Mailmalta kuuluu

mediasensuurin yli

Amerikkalaiset varuillaan Israelin eturyhmän vuoksi

Uusi CNI:n mielipidekysely paljastaa.

Nationalvanguard.org 19.10.2006

Uusi Council for the National Interest Foundation -säätiön toimeksiannosta tehty mielipidekysely osoittaa, että huomattava määrä amerikkalaisia on varuillaan Israelin eturyhmän vallan vuoksi, ja uskoo, että se on Irakin-invaasion sekä valkoisen talon ja kongressin nykyisen riitaisan äänensävyn Irania kohtaan takana.

Tämä mielipidekysely, jonka suoritti Zogby International, paljastaa, että 39% amerikkalaisista on "samaa mieltä" tai "jokseenkin samaa mieltä" siitä, että "Israelin eturyhmän työ kongressissa ja Bushin hallinnossa on ollut avaintekijä Irakin sotaan menemisessä ja nyt Iranin kohtaamisessa." Kuitenkin samanlainen luku, 40%, on "vahvasti erimieltä" tai "jokseenkin eri mieltä" tämän väittämän kanssa. Noin 20% yleisöstä, tai enemmän kuin joka viides, ei ollut varma.

Mielipidekysely viittaa siihen, että vakoilusyytteet kahta American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) -järjestön työntekijää vastaan ja julkisuus, jota kahden valtavirtaan kuuluvan akateemisen professorin tekemä uusi Israelin eturyhmän valtaa käsittelevä tutkimus on saanut, on vaikuttanut ihmisten tietoisuuteen eturyhmästä.

Tämä akateeminen tutkimus, jonka tekivät Chicagon yliopiston professori John Mearsheimer ja professori Stephen Walt Harvardin yliopistosta, ilmestyi London Review of Books -julkaisussa maaliskuussa 2006, ja oli aiheena hiljattaisessa väittelyssä Peter Cooper Unionissa, jossa olivat mukana professori Mearsheimer, professori Rashid Khalidi (Columbian yliopisto) ja professori Tony Judt (New Yorkin yliopisto) sekä kolme vaikutusvaltaista sionistien puolella olevaa henkilöä; Martin Indyk, Dennis Ross ja Shlomo Ben-Ami.

Mielipidekyselyn tulosten yksityiskohdat osoittavat, että 46% demokraateista oli taipuvaisia uskomaan, että eturyhmä oli vaikutusvaltainen päätöksessä lähteä Irakin sotaan kun taas 45% republikaaneista oli taipuvaisia uskomaan, ettei näin ollut.

Uskonnollisten linjojen mukaan protestanttien jakautuessa tasan kahtia taipumuksessa uskoa Israelin eturyhmän rooliin Irakin-invaasiossa, 49% katolilaisista oli taipuvaisia näkemään eturyhmän käden invaasiossa, kun taas 77% juutalaisista amerikkalaisista oli ylivoimaisen erimieltä premissin kanssa. Etnisten ryhmien joukossa hispaniset (53%) uskoivat eturyhmän roolin olleen vaikutusvaltainen.

Ikäryhmien joukossa, 50% 18-29 -vuotiaista oli sitä mieltä, että Israelin eturyhmällä oli kätensä nykyisen sotamyönteisen politiikan muokkaamisessa. Kuten voisi odottaa, ne, jotka kutsuvat itseään edistyksellisiksi (49%) tai liberaaleiksi (52%) olivat myös samaa mieltä eturyhmän roolista, kun taas "maltilliset" (42%) ja "hyvin konservatiiviset" (44%) olivat erimieltä ajatuksesta, kuten myös merkittävä prosentti korkeakouluista valmistuneista (44%).

Eugene Bird, CNI Foundation -säätiön presidentti, kommentoi mielipidekyselyä: "Se demonstroi tarvetta laajentaa informaation levikkiä uuskonservatiivien ja Israelin eturyhmän roolista vallan käytävillä Irakin-invaasion alla vuonna 2003."

1035 ihmistä osallistui mielipidekyselyyn, joka suoritettiin ympäri maata.


Eurooppa: Purkakaa tabut, älkää pystyttäkö niitä

Sen sijaan, että armenialaisten kansanmurhan kieltäminen kriminalisoidaan, meidän tulisi laillistaa holokaustin kieltäminen.

Nationalvanguard.org 21.10.2006

Timothy Garton Ash
The Guardian

Minkä mahtavan edistysaskeleen totuudelle, oikeudelle ja ihmisyydelle Ranskan kansalliskokous on ottanutkaan. Viime viikolla se äänesti lakialoitteesta, joka tekisi rikokseksi kieltää, että turkkilaiset suorittivat kansanmurhan armenialaisia vastaan ensimmäisen maailmansodan aikana. Bravo! Chapeau bas! Vive la France! Mutta olkoon tämä vain alkua uudelle uljaalle luvulle Euroopan historiassa. Tehköön Britannian parlamentti nyt rikokseksi kieltää, että ne olivat venäläiset, jotka murhasivat puolalaisia upseereja Katynissä vuonna 1940. Tehköön Turkin parlamentti nyt rikokseksi sen kieltämisen, että Ranska käytti kidutusta kapinallisia vastaan Algeriassa.

Hyväksyköön Saksan parlamentti lakialoitteen, joka tekisi rikokseksi kieltää Neuvostoliiton Gulagin olemassaolon. Kriminalisoikoon Irlannin parlamentti Espanjan Inkvisition kauhujen kieltämisen. Vaatikoon Espanjan parlamentti vähintään 10 vuoden vankeustuomiota kenelle tahansa, joka väittää, että serbit eivät yrittäneet kansanmurhaa albaaneja vastaan Kosovossa. Ja Euroopan parlamentin tulisi välittömästi hyväksyä Euroopan laiksi lakialoite, joka tekisi pakolliseksi kuvailla kansanmurhaksi Amerikan siirtokuntien Amerikan alkuperäisasukkaiden kohtelua. Ainoa harmi on se, että me, Euroopan Unionissa, emme voi asettaa kuolemanrangaistusta näistä hirveistä ajatusrikoksista. Mutta ehkä, ajan myötä, voimme muuttaa myös sen.

Oi uusi uljas Eurooppa! En käsitä, kuinka kukaan täysissä järjissään oleva - lukuunottamatta tietysti ranskalais-armenialaista lobbaria - voi pitää tätä lakialoitetta, joka joka tapauksessa tullaan lähes varmasti torjumaan äänestyksessä Ranskan parlamentin ylähuoneessa, edistyksellisenä ja valistuneena askeleena. Mikä oikeus Ranskan parlamentilla on määrätä lailla oikea historiallinen terminologia luonnehtimaan mitä toinen kansa teki kolmannelle kansalle 90 vuotta sitten? Jos Ranskan parlamentti hyväksyisi lain, joka tekisi rikokseksi kieltää Vichy n Ranskan osallisuus ranskanjuutalaisten karkottamisessa kuolemanleireille, väittäisin silti, että se olisi virhe, mutta voisin kunnioittaa itsekriittistä moraalista impulssia sen takana.


500 mukana lukion rotumellakassa

Nationalvanguard.org 17.10.2006



FONTANA, Kalifornia. - Pullot, kivet ja nyrkit olivat ilmassa lounasaikaan perjantaina Fontanan lukiossa.

Opiskelijat tulvivat ulos luokkahuoneista kun he kertomansa mukaan kuulivat palohälytyksen soineen puolenpäivän aikaan. Sitten he näkivät kuvauksensa mukaan rodullisen tai jengeihin liittyvän mellakan syttyvän noin 500 opiskelijan kesken kampuksen sisäpihalla lähellä Citrus Avenueta.

Jotkut parveilivat kaoottiseen sekasortoon ottaen kuvia kännyköillään ja kuvaten tapahtumia videolle toisten paetessa pois tieltä. Helikopterit kiertelivät koulun yllä.

"Joka puolella tapeltiin - tytöt ja pojat", sanoi Dalila Lizarraga, 16.

Saatuaan ilmoituksen häiriöstä kampuksen poliisit juoksivat lukiolle Fontanan yhdistetyn koulupiirin toimistoista neljän liikenteen täyttämän kaistan yli Citruksella.

Tappelu alkoi alunperin siitä, kun yksi musta opiskelija ja yksi latino-opiskelija vaihtoivat sanoja, haukkuen toisiaan hengennostattamiskokouksen aikana kampuksella, Doug Wagner Fontanan poliisista sanoi. Sen jälkeen käytiin kiinni.

"Näiden kahden opiskelijan alettua tapella, muita opiskelijoita samoista roduista liittyi mukaan", Wagner sanoi. "Yhdessä vaiheessa mukaan tappeluun liittyi samoalainen ryhmä, ja silloin se lähti kontrollista."

Wagner sanoi, ettei hän ajatellut tappelun liittyneen jengeihin.

Yli sata lainvalvontaviranomaista eri virastoista, mukaanlukien Fontanan poliisilaitos, San Bernardinon piirikunnan sheriffin toimisto ja jäseniä Fontanan poliisin SWAT-ryhmästä kokoontui kampukselle ja erotti opiskelijat toisistaan.

Ainakin kuusi opiskelijaa pidätettiin, Wagner sanoi.

"Kahta heistä syytettiin tappavalla aseella hyökkäämisestä, tarkoittaen kiviä", hän sanoi. "Ja loput syytteistä tulivat pidätyksen vastustamisesta."

Toisen vuoden opiskelija Abigail Orozco sanoi, että tappelu oli tähän mennessä koulun suurin.

"On perjantai 13. päivä, joten ehkä se johtuu siitä", hän sanoi.

Mutta opiskelijat sanovat tappelujen olevan tavallisia koulun alueella.

"Se kaikki alkoi mustat vastaan meksikolaiset -asetelmasta, kuten aina", hän sanoi.

Mutta tämä tappelu kiihtyi nopeasti suureksi joukkotappeluksi, jossa oli mukana noin 500 kampuksen 4100 opiskelijasta.


USA: Valkoisten kansanmurha häämöttää

Vain lyhyen ajan kuluttua, väestötieteilijät sanovat, amerikkalaiset tulevat olemaan vähemmistö Amerikassa ja jäljelle jääneet tulevat risteytymään kolmannen maailman kanssa.

Nationalvanguard.org 22.10.2006

Jos virallinen propaganda ennustaa lopullista ratkaisua vuoteen 2043 mennessä, viranomaiset odottavat sitä vuoteen 2020 mennessä. Tämä propaganda-artikkeli paljastaa muukalaisinvaasion viralliset tavoitteet: Valkoisen rodun sukupuuttoon hävittäminen maailmasta. Vallankumous NYT on ainoa vaihtoehto. - Toim.

Nyt kun kansakunnan koko on virallisesti yli 300 miljoonaa, mitä seuraavaksi? Miltä 400 miljoonaa tulee näyttämään?

Jos väestötieteilijät ovat oikeassa, osumme tuohon virstanpylvääseen vuoteen 2043 mennessä. He ja muut futuristit visioivat tyypillisen naapuruston [Amerikassa] tuona vuonna olevan jokseenkin tällainen: Enemmän kuin todennäköisesti se tulee sijaitsemaan etelässä tai lännessä, huolimatta niukoista vesivaroista ja bensiinin hinnoista, jotka saavat kolme dollaria gallonalta näyttämään hyvältä kaupalta. Juuri ja juuri puolet yhteisön asukkaista tulee olemaan valkoisia, ja joka neljäs valkoinen tulee olemaan vanhus. Lähes joka neljäs tulee olemaan latino ja monirotuiset [asukkaat] tulevat olemaan yleisiä.

Sekoittuminen ja sulautuminen tulevat olemaan tämän päivän lapsille normi, jotka vuoteen 2043 mennessä tulevat siirtymään vallankahvoihin joka puolella yhteiskuntaa viimeisten suurten ikäluokkien edustajien lähestyessä kahdeksaakymmentä.

Joidenkin kaupunkien ja esikaupunkien käydessä tiheämmin asutuiksi, kaukaiset kaupunkien ulkopuoliset alueet tulevat jatkamaan kasvuaan - mikä tulee ehkä merkitsemään pidempiä työmatkoja ja lisääntynyttä bensiinin kysyntää. Väestötieteilijät ennustavat bensiinin ja veden hintojen [...] nousevan eksponentiaalisesti.

Vuonna 2000 12,4 prosenttia amerikkalaisista oli yli 65-vuotiaita - mutta tuon luvun odotetaan hyppäävän 20 prosentilla vuoteen 2043 mennessä. Useampi kuin joka neljäs Floridan, New Mexicon, Pohjois-Dakotan, Mainen, Montanan ja Wyomingin asukas tulee olemaan yli 65-vuotias. Tässä toinen tapa ajatella vanhusbuumia: Vuosina 2000-2050 niiden amerikkalaisten ryhmä, jotka ovat yli 85-vuotiaita, tulee nelinkertaistumaan lähes 21 miljoonaan.

Koko artikkeli: La Crosse Tribune.

"Liberaalit ja kunnioitettavat konservatiivit sanovat, että on tämä ROTU-ongelma. Jokainen sanoo, että tämä ROTU-ongelma tullaan ratkaisemaan kun kolmas maailma valuu JOKAISEEN valkoiseen maahan ja VAIN valkoisiin maihin.

Alankomaat ja Belgia ovat ylikansoitetumpia kuin Japani tai Taiwan, mutta kukaan ei sano, että Japani tai Taiwan tulevat ratkaisemaan tämän ROTU-ongelman tuomalla miljoonia kolmannen maailman asukkeja maihinsa ja 'assimiloimalla heidät'.

Jokainen sanoo, että lopullinen ratkaisu tähän ROTU-ongelmaan on se, että JOKAINEN valkoinen maa ja VAIN valkoiset maat 'assimiloituvat', ts., sekoittuvat, kaikkien näiden ei-valkoisten kanssa.

Mitä jos minä sanoisin, että on tämä ROTU-ongelma ja että tämä ROTU-ongelma tultaisiin ratkaisemaan vain jos satoja miljoonia ei-mustia tuotaisiin JOKAISEEN mustaan maahan ja VAIN mustiin maihin?

Kuinkahan kauan kestäisi, ennen kuin joku käsittäisi, että en puhu ROTU-ongelmasta, vaan lopullisesta ratkaisusta MUSTIEN ongelmaan?

Ja kuinka kauan kestäisi, että kuka tahansa täysjärkinen musta mies huomaisi tämän ja minkälainen psykoottinen musta mies ei vastustaisi tätä?

Mutta jos kerron ilmiselvän totuuden tästä jatkuvasta rotuani, valkoista rotua, vastaan suoritettavasta kansanmurhan ohjelmasta, liberaalit ja kunnioitettavat konservatiivit ovat keskenään samaa mieltä siitä, että olen natsijokahaluaatappaakuusimiljoonaajuutalaista.

He sanovat olevansa antirasisteja. Todellisuudessa he ovat anti-valkoisia.

Antirasisti on koodisana anti-valkoiselle."

Lainaus yllä on Reaganin henkilökunnan jäseneltä Bob Whitakerilta, osoitteesta WhitakerOnline.ORG.

0

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        67
        6679
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        28
        4320
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        271
        2740
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2070
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1613
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1427
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1131
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1117
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1104
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1061
      Aihe