ASP PARTS OY

Per@keleen huijarit

Kokemuksia... ? Mainostaa: Nopeat toimitukset,laadukkaat osat ja asiaksaystävällinen palvelu. No mikään edellämainituista ei toteutunut.Laitoin osakyselyn,vastaus tuli suht nopeasti -> Löytyy ja hinta sopiva.Ei muuta kuin tilaamaan.Vahvistus tilaukseeni tuli viikon kuluttua,lasku 2 viikon kuluttua sähköpostilla,ja luvattu toimituspäivä seuraava päivä.Maksoin laskun heti.Tilaustani ei ole kuulunut 1,5 kuukauteen,moniin yhtyedenottopyyntöihini ei ole vastattu,eikä rahoja palautettu.Laitan nyt sinne kirjattuna kirjeenä reklamaation,jos sen joku hakee = viesti menee varmasti perille.Seuraava vaihe onkin sitten vaikeampi...Kuluttajavirasto jne.Kaupanpurku on enää ainut vaihtoehto,kaipaamani osan sain hakemalla sen itse Ruotsista.

82

16345

    Vastaukset

    • kokemuksia rikkaampa

      mutta tee tutkintapyyntö poliisille, ei tuossa kohtaa kuluttajaviranomaiset mitään pysty tekemään.
      Yleensä poliisin kysely herättää veijarit ainakin jonkinlaiseen liikkeeseen. Kyllä tuossa minusta tutkintakynnys ylittyy jos raha on vaihtanut omistajaa mutta tavara ei, edes säällisesti myöhässä. Ja jos viestin vaihto on vielä tallessa alusta lähtien niin homma pitäisi olla täysin selvä.

    • Sviddunääs

      Odotellut rahoja tuolta kanssa takaisin jo yli viikon, sovittu kaupan purkaminen koska toimittivat 2 kertaa väärän osan.

      Ei vastaa enää sähköposteihin eikä puhelimeen

    • Asp:n veijarit!

      Luulin jo olevani ainoa, mutta sitten huomasin tämän keskustelun. Tilasin em. yhtiöltä syyskuussa vetoakselin, joka viimein tuli kuin tulikin lokakuun alkupuolella. Onnekseni huomasin, että akseli oli väärä (automaattivaihteisen akseli) ja lähetin osan saman tien takaisin asiakaspalautuksena.

      Puhelimessa lupasivat toimittaa uuden akselin noin viikon kuluessa, mutta kuinka ollakaan akselia ei kuulunut. Soitin firmaan useaan otteeseen ja kerta toisensa jälkeen uskottelivat osan olevan matkalla. Tiedustelin asiaa matkahuollosta, eivätkä tienneet asiasta mitään. Viimein he suostuivat myöntämään, ettei heillä ole sopivaa akselia, vaan olisivat lähettäneen samanlaisen akselin minulle uudestaan.

      Sovimme puhelimessa, että kauppa puretaan toimitusvaikeuksista johtuen ja laitoin samalla myös kirjallisen vaatimuksen sähköpostitse, jossa oli selkeästi eritelty perustelut, summat, tilitiedot, yhteystiedot, ym. Jostakin syystä kuitenkin ymmärryskynnys firman päässä ylittyi. Rahoja ei alkanut kuulumaan, vaikka asia luvattiin hoitaa välittömästi. Jouduin jälleen soittamaan lukuisia puheluita asiaan liittyen ja langan toisessa päässä vedottiin milloin ukkosmyrskyyn ja milloin sähkökatkoon.

      Rahoja ei siis ole kuulunut vielä tänäkään päivänä. Olen odottanut rahojen palautusta nyt kuukauden päivät ja kipukynnykseni alkaa hiljalleen ylittyä. Viimeisimmän puhelun mukaan asia luvattiin hoitaa samana päivänä, joten kuulostelen asiaa vielä viikon verran pankkiviiveiden, ym vuoksi. Mikäli raha ei ole viikon kuluessa tililläni, jätän asiasta suoraan tutkintapyynnön poliisille, koska tämä tapaus ylittää luonteeltaan jo selvästi esitutkintakynnyksen, eikä minun ole mikään tarve katsella tämän kaltaista pelleilyä yhtään pidempään!

      En voi suositella kenellekään tämän firman palveluita, koska he eivät selvästikään ole kykeneviä hoitamaan omaa liiketoimintaa, saati rahaliikennettään. Heidän kaltaistensa amatöörien liiketoiminta koostuu selvästikin pelkistä katteettomista lupauksista ja lapsellisen edesvastuuttomasta rahaliikenteestä!

      P.S. Matkahuolto kyllä toimii, Asp ei!!!

    • puskuri -1

      Kiitti vinkeistä. Taitaa olla melkonen sähläri kyseessä. Jännityksellä odottelen tilaamaani puskuria saapuvaksi. Viikko sitten perjantaina sovittiin myyjän kanssa rehvit maanantaille, jonne hän ITSE ehdotti tulevansa puskurin kanssa. Sovittua yhteydenottoa ei kuulunut eikä hän vastannut puheluihin, kunnes sain miehen kiinni muutaman päivän päästä. Selityksenä oli mm. Ruotsiin lähtö yms muun säädön peruuntuminen maanantailta plaaplaa. Saas nähä miten loppiainen on sotkenu miehen kuviot, kun hän lupasi loppuviikosta laittaa puskurin matkahuoltoon... Joo ja en oo vielä maksanu latiakaan, onneksi.

      • puskuri -1

        Puskuri jäi toimittamatta, koska myyjä suuttui kirjoittamastani viestistä ^. Toimitusvarmuus tässä tapauksessa siis 0%. Toivoteltiin siinä sitten hyvät jatkot sekä onnea ja menestystä bisneksille.


    • Mitähä`?

      Miten olisi, laittaisiko joku tutkintapyynnön tehnyt lisää tietoa jatkosta? Mitä tapahtui ja saitko rahat takaisin?

      Nettisivuilta katsottuna firma näyttää epämääräiseltä. Löytyy kaksi osoitetta, toimitusehdoissa on selkeitä ongelmia verrattuna normaaleihin nettikaupan ehtoihin ja sivujen tekstit ovat itsensä kanssa ristiriidassa. Sivut kyllä toimivat mutta jos firma ei toimi samalla tavalla, olisi hvyä tietää tulevaisuutta varten.

    • Pientä ontumista

      Ostin sieltä harvinaiseen automalliin puskurin ja takaluukun, mitkä hakivat joltain ruotsalaiselta purkamolta. Toimitus matkahuollon kautta pelasi ok ja maksoin noutaessa.

      Jonkun viikon perästä soittelivat, että milloin meinaat maksaa kaukokiidolla toimitetut osat ;-)

    • Ajoaika vähissä.....

      Pemarin ovenkahvan toimitus kestänyt kolme viikkoa. Oli unohtunut pöydälle, mutta ei sittenkään ole kuulunut viikkoon.... Selityksiä paljon ettei tahdo suunvuoroa puhelimessa saada... Luvataan paljon, mutta mutta.....

    • Harmistunut

      Tiedoksi muille. Huijaustoiminta tuntuu jatkuvan edelleen. Kaksi kuukautta odoteltiin osia, jotka "tulevat huomenna" yms. selityksiä. Palautetta ei oteta vastaan vaan tulee luuria korvaan eikä sitten enää vastata.

    • kohtalontoveri

      jahas vai tällainen pulju. omia osia odoteltu vajaa kuukausi, lupauksia satelee mutta mitään ei tapahdu. rahat kyllä kelpasi. onko kyseistä firmaa edes olemassa kyseisessä kotisivujen osoitteessa?

      • kouvolasta

        Kun kyseinen heppu ei vastaile puhelimeen saati sähköposteihin (minulle velkaa yli 2000,00), niin ajattelin ruveta kyselemään nettikoneen välityksellä, niin muutkin saavat paremmin tietää tästä hepusta. Todellinen mätämuna. Tein rikosilmoituksen, vastaanottava poliismies kertoi, että täällä tällä hetkellä 19 samanalaista tapausta tutkinnan alla. Kuinkahan monta petosta pitää tehdä, että tuomittaisiin liiketoimintakieltoon?


    • Paleksi

      Tilasin kyseiseltä yritykseltä HELMIKUUN alussa irroitettavan peräkoukun. Muutaman viikon jälkeen aloin soittelemaan että joko sitä alkaisi löytymään. No siellä mies vastaa että joo löytyy, haetaan Ruotsista ensiviikolla. No jään odottelemaan ja soittelen taas kun ei kuulu mitään. Sitten on kuulemma osa löytynyt ja se lähetetään. No koukku tulee ja se on väärä ja hintaa 30€ enemmän. PÖLJÄNÄ vielä otin paketin vastaan ja maksoin. No kun tutkin niin hoksasin että väärä osa. Soittaessa sinne niin ovat vahingossa laittaneet väärän koukun ja väärän autoon kuuluvan. Laitoin heti paketin takaisin ja lupasivat hyvittää 30€ heti kun saavat oikean osan laitettua. Soittelen useasti yritykseen ja olen kärsivällinen että osa tulee kun sitä luvataan.

      Alkaa olemaan KESÄKUUN loppu kun vihdoin osa on löytynyt. Niin siis vasta KESÄKUUSSA. Soitin taas sinne ja mies antaa lähetenumeron. No sillä numerolla ei löytynyt mitään kun otin selvää. Soitan taas miehellä. No väitti että VR Transpointilla on vikaa. No minä soitan VR Transpointtiin. Ne sanoo että heillä ei ole mitään vikaa. Sanovat että taitaa olla huijata vaan. Ei ole mitään osaa laittanut. No minä soitan ja haukun miehen että seuraavan viikon maanantai on viimeinen päivä kun tavaran on pakko tulla. Sitten asia menee eteenpäin. Meinaa että hän ei palauta 30€ kun tulikin maksamaan koukku enemmän. Minä jo että pakko on palauttaa kun sovittiin summa mitä maksan. No lopulta myöntyy sitten. Maanantaina ei kuulunut mitään miehestä. Soitan TAAS sille. Se väittää edelleen että osa on edellisellä viikolla lähtenyt. No soitan transpointille. Sieltä sitten löytyy ihan eri numerolla osa joka on laitettu vasta maanantaina. ELI mies huijasu minkä kerkesi. Osa tulee vihdoin oikea.

      No alan kyselemään 30€ ihan periaatteen vuoksi. Nyt taas sanoo että ei palauta. No tapeltuamme niin vihdoin sitten aikoo maksaa. Ja oli jopa maksanut.

      Tässä virmassa oli kyllä paska palvelu, Rahastaa enemmän eikä meinaa maksaa takaisin ja valehteli lähetys numerot ja lähetys päivät!! Suosittelen kyllä välttämään kyseistä paikkaa. Itse en kyllä ikinä enää kyseisestä paikasta mitään osta!! Osan tulemiseen kesti lähes 5kk!!

    • Haappo

      Nii,asiallista tekstiä jos pitää paikkansa. En ota suoraan kantaa onko kusetusta vai ei,mutta kusetuksessa kannattaa olla varovainen,ettei kuseta "väärää henkilöä". Voipi käyvä hassusti aika äkkiä. Virheitä kuitenkin sattuu ja nämä tyytymättömät kirjoittelijat jotka ovat tähän kirjoitelleet ovat aika pitkältä aikaväliltä. Silti jos osa on väärä tai maksua tullut liikaa,niin rahathan on palautettava ilman selittelyitä välittömästi,sehän on selvä.

    • EX ASP-PARTS ASIAKAS

      Jos haluatte extreme kaupankäyntiä niin suosittelen kyseistä yritystä lämpimästi. Yritti kusettaa mutta epäonnistui.

    • Ystävän kaveri

      Oliskohan jollain jotain positiivista asiaa tästä puljusta?

      • FUCK THE HITS

        Voi olla että "aaltorivi" jää aika lyhyeksi.


      • Minulla!

        Oikea osa sieltä tuli :-)

        Tosin piti parin kuukauden odotuksen jälkeen kysellä uudelleen, kun olivat hukanneet tilauksen. Sitten ei mennyt kuin kuukausi, niin osa oli tullut.


    • Varaosaa tarvitseva

      Hyvä kun tuli luettua tämäkin ketju läpi.

    • Mä vaan

      Jokohan tämä firma on nurin, kellään tietoa?

    • asp-parts täyttä kak

      Kannttaa kiertää kyseinen firma kaukaa...
      Laskuttaa osaa mutta sovittua tavaraa ei ikinä saa ja tuskin edes rahoja takaisin..

    • xxxx4

      ASP PARTS viimenen kirjoitus nimimerkiltä
      Vihdoin ja viimein palautukset tulivat, puolentoista kuukauden kirjoittelun ja useitten soittojen ja viimein rikosimoituksen tekemisen määräajan antamisen (uhkauksen) jälkeen.
      T.R:lla on omat sovellutukset asioista.

      Tämän tästä oppi, et täytyy kaikki mahdolliset tiedot tarkistaa firmoista ennenkuin tilaa mitään ja maksaa luottokortilla.

      Tälläinen tapaus ASP PARTSilta

    • Cchili11

      Kiva etten ole ainoa joka on tullut huijatuksi...Mulla petos nimikkeellä rikosilmoitus vetämässä...Katotaan saanko rahojani takasin...

      Marraskuussa osan tilasin ja ei osaa eikä rahojani ole sen koomin näkyny. Nyt vaan odottelen, että saako poliisi tähän tyyppiin yhteyttä.

    • huuhaa3

      Tilasin ASP-PARTSILTA AUDI A4 B5: hammastangon.Toimistusajaksi ilmoittivat 5 arkipäivää.Meni kuusi viikkoa eikä osaa kuulunut.Miloin oli Ruotsin ahtaajat lakossa ja miiloin mitäkin.Aikaa kulunut kolnme kuukautta.Osaa en ole saanut enkä sitä enää kaipaa , olen hoitanut sen muuta kautta..Onnekseni en ole maksanut euroakan etukäteen.Harmittaa vaan , että auto seisoi turhaan pukilla tuollaisen koijarin takia..Turha pulju ja kauppias täysi nulju.

    • Juha Mikkola, Lohja

      Omalta osalta ei ole ollut ongelmia. Yx moottori oli rikkinäinen, mutta se ei ole tavaran toimittajan vika. Ehjä tuli vajaan viikon toimitusajalla korjaamoon sisälle asti. Usean moottorin sekä muutaman kaverille vinkatun osatoimituksen osalta ei ole ollut ongelmia, joten omalta osaltani voin suositella - sekä ihmettelen paskapuheen määrää, oisko hieman vikaa myös siellä henkilössä joka peilistä katsoo takaisin...?

      • Cchili11

        Niin eli kyseisen "firman" omistajan olisi ehkä syytä katsoa sinne peiliin. Mietin, että onko sillä äijällä munia ollenkaan, ku huijaa yh-äidiltä rahoja noin vain. Että joo, kyllähän tää paskapuhe jostain juontaa juurensa...? eikö...


    • Vinkki ville...

      Kannattaa hankkia kunnon ERP-järjestelmä, jottei tarvitse pärjäillä ruutuvihkolla. Muuten ei pysy homma hanskassa.

    • Jorge

      No hyvä että tuli luettua tämä, ostan laatikon ja moottorin muualta..

    • tuleetullee
    • ASP PARTS OY

      Tästä keskusteluketjusta on jätetty Poliisin antaman ohjeistuksen mukaan rikosilmoitus nimikkeellä tahallinen haitan- ja vahingon teko.
      Rikos kohdistuu kirjoittajiin ja sivuston ylläpitäjään kaikilta niiltä osin kun kirjoitus on vahingollinen.

      T: ASP PARTS OY

      • aspartaami Oy

        Höpö höpö. Ei tuommosta yhtiöta oo ees olemassa.Suomen Varaosato Oy nimissä
        huijaa hyväuskosia ja tuokin yhtiö saneerauksessa


      • aspartaami Oy
        aspartaami Oy kirjoitti:

        Höpö höpö. Ei tuommosta yhtiöta oo ees olemassa.Suomen Varaosato Oy nimissä
        huijaa hyväuskosia ja tuokin yhtiö saneerauksessa

        kirotusvihre= Suomen Varaosatalo Oy


      • Entinen asiakas

        Hyvä, että asia menee eteenpäin. Uskon, että suurimmalla osalla kirjoittajista on todisteita tallella tai jonkin näköinen edes kulutaja-asiamiehen lausunto. Haitantekona tuskin asia etenee pitkälle.


    • jmp1

      Täytyy kyllä sanoa että mulla homma toimi ihan OK.
      Puhelimeen vastaaminen on vähän niin ja näin, mutta soittaa kyllä takaisin. Maksoin puolet moottorista etukäteen. Moottori tuli ajallaan.

    • ducatolover

      Miten ihmeessä ihmiset maksaa etukäteen ostoksiaan kun kyseessä on vielä ns. autojobbari niin pitäshän se herätyskellojen soida = ensin tavara kouraan ja vertaa, että on varmasti oikea ja sitten suoritus vasta.

      Harva sitä varmaan rakennusmiehellekkään etukäteen maksaa aidanmaalaamisesta tai "ranen pajalle" pakoputken vaihdosta vai?

      hyviä puolia nykypäivänä on, että kaikesta löytyy tietoa netistä helpommin kun ennen ja edes osan ilmeisimmistä vedätyksistä pystyy välttämään omilla valinnoillaan, toisaalta ikinä kaikille ei voi olla mieliksi ja jos varsinkin yrittäjä ajanut itsensä niin ahdinkoon ettei yksinkertaisesti pysty maksamaan jo sisään tulleita rahoja takas alkaa se pallo vyöryessään vaan kasvamaan eikä lopu ennen kun sille joku ulkopuolinen laittaa stopin :/

      Toivottavasti tämä kyseinen pallo muuttaa suuntaa ja tältäkin palstalta voi lukea vielä myöhemmin positiivisia kommentteja ko. yrityksestä

    • sally5

      Valitettavasti joudun komppaamaan muita negatiivisia palautteita.

      En tiedä millä nimellä yritys nykyään toimii, takana konkurssia ja saneerausta.

      Mukava mies, valitettavasti rahat edelleen saamatta takaisin.

    • autoileva nainen

      Ei tunne kaupparekisteri asp-parts nimistä yritystä, eli sellaista yritystä ei ole koskaan ollutkaan siis.

      Eli kyseessä on huijari.

    • InfoX

      Suomen Varaosatalo Oy on asetettu konkurssiin 3.6.2014.

    • osia saamatta!

      täysi huijari!!!älkää vaan ottako kyseiseen henkilöön yhteyttä!!!jatkaa vissii toimintaa eri nimellä.

    • joonas431

      Rikosilmoitus tehty. Meni luottamus ihmisiin tämän äijän takia. Käyn varmasti hakemassa rahani jonain päivänä ja voin ilmoittaa täällä eli voidaan mennä porukalla, jossei suomen valtio asiaa hoida.

    • 14 + 20

      En itse pidä miestä huijarina, olen ollut joskus tekemisissä tämän herran kanssa ja saanut vain vaikutelman etteivät liiketoimet vain olisi sujuneet toivotusti. En tiedä onko joku sitten joutunut oikeasti huijatuksi, mutta tämä nyt vain oli minun mielipiteeni. Yritteliäältä kyllä vaikuttaa.

    • LISÄÄ LISTAAN

      Taisi rahat jäädä sille tielle. Kuluttajaviranomainen on hampaaton. Oikeuteen menee ja tutkintakynnys tuskin ylittyy. Kaveri jatkaa samaa rataa ja tekee taas "konkurssin". kÄSITTÄMÄTÖNTÄ MITEN TUOLLAISILLA KAVEREILLA ON LIIKETOIMINTAAN OIKEUTTAVA LUPA.

    • Kuula1

      Mahtaakohan Motoge Oy liittyä mitenkään tähän kasaan??

      • 9871

        kyllä


    • Hondaa

      Nykyään toimii nimellä " Uudenmaan tr-palvelut ja sama homma jatkuu.

      • lambomies

        Jep, uudenmaan tr palvelulta koitin auton osia saada, mutta palvelu oli niin surkeaa ja puhelimeen ei enää vastata. Tuli niin kusetettu olo kaupan teon yhteydessä, että en suosittele firmaa KENELLEKKÄÄN. Pysykää kaukana jos haluatte rahanne pitää.


    • serviceseppo

      no voihan vichy löyty muitaki jotka oottelee rahoja tuolta mieheltä itse odottelin kärsivällisesti osia 3kk kun ei kiire ollut(hyviä tarinoita heitteli kun välillä soitelin ja kyselin osien perään) ja kun osat saapuivat olin hyvin tyytyväinen mutta puuttui niistä yksi keskeinen osa eikä pystynyt sitä toimittamaan, sovimme että herra t hyvittää puuttuneen osan hinnan muttei ole vielä kuulunut. noo eiköhän se kohta napsaha tilille kun lähetin puuttuneesta tuotteesta vasta laskun suoraa perintä toimiston hoidettavaksi ja jos se ei toimi otetaan yhteys perintä toimistoon lahden toiselle puolen

      • Nhges

        Älkää pelkästään vaan täällä itkekö vaan poliisille vaan ilmoitusta joka kerta kun huijaa.
        Ei toi touhu muuten lopu koskaan.


    • ärsyyntynyt

      Osaa huijata ja vedättää hyvin. Tämä tuttu kaava, väärä osa ja selittelyt päälle. Palautus ja ilmeisesti sama homma jatkuu rahojen takas saamiseksi. Onneksi ei suuresta summasta kyse. Mutta ärsyttäähän se. Ei luotettava.

    • LäheltäLiippas

      Hyvä kun löysin tämän ketjun. Ei tarvi tilata enää tuolta. Huhhuh!

    • hermootmännöö

      jep!! huijari mikä huijari. sen että koittaa vähäisistä rahoista vehkeet kuntoon, myy osan joka ei toiminu autossani. kävin palauttamassa osan ja annoin tilinumeron, että palauttaa rahat, mut eipä euroja ole kolahtanu tilille!!

    • no ei luottamus iha menny ihmisiin, maksoi rahat pienen odottelun jälkeen, ehkä saatan vielä kysellä varaosia kyseisestä paikasta.

    • Kännissätolppaanalastaro

      Huijaukset jatkuu eli älkää missään nimessä maksako rahoja etukäteen!

    • seliselii

      Joo täällä odotellaan kanssa rahoja kun ei osia moneen kuukauteen kuulunu. luvattu on maksaa jo kauan mutta loppuu tämä oottaminen minun osalta. hoitakoon poliisi lopun!!

    • Epeli12355

      Luojan kiitos että luin tän 😊😊😊😊😊😊😊

    • Volga1111

      Onneksi luin tämän ketjun! Meinasin juuri tiedustella häneltä varaosia.

    • Mikne

      Olipa hyvä ettei herra vaivautunut vastaamaan puhelimeen, tekstiviestiin , sähköpostiin tiedusteltuani Hondan osaa ko. firmasta.

    • huijarifirma

      Samat huonot kokemukset mullakin, moottoria odoteltu viisi viikkoa. Sopimukset ei pidä, lapsellisia selityksiä. Sähköposteihin, puheluihin ei vastata. Jos soitat heti perään eri numerosta, saattaa vastata, mutta lyödä luurin korvaan. Rahoja ei ole palauttanut.

    • Ensuosittele

      En suosittele. Älkää maksako mitään etukäteen.

    • Soittopyyntö

      Tästä koko keskusteluketjusta on jätetty Rikosilmoitus Suomi24 sivuston antamien ohjeiden mukaan, uuden lainsäädännön perusteella, mitä kenestäkin saa kirjoittaa.
      Jokaisesta tänne kirjoittajasta löytyy jälki jonka perusteella päästään kirjoittajaan kiinni.
      Jos jollakin on jotain asiaa tai kysyttävää, voi soittaa suoraan eikä nimettömänä kirjoitella täällä perättömiä tai lainvastaisia julkaisuja.

    • TämäonFAKTA

      Älkää hyvät ihmiset ostako tältä hyypiöltä yhtään mitään. Kiskoo rahat ja katoaa jäljettömiin :-(. Toivotaan, että joku euro tulee aikanaan takaisin käräjäoikeuden kautta. Näin saa näköjään toimia Suomessa aivan vapaasti.

    • Yrittäjänirvikuva

      Selityksiä riittää, tekoja ei. Luuria on tullut täälläkin korvaan, kun on yrittänyt kysellä aikoja sitten maksetun tavaran perään. Ei näin.

    • rtgrbhrf

      Kyseiseen liikkeeseen ei saa yhteyttä puhelimella eikä sähköpostilla. Älkää vaan maksako etukäteen mitään kyseiseen liikkeeseen. Olen itse yrittänyt ottaa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla mutta vastausta ei saa. Olipa hyvä että löysin tämän palstan kyseisestä henkilöstä. Enää ikinä en tilaa kyseisestä puljusta.

    • 54tfer

      Löytyy näköjään protestilistalta ja on reilusti velkaa.

    • Kyllästynyt.nro.loputon

      Yhteydenottoja on jo tullut! Kaikki HUIJATUT rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä !

    • Mietimpävaan

      Onko sama jantteri joka myy tällä hetkellä facebookissa kilpa-autojen ja varaosien myyntipaikka ryhmässä type r:n moottoria? Kone olis hakuses mutta onneksi googletin varoiksi.

    • Poliisivoisipuuttuajo

      Verkkosivut näyttää vielä toimivan.

    Ketjusta on poistettu 99 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1609
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1549
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1497
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1445
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1177
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe