valtuustokiusattu

eikötääikinälopu

Nyt on kyllä Heikkiä kiusattu. Ihan lehen palstalla. Eläkää hyvät ihmiset tilatko lehtiä missä meien Heikkiä kiusataan.
Onko toi kunnanvaltuusto tosiaan esikoululuokka? Voi pyhä Sylvaanius!
Ei puutu ku että joku naisvaltuutettu on "sillee" häirinny Heikkiä! Sekin on varmaan vielä esissä!

23

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiääniä sdplle

      nyky sdp nainen on ihan järkky,ei osaa muuta kuin vanhuksista puhua ja
      vaahdota. hlö ei omaa kokonaiskäsitystä kunnan talouden hoidosta. no vanhukset ja koirat ilmeisesti tuntee, eikö sekin ole jo paljon. niin mites se toinen samasukuniminen, ennen tais olla mies paikallaan mut nyt on kuin lapanen. ei taida enää uskaltaa ottaa asiota hoitaakseen. saattaa olla jos vähän tonkiin niin joutuu vielä vastuuseen, onneksi muut tietävät heidän puuhailunsa.

      • kyllä-ääni sdplle

        Hyvä, että Tanja tuntee perusturvan asiat ja tietää käytännössä, mitä vastuullinen työnteko tarkoittaa. Joka paikan kaikki tietäviä tyhjän puhujia löytyy muualta.


    • Tanja ihan itse

      Kiitoksia kehuista. Tunnistin kyllä itseni. Jokaisella valtuutetulla on varmasti oma osaamisalueensa ja kukaan ei hallitse kaikkea. Opettelen koko ajan lisää ja aina oppii uutta. Olen lähtenyt politiikkaan nimenomaan maalaisjärjen omaavana ihmisenä mukaan, kun meitä tavallisia ihmisiäkin tarvitaan politiikassa kirjanoppineiden lisäksi. Mietippä ketä tahansa valtuutettua, niin jokainen on leimattu johonkin osa-alueeseen, jonka hallitsee. Tottakai tunnen vanhukset, kun heitä hoidan ja tunnen koirat, kun niitä minulla on.
      Hienoa, että herätän tunteita.
      Mitä parjaamista taas kerran.
      Ja mitä tulee serkkuni parjaamiseen, niin hän oli viime vaaleissa kunnan ääniharava, sekin on aika merkittävää.
      Mistähän puoueesta mahdat olla, tämähän on tietoista parjaamista näin vaalien alla.
      On hyvä, että on monia puolueita, ja kuka edustaa mitäkin mielipidettä, ja eduskunnan ja valtuuston henkilövalintoihin voi itse kukakin äänestämällä vaikuttaa. Ja jokainen voi asettaa myös itsensä ehdolla ja laittaa itsensä likoon, niin ei tarvitse sivusta huudella nimimerkin takaa.

      Valtuustonkokoukset ovat muuten avoimia tilaisuuksia ja suotavaa olisi että kuntalaiset tulisivat itsekin kuuntelemaan, mitä siellä ollaan mieltä ja varsinkin ketä olet äänestänyt, minkänlaisia puheenvuoroja siellä käytetään.


      - Tanja ihan itse-

      • eijaksaenäätätä

        Ja höpö höpö.


    • Eräs asia

      Pitäisi muistaa jos lähtee valtakunnantasolla politiikkaan mukaan(menneisyydestä voidaan kaivaa ikäviäkin asioita), täytyy kestää kritiikkiä(sitä negatiivistakin) eikä aina vetää poroa nokkaan!

      Tiedän että olet saanut negatiivista palautetta näillä sivuilla mutta itse olet ehdokkaaksi lähtenyt.

      Jokaisella meillä on menneisyys kannettavanaan!

      Takaisin kuittailulla herätät kyseenalaista julkisuutta.

      P.s Onnea kuitenkin vaaleihin.

      • junatulijameni

        Enpä voi kuvitella kansanedustajaksi ihmistä joka hermostuu kuittailusta ja vastailee tulikivenkatkuisesti näillä yleisöfoorumeilla. On kyllä hyvin lapsellista ja epäkypsää käytöstä! Kertonee jotain ehdokkaan tasosta. Valitettavasti. Voisitteko oikeasti kuvitella kyseisen ihmisen kansanedustajaksi????


      • onpa päättäjiä
        junatulijameni kirjoitti:

        Enpä voi kuvitella kansanedustajaksi ihmistä joka hermostuu kuittailusta ja vastailee tulikivenkatkuisesti näillä yleisöfoorumeilla. On kyllä hyvin lapsellista ja epäkypsää käytöstä! Kertonee jotain ehdokkaan tasosta. Valitettavasti. Voisitteko oikeasti kuvitella kyseisen ihmisen kansanedustajaksi????

        Mikä näitä Mäntyharjun demareita vaivaa?? Minkäänlaista kritiikkiä ei suvaita. Paras esimerkki lienee entinen kunnanhallituksen pj. Täysin järjetöntä kiukuttelua. Naurettavaa ja säälittävää.
        Nyt tämä kansanedustaja ehdokas seuraa perässä. Aivan lapsellista käytöstä. Miten tuontason ihmiset voi olla edes kuntatasolla päättämässä asioista? Kansanedustaja ehdokas,jos tulisi valituksi,voi olla varma että menneisyys kaivettaisiin iltapäivälehtien sivuille muutamassa päivässä.


    • ...jos siltä näyttää

      Heikki on vain niin "paras". Parempi kuin demokratia, jota valtuuston pitäisi edustaa. Ja nyt jo parempi kuin sanan ja mielipiteen vapaus.

    • Sivullinen oö

      Varokaa vaan ettei kohta istuta käräjillä. sanavapauden ja kunnianloukkauksen raja on häilyvä. Jos H tekee tuollaisen aloitteen ja on suuttunut, voidaan me kaikki istua kohta jos ei muuta niin lähtö Siperiaan odottaa. Puhumattakaan tämän toisen tekemisistä, ikäviä vihjailuja, jospa annettaisiin kaikkien olla. Suomi on vapaa maa, mutta kyllä meillä itse kullakin on käyttäytymisessä parantamisen varaa.

    • peili Pertti

      Aivan asiaahan demari Tanja tuossa edellä kirjoitteli ja itseasiassa täysin totta ja mitä tulee kritiiikin sietokykyyn niin sitä tuntuu tarvitsevan yksi jos toinen tässä viestiketjussa..:D

    • puuhapertsa

      Ei tuollaisia kirjoittele kansanedustajaehdokkaat missään keskustelupalstoilla!
      Tuo edustaa stressin sietokyvyn tilaa.
      Meidän haahuu kirjoittelijoiden kritiikin sietokyky pitääkin olla aivan eri tasolla verrattuna johtaviin politiikkoihin. Sen nyt ymmärtää lapsikin.

      • peili Pertti

        Että ihan johtava poliitikko..;D Likka on ainakin ihan oma itsensä et kymmenen pistettä siitä.. :D Ja se on kyllä totta ettei näiden keskustelupalstojen tarinoita kannata kansanedustajaehdokkaiden noteerata mitenkään..ei ole sen arvoista. Mutta kaikkea hyvää jokaiselle :)


      • puuhapertsa
        peili Pertti kirjoitti:

        Että ihan johtava poliitikko..;D Likka on ainakin ihan oma itsensä et kymmenen pistettä siitä.. :D Ja se on kyllä totta ettei näiden keskustelupalstojen tarinoita kannata kansanedustajaehdokkaiden noteerata mitenkään..ei ole sen arvoista. Mutta kaikkea hyvää jokaiselle :)

        Kyllä mun mielestä jos valitaan 200:n hömelön joukkoon on kyse jonkunlaisesta johtavasta poliitikosta. Ainakin pitäs olla.
        Todellakaan kansanedustajaehdokkaiden EI MISSÄÄN NIMESSÄ pidä noteerata näitä keskustelupalstojen horinoita.
        Kaikki ei vaan valitettavasti sitä ymmärrä::))
        Pisteitähän voi toki jakaa kukin tyylillään,ne ei vaan näissä karkeloissa johda mihinkään....


    • peili Pertti

      Joo toivottavasti valitaan niiden 200 joukkoon..:D mut odotellaan vielä sinne 17.4 asti.. ;DD

      • puuhapertsa

        No sitä vaaraa nyt ei tässä tapauksessa kuitenkaan ole olemassa..;CBD


    • Nimellä esiin...

      Kuka rohkenisi puhua nimellään? Tässä ketjussa täsmälleen yksi ja nostan hattua siitä, vaikka en monissa asioissa samalla tavalla ajattelekaan. Jospa tuomitsijat laittaisivat nimensä esiin...

    • Kukaan ei ole

      Tuominnut ketään, eikä ole tuomareita onneksi vielä tarvittu.
      Ihmetyttää kyllä ehdokkaan kommentti...

      "Ja mitä tulee serkkuni parjaamiseen, niin hän oli viime vaaleissa kunnan ääniharava, sekin on aika merkittävää".

      Onko joku parjannut ehdokkaan serkkua?

      Miten voi olla merkittävää serkun ääniharavuus jossain kunnallivaaleissa?

      Eikö nyt ole tulossa eduskuntavaalit?

      Kertoo kyllä ehdokkaan tasosta jotain, aivan kuin pikkupojat vertailisivat pippeleitään hiekkalaatikolla;-)

      • Mörköselähtipiiriin

        Ihmettelen miten "joku" jaksaa ruotia kenenkään ehdokkaan "hapitusta" tms. noinkin suurella intohimolla... ei vois vähempää kiinnostaa..luulis et useammalla ihmisellä on omas elämäs jotain muutakin tekemistä .. mut nää on kai just näitä pikkukylän luontaisetuja..kellä mitäkin intressejä ja intohimoja..:)


    • koopee kokoomus

      Joo buenos tardesta vaan ja sanotaanko näin, että nyt meillä Mäntyharjulaisilla on hyvä, itsenäisesti ajatteleva ehdokas tuonne Helsingin emäntien joukkoon edustamaan kuntaamme ja maakuntaamme.
      Hän uskaltaa ottaa kantaa, eikä ole mikään perässä hiihtelijä, niinkuin täälläpäin metsäisiä seutuja on totuttu.
      Eikä kuittaile mitään EU tukiaisia, niinkuin jotkut "näyttelijät" täälläpäin...
      Sanotaanko näin, että puoluekannasta riippumatta, lets go ja keskittämään äänemme Tanjalle. Siis numero 20.

      • 16

        Niin 20.


      • näillä mennään
        16 kirjoitti:

        Niin 20.

        Meillä menee äänet numerolle 32. Eiköhän näillä jatketa. Jätetään nuo turhan hömpötykset omaan arvoonsa.


    • 20

      Tuntuu kovin kummalliselta, että jotkut viitsivät miettiä ja pohtia täällä jonkun menneisyytä! Onko sillä mitään merkitystä. Menneet on menneitä ja jos niistä on oppinut/ selvinnyt niin hyvä! Tässä vaiheessa tuskin kenenkään ei tarvitse sitä menneisyyttä miettiä varsinkaan niiden ihmisten joille se ei kuulu.
      Luulisi, että ihmiset olisivat ylpeitä kun näinkin pieneltä kylältä saadaan kansanedustaja ehdokas tai onhan niitä kaksi. Eiköhän tämä Tanja ole hyvinkin tietoinen, että jos pääsee kansanedustajaksi niin saattaa olla, että menneisyyttä tongitaan mutta eihän se ole teidän muiden ongelma.

      Mitä vielä noihin vanhuksiin tulee niin taitaa jotakin ärsyttää, että Tanja niin kovasti pitää heidän puoliaan mutta ei myöskään kannata unohtaa niitä muita asioita joiden eteen Tanja on tehnyt kovasti töitä. Mm. kuntalisä, päivähoitomaksut, leikkipuistotoiminta ym...

      Tanja on selvästi ihminen joka tekee töitä lannistumatta vaikkakin ajoittain saa kovaakin kritiikkiä osakseen. Kaikki tukeni hänelle!

    • luuseririko

      Huono menneisyys,ei jakoja elämässä. Näinhän se on. En minä ainakaan äänestä jotain sinnepäin huhailijaa!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1555
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      987
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      67
      829
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      815
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe