Kertokaa miten ISO KALU on lumonnut kauniin ylpeän naisen !!

normi kulllli

Haluaisin kuulla tosijuttuja siitä miten ensin kylmäkiskoinen ja ylpeä kaunis nainen onkin ollut täysin miehen orja sitten kun on saanut tosi isoa kalua !! Kertokaa miten hän on soitellut perään ja anonut sitä jättikullia uudestaan itseensä !!

Itse haluaisin ison kalun. Aasialainen naiseni sanoo kaluani pieneksi vaikka on se ihan suomikokoa kuitenkin.

13

1685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normi kulllli

      Eikö kellään ole kokemusta?? Jakakaa kokemuksia siitä kun olette taltuttaneet ylpeän *uoran isolla kulllillanne tosi tottelevaiseks??

    • 17cm tatti

      Mulla on isoterskainen kulli joka 17cm parhaillaan, ja aika lumoutuneena naiset lutkuttaa sitä ja orkun jälkeen lumoutuneena kehräävät kainalossa.
      En silti luota itseeni:(

    • Olli jj

      Itse huomasin kuinka yhden illan naiseni alkoivat ottaa minuun yhteyttö ja joko suoraan tai epäsuorasti ilmaisivat himoavani uudestaan kaluani. Pituutta kalullani oli noin 31cm suurimmassa seisokissa. No, jätin lääkärinhommani ja aloin panohuoramieheksi. Paiskin töitä naama punaisena, joskus jopa 12 tunnin päiviä ja tein uskomatona tiliä, verottomana. Tätä kesti 3 vuotta ja sitten kaluni tippui pois. Olin saanut joltain brassinaiselta keljun taudin. Todellakin minut tunnettiin piireissä ympäri maailmaa ja jopa Hollywood julkittaret varasivat minulle aikoja. Heh, mietin kuinka Tom Cruisea mahtaa nyt kismittää kun Hollywood herkut tulevat Lappiin lemmiskelemään armottaman kuuman sykkivän lemmenkaluni kanssa. Sain kuulla varsin luotettavan oloiselta aasiattarelta, että kaluni vastasi 4-5 normaalia aasialaiskalua. Hänen kanssa emme lemmiskelleet, koska hänellä ei ollut varaa taksoihini. Kiusalli kuitenkin näytin pelivehkeeni hänelle ennenkuin aloitin työsessioni Hollywood kaunottaren kanssa. Joo, tosiaan nyt ku toi kalu tippu ni olen hakenut sisältöä elämääni opettelemalla eri lintulajeja. Tunnistan nykyään reilu 200 lintulajia pelkän äänen perusteella. Kuvista jonkun verran enemmän. Luonnossa bongatessani lintuja ei voi olla aina varma näkikö todellakin linnun joksi sitä luuli. Joidenkin lajien välillä erot ovat ns. hiuksenhienoja. Taannoin matkatessani Andien kauniiden maisemien syleilyssä lintubongausretkelläni törmäsin varsin mielenkiintoiselta näyttävään eläimeen. Tämä nyt ehkä lipesi, mutta oli pakko mainita asiasta. Kerron siitä ehkä myöhemmin toisella palstalla. Tämä oli oma tarinani kuinka entinen hurmosmelani selätti pahimmankin ylpeän kaunottaren.

      • JaSaa

        Mahtavaa Olli!! Hiton hyvä kertomus kokemuksistasi.


      • Anonyymi

        Tsemppiä Ollille.


    • thebigdick

      Aika jännä että sait hollywood kaunottaria 31cm kullilla tohan on vielä ihan pieni tosin ehkä ne kaunottaret ei olis kestäny mut 46,8cm järkälettä. Ja öeveys oli sitte 6cm.

    • zurbbis

      Vaimoni (41v.) tuli käymään erällä entisellä työpaikallani, joka oli vammaisten asuntola. Siellä asusti eräs nuorehko mies, mukava, mutta kuten ennen olisi asnottu, jälkeenjäänyt- vaimo rakkaani, sievä sellainen herätti välittömästi tämän kaverin paljastelu/masturbointi addiktin. Ja tällä kaverilla oli muuten "aivan sairaan kokoinen" meisseli. Kaveri tuli sohvalle vaimoni viereen, kun hoidin toisessa huoneessa työtehtävääni hetken, vetäisi seisovan jöltin kylpytakkinsa kätköistä ja räväytti hanskaansa kunnon lastin- Olkoon vaimoni "ylpeä" ja kaunis, mutta tuon perään huokailee toisinaan. Ja tämä tarina on muuten tosi--

    • hoitohommia tehnyt

      Uskon. Vammaisillahan on isoja mulkkuja tai sitten mikropeniksiä, vamman lajista riippuen. Heikäläisillä ulokkeet kasvavat: hampaat, jalat, kädet, nokka, mulkku jne.
      Isojahan niillä on, miltei 20cm velttona ja seisoessa 20cm, jos seisoo.
      Ja näyttää kaameelle pienessä vajakissa, jonka elopaino on 50 kiloo ja pituus 165cm, mutta mulkku on 20cm seisokissa.

      Sama kai se millainen jopli siellä vaipassa on kun jätkä kusee vaan housuun ja kuolaa.

    • ....

      voi helevetti taitaa tämä yksi olla itsekkin vammainen kun jaksaa tuota paskaa jauhaa kokoajan...mee kuule hoitoon ja äkkiä!!!!

      • H-X

        Samasta sontatunkiosta kaikki vammaisaiheiset jutut täällä. Epäilen aivovammaa tällä tyypillä. Sekään ei ole naurunasia...

        Mutta kateus isompikikkelisiä kohtaanj on on huvittavaa... hah


    • H-X

      Hei H-X, onkohan sula pakomiele tätä palstaa kohta? Oleto mies vai naiinen? Millasesta kaalusta pidät?

    • Mr.NaughtyGentle

      Ettekö tosiaan tiedä että naiset ja miehetkin ovat Paksun ei pitkän -25cm---
      vaan tosiaan 5 yli paksua ja 17 pitkä riittää. Ehkä hieno suikitella pitkällä ja hekumoida, mut kun mies survasee sen pillun pohjaan tai anaalin mutkaan on kipu kuuleemma hirveä, ei siis ns. kipu/nautinto rajaa.
      Paksu on ainakin hönössä kuulemma hyvä. Ite toivoisin paksumman, (ihan pikkuriikkisenvaan). Ihan hyvä on. Pestään äijät se esarin alusta, saa toistekkin suihin.

      Mr.NaughtyGentle

    • Anonyymi

      Meillä on töissä yksi kääpiö, sorry lyhytkasvuinen kaveri joka on tosi fiksu, mukava ja saa kyllä jokaiselta ansaitsemansa kunnioituksen, mutta se KYRPÄ, pakko kirjoittaa isolla, jos kaveri on n 120cm pitkä ja kulli rötköttää lepotilassa n.yli ? 30 senttisenä, nuppi heiluen kaverin polvien tasolla ja jopa yli, niin on se härskin näköistä, ajatelkaa n. neljäsosa kaverin pituudesta on pelkkää KYRPÄÄ, kaverilla olisi loistava ura porno teollisuudessa Hollyvootissa, mutta ei käytä mahtavaa miljoonien dollareitten/eurojen mahdollisuutta, voi viddu jos mulla olis tommoinen, ni olisin jo rikas mies.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe