, ymmärrettiin ukkelin menneisyys kovana kujakollina. Ja kun rakkaat kissani lopetettiin, minua kohdeltiin lämpimän myötätuntoisesti. Nykyiset kissani leikattiin Peltolammilla kun Nekalaan ei aikaa saanut, ja Peltolammilla nykyään käymmekin. Tuntuu helpommalta kun kissojen tiedot löytyvät valmiiksi koneelta ja lääkärit ovat tuttuja. Niin hyvät muistot jäi kuitenkin Nekalasta, että luultavasti tulemme tulevaisuudessa käymään myös siellä :)

    • mary^^

      Tuhatjalkaan ei mennä enään koskaan! Todella huono palvelu.. VAstaanottotiskillä olevat hoitajat vaan haukkuivat muita asiakkaita keskenään ja olivat todella tympeen oloisia.. Lääkäri oli elämäänsä kyllästtynyt ja tuntu siltä, ettei ollut lainkaan kiinnostunut koko asiasta. Diagnoosiksia ei edes saatu. Arvailia vaan... oli muuten todella viimenen kerta. Käydään normaalisti pirkkalan oivassa, joka on kyllä kaikista paras ja palvelu todella hyvää ja välittävää.

      • noooouuuu

        Tuhatjalka on helvetti maan päällä ja sen johto paholaisesta. Niin paljon pahaa he toiminnallaan saavat aikaan. Voisiko please joku muu klinikkaketju ottaa nuo kuntien päivystykset hoitaakseen, kun tuhatjaloilla on niin kiire hoitaa nuita muita juoksevia asioita, kuten pahansuopaisten juorujen levittämistä muista eläinlääkäreistä ja asiakkaistaan.


    • Jonna_Sal

      Haluan myös jakaa kokemukseni myös tässä ketjussa, koska en soisi kellekkään tapahtuvan saman kun minulle.

      Vuonna 2008 jouduin luopumaan 13-vuotiaasta kissastani Elmeristä, joka oli minulle kuin oma lapsi. Elmeri oli äärettömän ahne kissa, jolla oli loistava ruokahalu, aina... Kunnes eräänä tiistaina lopetti syömisen ja alkoi oksennella. Ajattelin että sillä on joku pieni pöpö tms, se menee ohi ja jos ei mene, otan yhteyttä lääkäriin. No ei alkanut ruoka maistua joten soitin keskiviikkona Veteriin. Torstaina lähdettiin heti aamulla taksilla verikokeisiin. Ensinnäkin mieslääkäri joka otti meidät vastaan oli todella tympeä. Tutki Elmerin hyvin kovakouraisesti joka itkikin tutkimuspöydällä kovasti. Lääkäri tutki suoliston käsin ja totesi ettei siellä mitään vikaa tunnu olevan. MINÄ JOUDUIN ITSE SANOMAAN ETTÄ OTETAAN VERIKOKEET! Ja sanoin että mahtaisiko olla munuaisissa vika, lääkäri; "Tuskin kuule on. Mutta otetaan verikoe jos välttämättä haluat..." No, verikoe sitten otettiin. Lääkäri ei ensin löytänyt suonta vaan ilmeisesti puhkaisi sen koska Elmerin jalka turposi palloksi. Hirveä itku (kissalta) koko ajan. Autoin lääkäriä toimeenpiteessä että se onnistui jotenkin. Sitten lääkäri häipyi sanaakaan sanomatta huoneesta ja jätti minut kädet veressä kaksin Elmerin kanssa. Lääkäri ei enää palannut mutta hoitaja tuli nesteyttämään Elmerin ja sitten lähdettiin kotiin.

      Perjantaiaamuna Elmeri oli jo todella huonossa kunnossa. Soitin Veteriin ja lupasivat ottaa Elmerin tippaan sinne ja soittavat kun verikokeiden tulos tulee. Lähdin viemään kissaa sinne ja aavistin että tässä taitaa olla viimeinen matka edessä. Otin poskipunan avulla viimeisen tassunjäljen. Kun lähdin sieltä jättäen Elmerin sinne, olin hitusen helpottunut koska ajattelin että se on siellä nyt hyvässä hoidossa.

      Tuli iltapäivä ja puhelin soi; Munuaisarvot hipovat taivasta eikä mitään ole tehtävissä. Sovittiin lääkärin kanssa puhelimessa että he odottavat ennen piikin antamsista että ehdin hyvästelemään rakkaan. Pääsin paikalle; Elmeri makaa yksin häkissä joka on peitetty peitolla. Tippa oli mennyt umpeen... Ei ollut ilmeisesti tarkistettu sen tilaa hetkeen. Kannoin Elmerin nukutushuoneeseen, hirveä tilanne ja me kummatkin oltiin ihan shokissa. Naislääkäri tuli antamaan viimeisen piikin, joka laitettiin jalassa olevan kanyylin kautta. Vähän sähläystä ja lääkäri totesi että "jaa, tippa on ummessa..." ja laittoi huuhteluruiskeen jonka luuli olevan se nukutusaine. No eipä ollut ja naureskeli että hupsista. Lopulta saatiin Elmeri uneen ja se nukahtikin heti, koska oli tosi huonossa kunnossa, raukka.

      Menin tiskille maksamaan toimitusta. Varmasti minusta näkyi ettei olo ollut kovin häävi. Valitsin tuhkauksen jonka kuvittelin maksaneeni siinä samalla kun maksoin nukutuksen. Lähdin kotia ja voin kertoa että seuraavat päivät olivat jotain ihan kamalaa, en ole koskaan ollut niin shokissa ja surullinen kun silloin. Itkin ja nauroin yhtäaikaa, Elmerin äkillinen kuolema oli ihan järkyttävä isku; Olihan se syntynyt meillä kotona kun olin itse 9-vuotias. Jos lemmikkiä pystyy rakastamaan kuin omaa lasta niin Elmeri oli minulle juuri sellainen.

      No, sitten sieltä soitettiin että tuhkat saa hakea. Ja että joudun maksamaan sen sittenkin vielä uudestaan... Ei sillä rahalla ole väliä, mutta kun on tuollaisesta asiasta kyse niin en soisi mitään sekaannuksia sattuvan.

      Sellaiset olivat ensimmäiset ja viimeiset käynnit Veterissä. En voi suositella kellekkään!!! Minulla on nyt koiranpentu, jonka silmät, kyynärät ja lonkat täytyy kuvata jahka se kasvaa; Veter on kuulemma ainut paikka Tampereella (?) missä silmät voi kuvata mutta minä lähden hoitamaan asian vaikka Utsjoelle asti ettei tarvitse sinne enää koskaan mennä. Kerrassaan todella, todella huono paikka ja epäinhimillinen palvelu. Kiitos kuitenkin sille pieneläinhoitajalle siellä, joka tuntui olevan ainoa inhimillinen asia koko klinikalla.

    • Juuppelisjuu
    • Hervantarules

      Hervannassa saa ystävällistä palvelua. Siellä maksoi kanin silmäleikkaus 200 euroa vähemmän kuin Hakametsässä ja Hakametsässä lisäksi sanottiin, että heidän mielestä ei muutaman kympin maksanutta kania kannata leikata. Itkuisena soitin Hervantaan ja sinne mentiin leikkaukseen.

    • 2mirriä

      Kangasalan Ari sainio on on paras eläilääkäri Pirkanmaalla mielestäni, Osaa hommansa ja on todella mukava. Jutteleekin ja kyselee paljon eläimestä joka eläinlääkärissä on. Saatiin rokotus ja sterilointi 70e :)

      Hakametsään en enään koskaan mene!!!!

      • vcxvcxvxcvcx

        Miksi et mene enää Hakametsään?


      • Koiruudenmami
        vcxvcxvxcvcx kirjoitti:

        Miksi et mene enää Hakametsään?

        Käytiin pienen koiran kipeätä jalkaa näyttämässä Hakametsässä, kun oma vakkari Kissa ja koira oli koulutuspäivillä. Lääkäri oli mukava ja ihan hyvä, mutta mitään diagnoosia ei saatu, kipulääkettä kuurillinen ja TÖRKEÄ 360€ lasku!!!! En ikinä enää mene muualle kuin Nekalaan, siellä on loistava palvelu, tosi edullinen hinta ja aina on tutkittu niin kauan että syy on selvitetty.


      • vcvxcvxcxcv
        Koiruudenmami kirjoitti:

        Käytiin pienen koiran kipeätä jalkaa näyttämässä Hakametsässä, kun oma vakkari Kissa ja koira oli koulutuspäivillä. Lääkäri oli mukava ja ihan hyvä, mutta mitään diagnoosia ei saatu, kipulääkettä kuurillinen ja TÖRKEÄ 360€ lasku!!!! En ikinä enää mene muualle kuin Nekalaan, siellä on loistava palvelu, tosi edullinen hinta ja aina on tutkittu niin kauan että syy on selvitetty.

        Mikä diagnoosi sitten tuli seuraavassa lääkärissä?


    • Bella-Ballerina

      Olen käyttänyt niin Veterin, Hakametsän kuin Tuhatjalan eläinlääkäripalveluita. Kaikki toiminta on ollut asiallista. tällä hetkellä olen varannut ajan Nekalassa olevaan Kissa&Koira eläinlääkäriin. Viime viikolla kävin ostamassa madotuslääkettä ja ulkoloishäädön. Puhelimella ensin soitin ja kaikki sopi. Toivottavasti hyvä kohtelu jatkuu. Itse olen käyttänyt "vakavimmissa tapauksissa" Veteriä ja Hakametsää juuri sen vjuoksi, että heillä on erikoislaitteita ja -osaamista. Ns. tavalliset käynnit olen hoitanut Tuhatjalassa, tästä lähtien varmastikin Nekalan eläinlääkärissä (lähempänä kotia kuin Tuhatjalka)

    • jj

      Seniori-Nöffi (18,5V) tykkää käydä REVIIRISSÄ, tunteellista suhtautumista, osaamista, kerkiävät jopa kuuntelemaan.
      Veteriin ei ikinä ylimielisyyden jua huippukalleuden takia.
      Reviiri ei ole edes kallis! Sieltä löytyy ihan riittävästi instrumentteja tutkimuksiin...

    • Vihavuori

      Ylöjärvellä lähee vaivat 1e

    • Nokialla on kaksikin

      Nokian Pitkäniemessä löytyy päivystävä eläinlääkäri (jonka lopettamista Pirkanmaan kunnat tosin nykyään suunnittelevat) eli maakunnallinen hoitotaso, sama kuin TAYSiin menisi, eikä ole yksityisten hintoja.

      Linnavuoresta löytyy vielä halvempi vaihtoehto, Sirpa V.I. Kari joka tosin käyttää lähinnä epä-lääketieteellisiä keinoja, jotain kansankonsteja Karjalasta. Viimeksi vaimon kissalla oli jokin mahavaiva, Kari puristi kissaa niin kauan kurkusta ja mahasta että elimistön sisältö tuli kokonaan ulos peräpäästä. Näytti hurjalta mutta eipä kisu sen jälkeen mahaansa sairastanut. Veloitus oli 16 euroa.

      • Ehkä muualle

        En suosittele Karia. Viimeksi kun veimme chihu-koiran toimenpiteeseen, muija teippasi koiran ilmastointiteipillä pöydän ympäri kiinni ettei rimpuilisi. Tuli mieleen että eikö nykyaikaisempiakin keinoja ole olemassa. Hinta tosin oli edullinen, 29 €.


    • Aloittelija

      Koiramme sokeutui. Mitään eläinlääketieteestä ymmärtämättöminä veimme Davan hoidettavaksi Linnavuoreen. Siellä koiralta poistettiin silmämunat ja ommeltiin kuopat kiinni. Onko tämä yleinen toimenpide? Tuntui jotenkin oudolta.

    • Mriaarng

      Hmm mun pitäisi viedä kissa rokotettavaksi ja perinteiseen vuositarkastukseen. Mikä on Pirkanmaan edullisin eläinlääkäri kissan rokotusten suhteen? Arvostan toki laatua, mutta nyt näin opiskelijana se hinta ratkaisee.

      Itse tein pari vuotta sitten hintavertailun hammaskiven poistosta. Silloin muistaakseni edullisin oli Inka-Mari Anttila Hyhkystä ja lähikuntien eläinlääkäripalvelut. Vertailun toteutin soittelukierroksena. Kalleimmat olivat Veter, Hakametsä ja Tuhatjalka.

    • härskiä toimintaa

      Kunnan eläinlääkärit toimii yksityisyrittäjinä kunnan ylläpitämissä tiloissa (veronmaksajat maksaa) ja saavat tulot itselleen. Aika kätevää heille mutta vääristää kilpailua, kun yksityiset eläinlääkärit maksavat kaikki kulunsa itse. Miksi ylipäänsä on kunnaneläinlääkäreitä, kun yksityisä on ihan riittävästi? Kunta voisi nämäkin kulut käyttää paremmin. Eihän muillekkaan yrittäjille kunta järjestä ilmaisia tiloja oman bisneksen pyörittämiseen. Mulle kans!!!

    • Remu ja Riikka

      Olen käyttänyt Ahlmannin pieneläinklinikan palveluita vuodesta 2010 ja suosittelen lämpimästi. Ei turhia tutkimuksia eikä varsinkaan rahastusta. Hoitaja järjesti ajan samalle päivälle koiralleni kun oli tosi kipee korvasta , vaikka päivä oli täysi. Korva tutkittiin ja Remu sai asiantuntevan ja lempeän hoidon kaiken kaikkiaan. Itku meinasi tulla. Siellä omistajan huoli rakkaasta lemmikistä otetaan todesta ja lääkäri kuuntelee mitä omistajalla on asiaa. Sieltäkin löytyy kaikki laitteet ja palvelut Remulle tehtiin myöhemmin yleinen tarkastus ja halusin verikokeita, niistä tuli heti tuloskin.

    • Hakametsä

      Nyt varasin ajan Koira&Kissa eläinlääkäriin Nekalaan, pentu riehui eilen illalla ja onnistui telomaan oikeanpuoleisen takajalkansa. Soitin tuhatjalkaan päivystykseen jossa sanottiin että soittakaa seuraavana päivänä mikäli koira vielä ontuu jalkaansa. Tänään sitten linkutti jalkaa vielä joten päätin soittaa eri eläinlääkäreille että mihin olisi hyvä viedä näytille. Koira& Kissaan soittaessa vaikutti lääkäri todella mukavalta ja tuntui hyvältä soittaa sinne ja varata aikaa. Aikaisemmin soitin Päivikki Pekkaraiselle? ja hän kuulosti tympääntyneeltä ja niin myös Reviirin soittaessa sai huonoa kohtelua puhelimitse että tuli paha mieli. Tottakai on kiire yms. mutta haluan saada asiakaspalvelussa hyvän kohtelun vaikka olisin vain puhelintiedustelua. Hakametsään yritin myös soittaa mutta siellä oli ruuhkaa ja Eläinystäväsi Lääkärissä oli myös.

      Aikaisemmin olen käynyt Tuhatjalassa aikaisemman koiran kanssa jossa nyt oli ihan mukavan oloinen palvelu mutta antoi siellä "väärän diagnoosin" että koira olisi telonut oksaan tai muuhun silmänsä. Koira vietiin siis verisen silmän takia ja saatiin sitten siihen lääkettä. Kuitenkin myöhemmin toinenkin silmä alkoi oireilemaan ja soitimme uudelleen Tuhatjalkaan jossa pyydettiin käyttämään Hakametsässä näyttämässä silmiä silmälääkärillä.
      Hakametsässä paljastui että tämä on koiran tyyppivika (koira siis annettiin meille eikä oltu puhuttu mitään että on yleistä tällainen, oli kaikenlisäksi sekarotuinen) ja että lääke joka saatiin pitäisi jättää pois koska se voi vaan pahentaa tilannetta, otettiin kaikenlisäksi varulta vielä verinäyte ettei olisi rotanmyrkkyä syönyt koska sen myötä myös silmät alkavat verestää ensi oireina. Sitten paljastuikin että kuulema veriset silmät johtui kovasta tuulesta ja tämän koiran silmät on herkät sellaiselle ja veriarvot yms. olivat kunnossa.
      Hakametsässä oli todella ihana palvelu ja mielelläni olisin sinne nytkin vienyt :) Kallista on mutta hyvää palvelua.

    • Celesta

      http://www.nettivet.com/
      Onko kellään kokemusta yllä linkitetystä paikasta? Lielahdessa eläinlääkäri Päivikki Pekkarinen, ainakin edullinen näyttäis olevan

    • Sanna***

      Omalta koiraltani leikattiin kummankin takajalan ristisiteet Veterissä, eikä minulla ole ainakaan pahaa sanottavaa kyseisestä paikasta. Hyvin asiantuntevia näyttivät olevan. Eläinlääkäri oli myös ystävällinen. Koirani on nyt täysin toipunut titaanitassuineen ja mikäpä sen mukavampaa kun nähdä sen taas juoksevan ja nauttivan:)

    • Anonyymi

      minuuttia sittenUUSI

      Mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta.
      Mutta, hinnat on varmaan Suomen kalleimmat...😳
      Toisekseen. Kanin pelkkä 3 min hammastarkastus maksoi 130 €, sanoivat että pikaisesti piikkien poistoon, heillä hinta 360€!
      Vein hervannnan ell asemalle. Sanoi lääkäri, ettei omlut mitään hiottavaa, kani on vain niin vanha ja helteet vaikuttaa sen heinän syömiseen. Kani on terve ja hyväkuntoinen ikäisekseen, 10 v. Lääkärinlasku oli hionnan jälkeen 100€.
      Eli Hakametsän ell on ainoastaan ökyrikkaiden paikka...enpä tiedä käyttäisinkö enää heidän palveluitaan miljonäärinäkään. En tykkää, en suosittele!
      Mukava hlö kunta. Mutta senö maksaa yli 3 kertaisesti muihin verrattuna??🤬 👎

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3110
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1592
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1390
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      80
      1277
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      270
      1201
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      857
    Aihe