koira ei syö

huolissaan oleva ensikertai...

Meidän 4 vuotias Belgianpaimenkoira joka on muuten terve alkanut oksentamaan niitä keltaisia vatsahappoja aamuisin n.2-3kertaa viikossa.Ei tee joka päivä ededs paskoja vaikka ennen niitä tuli päivän mittaan kaksi tai kolmetkin.Söi ennen hyvin ja oli iloisempi.Meillä oli mieheni kanssa viikko töitä tuossa elokuun lopulla että olimme kotona vain aamuisin ennen kahdeksaa ja iltaisin tultiin joskus 23 jälkee, mutta koko ajan koiralla oli kaveri,lenkittäjä ja seuraa.
Tämän työrupeaman jälkeen melkein heti muutimmekin uuteen asuntoon ja n.1,5 viikkoa muuton jälkeen tämä okesentelu ja syömättömyys alkoi.
Onko kyseessä vaan muutoksen tuoma stressi vai mitä arvelette?
Kiitos kaikille jotka osaavat kertoa omia kokemuksia ja neuvoa mitä kannattaisi syöttää ns.herkkuruokia jotta alkaisi normitkin maistumaan.ASiallista tekstiä kiitos.

2

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • been there

      Meillä on ollut joskus tuota happoyrjöilyä. Saatiin antepsinkuuri, ja sitten piti antaa pientä "yöpalasta" myös, sillä vatsalaukku tyhjeni yönaikana liian tyhjäksi ja aamuyöstä alkoi sitten yökintä.

      Meillä on toiminut syömättömillä mm. rasvaiseen hylamaitoon, piimään yms. tehty pannukakku. Sinnehän voi sitten lisäillä sekaan lihanpaloja, nakkipätkiä yms. hyväskää. normiruoka alkoi uppoamaan kun siihen sekoitti hylakermaa. Siis ihan kunnon rasvaista kuohukermaa. Siinä on joku sellainen makutaika että melkein meni kirsu kieroon kun oli niiiin hyvää.
      Kokeile esim. jauhelihaa ja hylakermaa. Mites juustoraaste? Tykkäiskö se siitä?

      Tuohon vaivan syntyyn on vaikea arvailla. Stressi voi olla yksi syy, mutta meillä oli yhdessä tapauksessa se vika sitten lopulta tulehtuneissa nielurisoissa. Eli meni huonosyömäiseksi, vatsahapot korventi liian tyhjää mahaa josta sitten seurasi happoyrjöilyä aamuöisin.

      • vai että kermaa ja juustoa

        sillä saa varmasti mahan siis kuntoon???hahahaaaaaahhhhh epäilen pahasti..maitotuotteet ei ole todellakaan koiraa varten ALOITTAJA, TEE NÄIN : keitä kaura velliä ihan reilusti.laita suolaa ripaus,ja margariinia kunnolla. anna eteen. voin vannoa että toimii.ja vaikka söis tätä montakin pv ,ei haittaa.ja ei ole kovin vaikeaa,tai kallistakaan.älä vaan lue tollasia juusto kerma ohjeita. lihaa voit lisätä puuroon kun alkaa uppoomaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe