Vainaja hengistä keskustelivat Leo Meller ja

ystävät.

Voiko olla yhteydessä vainajiin. Ensin luettiin raamatusta 5Ms.18:11-12; Hebr. 1:13-14; 1Sam 28:6- 12 ja totesivat, että Jumala ilmeisesti salli Profeetta Samuelin puhuvan tuon meedion kautta kuningas Saulille.

Mutta kuitenkin asia jäi vaivaamaan mieltäni? Voiko pimeyden henkivallat nostattaa kuoleman rajan takana olevan Profeetan tuomaan viestiä hengellisesti jo kuolleelle miehelle. En usko, että se on mahdollista.

Se, että Leo varoitti meedioilta kyselemään mitään, on ihan oikein, mutta kuitenkin hän aika ajoin mainostaa lut kirkon meedio evankelista kirjaa:
Eräs meidän aikamme Profeetta.
Apt 19: Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat lausumaan Herran Jeesuksen nimeä niiden ylitse, joissa oli pahoja henkiä, sanoen: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen kautta, jota Paavali julistaa."
Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa;
mutta paha henki vastasi heille sanoen: "Jeesuksen minä tunnen, ja Paavalin minä tiedän, mutta keitä te olette?"
Ja se mies, jossa paha henki oli, karkasi heidän kimppuunsa, voitti heidät toisen toisensa perästä ja runteli heitä, niin että he alastomina ja haavoitettuina pakenivat siitä huoneesta.

Voodoo papit toimivat kuin Helena. Kolme miestä ei jaksanut hallita Helenaa, kun koittivat pitää minua sängyssä pitkälläni. näin kirjoittaa K.Sarlin, eräs meidän ajan profeetta , sivu331.
Helenan silmät oli selällään viisikin tuntia, kertaakaan silmiä räpäyttämättä. Ihmiset huomasivat, että silmien päälle tuli jokin kalvo. Lääkäri on sanonut, ettäsellainen tuleekuolleelle noin kymmenen minuutin kun henki on lähtenyt.
15 minuttiin ei kuulunut edes hengitystä, sen jälkeen alkoi vasta supatus ja mumina. Turhaan ei raamattu varoita riivaaja hengistä sanoen ja kun he sanovat teille: Kysykää vainaja ja tietäjähengiltä, jotkasupisevat ja mumisevat, niin eikö kansa kysyisi Jumalaltansa? Kuolleiltako elävien puolesta?
Joten tässä asiassa Leo ei puhu totta.

13

485

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Te eksytte.

   Niin olen huomannut jo pitkään, Leo puhuu toista, ja käytännössä kääntää "takkinsa". Kakki kirjat ja äänitteet, rahaksi periaatteella, vaikka eivät ole Raamatun sanan mukaisia. Raamatusta löytyy selvä sana, tälläisille rahastajille. 2Kor.2:17. Sillä me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niikuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksesta puhumme. Herää kysymys onko? rahan rakkaus mennyt Jumalan sanan edelle.

  • Löysät pois.

   Myös "Jumala" puhuu Mellerille Raamatun sanan vastaisessti. Kipinä 1- 2000. Miksi Jumala näytti minulle ajan kellon viisarit Uudessa Jerusalemissa? Mutta Raamatun sanan mukaan, nämä ovat Mellerin oman pään tuotteita. Hebr. 1:1-2. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa OLI puhunut isille profeettojen kautta.....Mellerillä on Raamatun tuntemuksessa, aukko. Luuk.16:16. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti......Mutta Mellerillä on Raamatun vastainen profeetallinen julistus, "remmi" jäänyt pahasti päälle.

  • 1Sam 28:6-12

   Ja Saul kysyi Herralta, mutta Herra ei vastannut hänelle, ei unissa, ei uurimin eikä profeettain kautta.
   Niin Saul sanoi palvelijoillensa: "Etsikää minulle joku vaimo, jolla on vallassaan vainajahenki, niin minä menen hänen luoksensa ja kysyn häneltä." Hänen palvelijansa vastasivat hänelle: "Katso, Een-Doorissa on vaimo, jolla on vallassaan vainajahenki." >> Jakeen lisätiedot
   Silloin Saul teki itsensä tuntemattomaksi, pukeutui toisiin vaatteisiin ja lähti matkalle, mukanansa kaksi miestä. He tulivat yöllä vaimon luo, ja hän sanoi: "Ennusta minulle vainajahengen avulla ja nostata minulle se, jonka minä sinulle sanon."
   Mutta vaimo vastasi hänelle: "Sinä tiedät kyllä, mitä Saul on tehnyt, kuinka hän on hävittänyt vainaja- ja tietäjähenkien manaajat maasta. Miksi virität minulle ansan tuottaaksesi minulle kuoleman?"
   Niin Saul vannoi hänelle Herran kautta ja sanoi: "Niin totta kuin Herra elää: tästä asiasta ei sinulle tule mitään syytä."
   Vaimo kysyi: "Kenen minä nostatan sinulle?" Hän vastasi: "Nostata minulle Samuel."
   Mutta kun vaimo näki Samuelin, huudahti hän kovalla äänellä. Ja vaimo sanoi Saulille: "Miksi olet pettänyt minut? Sinähän olet Saul."

   • meedio ei ole prof.

    Meedio joka on yhteydessä vainaja henkiin.Totuus kuitenkin on, että pahat henget vai puhuvat meedion kautta vainajan äänellä ja kertovat asioita joita he olivat panneet muistiin jo vainajan eläessä. Suunnilleen noin Meller selitti tuon asian. Mutta kummastuttaa, että kuitenkin Meller pitää kiinni Konttisesta.
    Adventistit myöskin väittävät, että tuo ei ollut Samuel, vaan valheen Henki. Niin kuin Konttisenkin tapauksessa.


   • 3 elokuuta

    ilmestynyt RV-Lehdessä lukijan kysymys: "1Sam. kirjassa kerrotaan, kuinka Jumalasta etääntynyt kuningas Saul kävi En- Dorin noidan luona ja pyysi tätä manaamaan profeetta Samuelin esiin. tekstin mukaan näin myös tapahtui ja Saul ja Samuel keskustelivat keskenään. Onko meedioilla oikeasti valta ja mahdollisuus saada yhteys kuolleisiin ihmisiin? Olen luullut, ettämeedioiden kautta puhuvat "kuolleet" ovat pahoja henkiä.
    Isokirjan tutkija vatasi Kyseessä oli ilmeisesti poikkeus tilanne, koska noita itsekin säikähti Samuelia.Normaalirituaalien puitteissa hän ei olisi varmaankaan pelästynyt lainkaan. Meedioiden toiminnassa on kyse sekä pahoista hengistä, että erilaisista silmänkääntötempuista ja hypnoosin tapaisista luonnollisten psyyke ilmiöiden manipuloinnista.Nyt tapahtui jotain poikkeuksellista oikea Samuel ilmestyi Saulille."

    En usko, että pimeyden voimien edustaja kykenisi manaamaan Jeesuksen veren alla olevan henkilön ylös haudasta. Ensiksi Meedion kautta vai kuollut kykenee puhumaan ja silloikin kuolleen hengen täytyy mennä meedion sisimpään. Toiseksi Saul ei nähnyt Samuelia, ainoastaan meedion puhui ja keskusteli Profeetta Samuelin äänellä.
    Sanoisin, että tuo on eksytyksistä suurinta. Jeesus ei toimi noin. Jeesus ylösnousemisensa jälkeen usein fyysisesti ilmestyi opetuslapsilleen, Opetti heitä.
    Nyt kyllä on menty harhapoluille tässä asiassa.


   • "sara"
    meedio ei ole prof. kirjoitti:

    Meedio joka on yhteydessä vainaja henkiin.Totuus kuitenkin on, että pahat henget vai puhuvat meedion kautta vainajan äänellä ja kertovat asioita joita he olivat panneet muistiin jo vainajan eläessä. Suunnilleen noin Meller selitti tuon asian. Mutta kummastuttaa, että kuitenkin Meller pitää kiinni Konttisesta.
    Adventistit myöskin väittävät, että tuo ei ollut Samuel, vaan valheen Henki. Niin kuin Konttisenkin tapauksessa.

    ihmetyttää todella, sillä olen kuunnellut Kuvan ja Sanan toimittaman ja Pasi Turusen puhuman kasetin",eräs meidän ajan harha profeetta".Siinä käsiteltiin selkeästi nimenomaan Konttista ja joitain muita.


   • Ristiriitaista.
    "sara" kirjoitti:

    ihmetyttää todella, sillä olen kuunnellut Kuvan ja Sanan toimittaman ja Pasi Turusen puhuman kasetin",eräs meidän ajan harha profeetta".Siinä käsiteltiin selkeästi nimenomaan Konttista ja joitain muita.


   • Noinhan se on.
    Ristiriitaista. kirjoitti:

    Valitettavasti tuo aihe on tuonut Kuvalle ja Sanalle sievoiset summat rahaa ja kaiken lisäksi tuo Sareenin ja varmasti myös Paavo Kiurun kirja on "jumalan" lahja luterilaiselle kirkolle:


  • Näin on ja pysyy

   Leo Meller on ollut mielestäni aina yhtä epämiellyttävä persoona kaikella tavalla, samoin kuin nokia mission Markku Koivisto.
   Olen aina mennyt inhon kananlihalle kuullessani jomman kumman puhetta.

  • Tiedoksi

   Mikään kuolleen henki ei puhu meedioiden kautta. Pimeyden henkivallat jotka ovat aina keskuudessamme tietää asioita vainajasta sekä hänen omaisistaan ja näin meedio luo harhan että se on se kuollut henkilö joka antaa tietoja sekä itsestään, sekä elävistä omaisistaan jne.

   Näiden meedioiden kautta puhuvat kuolleet ovat kaikki ihanasti taivaassa vaikka olisivat olleet jumalankieltäjiä.

   Ei kannata tuudittautua sellaiseen harhaan että voisi kommunikoida kuolleitten omaistensa kanssa.

  • Edellä menneitä olen saanut tavata niin unessa, kuin avoimin silmin.
   Olen nähnyt heitä myös siunaustilaisuudessaan.
   Se kohtaaminen ei ole jokapäiväistä vaan tarpeen mukaan.
   Olen itse meedio. Olen myös saanut selkeitä viestejä meedioilta. He eivät johda harhaan, he auttavat kannustavat ja tukevat.

   Ei ihminen kuole: hänen kehonsa kuolee. Sielu menee sinne oikeaan kotiimme. tulette sitten ajallanne hämmästymään.
   Tämä on 100% totta minulle ja miljoonille täällä maanpaossa ?

  • kristitty 123

   "Pasi Turusen puhuman kasetin", eräs meidän ajan harha profeetta"

   • kristitty 123

    Lisäyksenä vielä että Helena Konttisesta kertovassa kirjassa "Eräs meidän ajan profeetta" käy ilmi sekin että Konttinen oli alkuaikoinaan paljon tekemisissä lestadiolaisten kanssa ja hänen uskossaan on paljon samoja piirteitä, syvää synnin tuntoa ja syvällistä Kristuksen etsintää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1775
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1385
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1177
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   85
   988
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   194
   987
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   923
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   808
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   732
  Aihe