Netti fennot, tässä blogissa puhutaan teistä!

"Silti näiden vihanlietsojien olisi nyt syytä kollektiivisesti katsoa peiliin. Rasismille on aina ollut kasvualustaa, olivat syytettyinä sitten juutalaiset, ruotsinsuomalaiset, suomenruotsalaiset tai somalipakolaiset. Päivästä toiseen jatkuva ihmisryhmän demonisointi ja vihanlietsonta johtaa sairaiden ajatusten lisäksi joillain yksilöillä myös sairaisiin tekoihin. Breivikia näyttää ajaneen tarve päästä oman viiteryhmänsä sankariksi säälittävine manifesteineen ja univormukuvineen."

http://saramo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78935-homma

13

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinun tuubi

      Yleistäminen on rasismia..!

    • shshshshshssgh

      Pakkoruotsi pois ja samoin virkamiesruotsi. Vips vihakirjoitukset loppuu!
      Simple!

    • Aasiioihiin

      Kaikkiea sontaa se omien etujen puolustaminen, pistää kirjoittamaan. Nautinnollisia kohtia oli=" vihanlietsojien olisi nyt syytä kollektiivisesti katsoa peiliin" Mites nää vakkarikirjoitajat Hsb tai se ruottalainen rohversoori ameeriikkalaisella nimellä, joka ihan Vaasaan asti vaivaitui toteamaan asian.
      " Rasismille on aina ollut kasvualustaa, olivat syytettyinä sitten juutalaiset, ruotsinsuomalaiset, suomenruotsalaiset tai somalipakolaiset."
      Mitä vitt..ua onko suomenruotsalaiset joutuneet rasismin kohteeksi..? Eikö stokalla ollut muumimurretta osaavaa myyjää sillä hetkellä..!
      " Breivikia näyttää ajaneen tarve päästä oman viiteryhmänsä sankariksi säälittävine manifesteineen ja univormukuvineen."
      Tuo toimii vieraassa maassa ei Suomessa tuo viiteryhmä..! Tosin eioo eka kerta kun ruottalaiset yrittää, sekaantua toisten aasioihin.

    • Joopa-joo!

      Tottakai niissä puhutaan meistä. Tietenkin rkp:n palkkalistoilla olevat kansankiihottajat mollaavat suomalaisia kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Juuri äsken Yleen oli taas saatu raahatuksi (kovalla palkkiolla) joku HY:n ruotsalaianen tutkija (ei koskaan suomalaista!), joka selitti ihan vakavana, että muukalaiskeskustelu Norjassa on paljon _sivistyneempää_ kuin Suomessa, ja kaikkein sivistyneintä se tietenkin on Ruotsissa.

    • Totuus!

      Kielivapauden kannattaminen on suomalaisten rakastamista, ei surujen vihaamista.

      Pakkoruotsituksen kannattaminen on kyllä suomalaisuuden halveksimista eli suomalaisten vihaamista.

      Turha on nettisvekon vääntää valkoista mustaksi ja päinvastoin....

    • jokkex
    • Niin se vaan on

      Siinä puhutaan RKP:läisistä.

      RKP on Suomen rasistisin puolue, joka levittää eniten Suomessa vihaa ajamalla oman kielensä pakottamista. Jos Suomessa on vihanlietsontaa pakkoruotsin seurauksena, niin muistakaa suomenruotsalaiset, että ensin tuli pakkoruotsi ja vasta sitten viha. Kaikki suomenruotsalaisiin liittyvä viha on näin ollen RKP:n kuin myös tyypillisen suomenruotsalaisen itseään täynnä olevan Ankdamin syytä

    • Niin se vaan on

      RKP on Suomen ainoa puolue, joka on syntynyt rasismin tuloksena.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Svekomania

      FENNOMAANIT PUOLUSTAVAT SUOMENKIELISTEN OIKEUKSIA,
      SVEKOMAANIT PUOLUSTAVAT SUOMENKIELISTEN HALVEKSIMISTA.

      Jos esim. Persuissa on rasisteja, niin kumpi on pahempaa, olla rasisti maanmiehiään kohtaan, kuten RKP, vai olla rasisti mamuja kohtaan? RKP:läiset ovat siis pahempia rasisteja kuin ketkään muut.

      • Aasiioihiin

        Oletko varma sillä yleistäminen on rasismia ihan teidän omin sanoin..! Vautsi suru sensuuri yrittää toimia.! Jos olisi järkeä ymmärtäisit ettei, tuo sensuuri tulisi toimimaan. Kaikki sellainen toiminta tai keskustelu menisi nk.maan alle..! Jolloin viranomaisten on mahdotonta, jos palstan pitäjät on fiksua puuttua toimintaan..! Internettiä ei enää voida sulkea, usko jo..! Mitä uskontoa rasistit on..? Koska yhden teot pannaan kaikkien vastuulle.! Kristinuskossahan yksi kantoi vastuun muiden teoista..! Turhaa tekopyhyyttä sinulat niinkuin muiltakin RKP:n kannattajilta. Rasismi on ollut tätä päivää aina ruotsinvalloista lähtien, oletko puuttunut siihen asiaan koskaan esim. vaatimalla poistamaan pakko- ja virkamiesruotsin..? On se muutenkin kumma, kun suomalainen olisi vastuussa norjalaisen teosta..Mites suomenruotsalaiset heidänkin olisi oltava vastuussa sitten..!


      • pakkoruotsinet

        Eihän fennomaniaan ole kuulunut mitkään Ankdamin jutussa mainitut asiat. Svekomania ei kestä kritiikkiä, joten pitää keksiä fennomaniasta sellaista, mikä ei siihen kuulu. Ankdam on typerä ja aina kun luemme Ankdamin kirjoituksia, voimme vain miettiä, ovatko kaikki surut yhtä typeriä.


        "Sama väestöryhmä, joka kiihottaa itseään vihapuheilla suomenkielisistä, nettifennoista, ruotsin kielen ja ruotsinkielisten paremmuudesta sekä ruotsinkielisten muka oikeutetusta etuoikeutetusta asemasta Suomessa ja miten ruotsia kannattaa jopa vain tämän takia opiskella, on nyt, kun 90 RKP:läistä on ammuttu, sitä mieltä, ettei heidän puheillaan olekaan mitään merkitystä. Että kunhan viljellään vihapuhetta ihan lämpimiksemme, ei siitä kukaan mitään opi tai omaksu."


    • takaisin kotiisi

      Palkattu Ankdam, yritä pysyä siellä omalla Rkp palstalla. Siellähän olet paremmin tunnettuna perussuomalaisia vastustavana suomenruotsalaisena.

    • Nettisuom. (-fenno)

      Ankdam näin: "Netti fennot, tässä blogissa [http://saramo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78935-homma] puhutaan teistä!"

      Tarkoitatko, että siinä kirjoitetaan nettifennoista vihanlietsojina.

      Blogissa ei ole tökeröä oikeinkirjoitustasi edustavaa ilmaisua "netti fenno". On parasta oikean asian kannalta, että pitäydyt sanojen nettifenno tai nettisveko normaalin kielitajun mukaiseen merkitykseen. Jos et pitäydy, niin silloin itse oikeutat ilmaisuille nettisveko ja "netti sveko" vastavuoroiset merkitykset. Se vie kannaltasi vain ojasta allikkoon ja e.v.v.k.-periaatteesikin osoittautuisi epäuskottavaksi. Se olisi vahinko.

      Haluatko, Ankdam, liittyä vääristeltyjen tietojen yhdistämisellä sanaan nettifenno (ja sen seurauksena vastaavasti ja vastavuoroisesti sanaan nettisveko) vihaa kerjäävien joukkoon? Sellaisella manipulointikikalla yritetään päästä pakkoruotsin ja sen oheisilmiöiden vastustajien kimppuun muka viattomasti. Ei tule onnistumaan, sillä pakkoruotsia ja eräitä sen seurannaisilmiöitä vastustaa 80 prosenttia kansasta, yli puolet kokoomuksenkin puoluekellokkaista, mitä Katainen ei tunnustanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe