Tuusulan Autoplaneetta Oy

ostaja?

Mitä kokemuksia teilla on Tuusulan Autoplaneetta Oy:stä? Onko palvelu hyvää? Entäs onko autoilla takuita ja onko kaupankäynti luotettavaa tms? Katsoin sieltä yhtä hyvää autoa, mutta se oli hämärästi halvempi kuin muut tismalleen samanlaiset. Jostain autoliikkeistä kun kuulee huonoa palautetta niin ajattelin kysästä mitä Autoplaneesta ollaan mieltä. Itse asun kauempana, joten ei voi olla minkäänlaista käsitystä ko autoliikkeestä.

26

3016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaukonen44

      Minusta tuo kyllä kuulostaa niiltä perävalotakuu liikkeiltä.

      • ...........

        3000 e auton ko.liikkeestä vaimolleni,siitä hajosi viikon sisään bensapumppu,jonka liike hoiti mukisematta ja hyvällä palvelulla kuntoon.tämäkin auto oli hinnaltaan todella sopiva muihin verrattuna,tosin oli joitain naarmuja kyljissä,mutta ei se menoa hidastanut.ihan ok mesta,suosittelen!


    • kapatit

      Eiköhän tällä palstalla oo tarpeeks varoteltu ko.Sulan alueen puljuista. Ite en ostas siltä alueelta yhtään mitään

      • Älä vaan osta, sillä saatat saada sieltä liian hyvän auton ja liian halvalla. Onhan Sulan alueella taloustutkimuksen mukaan Suomen edullisimmat autot, verrattuna aivan vastaaviin muualla Suomessa. Jos olet niin avuton, ettet osaa löytää hyvää autoa edullisesti, niin ajele edelleenkin mopollasi.


      • Myyjistä
        Golffinger kirjoitti:

        Älä vaan osta, sillä saatat saada sieltä liian hyvän auton ja liian halvalla. Onhan Sulan alueella taloustutkimuksen mukaan Suomen edullisimmat autot, verrattuna aivan vastaaviin muualla Suomessa. Jos olet niin avuton, ettet osaa löytää hyvää autoa edullisesti, niin ajele edelleenkin mopollasi.

        Ainakin yks liikkeen myyjistä on kyllä oikein autokauppiaan perikuva. Valitettavasti sieltä huonoimmasta päästä. Oma kokemus muutaman vuoden takaa. En toista kertaa havittele häneltä autoa.


      • mieltä...

        Olen jo vuodesta 95 kyseisellä alueella käynyt autoa katsomassa kun siihen on ollut tarvetta. Jos hinta on kohdallaan niin autossa on aina ollut jotain sanomista ja jos löytää kunnossa olevan niin hinta on huomattavan korkea.
        En tiedä mistä ne autot sinne tulevat mutta jää semmoinen vaikutelma että merkkiliikkeistä missä kyseistä autoa ei hyväksytä myyntiin ja myyvät niitä romuja sitten nipussa sinne.


      • mieltä... kirjoitti:

        Olen jo vuodesta 95 kyseisellä alueella käynyt autoa katsomassa kun siihen on ollut tarvetta. Jos hinta on kohdallaan niin autossa on aina ollut jotain sanomista ja jos löytää kunnossa olevan niin hinta on huomattavan korkea.
        En tiedä mistä ne autot sinne tulevat mutta jää semmoinen vaikutelma että merkkiliikkeistä missä kyseistä autoa ei hyväksytä myyntiin ja myyvät niitä romuja sitten nipussa sinne.

        auton historiaa tarkemmin. Vaihtoautoliikkeissä nuo paremmat merkit ja yli 20t€ autot ovat niitä, joita merkkiliikkeet eivät halua myydä maineen tahraantumisen pelossa. Ne saattavat olla kolarikorjattuja tai huoltohistoriassa täynnä vikakorjauksia tms. Noista uskaltaa ostaa korkeintaan muutaman tonnin kauppakassin edellyttäen, että tunnet autot kuin omat taskusi ja osaat tarkistaa niistä kaiken oleellisen ennen ostoa.
        Muutaman liikkeen ja auton tuoltakin tsekannut ja aika mielenkiintoisia kokemuksia on. En kyllä sulantieltä autoa varmaankaan ostaisi.


      • lappa3

        Mistä itse ostaisit? Mitä merkitystä alueella on? Itse asut varmaan lapissa, niin
        matkahan on turhan pitkä. Ajele sinä vaan porolla!


    • Köyhät kyykkyyn!

      Täytyy sanoa, että kerran asiakkaana riitti. Sen verran jäi kieroutunut kuva liikkeen toiminnasta ja reklamaation käsittelystä, että epäilen vahvasti tuon bensapumpun rikkoutumisesta kirjoittaneen tyypin olevan autoliikkeen myyjä!

      Oma reklamaationi oli huomattavasti pienempi (lue halvempi) ja todellakin perusteltu. Yhteydenotto kyseiseen liikeeseen ja sain vastaukseksi "idiootti". Sain tosiaan taistella, että korjasivat vian.

      En suosittele kenellekkään tätä liikettä!

    • Aika hurja...

      kyseinen liike on pystyssä?! Huh, Huh!

    • Kerran ostanut

      Ei nuo Planeetan pojat mitään takuita anna. Käytettyjä autoja myyvät! Jos et osaa tarkistaa koeajon yhteydessä onko autossa vikaa, niin turha on soitella perään jos jotain rikkoutuu!

      Mikäli käytetyn auton haluaa ostaa, niin se kannattaa ostaa ehdottamasti merkkiliikkeestä. He kun joutuvat pitämään jonkinlaista tasoa yllä asiakaspalvelun suhteen.

      • hurri300

        ei korvaa mitään


    • entinen asiakas

      Myydessä myyjä ei "tiedä" autossa mitään vikaa. Kun osta ja senjälkeen valitat, myyjä ilmoittaa olevansa autoasentaja koulutuksesltaan, ja hän kyllä olisi kyseisen vian huomannut, jos se olisi myydessä ollut. Eivät ilman uhkailua korvaa mitään. En osta sieltä toista autoa. Jobbareita mitä jobbareita.

      • Kunnianloukkaus!

        Jobbari tarkoittaa henkilöä, joka myy autoja ammattimaisesti maksamatta myyntivoitoista veroja. Toisin sanoen jobbari on törkeisiin veropetoksiin syyllistyvä rikollinen. Syyttämällä Autoplaneetan omistajia jobbareiksi eli rikollisiksi syyllistyt itse rikokseen. Toivottavasti Autoplaneetta tekee sivusta rikosilmoituksen.


    • Entinen asiakas

      Tuohan mielenkiintoista. Itse muistan kaupat muutaman vuoden takaa. Tein kaupat Autoplaneetassa ja myyjä ei antanut minun allekirjoittaa vaihdossa antamani auton luovutuspapereita - halusivat itse kuitata! Tämähän voisi tarkoittaa sitä, että he eivät rekisteröi autoa omiin nimiin ja myyvät auton eteenpäin ns. omistajan lukuun. Maksavatko tuossa välissä myyntivoitosta verot kun ei kerran auto ole missään vaiheessa virallisesti ollut Autoplaneetan nimissä - Tiedä häntä! Joku viisaampi vastatkoon. Ihmettelin itse vain kovasti tätä touhua!!

    • Jande

      Käsittääkseni Suomessa toimii ihan lain määräämä kolmen kuukauden takuu käytettyä autoa ostaessa.

      • EEEddd

        Missä lakipykälässä ilmoitetaan 3 kuukauden takuusta käytetyssä autossa?

        Käytetyissä autoissa ei ole minkäänlaisia takuita!!! Mikäli joku autoliike haluaa antaa takuun, se on ihan vapaaehtoinen turva. Muuten mennään kuluttajansuojalain mukaan.


      • kaupoista taistellut
        EEEddd kirjoitti:

        Missä lakipykälässä ilmoitetaan 3 kuukauden takuusta käytetyssä autossa?

        Käytetyissä autoissa ei ole minkäänlaisia takuita!!! Mikäli joku autoliike haluaa antaa takuun, se on ihan vapaaehtoinen turva. Muuten mennään kuluttajansuojalain mukaan.

        Eipä missään ole 3kk takuuta, mutta kuluttajansuojalaki antaa liikkeestä ostetulle autolle 6kk "takuun" ei kuluville osille, kuten esim. vaihdelaatikolle, edellyttäen että autoa ostaessa ostajan eli kuluttajan ei ilman autoalan kokemusta voi perustellusti odottaa vikaa huomanneen. Tämä on aika laaja takuu ja koskee myös jobbareita joskin heidän kanssaan joutuu aina tappelemaan asiasta.
        Myös virhevastuulaki asettaa myyjän korvaus- / viankorjausvastuuseen. Tämä puolestaan tarkoittaasitä että auto ei ole ollut siinä kunnossa missä sitä on mainostettu. Esim. on mainostettu että on ilmastointi mutta se ei toimi (talvella mahdoton testata varmaksi). Jos ilmastointi ei toimi kuten odottaa saataa, silloin autossa on vain ilmanvaihto. Näitä on hyvä tsekkailla esim Finlexistä.


    • Jobbari = rikollinen

      Väite: "Tämä on aika laaja takuu ja koskee myös jobbareita"

      VÄÄRIN!

      Jobbareita ei koske mikään takuu eikä myöskään kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu, KOSKA jobbari on AINA pimeää kauppaa tekevä YKSITYISHENKILÖ.

      Koska jobbari jättää autojen myyntivoittojen verot maksamatta, hän syyllistyy veropetoksiin. Näin ollen JOBBARI ON AINA RIKOLLINEN. Haukkumalla laillista kauppaa tekevää yrittäjää jobbariksi eli rikolliseksi syyllstyt itse kunnianloukkaukseen.

      Nettiauto:
      "Vähiten ostoturvaa tarjoavat valheellisesti tavallisina yksityisinä myyjinä esiintyvät myyjät eli JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan rahat myymästään autosta."

    • Hullu maajussi

      V.2011 maaliskuussa ostin tästä liikkeestä auton tyttärelleni.Sain käteiskaupalla hinnan melko sopivaksi,kun jaksoin valittaa mm. kesäkumien huonoa kuntoa.Auto on kyllä toiminut,mitä nyt vanhaan,vuoden 2001 mallin auto, joutuu välillä kaikkea pientä teettämään.Ei jäänyt huono maku suuhun tästä kaupasta.En ole kauppias,enkä edes myyjä.Asun toisella puolen suomea ja viljelen peltoja.Tärkeää oli,että saatiin tytölle sopiva auto,samanmoinen oli tarjolla yksityisellä,vähempi ajettuna,mutta kun puhuttiin puhelimessa,paljastui että myyjä ei halunnut katsastaa autoa.Ilmoituksessa kyllä mainittiin leiman olevan ok.Joo oli sitä,oikein kolme kuukautta!!!!

      Autoplaneetan pelissä oli tuore leima ja toimiva ilmastointi.

      Pojalle hankittiin auto myös helsingistä,koska siellä on hinnat aivan eritasolla,kuin täälläpäin.Eri liike,mutta ihan asiallinen.Voi sanoa,että näiden kahden ostoksen jälkeen olen tyytyväinen ostamiini autoihin.

    • samperi2

      en suosittele, enkä osta toista autoa niiltä.

      • pettynyt kumpe

        En voi todellakaan suositella.


    • huijattu 2

      viimenen kauppa on minullakin kyseisestä liikkeestä, ostin auton ilmastoinnilla, ilmastointi kyllä oli mutta kompura rikki joten asia kuluttaja-asiamiehellä. saapi nähdä kuinka käy?!

    • Tyytyväinen asiakas

      Olen ostanut heiltä kaksi autoa ja aina on mennyt kaikki hienosti. Koen heidät luotettaviksi kavereiksi. Asiakaspalvelu on kohdillaan ja jos on tullut autoon jotain pientä vikaa kaverit ovat hoitaneet asian kuntoon. Enpä osta enää muualta kuin planeetalta.

    • Halpaa ja hyvää

      Ostin auton jonka piti olla kunnossa. Noh olimpa hölmö. Ei saanu auton papereita välittömästi, koska olivat "hukassa". noh kutti kuitenkin kaupoista ja muut valtakirjat ja todistukset siinä kirjoteltiin ja jälkeen päin tuli paperit. Sitten selvisi, että autoon pitää tehdä täysi jarruremontti mikä on ilmennyt katsastuksessa ja korjattava välittömästi.Oma autoni jonka vein vaihdossa onkin jo myyty eteenpäin, vaihdelaatikko meni paskaks uusi maksaa 3000€. Sattumaako? auto 2004vuosimallia ja oli ulkoopäin siistin näköinen niinkuin yleensä. Itse en asu lähelläkään paikkaa ja menin ottamaan riskin kun menin halvan ja hyvän perässä. En voi suositella. Jos joku haluaa nyt alkaa kinaan ja nyyhkyttään, että meidän serkku taavi on töissä siellä ja on rehti niin en ota kantaa tämä on oma kokemukseni ja kerroin sen nyt täällä.

    • Slslsos

      Ei mitään ongelmia, toimii miten pitääkin. Asiakaspalvelu erittäin hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1425
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      840
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      737
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe