Häihin vieraaksi - jalka paketissa - apua!

jalkapaketissaprkl

Eli pitäisi miehen kanssa häihin mennä kohta puoliin ja on pienimuotoinen ongelma pukeutumisen kanssa.. Jalka operoitiin ja on iso/paksu lasta koko jalan pituinen eli ainoa alaosa mikä mulle menee päälle on mustat isot verkkarit. Mitkään hameet ei mahu mitä omistan ja kuuloonkaan ei tule että menisin tän takia ostamaan hameen (a) en pääse kaupunkiin kun on vaikea liikkua b) ei ole rahaa c) en muutenkaan käytä hameita - miksi ostaisin taas yhden hyllyyn pölyttymään). Olen asiaa miettinyt ja äitini kanssa pohtinut, joka oli sitä mieltä että kyllä ihmisten pitää ymmärtää jos ei mee muuta päälle. Muutenkin joudun pomppimaan yhellä jalalla ja varmasti pitämään jalkaa usein koholla kun on niin kipiä vielä. Suunnittelin että laitan sitten jonkun juhlavan yläosan, etten ihan "rumana" sinne mene.

Silti vähän arveluttaa ja hävettääkin, että joudun menemään verkkarit päällä. Aloin miettimään myös, että kun ne ovat mustat - voinko laittaa häihin? Vai jääkö nää häät mun osalta väliin.. Yläosaksi suunnittelin jotain värikästä, etten ihan synkistelemään sinne lähtisi. Ja koruja tietenkin, niin tulee kai vielä juhlavampi?

7

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajatuksia?

      Eikö todellakaan menisi mikään muu alaosa päälle? esimerkiksi jokin lyhyempi, kuten housuhame-tyylinen löysä juttu, tai löysät caprit/haaremihousut/muut vastaavat? Entä jos hametta vielä harkitsisit, niin ns. "salsahame", eli löysähkö kuminauhavyötäröllä varustettu perushame, saa henkkamaukalta halvalla, eli ei rasita kukkaron nyörejä juurikaan, ja voit yhdistää sen haluamaasi paitaan.

      Mielestäni kipsiä ei tarvitse kokonaan peittää kun kaikki tietävät tai ainakin huomaavat kuitenkin että sulla sellainen on, joten lyhyempikin alaosa kävisi aivan hyvin. Verkkareiden kanssa juhlavammat paidatkin näyttävät hassulta! :)

      Toinen mikä tuli mieleen, niin etkö pystyisi kavereilta lainata jotain mekkoa (esim se salsahame??) joka menisi päälle? Et joutuisi itse ostamaan, ja kipsin kanssakin olisit juhlavampi kun olisi se mekko. Kun ei kerran suorat housut nyt päälle mene.

      Jos todella mikään muuta ei löydy kun ne verkkarit, niin sitten menet niillä! :) Olet mielestäni aivan oikeassa siinä, että KYLLÄ IHMISET YMMÄRTÄÄ, eikä asiasta tarvitse sen suurempaa numeroa tehdä.

    • Rouva O

      Olisiko jossain lähellä hyvä kirppari? Voisitko lähettää vaikka ystävän katselemaan "isojen tyttöjen" mekkoja kirpputorilta? Sinun ei tarvitsisi itse kipeänä raahautua mihinkään.

      Yksinkertainen telttamekko värikkääseen huiviin tai isoon kaulakoruun yhdistettynä olisi tyylikäs hääjuhla-asu. Ja kirpparilta ostettuna ei montaa euroa maksa, sen voi juhlan jälkeen sitten lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

      Voit toki mennä verkkareissakin, mutta kuten edellinen kirjoittaja epäili, saatat olla hieman koominen näky verkkareissa yhdistettynä juhlapuseroon...

      Minäkin olen sitä mieltä, että kyllä ihmiset verkkaritkin sinun tilanteessasi ymmärtäisivät, ei tarvitse siitä paineita ottaa.

    • minä vain

      Kertaakaan en musita, että itse oisin mennyt juhliin verkkarit jalassa, mutta noin muuten olen kyllä menny ei juhlavasti useisiinkin juhliin. Mielestäni juhliin saa pukeutua miten haluaa, joten sinun tapauksessa miksi ei verkkaritkin jalassa. Joku juhlava pusero vain päälle, ni tuskin tulee mitää sanomista. Kyllä ihmiset ymmärtää, jos kertoo että kun ei muu mahtunut päälle mitä kaapistä löytyi.

    • leveä hame

      Kirpputorilta tai jostain Henkalta sellainen kello- tai salsahame. Ei maksa paljon ja on taatusti parempi kuin verkkarit. Kipsi saa näkyä.

    • ap

      Hameella on vaikea mennä, kun ei pysty edes istumaan jalat ristissä! Pitkiä hameita en käytä, ystäviä ei ole ketä olisi voinut mennä katsomaan mun puolesta vaatteita. Mustilla verkkareilla siis mennään.

      • ap

        Niin ja mulla siis ei ole kipsiä edelleenkään, vaan lasta jonka alta näkyy rumat haavat jotka varmasti pilaisivat herkkien ruokahalun.


      • Rouva O
        ap kirjoitti:

        Niin ja mulla siis ei ole kipsiä edelleenkään, vaan lasta jonka alta näkyy rumat haavat jotka varmasti pilaisivat herkkien ruokahalun.

        Niin, jos jalassa näkyy rumia haavoja, niin verkkareille ei ole montaa vaihtoehtoa. Muilla kuin joustopöksyillä ei varmaankaan saa jalkaa peitettyä, ja sukkahousut lastan päälle on todella korni ajatus!

        Nilkkapituinen väljä hame olisi se toinen vaihtoehto, mutta et tunnu olevan hameihmisiä.

        Löytyykö sinulla pidempää tunikamaista, mielellään värikästä yläosaa verkkareiden kanssa pidettäväksi? Mustat verkkarit hieman häivyttyisivät, jos huomio kiinnittyisi ensisijassa värikkääseen isoon yläosaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2732
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      239
      2640
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2356
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      196
      1841
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe