Boba Fett elokuva?

5

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yoda2

      Varsin mielenkiintoinen idea.Jos George Lucas kiinnostuu myöskin tuosta,varsin mielenkiintoinen idea.Ja toivottavasti John Williams säveltää sen musiikin,jos se tulee.Ja toivottavasti siinä on myös muita tuttuja Star Wars-hahmoja,kuten Obi-Wan.
      Mutta jos George Lucas ei ole siinä osallisena isossa roolissa,en ole innostunut siitä.

    • Scifisti1977

      Boba Fetti:stähän on kirjoitettu paljon tarinoita Star Wars -kirjojen muodossa Star Wars Expanded Universeen ja nekin ovat Lucasin hyväksymiä. Boba Fett kato ei kuollut siinä Jedin Paluussa kun hän tippui sinne sarlacin kitaan. Hän loukkasi jalkansa mutta pääsi pois sieltä. Näin kirjoissa. Uusimmissa Star Wars -kirjoissa Boba on joku 70 vuotta jo ja erittäin rikas. Hänestä on tullut Mandalore ja hänellä on tytttären tytär ainoana sukulaisena elossa. Siis elokuva ei saisi näiltä osin muuttaa tarinaa.

      Mutta toisaalta jos elokuva sijoittuu ennen Jedin paluuta ja vaikka juuri trilogioiden väliin, niin voisihan se toimia. Mielenkiintoista olisi nähdä kyllä leffa.

      Scifisti1977

    • KyleKatarn(1987)

      Minusta Boba Fett elokuva ei ole hyvä idea siinäkään tapauksessa, että sen ohjaisikin joku muu, kuin George Lucas. Ensinnäkin pistää miettimään, onko Boba Fett todella sellainen hahmo, joka sopisi elokuvan päärooliin minkään muun syyn, kuin toiminnallisuuden vuoksi. Hänhän ei ole mikään varsinainen sankari Tähtien Sodan maailmassa. Voisiko Fett tehdä muutakin, kuin jahdata ja lahdata porukkaa? Jos ei, elokuvan perusta ja substanssi olisi aika kyseenalainen.

      Toiseksi Fett-elokuva tuntuisi nyt aika väkinäiseltä ja turhalta, sikäli kun hänet on varmasti jo kirjoitettu sisään tulossa olevaan Star Wars Live Action-sarjaan, jossa olisi loistavasti mahdollisuuksia käsitellä häntä laajemmin, kuin elokuvissa ikinä.

      • KyleKatarn(1987)

        Voisi vielä huomioida, että ehkäpä Boba Fett toimii hahmona hyvin juurikin siksi, että hänet on elokuvissa pidetty etäisenä ja salaperäisenä, ja aika lailla sulkeutuneena hahmona.

        Sitä salaperäisyyttä veisi ainoastaan pois, jos pääsisimme niinsanotusti näkemään hänen päänsä sisälle, ja siinä tapauksessa, että näkisimmekin tulisimmeko pitämään näkemästämme?


    • Itseasiassa olen erimieltä siinä että elokuva vaatii Georgo lucasin...ewokeista tehtiin kaksi elokuvaa ja muistaakseni ne olivat toimivia lasten elokuvia. Toki en halua Boba fetistä mitään rambo tyylistä lahtaajaa vaan toimivan hahmon jossa selvitettäisiin mitä boba käy läpi päänsä sisässä. Elokuvassa pitää ehdottomasti näkyä kohtaus jossa Boba karkaa sarlaccin suusta että saadaan vihdoin ja viimein se historian kirjoihin ettei kukaan juntti väitä että se kuoli ROTJ leffassa....toisaalta Boba fett elokuva ei ole sagan osa joten silti monet olisivat sitä mieltä että boba on kuollut ja pysyy. minusta Boba Fett ei kuole koskaan eikä ainakaan noin naurettavasti kuin jedin paluussa. Elokuva voisi yleensäkin perusta enemmän palkkionmetsästäjien maailmaan jossa nähtäisiin paljon tuttuja hahmoja kuten Dengar,Aurra Sing, Bossk ja ehkäpä jopa Cad Bane?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2419
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2164
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      188
      2098
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1232
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      17
      1204
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe