Ihmisen hulluus

Derek Lotko

.. ellei peräti mielisairaus.

Olikohan 1400 luvulla kun kolumpuksen risto löysi ameeriikan maan. Siis vain noin 600 vuotta sitten ihminen oli lähes tietämätön maailmastaan ja ihmisiä oli vain kourallinen.

Vain 600 vuotta myöhemmin ihmisiä on miljardeja ja sikiäminen kasvaa jatkuvasti huimaa tahtia. Ilman tieteellistä koulutustakin voi sanoa, että 600 vuotta tästä eteenpäin samaa tahtia ei voi onnistua ja jos onnistuu niin ihmisiä on moninkertainen pino kylki kyljessä ja toistensa päällä ja päällimmäiset syövät allaan olevia pysyäkseen hengissä ja voidakseen lisääntyä. Maapallosta on tullut lihapallo, kuvottava mädänlöyhkäinen ihrakasa josta mässytys ja nainnin lotke kuuluu kauas avaruuteen.

Jokin on mennyt pahasti pieleen siinä vaiheessa kun ihminen alkoi kehittymään "nykyaikaiseksi" eikä siitä ole aikaa kuin vuosisata jos sitäkään. Oikeastaan varsinainen munaus tapahtui vasta toisen maailmansodan jälkeen. Jokin sai ihmisen äkisti keksimään ja kehittelemään yhä uutta teknologiaa ja tuottamaan yhä lisää tavaraa yhä tehokkaammin ja myös itsensä lisääntymään entistä voimakkaammin.

Lääketieteen valtava kehitys edesauttoi ihmisten lisääntymisessä, piti hengissä ja panokunnossa sellaisetkin jotka vielä ennen sotaa olisivat kuolleet sairauksiinsa. Elinikä kasvoi ja kasvaa jatkuvasti, tavoitteena ikuinen elämä jonka asian mahdollisuuksia on tutkittu jo pitkään. Onpa jokunen, mm disney laitattanut itsensä jäihin jotta heidät joskus tulevaisuudessa herätettäisiin uudelleen henkiin ja edelleen lisääntymään.

Kaikenlainen ns. humanismi on aina keskittynyt siihen, että on pidettävä kaikki hengissä keinolla millä hyvänsä. Kun jokin alue ei tuota ruokaa siellä eläville on sinne rahdattava kiireesti sapuskaa ja lääkkeitä jotta joukot tervehtyvät ja voivat jatkaa lisääntymistään. Kun tälläinen keinotekoinen hengissäpitäminen aloitettiin ei siitä enää voitu luopua ja niinpä maailmassa on nykyisin alueita joissa ei kasva mikään ja vaikka kasvaisikin niin kukaan ei kasvata koska sinne on katkeamaton ilmasilta jota pitkin kuljetetaan muonaa ja kulutushyödykkeitä mutta ei lainkaan e-pillereitä eikä spärdäreitä. Syntyvyytä ei haluta vaarantaa.

Osin nämä alueet ovat niin täynnä, että nyt ilmasilta tuo sieltä paluukuljetuksena väkeä väljempiin oloihin sikiämään.

Minusta jokin arvuuteltu ja epämääräisin ennustuksin höystetty ilmastonmuutos on ihmiskunnan pienin huolenaihe ja jos se olisi todellinen ja ennustukset pitäsivät paikkansa niin se olisi taivaan lahja ja siitä pitäisi olla hipihiljaa ja pyrkiä lisäämään sen voimakkuutta jotta se osaltaan hoitaisi liikakansoituksen ongelmaa. Yk.n pitäsi perustaa ipcc.n kaltainen elin kertomaan liikakansoituksen ongelmista ja sen luomista uhkakuvista. Näiden uhkakuvien kohdalla ei tarvitsisi valehdella eikä isonnella niitä koska ne ovat todellisia.

Mutta eihän ihmisen ylettömään sikiämiseen voida puuttua, ei vaikka se on asia joka lopulta tuhoaa sekä maapallon että hävittää ihmiskunnan.

Humanismi, kaikenlainen paapominen, hyysäys ja ylitsevuotava suvaitsevaisuus, joka tosiasiassa on välinpitämättömyyttä ovat paise joka hyvistä aikeistaan huolimatta räjäyttävät vielä visvaisen sisältönsä ihmiskunnan kasvoille tappaen kaikki.

10

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wefweffffwf

      "Yk.n pitäsi perustaa ipcc.n kaltainen elin kertomaan liikakansoituksen ongelmista ja sen luomista uhkakuvista."
      Itseasiassa IPCC:n voisi korvata kokonaan "liikakansoituselimellä" niin hyöty olisi ainakin tuhat kertainen.

    • fefwfwe

      liukuhihna ja sosialistisen "kaikkea kaikille tasa-arvoisesti" tämän on aiheuttanut. terveyden hoitoa kaikille, ruokaa kaikille, kaikkea kaikille. ennen sääty-yhteiskunta piti huolen että vain ylempien säätyjen edustajat saivat. ja väestön kato alkoi loppupäästä huonojen, esim katovuosien aikana. Jos olisimme pysyneet Raamatun opetuksissa ja hylänneet lääketieteen ainakin siinä muodossa kuin sitä nykyään käyteen olisi paljon paremmin!!

    • täyttäkää maa

      Eiks Jumala sanonu että "Lisääntykää ja täyttäkää maa". No, on käskystä otettu vaarin, ei tainnu Jesse kertoo et lopettakaa sitte hyvän sään aikana. Ja se tais olla tosiaan kauan sitte.
      Kyllä ihminen varmasti oli onnellinen kun viljely oli pienimuotoista ja keräily ja metsästys oli pääasiallisia ruuansaantimenetelmiä. Toki elämä oli vaarallisempaa, mut tuskin surkuteltiin miten köyhää on. Muusta ei tiedetty. Nykyihminen hakee niitä vaarojakin keinotekoisesti (päihteet, liikenne, jne.), joten ihminen ei kyl ole muuttunu. Ihminen on luonu itselleen suuren loukun, joka laukeaa pikku hiljaa. Aika usein häpeän ja vihaan ihmiskuntaa sen keksintöjen takia. Mut pakko elää kun on kerta syntyny...

    • Janokki

      Pitäisi ehdottomasti alkaa ihmispopulaation sääteleminen, aluksi voitaisiin käyttää pehmeitä keinoja, esim seuraavat keinot olisivat pehmeitä.

      Yksi lapsi per perhe sen jälkeen jos tulee lisää pakkosterilisaatio miehelle ja naiselle. Lapsilisät pois jos enemmän kuin yksi lapsi, jokaisesta ylimääräisestä lapsesta joutuisi maksamaan valtiolle lapsiveroa. perhepolitiikkaan pakkosterilisaatio ja ilmainen abortti vaihtoehdoksi.

      Jollei pian aleta noudattamaan ihmispopulaation säännöstelyä joudutaan ottamaan radikaalit keinot käyttöön esim. ihmispopulaation harventaminen samalla tavalla kuin harvenetaan hirvikantaakin.

      • puhua asiaa

        Suomeen pitäisi viipymättä säätää laki. Aletaan maksaa lapsettomuus lisää. Ensi alkuun tuhat euroa kuussa.Tai sitten katkaistaan piuhat joka toiselta syntyneeltä, jo laitoksella. Kyllä porukka vähenee.


      • kuin se onkin
        puhua asiaa kirjoitti:

        Suomeen pitäisi viipymättä säätää laki. Aletaan maksaa lapsettomuus lisää. Ensi alkuun tuhat euroa kuussa.Tai sitten katkaistaan piuhat joka toiselta syntyneeltä, jo laitoksella. Kyllä porukka vähenee.

        Olen silti samaa mieltä!Mut eihän se käy kun valtio ei saa verotuloja!!! Pyörät ei pysy pyörimässä ja talouskasvu kääntyy laskuun! Että vituttaa kuulua ihmiskuntaan. Kaikki on kiinni rahasta, vaikka on todistettu ettei se raha tuo onnellisuutta.
        Voi voi, miten maapallon käy? Tekis mieli sanoo et vitunko välii kun en ole kauaa tätä hulluutta kattomas. Mut silti mietin sitä joka päivä ja yritän elää vähintään kohtuullisesti. Ei pitäis ajatella, mut kun se Jumala sattu luomaan hoksottimet.


      • jaskajuuso
        kuin se onkin kirjoitti:

        Olen silti samaa mieltä!Mut eihän se käy kun valtio ei saa verotuloja!!! Pyörät ei pysy pyörimässä ja talouskasvu kääntyy laskuun! Että vituttaa kuulua ihmiskuntaan. Kaikki on kiinni rahasta, vaikka on todistettu ettei se raha tuo onnellisuutta.
        Voi voi, miten maapallon käy? Tekis mieli sanoo et vitunko välii kun en ole kauaa tätä hulluutta kattomas. Mut silti mietin sitä joka päivä ja yritän elää vähintään kohtuullisesti. Ei pitäis ajatella, mut kun se Jumala sattu luomaan hoksottimet.

        itseltään jokainen, miksi kannattaa talouskasvua, tulevaisuudenko takia vaiko minkä syyn takia?
        lapsiensa tulevaisuuden takia? parempi tulevaisuus heille, ettei heidän tarvitse raataa kuten itse raatoi? miksi itse raatoi, jonkun unelman perässäkö?


    • hulluistahulluin

      Sehän on selvä että ihmiset ovat aivopestyjä ja pesua tapahtuu koko ajan ettei kukaan erhtyisi ajattelemaan omilla aivoillaan ja jos ajttelee ajattelee sitä mitä sinne on syötetty. Joten mikä on totuus? Totuus ei ole yhteenveto erilaisista mielipiteistä. Todellisuus on se mikä on nyt, tällä hetkellä, vieressäsi nähtävänä kulltavana aistittavana jne. Oman kehosi huuto epäsopivasta ympäristöstä, eli ruumiillinen ja/tai henkinen pahoinvointi, kertoo kaiken. Se on seurausta siitä että olet miljoona kertaa aivopesty; ensin vauvana pysyäksesi hengissä, sitten miellytääksesi vanhempiasi ja lopulta yhteiskuntaa, eli siitä koostuvia eri tekijöitä. Sovittamisen ja sopeutumisen jälkeen olet hukannut itsesi ja teet itsestäsi vertailukohteen, eli joko sinä vertaat tai toiset vertaavat, arvostelevat, hyväksyvät tai eivät hyväksy. Jokainen onnetton olotila kertoo aikaisemmasta väärästä valinnasta, tai siitä että asetat itsellesi ehtoja siitä minkälainen sinun tulisi olla tai mikjä olisi kauhistus. Siis minkälainen, ei mikä. Ihmisen tulisi hyväksyä itsensä ja muut ihmisenä niinkuin kissa hyväksyy kissan kissana. Mutta sitä ei rahanahne ihmiskunta hyväksy, koska he ovat kaikki aivopestyjä ahneuteen ja kaikkeen siihen mikä koituu lopulta ihmiskunnan tuhoksi.

    • cirruskerosiinano

      Joskun laskin karkeasti 7 miljardin ihmisruumin massan ja totesin että sen poltto tai maahanhautaus ei ole mikään ekoteko vaan pikimmin maailmaloppu. Siksipä ihmisruumitkin pitäisi jalostaa esim biopottoaineeksii,

    • Rauhoittukaa denialistit.

      Tiede pitkä, denialisti pätkä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe