kokemuksia Q7

tialautoa..

Minkälainen auto kyseessä vähän alustavaa tietoa tässä tarvitaan ennen koeajoa ja muuta onko hyvä ja kannataako harkita vai olisiko hyvä tyytyä jo Q5 tai kenties Q3 onko paljon eroa muuta kun hinta. Ja mitä muita hyviä hieman isompia autoja muista merkeistä kannattaisi kysellä. Meillä tällä hetkellä vain a7 ja hieman isompaa etsimme lisäksi eli kannatatteko audia vai ihan jotain muuta.

32

11577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Q7:lla ajanut

      Q7 on iso katumaasturi jonka saa tarvittaessa 7-paikkaisena. Ehdottomasti kannattaa harkita jos kallis ja iso katumaasturi on kiikarissa. Tuon lisäksi kannattaa harkita myös Porsche Cayennea, VW Touaregia, Mersun GL:ää, Mersun ML:ää tai Lexus RX:ää.

      Jos tilat riittävät Q5:ssa, niin kannattaa sitäkin harkita, se selviää koeajamalla. Mutta jos A7 tuntui liian pieneltä, niin silloin tuntuu luultavasti myös Q5 ja varsinkin Q3 liian pieniltä. Autoina nuo kaikki ovat muuten erinomaisia.

    • kiitoksia

      vau kiitos!! eli saa 7 paikkasena sitä epäilin hieman mutta hyvä niin että neljä lasta mahtuu hyvin ja tilaa on myös sitten tavaroille. Emmne etsi kallista autoa mutta isoa ja hyvää kylläkin Q7 on aika kallis mutta..ei se mittään

    • fghhgghhg

      Kannattaa lukea tuorein TM, siinä oli asiaa tuosta uudesta Q3.

    • A5 3,0 tdi q

      Meilla on yksi lapsi ja vehnaterrieri,silti on vaikeuksia mahtua CRV:hen.
      En tieda miten on mahdollisista tuolla porukalla mahtua A7:kaan,eiko esim. multivan olisi sopiva? Toki taitaa olla samoissa hinnoissa noiden maastureiden kanssa ja ainakin kauniinpi kun Q7.

    • ei hyvin mene sulla

      On se kumma kun ei osaa ja tiedä minkä auton haluaa ostaa.
      Sitten kysellään kaikilta tietämättä minkälaisia vastaajia kyselyyn vastaa.
      Ikähaarukka on luultavasti 14-60 v. ja kaikenmaailman provoja ja autoista mitään ymmärtämättömiä keksii mitä mielikuvituksesimpia tarinoita.

    • ÄLÄ SÄ VALITA SIEL!!

      En oo kyllä mitään tarinoita keksiny. Meillä menee erittäin hyvin ja tiedämme autoista ihan tarpeeks että tiedoks vaan. Autolla ei vielä ole kiirettä mutta pitää pikkuhiljaa rueta sitäkin asiaa miettimään ja kyse oli siitä etttä täytyy hankkia isompi auto LISÄKSi että koko perhe mahtuu. Itselleni jätän sen A7 työautoksi yms. mihin tarvii vähän pienempää autoa. Tällä hetkellä kaksi lasta ja kaksoset syntyvät kohta. A7 on sopiva ollut tähän asti kahdelle lapselle ja meille mutta ei enää kohta. Eihän siinä oo paikkojakaan ku viidelle. Ja kyselen kokemuksia jos jollain on ollut kyseisiä autoja nii voi kertoa onko ollu vikoja tai jotain ongelmia. A7 on ollut erittäin hyvä ei ole ollut vikoja eikä muuta haittaa. Ja muutenki liikutaan paljon pyörillä että......

    • joku vaan ..

      AI MULTIVAN KAUNIIMPI KU Q7 MULTIVAN ON IHAN perseestä HYI vittu MINKÄ NÄKÖNE

    • pikku kulli

      no kaikki te ootte varmaan automiehii mutta mitä mieltä te ootte audi q7

    • hilx

      Mun miälest hilux o hyvä. O vääntöö ja perhe mahtuu helposti lavalle.

      • klbvxc

        Ahhhaaa :D


    • Eikiitosmulle

      Toi Q7 on just sellaisen pienimunaisen toimistotyöntekijän peniksenjatke. Leveät matalaprofiilirenkaat, joilla ei tee mitään asfaltin ulkopuolella. Korkeat ökyvanteet. Täristää ja metelöi. Vaikutus lähinnä ulkonäköön, jos sellaista arvostaa. Todellinen katumaasturi, ei yhtään enempää. Imagoltaan lähinnä ökymaasturi. Sopii ehkä jollekkin tyylitajuttomalle venäläiselle äkkirikkaalle. Tunnetusti kyseenalaista VW laatua. Ei kiitos. Siinä ei vaan vetoa oikein mikään.

      • Qq7

        Taitaa taas olla kateellisen höpötystä...


      • MBS07

        Harmaan Toyotan omistaja kommentoi..


      • hahaaa

        entä sitten tojon omistajilla ei pikkupiljeä ole kuten teillä jatkeellisilla, vetäkääs nyt herneet nenuu!


      • Anonyymi
        hahaaa kirjoitti:

        entä sitten tojon omistajilla ei pikkupiljeä ole kuten teillä jatkeellisilla, vetäkääs nyt herneet nenuu!

        kyllä audi on öljyruisku uskokaa nyt mopopojat


    • Hiecee

      Paa hiace pitkällä ohjaamolla ja sivuikkunoilla. On tilaa ja ei niin möhköfantti kuin katumöhköt. Q7 aivan älyttömän ruma.

    • P.e.n.t.t.i

      Kellään joka viettää aikaansa Suomi24:ssä takomassa palstoille, ei ole varaa Audi Q7:aan. Ei kysyjällä eikä vastaajalla. Ei minullakaan.

      • Eurolotto

        No lottovoittajalla on sekä aikaa, että rahaa.


      • Pentti_hei

        Palstalla on meitä joilla olisi varaa ajaa vaikka Bentleyllä mutta ei meistä silti moni aja. Ajamme luotettavammilla autoilla, usein japanilaisilla luxusautoilla. Tässä taloudellisessa tilanteessa ei enää tarvitse esittää kalliilla autolla että hyvin menee. Ne paikkakunnan päättäjät joihin pitäisi muka tehdä vaikutus, tietävät muutenkin. Olemme monimiljonäärejä senkin takia että ajattelemme mitä rahoillamme teemme, auton ostossakin. Sijoitamme rahamme mielummin sellaisiin asioihin joista on jatkossa tuottoa luvassa ja auto ei yleensä sellainen asia ole. Pörssiosakkeet ja asunnot sen sijaan ovat.


      • Toyota-palstan

        trollipoju tunnusti tässä sivupersoonanaan Penttinä ettei sillä ole varaa Audiin. Uskomme sen muista jutuistaan jossa se puolustelee Skodaa ja Vokkeloa Toyotan solvauksen ohessa.


      • Anonyymi

        kukaan sellainen joka ymmärtää autoista ja niitten tekniikasta jotain ei osta audia


    • senpituinensillä

      Sain tällä viikolla kokemuksen Q7:sta. Ajoin semmoisen perässä. Oli oikein tosi hieno. Valkoinen. Takapuskurin alla oleva hiekkapelti oli musta. Takaikkuna näytti tummalta. Voi johtua siitä että hytissä ei ollu valoja. Omistaja on varmaan tosi rahoissaan, kun on saanu noin paljon lainaa autonostoon. Ehkä joku afrikkalainen heimopäällikkö, timanttikauppias, huumediileri, valelääkäri tai asekauppias. Muuta en osaa Q7:sta kertoa.

    • 2014_Q7_4.2_V8

      Q7 on ihan Ok auto kaikin puolin, mutta ei siinä tavaratilaa ole niinkuin luulisi.
      Jalkoihin ei jää, mutta edelliseen mersuun verrattuna huomaa että Mersu on enemmän laatuauto. Audi on kuin iso volkkari. Penkit nahkaa ja loput muovia. Kulutus 10 mutta hyökkää kyllä sen edestä. Vääntöä 800 mutta jurnuttaa silti lähelle 2000 kierroksilla eikä vaihda isommalle jos ei paina kaasua, ja ruuhkassa ei voi niin tehdä. Mersun laatikkoa sai ohjattua kaasupolkimella ja ajettua pienemmilläkin kierroksilla, ja ajettua 500 vääntöä hyväksi käyttäen miellyttävämmin.

    • Mies39vvvvv

      Jaa meillä on perheen ainoana autona mustang GT 5.0 V8 vuodelta 2011. Remmiahdettu ja sylkee lähes 700 heppaa. Ei tulisi mieleenkään ostaa mitään tilavampaa paskakasaa. Meillä lapset jo 15 ja 17 eli kulkevat mopoilla/mopoautolla. Matkalle lähdetän taksilla ja lentokone vie lopulliseen kohteeseen. Elämästä voi myös nauttia.

      • Anonyymi

        siinä oikea munan jatke voi helvetti,varmasti karmea ajaa


    • Semmonenseon

      Audi Q7 saa jo halvalla. Vanha malli. Uusiakin toki on ja ne maksaa. Vanha on todella vanhan näkönen sisustaltaan. Suorastaan kamala pakettiauto.

    • Harmaatojo

      Ei ole ihmiskunta edennyt henkisesti mihinkään kun keskustelun taso laskee näinkin jyrkästi. Jos olisi likellä paljon banaaneja porukka varmaan heittelisi niillä toisiansa. Audi on premium auto ja premium kustannukset.

    • jotainrajaaki

      on teitä urpoja ja tosi urpoja. statustako haette, mitä ketun merkitystä sisustuksella on liikkumisvälineessä, huomatkaa toki että eukon sohvat on sit arvokkaammat kuin auton jakkarat, parisänkynne myös kunnollinen ja toki myös omiin kenkiin kannattaa panostaa ei autoon ellei ole firman auto kyseessä ja lärvikirjakauppias, jotain suhtaa touhuun ja

    • Anonyymi

      Audi Q7 viettää hyvin paljon aikaansa korjaamolla. Öljy maistuu kaikille Audeille ja jotkut napostelee myös jäähdytysnestettä. Ilman Audeja korjaamot menisi konkurssiin. On hyvä että on Audeja mitä korjata, ja korjata, ja korjata...

      • Anonyymi

        Audi Q7 jäähdytysjärjestelmän tyyppivikoja. Jos jäähdytysnestettä häviää niin näistä voi aloitaa.
        - Vesipumpun akseli vuotaa
        - Vesiventtiili
        - EGR-lauhdutin vuotaa
        - Vesipumpun "pesän" (musta ovaalinmuotoinen muovirasia) tiiviste venynyt ja aiheuttaa vuodon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Audi Q7 jäähdytysjärjestelmän tyyppivikoja. Jos jäähdytysnestettä häviää niin näistä voi aloitaa.
        - Vesipumpun akseli vuotaa
        - Vesiventtiili
        - EGR-lauhdutin vuotaa
        - Vesipumpun "pesän" (musta ovaalinmuotoinen muovirasia) tiiviste venynyt ja aiheuttaa vuodon

        Pikkujuttuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikkujuttuja.

        Melkoisen kalliita "pikkujuttuja" kuitenkin, ja ei, en ole persaukinen, kuten varmasti luulit. Rahalle kun vaan on järkevämpääkin käyttöä, kun laittaa se jonnekin Suomen rapistuville maanteille, joilla pärjää tulevaisuudessa vain oikeilla maasto autoilla! 😆


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe