Lainaa tarjolla, just!

Jolly70

Hei, Te yksityiset rahan lainaajat, älkää laittako tänne ilmoituksianne pilanpäiten, mitä hyötyä siitä on? Ihmiset pyytävät teiltä lainaa, kun sitä niin mainostatte, mutta onko kukaan oikeasti löytänyt täältä "auttajaa"? Vaikka tämän on monen mielestä "vain" suomi24, eikä täältä mitään järkeävää ja uskottavaa löydy, niin olen erimieltä, täällä on ihan fiksuja ja asiallisiakin vastauksia yhdelle sun toiselle!
Mutta jos tarjoatte apua tosissanne rahaa tarvitseville, niin antakaa heille sitten myös vastauksia, tarkoitan asiallisia sellaisia!

Itse olen yrittänyt saada hetkellistä apua näissä merkeissä, minulle tuli kaksi vastausta tai pyyntöä, että kerro mihin rahaa tarvitset, ja kun niin tein, kummastakaan "lainaajasta" ei ole sen jälkeen kuulunut mitään, takaisin olisin kyllä velkani maksanut sopivalla maksuajalla!

Mutta pärjäillään kaikki, ehkä joskus joku löytää hyvä sydämmisen "ystävän" tätä kautta, ja on valmis hyviin tekoihin, tässä tapauksessa taloudelliseen hyvään tekoon!

23

1078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • doudou

      Jos velkojenkeskustelupalstalla on lähestulkoon pelkkiä rahankerjuuviestejä niin ihan sama mitä täällä loput vastailee.
      Ikävä tilanne sinun kohdallasi, mutta tämä palsta on täynnä härskejä huijareita joten ei täällä kukaan voi luottaa mihinkään ja näin ollen en usko että täältä kukaan apua saa.

    • Järkimies75

      Älkää myöskään laittako tosissanne rahantarjoamis- tai kerjäämisviestejä.

      Tämä on keskustelupalsta, ei kerjuupalsta.

    • Javitut:P

      Onko lainan haku mielestäsi kerjäämistä?? Jos haen yksityistä lainaajaa, jolle olen valmis maksamaan ihan hyvän koron, onko se silloin kerjäämistä??

      • Velkakierre.

        Ei se ole, jos tosiaan maksat sen koron ja vielä lisäksi pääoman takaisin. Mutta siitähän ei voi olla varma. Yksityisen lainaajan korko on kova, ja tietenkin ottaisit lainasi halvemmalla pankista jos vain saisit. Kun pankki ei uskalla sinulle lainata, ei kukaan muukaan ilman täysin turvaavaa vakuutta. On siis aivan turhaa palstan sotkemista pyytää lainaa kertomatta vakuuden laatua saman tien.

        Toistaiseksi tämän palstan lainanpyytäjistä vain yksi on esittänyt riittävät vakuudet (tontti) velkansa pantiksi. Valitettavasti tämä tontinomistaja ei osannut sanoa paljonko haluaa lainaa, joten asian edistyminen pysähtyi siihen.


      • KKHS

        Ei se ole kerjäämistä. Kerjääminen on rehellistä ja kannattavaa toimintaa, kun lainan pyytäminen voi olla vain toista ja harvemmin kumpaakaan.


    • Jolly70

      Niin, ei kukaan kerjäämistä suosikkaan, eikä sille pidä antaa jalansijaa! Lainan hakeminen ei sitä ole! Nyky maailmassa netti aikaan, minun mielestäni tällaisia keskustelupalstoja voi käyttää ks "linkkien hakemiseen", ja tällä tavoin voi löytää jotain, oli se sitten mitä tahansa! Tietysti tällaiseen yleiseen keskusteluun ym. mahtuu noita härskejä huijareita, ja muuten vaan toisten kurjuudesta nauttivia, mutta sellainen on maailma!!
      Toiset asioi vakavasti, toiset pelleilee! Keskustelupalsta tämä on silloin kun asioista keskustellaan järkevästi, ja mielenkiinto pysyy niin kauan yllä, kun vastaukset ja kirjoittavat ovat mielenkiintoisia!

      Kaiken maailman nimitetlijät sun muut, ne keskustelut voi jokainen jättää omaan arvoonsa!

      • Jos spurku kadunkulmassa tulee pyytämään "vippaa femma" ja lupaa että samassa paikassa samaan kellonaikaan viikon päästä hän maksaa summan takaisin, on kyseessä mielestäni kerjääminen eikä lainatoiminta. Takaisinmaksutodennäköisyys on 0%, eli juuri sen saman verran kuin näiden Suomi24-vippaajien kohdalla.

        No yhtä kaikki, lainaa tai vippiä, tämä foorumi ei ole tarkoitettu minkäänlaisen rahoituksen kohtaamispaikaksi vaan KESKUSTELUpalstaksi.


    • Tämä on keskustelupalsta eikä mikään lainamarkkina-areena. Ei ole sen asiattomampaa laittaa tänne pilanpäiten "lainataan rahaa" kuin tehdä samaa ilmoitusta tosissaan. Tosin molemmista viestityypeistä soisi päästävän täällä eroon.

      Onko se niin vaikeaa ymmärtää, että KUKAAN ei lainaa luottotietonsa menettäneelle tuntemattomalle ihmiselle rahaa. Ja KUKAAN luottotiedonsa säilyttänyt taas ei vingu rahaa Suomi24:stä, koska he voivat ottaa lainansa rahoituslaitoksesta.

    • ei käy

      Jos useat edelliset tahot on todenneet ihmisen vilpilliseksi ja jättävän sovitut maksut ja laskut toistuvasti hoitamatta, niin miksi täällä kukaan uskoisi selityksiänne pätkän vertaa?
      Tänne palstalle laitetaan se raha-anomus siinä vaiheessa kun kaikki vippifirmat on jo käyty läpi ja joihin on velat edelleen maksamatta.

      Suosittelen siirtymään mol.fi -sivustolle etsimään työtä / lisäansiota ja keskustelemaan työvoimaneuvojan kanssa. Tai etsimään sitä työtä ihan itse.
      Ainakin puhelahjoja tuntuu olevan joten luulisi jotain työtä löytyvän supliikkimiehelle tai naiselle. Esim. lehtimyynti.

      Aika velttoa odottaa että joku tuntematon pelastaja tulee ja maksaa pois velat ilman että itse tarvitsee tehdä asian eteen mitään.

    • Jolly70

      Kriittisen spurku vertaus on juuri tuota shittiä, joka vie mielenkiinnon rakentavista keskusteluista, ei varmasti kukaan spurkulle lainaa femmaa, sen voi sitten jo samantien antaa ,jos haluaa, saapahan kaveri pari keskikaljaa janoonsa!!

      Ketään täällä kirjoittavaa, ei kukaan voi verrata spurkuun tms. kukaan meistä ei tiedä kenenkään yksilön tilannetta, mistä syystä siihen joku on ajautunut, joten arvostelut sikseen!

      Näettekö nyt kuinka paljon tämäkin asia on aiheuttanut keskustelua, joten ihan oikeassa paikassa asioita puretaan ja palotellaan!

      • Rikas piru

        Avainsana on juuri tuo "ajautunut". Nämä lainanpyytäjät ovat menettäneet taloutensa hallinnan ja ajelehtivat vipistä toiseen myrskyn mukana. Spurgu ei osaa käyttää viinaa oikein, kerjääjät eivät osaa käyttää rahaa oikein. Heillä ei todennäköisesti ole kykyä selvitä uudestakaan lainasta. Parhaassa tapauksessa joku voisikin ehkä maksaa lainansa takaisin, mutta kukapa olisi halukas antamaan omat rahansa kokeiltavaksi.


    • ei käy

      Nimimerkin takaa voi löytyä ihan mitä tahansa, puolin ja toisin. Ja onhan tällä palstalla aika rankasti arvosteltu varakkaita siitä, etteivät "lainaa" rahaa velkaongelmaisille. Ovat itsekkäitä ja eivät välitä lähimmäisen hädästä.

      Yhden lainan maksuongelma on hallittavissa oleva asia ja siihen voi ajautua pienituloinen helpostikin työttömyyden tai pidemmän sairauden vuoksi. Sellainen ihminen ottaa yhteyttä velkojaan ja sopii uuden maksuohjelman tms. eli ymmärtää tilanteen ja tekee sen eteen jotain.

      Nämä kymmenien ulosotossa olevien pikavippien valittajat ovat ihan oma lajinsa ja näihin talkoisiin on ihan järjetöntä osallistua rahallisesti. Hoitokeino on jotain muuta kuin lisälaina. Se on näillä jo kokeiltu moneen kertaan. Ei vaan oikein mene oppi perille?

      • maikka2

        Jos laittaa kysymyksen, lainaisiko joku yksityinen rahaa hyvällä korolla, ei se ole kerjuuta.
        Keskustelupalstat on myös yhteydenotto- hakuja varten. Tämä on yksi kanava löytää sellainen.

        Sitten tämä lainaaja ottaa lainaajan kontolleen ja molemmat häviää palstalta, jos lainaus onnistuu.

        Myös se, jos on paljon rahaa ja haluaa sijoittaa vaikka vaikeuksissa olevaan henkilöön, korolla, on ihan fiksua.

        Tulee varmaan liikaa "roskapostia" joissa on kaikenmaailman kerjäläiset.

        Lainaaja voisi ilmoittaa että on löytänyt kohteen/kohteet, ei enää yhteydenottoja kiitos.

        Täällä on tosi paljon rahan tarvitsijoita. Tuolla guuglettamalla kun etsii yksityiset rahan lainaajat, pitää varoa niitä, jotka huonolla suomella tarjoavat lainaa 3% korola ja paljon lainaa.

        Ne tarvitsee ensin maksun, sitten toisen, kolmannen jne.Joka kerta uskottava selitys. He eivät lainaa vaan ottavat viimeisetkin rovot.


    • Oletkovalmis

      Tarjoan rahaa lainaksi, 200- 4000€. Ei vakuuksia ei luottotietojen tarkistusta.
      Halpa korko. Laita yhteystietosi ja mihin tarvitset lainan.

      • punatulkku21

        Oletko tosissasi , oletko rehellisesti ja ilman uhkailuja tarjoamassa lainaa,
        jos olet , minä olen lainaamassa.
        Otetaan vastaan vain asialliset viestit.
        Jos olet vakavissasi, keskustelen kanssasi, mutta tällä palstalla en ala
        henkilökohtaisista asioistani avautumaan.
        Olen rehellinen, enkä suhtaudu tähän pyyntöön todellakaan kevyesti.


      • KeijoKusilukko
        punatulkku21 kirjoitti:

        Oletko tosissasi , oletko rehellisesti ja ilman uhkailuja tarjoamassa lainaa,
        jos olet , minä olen lainaamassa.
        Otetaan vastaan vain asialliset viestit.
        Jos olet vakavissasi, keskustelen kanssasi, mutta tällä palstalla en ala
        henkilökohtaisista asioistani avautumaan.
        Olen rehellinen, enkä suhtaudu tähän pyyntöön todellakaan kevyesti.

        Trololololol


    • amyk
    • kusessa oleva

      no osaakohan kukaan kertoa,mistä saisi 20000e lainaa määräaikaisella työsopparilla??ei mistään,ja asialla on helvetinmoinen kiire..että sillälailla!

      • F. J. Talmari

        Työsopimusta ei voi muuttaa rahaksi. Ei vaikka olisi vakituinenkin. Kyllä sinun pitää löytää parempaa vakuutta lainalle, niin sitten alkaa rahaakin irrota.


    • ringringaside

      Jos haluatte jatkaa lainaruinausta palstalla niin sovitaan, että jokaisessa lainanruinauksessa pitää pyydetyn summan lisäksi mainita vähintään seuraavat tiedot:

      - vakuus ja sen arvo (esim. mummonmökki Keuruulla, hintaarvio 50000 euroa, ei kiinnityksiä)

      Kaikki lisätiedot kuten lainanruinaajan työtilanne, käyttötarkoitus (esim. vippien poismaksamiseksi, auton ostoon, jne.), kuukausilyhennys tai maksuaikataulu (esim. voin maksaa 300 eur/kk, haluaisin lainaksi 2 vuodeksi) jne. ovat plussaa.

      Itse ohitan kaikki sellaiset nollainformaatiota sisältävät pyynnöt suoralta kädeltä, joissa lukee "apua...tarvitsen lainaa 4000 euroa heti...varma takaisinmaksu....jos kiinnostuit ota yhteyttä [email protected]".

      Vakuus/pantti on koko homman tärkein asia. Se arvostetaan tyypillisesti enintään 50% käyvästä arvosta. Käypä arvo ei ole sitten oma ostohinta vaan hinta jolla vastaavia saa tällä hetkellä markkinoilta. Minua ei ainakaan kiinnosta se mihin velallinen pyytämänsä rahat käyttää tai miten aikoo lainan maksaa, kunhan tiedän saavani omani pois kuluineen ja korkoineen pantin kautta.

      Valitettavasti kelpuutan vain sellaista omaisuutta, jonka omistuksen velallinen pystyy osoittamaan. Ei ole mitään intoa ryhtyä varastetun tavaran luukuttajaksi.

    • 0879687080989+896

      Persaukistenosasto on Lainaaja.fi tai Fixura.fi

    • Huijaus ja kusetus

      Pitkään tätä palstaa seuranneena ja lukenaan, voin kertoa, että nämä yksitystä lainanantajaa hakijat voisivat perustaa yrityksen, joka kantaa omaa nimeä ja toimialana voisi olla huijaus ja kusetus.

      Perustelen tätä sillä, että en yhdenkään yksityistä lainanantajaa hakeneen henkilön antaneen kunnollisia tietoja, jonka avulla yksityinen lainanantaja voisi edes jotenkin olettaa olevansa kunnollisen lainanhakijan kanssa tekemisissä. Perustiedot ovat lainan määrä, vakuus / pantti, laina-aika, lainan korko ja suunnilleen kuukausitulot ja menot. Näiden avulla lainanantaja pystyy arvioimaan lainanhakijan maksukyvyn. Eli samat tiedot suunnilleen, mitä pankkiin täytyy antaa, kun haet lainaa. Ei se pankkii mikään sosiaalitoimisto ole. Ei ole myöskään tuo yksityinen lainanantajakaan.

      Jos lainanhakijalla olisi luottotiedot kunnossa, niin tuskin ovat lainamassa täysin tuntemattomalta rahaa, vaan varmaan mennään pankkiin kysymään lainaa.

      Joskus vielä nämä lainanhakijat ovat jo vipannet ystäviltänsä jo niin paljon rahaa, ettei enään ystävätkään auta. Joten kyllä tuo hiujaus ja kusetus tulee ensimmäisenä mieleen.

      Olen itse joskus lainannut ystävälle rahaa, mutta aina sen verran mitä on ollut varaa menettää. Joskus ovat maksneet takaisin, muutama ei ole koskaan vaivautuneet maksmaan, mutta oma on tappioni.

    • oldmetall

      Tältä palstalta on turhaa odottaa hyväsydämmistä ihmistä. Omakohtaisesta velkakokemuksesta voin sanoa, että vaikeaa on painia velkojen kanssa, mutta ei ylivoimaista . Ensimmäinen askel veloista selviämiseen on katsoa totuutta silmiin ja realistisesti katsoa velan määrä ja kartoittaa missä ajassa ja miten selviää velasta.
      Paras hyvä teko on koettaa selvitä ja ottaa vastuu veloistaan.
      Jos täältä joku hyväsydämminen ihminen lainaakin niin se olisi vaan pieni apu ja velallinen harvoin osaa kääntää kurssia vaan velat olisivat olemassa senkin jälkeen kun joku olisi muka lainannut rahaa.
      Mulla oli 4v sitten aivan mahdottomalta näyttävä tilanne. Velka tuntui olevan kuin Himalaja. Onneksi älysin puhaltaa pelin poikki laskin velkani kokonaismäärän ja listasin kaikki velkojani , tein nätin listan veloistani ja ajan varattuani marssin kunnallisen velkaneuvojan luokse. Yhdessä laadimme hakemuksen Takuu Säätiöön järjestelylainan takaamisen hakemiseksi. Käsittelyajan aikana maksoin arvioidun maksuvaran verran palastettuna jokaiselle velkojalle jotakin.
      Perintäfirmat lähettivät uhkauksia ja maanittelivat maksamaan velkojani aivan epärealististen maksuohjelmien mukaan. Pidin pääni ja maksoin "työpöydän" mukaisia lyhennyksiä.
      Sain Takuu Säätiöltä myönteisen päätöksen ja takauksen, nyt Tosin käsittelyaikani kesti 8kk ja 3 kk.n päästä oli väliaika kontrolli ja pääsin aloittamaan velanmaksuani 2009 loppupuolella. Nyt pyörähti viimeinen vuosi maksuun ja alkaa olla voittajafiilis pikkuhiljaa.
      Toisten velallisten elämästä en tiedä, mutta silloin kun olin kusitilanteessa niin en kuvitellut hetkeäkään, että tälläkään palstalla olis joku hyvähaltija joka tuosta noin vaan lainaa rahaa velkaongelmaiselle kun ei ylpeyteni antanut edes periksi pyytää ketään sukulaista takaamaan pankkilainaa.
      En yritä nostaa itseäni toisten yläpuolelle, mutta sanon vaan , että jos on velkaantunut niin ei siinä selittelyt ja nyyhkytarinat auta vaan on yritettävä ottaa vastuu omista tekemisistä.
      Ensimmäinen askel vastuunottamisessa on ettei yliarvioi velanmaksukykyään eikä valhtele itselleen eikä toisille.
      Toinen askel on että pitää itsensä kurissa eikä yritä kusettaa toisia.Vaikka jollakin on taloudellisesti hyvät oltavat niin kyseinen henkilö on omalla työllään ja toimillaan saanut pidettyä varallisuutensa eikä ole mikään velvollinen auttamaan raha-asiansa sössineitä ihmisiä.
      Niin omiin ongelmiin en hakenut enkä hae keskustelupalstoilta konkretiaa vaan yritän hakea apua sieltä mistä sitä saa ilman että tarvitsee kusettaa.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe